Jump to content

T4600C

Users
 • Content Count

  551
 • Joined

 • Last visited

About T4600C

 • Rank
  Space Invader

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Console
  XBOX Original, DS

Profile Fields

 • Interesses
  MS DOS, 286, 386, 486, Pentium I, II, III

Recent Profile Visitors

6,315 profile views
 1. De films waren ontwikkeld en gescand bij https://super8.nl/
 2. Ik heb een aantal prachtige Super 8 camera's, ben helemaal weg van motion picture film. Dit jaar was ik bij een evenement in Berlijn waarnaar ik mijn Canon Electronic Auto Zoom 1014 mee had genomen met 4 Super 8 cassettes. Het idee was om Super 8 samen te voegen met virtuele realiteit beelden van dezelfde gemeenschap. Volgens mij is dat aardig gelukt, samen met wat digitale beelden en Mamiya 645 fototoestel. De film stocks voor super 8 waren Vision3 50D en 500t, fototoestel had Portra/Cinestill 800 pushed naar 1600.
 3. Iets minder dan anderhalf miljoen zou ik trouwens ook wel accepteren
 4. Mijn banden zal ik waarschijnlijk niet kunnen veilen want er staat denk ik materiaal op van nieuws kanalen en dus niet in publiek domein.
 5. Interne NASA opnamen van de de inkomende TV signalen ontvangen van volg-stationen. Geen telemetrie en geen Pre-NTSC conversie SlowScanTelevision. Opnamen van vóór verzending via kabel/satelliet naar nieuws kanalen, dus de daar bij komende ruis/interferentie zit er niet bij. Namelijk: Apollo 11 LM -> Volg-station -> NTSC-conversie -> NASA/interne opnamen -> Nieuws kanalen -> Publiek. Beeld is van redelijke kwaliteit, maar niet uniek en niet bijzonder veel beter dan de NASA archieven met vergelijkbaar materiaal. Zit niets bij wat niet al bekend wa
 6. Zijn cleaning tapes af te raden in het algemeen?
 7. Super 8 en 16mm film is zeker nog verkrijgbaar. Evenals dubbel 8 en dubbelsuper 8. https://super8.nl/diensten/filmcassettes/ https://super8.nl/diensten/filmcassettes/verkoop-super8-cassettes/
 8. Canon Autozoom Electronic 1014-XLS Beaulieu 5008 S Multispeed Creme de la creme van Super 8 camera's. 1 van de zeer weinige met een C-mount voor verwisselbare lenzen en spiegel naar de viewfinder in plaats van een splitter die dus licht weg neemt van de film. Verder: Beaulieu R16 Automatic. Beaulieus zullen eerst voor service en CLA beurt naar Björn Andersson en dan zullen ze weer moeten werken als een zonnetje met nieuwe moderne accu's. Wellicht kan de filmgate van de R16 tevens worden verbreed naar Super 16.
 9. Ik zou graag komen waar gaan jullie staan?
 10. NTSC moet het wel zijn. Het liefste doe ik het in Nederland in plaats van te verzenden naar America. Maar ik neem aan dat de NTSC machines moeten worden onderzocht, gereviseerd en afgesteld en dat zal aardig wat kosten. Dan ben ik bang dat de kosten per band zo naar de 500 euro oplopen.
 11. Hierrrr is de uitkomst dus so ver: https://drive.google.com/file/d/1_uKifNzLF6OajGeTy-LyVPUXdV_tmDbI/view?usp=sharing Ik ben in gesprek met een Nederlands bedrijf die een type A machine hebben, die speelt wel af en geluid werkt maar er is geen beeld. Hopelijk kunnen ze die repareren, dan kan ik langskomen om de banden daar op af te spelen, hopelijk geeft dat beter geluid en misschien wat beter beeld. Dan kan ik een heel eind verder komen met identificatie.
 12. Wat voor voltage zou er moeten staan op de R G en B pinnen naar de buis?
 13. Aan de andere kant ook seconde lijm gebruikt om de barst verder te verstevigen. Alles in elkaar gezet, kast dicht gemaakt... en nu weer een probleem. Er is iets aan het zoemen, en er was heel zwak en hoog contrast beeld, alleen rood. Erg wazig ook. Nu weer geen beeld meer. Wel spanning op de heater nu. Heater piept nog wel door. Weer alles er uit halen denk ik en opnieuw controleren.
×
×
 • Create New...