Ga naar inhoud

MarsM

Patatkoning
 • Aantal items

  4648
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over MarsM

 • Titel
  Patatkoning

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  -
 • Console
  Nintendo

Recente bezoekers van dit profiel

1364 profielweergaven
 1. Update Retroforum

  Zou kunnen. Ik houd wel in de gaten of het zo blijft, je hebt soms ook zomaar dat zo'n probleem zich tijdelijk voordoet.
 2. Aansteller... kippe-eindje man
 3. Meeting, meeting, meeting...... Het is wel iets centraler dan Schagen, alleen het Oosten moet nog steeds investeren
 4. Bedankt voor je uitgebreide verslag! Vind het altijd mooi om al je motivatie en enthousiasme te lezen bij allerlei Nintendo titels Ook een beetje als contra-gewicht omdat ik zelf juist steeds minder tevreden ben geworden met Nintendo... dus dat nuanceert het ook weer mooi / geeft ook weer een goed beeld van wat Nintendo volgens de die-hard fans juist wél aan moois biedt.
 5. Update Retroforum

  Yes... sorry. Ik zat op een iPad / Safari (up-to-date 10.3.3). Inmiddels ook hier na legen van cache/cookies en vervolgens vinkje zetten bij 'ingelogd blijven' het probleem verholpen. Maar evengoed is het wel een bug voor als je niet standaard ingelogd wilt blijven... Edit: helaas... toch niet. Ik was net bij nieuw bezoek wederom uitgelogd.
 6. Update Retroforum

  Nog een update hierop: ook als ik het vinkje bij 'ingelogd blijven' aanvink word ik uitgelogd zodra ik terug naar de forum-index ga na het lezen van een topic. Het vervelende is dat de index daarbij ook niet wordt ge-update met nieuwe berichten tenzij ik opnieuw blijf inloggen of de browser eerst sluit / eerst naar een andere URL navigeer in dezelfde browser...
 7. Update Retroforum

  Ik heb trouwens ook nog een andere bug... als ik nu refresh op de forum-index word ik uitgelogd Is het nu definitief verplicht om dat 'blijf ingelogd' vakje aan te vinken, of is dat ook iets wat tijdelijk niet goed gaat? edit: als ik heen-en-weer klik tussen topics en de forumimdex ben ik afwisselend ingelogd in de topics en uitgelogd op de index.
 8. Update Retroforum

  Het had 'Jeugdmemoires' moeten zijn? Tja niet iedereen heeft tijd om die goed te schrijven...
 9. Update Retroforum

  Si!
 10. Update Retroforum

  Zojuist voor de zekerheid ook even cache en cookies weggegooid e.d. (voor t geval het mn eigen apparaat zit), maar dat helpt helaas ook niet...
 11. Update Retroforum

  Nee, ik zie nog steeds %d. Het is alleen op de forum-index en ik constateer het bij inloggen op mobiel (android). @Hinsezag het ook, weet niet of dat wel desktop weergave was?
 12. Update Retroforum

  Op de forum index, bij elk bericht. De datum/tijd aanduiding. Misschien is het alleen bij mobiele weergave?
 13. Update Retroforum

  Er staat nu bij de tijdsaanduidingen (laatste bericht geplaatst op) ook overal '%d u'... ook niet heel fijn. Was dat al opgemerkt?
 14. Tekenfilmstemmen

  Die reclameblokken van Frey en RM tussendoor zijn overigens wel heel gezellig
×