Ga naar inhoud

MarsM

Patatkoning
 • Aantal items

  4727
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over MarsM

 • Titel
  Patatkoning

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  -
 • Console
  Nintendo

Recente bezoekers van dit profiel

1497 profielweergaven
 1. Ik ben absoluut geen Final Fantasy adept en juist wel van Mario, maar hier stem ik Mario toch weg. Leuke poging tot iets anders maar je mist hier wel echt het Mario concept. In plaats daarvan is het vrij eentonig en veel tekstjes doorklikken. Dat werkte uiteindelijk bij Paper Mario toch een stuk beter. Ook jammer dat niet gewoon alle Koopalings meedoen. Deze Final Fantasy verdient dan toch iets meer credits (al kan ik weer niet begrijpen hoe ze die telling 3 en 6 nou weer idioot door elkaar kunnen gooien ).
 2. Klopt zeker, maar het verschil is wel héél erg groot. Maar ook een titel als Theme Hospital was al een enorm contrast in gameplay, graphics, bugs, soundtrack, noem maar op. Dat het echt beter kon kunnen we het dus allemaal wel over eens zijn denk ik.
 3. The X-Files

  @samba-boy ik zal nog even kijken wat er momenteel wordt aangeboden qua dvd-boxen en of je dan alles compleet hebt (ik heb ze zelf al jaren in huis en de originele serie is natuurlijk al wat gedateerder, dus uit m'n hoofd geen idee ). Je moet voor de volledigheid en chronologisch hebben: - Season 1-5 - The X-Files movie: fight the future - Season 6-9 - The X-Files: i want to believe - The event series (season 10).
 4. The X-Files

  En de personages; inderdaad The X-Files = Mulder. Impopulair bij zijn omgeving en fanatiek in zijn donkere keldertje op zoek naar 'The Truth'. Maar in de loop der jaren waren er vele memorabele personages. Een kleine greep: The Lone Gunmen - een drietal hilarische nerds die een klein tijdschrift hadden opgericht waarin ze bewijs aanvoerden voor allerlei complotten. Goede vrienden van Mulder. Mr X - werkt voor het Syndicat en is Deep Throats opvolger als geheime informant van Mulder (hij dook op als Mulder een X op zijn raam tape'te ). Een geheimzinnig type waarvan je door zijn terughoudendheid altijd twijfelde of hij nou écht wilde helpen. Alex Krycek - bij de fans beter bekend als Ratboy. Een irritante en onbetrouwbare etterbak waar je gewoon van ging houden... switchte regelmatig van Syndicat's kamp naar Mulders kamp en werkte ook veel naar eigen agenda. Heeft ook alles wel meegemaakt (tig keer afgetuigd, arm afgezaagd, aliens uitgekotst, aan balkonnen en rijdende auto's gehangen, enz.). Kreeg later in de serie ook Mulders baas Skinner in de tang door nanobots in diens bloedbaan aan te brengen.
 5. The X-Files

