Jump to content

T4600C

User
 • Content Count

  322
 • Joined

 • Last visited

About T4600C

 • Rank
  Speed Freak

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

2,263 profile views
 1. Laten we hopen dat de video unblocked blijft en de claim uiteindelijk wordt verwijderd.
 2. Een aantal kijkers hebben aangegeven dat ze liever de beelden zien met alleen de NASA stemmen, zonder muziek. De komende tijd zal ik die mensen blij maken. https://www.youtube.com/watch?v=1a87mWsjVNY
 3. Discovery will blijkbaar interresant doen tegenover mij en heeft de dispute gerejected. Maar zij weten nog niet dat ik vééél erger kan zijn.
 4. Waarschijnelijk zit er niets uit Nederland tussen maar wie weet... heb nog niet alles kunnen bekijken. Er zitten ook kazerne beelden bij tijdens wat lijkt op een sport wedstrijd. Nog wat meer beelden met macro lens, 3 frames:
 5. Ik ben bezig een collectie van orginele amateur 9.5mm opnamen over te nemen. De beelden zijn van uitstekende kwaliteit. Het zijn een stuk of 6 spoelen van verschillende lengtes. Hier wat test foto's gemaakt met macro lens. Uiteindelijk komt er een 4K scan gemaakt met een Müller HDS+ van archiefwaardige kwaliteit. De beelden komen ook op YT te staan. Wat voorbeelden:
 6. Nee, het is gewoon de ruwe (Geinterpoleerd wel, 12 uur aan werk) Apollo 11 landing opgenomen met de 16mm camera. Onbewerkte bron van de NASA. Volgens mij staan de 16mm opnamens net zoals de foto's in public domain. Zit niks in van CEEMCA. Het is gewoon een 16mm fragment in een of andere docu van hun die dit triggerd. Soms zijn geluidsfragmenten van NASA missies gebruikt in een docu, film of muziek. Dan krijg je ook een copyright claim. omdat een muziekant een sample gebruikte van bijvoorbeeld "Tranquillity base here, the eagle has landed." (In dit geval is Immanuel van Tony Anderson wel kloppend van die gebruik ik als soundtrack,)
 7. Dit is onzin natuurlijk... ik kan er wel van koken!
 8. Tascam multi 4-track, bruut. Het betere spul.
 9. Apollo 17 CSM & LM during lunar orbit revolution 11 16mm interpolated from 6 to 24fps with Hasselblad photos. Monday 11, December, 1972 Audio, photos & timings: Apollo17.org 16mm Footage: ALSJ Music: Rhubarb by Aphex Twin
 10. Ik herinder mij een YT video waar iemand een VTR kop repareerden door een nieuwe kop te plakken in de drum. Was een heel precisie werkje. Het stuk waar 768 op staat. Welke container, codex, resolutie, framerate, bitrate, kleur-ruimte en bit-diepte zou jij gebruiken? zal wel erg aan de bron liggen. Ik ben nu honderden GBs aan NASA Apollo 16mm beelden aan het downloaden, allemaal MXF. Resolutie van 1920x1080 (Side bars want bron is 4:3) en bitrate van 52Mb/s. MPEG2 codex met YUV 4:2:2 kleurruimte. Onwijs grote bestanden dus maar heerlijk om mee te werken qua kwaliteit.
 11. Apollo 17 deep space eva van 6 naar 24fps links. TV uitzending rechts. Apollo 14 van 12fps naar 24fps:
 12. Hoe zou jij voor een archief analoge video digitaliseren en opslaan?
 13. Ik gebruik deze voor de lol: https://www.kabelshop.nl/Huismerk-VGA-naar-Composiet-Tulp-en-S-video-omvormer-YLC2100-i4850-t3237.html?gclid=CjwKCAjw3-bzBRBhEiwAgnnLCprJtKOYZw_rq4VJmhD1P6P5Qds07NAOnVkfKhNgOphH0kSbz8cD4hoC67wQAvD_BwE
 14. De snelheden kloppen niet helemaal omdat de camera niet goed werkten:
×