Ga naar inhoud

Joost

User
 • Aantal items

  3487
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Joost

 • Titel
  Frogger
 • Verjaardag 08-09-1969

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  x
 • Console
  x

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Joost

  Er is er één jarig! #2

  Gefeliciteerd @wonderer
 2. Joost

  Er is er één jarig! #2

  Daar sluit ik me bij aan Gefeliciteerd allebei!
 3. Joost

  ID Contest - Droedels van Mars

  UIteindelijk een mooie score en verloren op een Zilvervisje Ik ga die dingen toch maar extra fanatiek meppen als ik ze tegen kom Keetie, proficiat met de zege. Ik wist al dat ik je niet meer zou inhalen toen je weer op 1 kwam enkele dagen geleden. Heb nog wel nagedacht over de openstaande opgaven, maar de uiteindelijke oplossing bleek toch lastiger dan gedacht. Mars bedankt voor het organiseren van deze originele contest. Tekeningen waren erg fraai moet ik zeggen!
 4. Joost

  Diskettes, floppy's

  Klopt het verhaal dat ze in België 'flodderschijf' werden genoemd? Wel gehoord in de 'wandelgangen' maar nooit bevestigd gehoord!
 5. Joost

  De Mol 2018 (BE) Pool

  Dank! Ik heb net de volgende inzending naar je gePm't dus hopelijk nu wel ruim voor de deadline binnen Oh ja en Mars, ik deel je mening over de vergelijking met de NL versie. De Vlaamse heeft gelukkig nog die kenmerken die ik de laatste tijd zo miste bij de Nl versie. Helaas zullen die ook niet meer terugkeren bij AVROTROS ben ik bang.
 6. Joost

  De Mol 2018 (BE) Pool

  Ik denk het wel, maar realiseer me nu ook dat ik het bericht zelf wat te onopvallend gestuurd heb. Het zat in een reply op een andere PM wisseling over de pool. Kennelijk is dit voor RM wat te onoverzichtelijk. Ik stuur mijn oplossing vanaf nu wel in een nieuwe PM.
 7. Joost

  De Mol 2018 (BE) Pool

  Ik hèb mijn inzending woensdag al naar RM gestuurd......,,
 8. Joost

  Wie is de Mol? # 2

  Haha, als je het zo bekijkt kan ik me je Ellie afkeur voorstellen Affijn! we zien wel wie het gaat overnemen. Lees nu ook de naam Rik van de Westelaken. Nog even en iedereen is voorbij gekomen!
 9. Joost

  Wie is de Mol? # 2

  Krijgen we fijn veel met-de-klok-mee-zoekopdrachten en Etherdiscipline-spellen Maar Ellie lijkt mij ook erg tof!
 10. Joost

  De Mol 2018 (BE) Pool

  Merk wel als je 'm op tablet bekijkt het beeld erg onrustig is, via laptop oogt het beter. Kwaliteit is wel haarscherp trouwens!
 11. Joost

  Wie is de Mol? # 2

  Kijk maar uit, straks zetten ze die blije Chris Zegers nog in Het zou Jan best eens kunnen worden, al zou ik niet eens raar opkijken als Frits Sissing het stokje overneemt....
 12. Joost

  De Mol 2018 (BE) Pool

  Het begint inderdaad weer lekker van mijn kant Ik zal de komende weken echt proberen op tijd in te sturen. helaas begin ik daarmee meteen op achterstand, affijn dat is mijn eigen schuld...... Excuses alsnog, het is geen desinteresse maar ik moet gewoon effe wennen dat het begonnen is. Raar als je het niet via het scherm kan volgen.
 13. Joost

  Interesse in een De Mol (BE) Pool?

  Dat wil ik wel doen. Alweer zo lang geleden dat ik hier eens met een pool meedeed. Overigens heb ik seizoen 5 België nog niet compleet op YouTube kunnen vinden. Aflevering 8 en 9 ontbreken overal
 14. Joost

  Wie Is De Mol? 2018 Pool

  Ondanks dat ik niet heb meegedaan met de pool, toch een beetje dit topic terug zitten lezen. Veel reacties deel ik hier. Voor degenen die het nog willen weten: nee ook ik zat er dit keer faliekant naast, wel wennen als je de mol de laatste jaren steeds juist had Maar dit kwam toch echt door de sublieme rol van Jan. Wat een lef! Ohja en TMP proficiat. Knap dat je Jan al zo snel door had, dat is mij in 9 afleveringen geen 1 keer gelukt De Belgische mol lijkt me ook interessant, heb onlangs seizoen 4 terug zitten kijken en ineens zag ik weer de opzet die ik in de Nederlandse versie zo mis. Eens kijken of ik serie 5 nog ergens terug kan kijken (blijkt op YouTube te staan lees ik nu net).
 15. Joost

  Overlijdens in het nieuws #2

  Er vallen inderdaad steeds meer 'stemmen' weg. Trieste constatering, maar helaas onvermijdelijk.
×