  Ik kan er natuurlijk uuuuren over kletsen . Het mooie aan deze serie was altijd de afwisseling tussen de 'mythology arc' en de 'monster of the week' episodes en natuurlijk de chemie tussen Mulder en Scully. De mythology draaide rondom 'Spooky' Mulders zoektocht bij de FBI in The X-Files naar het bewijs van het bestaan van buitenaards leven, gedreven door de pijn rond zijn verdwenen zus Samantha die als kind werd ontvoerd... volgens Mulder door aliens. Gedurende de serie blijkt een groepje grijze mannen, 'The Syndicat', een complot te hebben gesmeed aangezien zij als enige op de hoogte zijn van een aanstaande kolonisatie door aliens via een virus; 'the black oil'. Het syndicat heeft met de aliens een pact gesloten dat zij de kolonisatie overleven als zij 1 dierbare afstaan aan de aliens en de aliens helpen het virus te verspreiden (via de bijen dus )... in het geheim werkt het Syndicat echter aan een vaccin om de Black oil mee te kunnen vernietigen. Zij moesten koste wat kost dit project geheim houden maar ook het bestaan van de aliens blijven ontkennen. The Smoking Man was binnen de FBI een contactpersoon voor het Syndicat en werd zo Mulders grote rivaal: telkens als Mulder een bewijs heeft voor zijn queeste werd het door Smokey vernietigd. Scully werd in eerste instantie als partner toegewezen om Mulders werk wetenschappelijk te ondermijnen in de hoop dat The X-Files worden gesloten. Zij wordt echter steeds minder sceptisch en uiteindelijk Mulders belangrijkste vertrouwelinge. Daarnaast werd je voortdurend heen en weer geslingerd tussen wat je nou moest geloven: zijn er aliens, of is het toch een hoax? Hier kwamen vele sub-arcs uit voort waaronder Deep Throat en de alien embryo, het programma om een kruising te maken tussen mens en alien (hybride) en de alien rebellen die de samenwerking met het syndicat niet wilden en dit probeerden te voorkomen, Scully's ontvoering en daaropvolgende terminale k*nker, de klinieken waar mogelijk alien babys van de ontvoerde vrouwen (waaronder Scully) worden gekweekt, het pokkenprogramma van de overheid om de mensheid te catalogiseren, het ruimteschip met daarop de volledige DNA structuur van de mensheid, en uiteindelijk Mulder en Scullys zoon William; de 'voorspelde' Messias die het toekomstige alien leger zou gaan bestrijden.
 6. The X-Files

  Ja dit is net als bij hunted zo'n zijpaadje waar ineens een rij berichten uit voortvloeit. Maar goed, je kunt 'm altijd nog editten en er een mooie afbeelding in plaatsen . The truth is out there... Trust no1... Believe the lie... Resist or serve. In ieder geval kunnen we deze plek gebruiken om vanaf 3 januari 2018 seizoen 11 na te bespreken, als er nog meer mensen hier van plan zijn om hier wat van mee te pikken / het te gaan volgen. Is de Alien kolonisatie tóch een hoax en zuivert de schaduw-overheid met het Spartan-virus de mensheid? Of zijn er tóch aliens en is The Smoking Man bezig het werk van het Syndicat (het ontwikkelen van een vaccin tegen het alien zwarte olie virus) alsnog te voltooien? Niet ondenkbaar aangezien hoogstwaarschijnlijk (zijn ex) Cassandra Spender (de eerste succesvolle alien-mens hybride) ook terugkeert, die halverwege het 6e seizoen schijnbaar gelijktijdig met het Syndidat werd gedood door de alien-rebellen. Komen we er ooit achter wat de end game van The Smoking Man is? Of blijft het bij wat de geheimzinnige Mr.X Mulder al vanaf het begin duidelijk probeerde te maken "These people only have one policy: deny everything". Het wordt sowieso weer op het openbare Fox kanaal uitgezonden. Ook leuk; vanaf begin december worden op die zender dagelijks oude afleveringen uitgezonden (selectie van 'de beste' afleveringen, al is dat ook altijd maar subjectief ).
 7. The X-Files

  Ik ook. Dat was seizoen 10 dus. En inderdaad zijn ze daar wat ouder geworden Die andere toelichting (de bijen) ging over de eerste speelfilm, aangezien je begon over dat je die op laserdisc hebt en je iets over vliegen herinnerde. In seizoen 10 zaten ook geen vliegen of bijen
 8. The X-Files

  Bijen... die werden gekweekt om een virus te verspreiden . De mensheid was daarvoor gecatalogiseerd via de pokken-prik op hun arm. En seizoen 10 had 6 afleveringen. Seizoen 11 krijgt er 10. Maar goed... X-Files topic?
 9. The X-Files

