Jump to content

Branko

User
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

About Branko

 • Rank
  Breakout
 • Birthday January 1

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Console
  .

Profile Fields

 • Interesses
  .

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bij het verkopen van B&A spullen in het verleden zat je ook al zo te mekkeren.
 2. Dat is onjuist wat je verteld, ik repareer niet zelf. Alle reparaties worden deskundig uitbesteed aan een professioneel bedrijf, deze hebben gelukkig ook nog heel veel onderdelen op voorraad.
 3. Branko

  gezocht

  Gezocht een --- mag defect zijn of een soortgelijke. Prijs komen we wel uit.
 4. Ik ben nu bezig met een 2413 (die snel uit valt), het enige probleem waar ik tegen aanloop is dat ik het laadmeckanischme niet goed krijg. Hij laad en dan moet ik rechts achter op drukken zodat hij hem goed pakt, daarna als de band er uit moet komen gaat dat vrij stroef of wel niet. Kan het een krom bakje zijn? hoe los ik dat op? (tandwieltje aan de zei kant al diverse standen geprobeerd.)
 5. @djkoelkast, weet jij toevallig ook op welke manier ik er achter kan komen waar wat voor is in een V2000 of betamax? de service manuals die ik vind zijn vaak niet compleet. ik zoek documentatie die precies secuur uitlegd waar welke printplaat etc voor is en hoe ik wat kan meten om bepaalde fouten te kunnen uitsluiten. Heb jij enig idee?
 6. Even een update, inmiddels werkt het apparaat prima! Tevens een tweede exemplaar er bij en die had net zijn service beurtje gehad. Ook de 1502 er bij gekocht en een hele boel banden ( je weet zelf branko bulkbuyen(bena)) haha... Dus ik ben wel even zoet! Ik moet zeggen de uitleg van DJKoelkast incombinatie met de plaatjes zijn echt super om mee te beginnen! Heb nu ook alle documentatie compleet van vrijwel al die apparaten 3 mappen vol kreeg ik er bij van die eigenaar, echt wel handig voor in de toekomst..
 7. @djkoelkast, echt een drama die banden.... begon al aan mezelf te twijfelen...
 8. Nevermind, ik had blijkbaar iets verkeerds gedaan haha........
 9. A/V Poort ga ik nog maken, maar wil er eerst zeker van zijn dat dit een loper is ipv een sloper ;-) Heb het eerste videobeeld nu gezien, maar was voor korte duur... Ik gokte er op dat de kop vies was, want elke keer als ik die schoonmaak heb ik voor een paar minuten beeld. Iemand nog idee├źn?
 10. Mee bezig geweest, apparaat functioneert en draait nu goed. Iemand enig idee hoe ik zonder die AV functie, beeld kan krijgen via die antenne? Verschillende dingen geprobeerd, kan het eventueel ook via de Ziggo Horizon box? en anders hoe krijg ik het voor elkaar dat de videorecorder dit signaal uitzend.
 11. Welk smeerspul gebruik je? Soms zie ik WD40 staan andere raden dat ook weer compleet af en hebben iets anders... Wat raad jij mij aan? (ik gebruik contact 60)
 12. Ja, het apparaat van de eerste eigenaar gekocht met boekje en kabels(oude mensen) Band rijgt in en daarna stopt ie, Onderkant natuurlijk open gemaakt om te kijken naar de snaren. Daarvan is er een wat losjes, dus nieuwe besteld die komen morgen binnen. Al enig idee of het daarmee opgelost kan raken? Vanavond eens flink schoonmaken van binnen... Is deze bijvoorbeeld ook te koppelen via een VHS Recorders naar TV? of krijg je dan vertekend beeld?
 13. @DJKoelkast, dat ga ik ook zeker doen! (was ik ook al stiekem mee begonnen ;-))
 14. Ik weet dat dit een beetje een oud topic is. Maar ik ben na alle bassie en adriaan avonturen ook bezig met het digitaliseren van oud tv materiaal. Heb nu intussen een Umatic, Betamax, V2000, VHS, Video8, Hi8, DVD etc staan. En sinds gisteren in het bezit van een N1702, deze ga ik nu schoonmaken en nieuwe snaren er op etc... heeft iemand nog tips waar ik eventueel op moet letten? Thanks alvast!
 15. Is hier toevallig nog iemand met een betamax recorder + banden te koop heeft staan? Groeten, Branko
×
×
 • Create New...