Jump to content

Joost

User
 • Content Count

  3,494
 • Joined

 • Last visited

About Joost

 • Rank
  Frogger
 • Birthday 09/08/1969

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  x
 • Console
  x

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joost

  Wie is de Mol? # 2

  Aflevering 2 ook gezien, zit weer echt te genieten van deze serie. Leuke groep, Gilles blijft geweldig (prima vervanger van Michiel de Vlieger) en wat een schitterende locaties weer. Het Karst gebergte is ook echt een plek om een opdracht te doen. Super
 2. Joost

  De Mol 2019 (BE) Pool

  Nee vorig seizoen was het mijn fout, ik had toen gereageerd in een reactie op een PM, in plaats van een nieuwe te sturen. Toen kon je 'm niet vinden tussen alle mails. Nu had ik 'm echt nieuw opgesteld. Misschien ben ik toch vergeten om op verzenden te drukken, want de PM daarna kwam wel aan. Enfin, mijn voorspelling is weer onderweg en die na aflevering twee komt er eind van de week aan als ik de aflevering gezien heb
 3. Joost

  De Mol 2019 (BE) Pool

  Ik begrijp er weer niets van. Ik heb toch gewoon een bericht opgesteld en naar je doorgestuurd, maar ik kan 'm ook nergens meer in verzonden items terugvinden dus het zal helaas mislukt zijn. Net even een testmail naar je gestuurd, hopelijk komt die wel aan.
 4. Joost

  De Mol 2019 (BE) Pool

  Ik kan helaas mijn inzending nergens terug vinden in de OP, terwijl ik alles vrijdagavond al heb doorgestuurd....
 5. Joost

  Er is er één jarig! #2

  Proficiat @djkoelkast
 6. Juve is wel een vervelende tegenstander. Los van het feit dat ze Ronaldo hebben lopen, is de rest ook niet fijn om tegen te spelen. Maar goed, iedere wedstrijd begint weer op 0-0 en ze hebben tegen Real laten zien dat het kan! Trouwens: Tottenham - City ook een mooie loting!
 7. Joost

  Wie is de Mol? # 2

  Top dat je de uitzendingen wilt delen DJ, als tegenprestatie wil ik best meedoen met de pool hoor ;)
 8. Joost

  Er is er één jarig! #2

  Gefeliciteerd @wonderer
 9. Joost

  Er is er één jarig! #2

  Daar sluit ik me bij aan Gefeliciteerd allebei!
 10. Joost

  ID Contest - Droedels van Mars

  UIteindelijk een mooie score en verloren op een Zilvervisje Ik ga die dingen toch maar extra fanatiek meppen als ik ze tegen kom Keetie, proficiat met de zege. Ik wist al dat ik je niet meer zou inhalen toen je weer op 1 kwam enkele dagen geleden. Heb nog wel nagedacht over de openstaande opgaven, maar de uiteindelijke oplossing bleek toch lastiger dan gedacht. Mars bedankt voor het organiseren van deze originele contest. Tekeningen waren erg fraai moet ik zeggen!
 11. Joost

  Diskettes, floppy's

  Klopt het verhaal dat ze in België 'flodderschijf' werden genoemd? Wel gehoord in de 'wandelgangen' maar nooit bevestigd gehoord!
 12. Joost

  De Mol 2018 (BE) Pool

  Dank! Ik heb net de volgende inzending naar je gePm't dus hopelijk nu wel ruim voor de deadline binnen Oh ja en Mars, ik deel je mening over de vergelijking met de NL versie. De Vlaamse heeft gelukkig nog die kenmerken die ik de laatste tijd zo miste bij de Nl versie. Helaas zullen die ook niet meer terugkeren bij AVROTROS ben ik bang.
 13. Joost

  De Mol 2018 (BE) Pool

  Ik denk het wel, maar realiseer me nu ook dat ik het bericht zelf wat te onopvallend gestuurd heb. Het zat in een reply op een andere PM wisseling over de pool. Kennelijk is dit voor RM wat te onoverzichtelijk. Ik stuur mijn oplossing vanaf nu wel in een nieuwe PM.
 14. Joost

  De Mol 2018 (BE) Pool

  Ik hèb mijn inzending woensdag al naar RM gestuurd......,,
 15. Joost

  Wie is de Mol? # 2

  Haha, als je het zo bekijkt kan ik me je Ellie afkeur voorstellen Affijn! we zien wel wie het gaat overnemen. Lees nu ook de naam Rik van de Westelaken. Nog even en iedereen is voorbij gekomen!
×