  Iets genuanceerder; het is één van de succesvolste series allertijden en het was in de jaren 90 vooruitstrevend op dat gebied. Je kunt er dan natuurlijk alsnog niks aan vinden en daar een andere mening op nahouden. Voor die tijd waren er eigenlijk niet echt grote series met dergelijk budget dat ook overall-Story arcs had verspreid over meerdere seizoenen. Halverwege de jaren 90 waren er zelfs tal van community's op internet opgericht om alle conspiracy's te bespreken (waarvan X-Philes de grootste was)... en dat was in die tijd héél wat, aangezien de meesten toen nog niet eens adsl hadden . De reboot event-serie uit 2016 (seizoen 10) ruim 15 jaar nadat de serie was gestopt was in dat jaar ook één van de bestbekeken producties in Amerika (zelfs meer dan Walking Dead, Big Bang Theory, enz). Dat zegt dus wel wat en zodoende start vanaf 3 januari 2018 zelfs nog een 11e seizoen. Ik kijk daar dan wel enorm naar uit (maar goed, mijn avatar spreekt voorzich ) Maar goed... dit topic moest eigenlijk over Stranger Things gaan. Sorry TMP
 10. Secret of Evermore. Veel origineler en mooi uitgewerkt spel. Ik sluit niet uit dat het aan mij ligt maar Star Fox (en dus ook deze) vind ik een ongelooflijk lelijk spel... de vliegtuigjes zijn letterlijk driehoekjes in verschillende kleurtjes en de levels zelf zijn gekleurde rondjes en vierkantjes. Qua gameplay is het ook eentonig, te moeilijk en vooral een hoop geknipper. Alsof het uit 1978 komt. Ik moet overigens zeggen dat naar mijn mening zelfs de WiiU Star Fox dramatisch slecht oogde voor deze tijd, dus wellicht is het allemaal bewust zo ontworpen. Nee
 11. Stranger Things

  Nope... geen Netflix. Maar sowieso merk ik dat ik best een beetje 'serie-moe' word, dus ik haak eerder af dan dat ik nieuwe dingen ga volgen. Er is zó veel aanbod dat je al gauw gewoon een soort kluizenaar wordt als je alles moet blijven bijhouden of een heel weekend jezelf isoleert om een hele reeks te kijken (of je moet zeeën van tijd hebben).
 12. Ultimate Mortal Kombat 3. Ik ben een liefhebber van (met name de klassieke) turtles franchise, maar deze titel was inhoudelijk niet meer dan een vechtspel... en dat helaas vrij houterig en met een beperkte set karakters. Ook wel vreemd dat Karai pas ná Shredder je tegenstander is. Ik heb sowieso toch liever de beter uitgewerkte adventure games van de (klassieke) turtles met ook Bebop, Rocksteady, Krang en Baxter Stockman erin. Het is dus pech dat deze titel tegen een ander vechtspel uitkomt dat gewoon beter is uitgewerkt (vrij eenvoudig te vergelijken door plussen en minnen tegen elkaar weg te strepen). Anders hadden de turtles misschien nog een kansje gehad
 13. Beslist Mortal Kombat 2. Theme Park was een vrij 'buggy' spel en het leek wel alsof, wat je ook deed, je uiteindelijk altijd failliet ging. Zeker in vergelijking met het voor die tijd magnifieke Rollercoaster Tycoon erg slecht in alle opzichten (grafisch, gameplay, muziek, enz.). Daarnaast lenen dit soort spellen zich gewoon totaal niet voor op een console
 14. Ken ze beiden niet, maar op basis van de beschrijvingen / video kies ik voor Killer Instinct. Hoewel het inhoudelijk niet meer is dan een zoveelste vechtspel oogt het wel verzorgd en is het geschikter voor op de SNES dan Clock Tower. Point and click moet je gewoon met een muis op de pc doen...
 15. K3

  Ik doe er niet moeilijk over, maar de marketinggedachte (in dit voorbeeld "sex sells") staat compleet los van of K3 qua inhoud en shows ook voor volwassenen is bestemd. Dat is complete onzin. Aanwezige volwassenen zijn altijd in gezelschap van kinderen en zijn er nooit in hun eentje. Volwassenen zijn er bij omdat de doelgroep kinderen te jong is en dus altijd begeleiding nodig heeft. Daarnaast hebben kinderen geen inkomen dus de ouders kunnen het alleen maar betalen. Dat doen de vaders dus voor hun kinderen, niet om te kwijlen bij die korte rokjes. Er worden net zoveel kaartjes voor Ernst en Bobbie verkocht.
×