Jump to content

Stitch

User
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Stitch

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Locatie
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array
 1. Bedankt voor de enthousiaste woorden! Kom gerust eens langs op de woensdagavond en laat je besmetten met de awesomeheid DJ: Ik hoop dat we ooit portals/teleporters uitvinden. Als je een vaste dag prikt dan hoor ik het graag, ik communiceer dat soort dingen ook graag want meer retrogaming is beter. Het is echt heerlijk om met gelijkgestemden aan projecten te werken en kennis te delen. Hier een enorm groot plaatje waarop een aantal steekwoorden staan die bij de space horen:
 2. Afgelopen week is de AwesomeSpace geopend in Utrecht: een ruimte met VEEL retrogaming, hardware, techniek, creativiteit en lol. Ik vermoed dat jullie dit ook gaaf vinden Meer informatie over wat de AwesomeSpace is en wat je er kan doen staat hier: http://awesomespace.nl/ Als je zin hebt op langs te komen: woensdagavond is de vaste avond. Een afspraakje maken voor een andere dag of je bezoek aankondigen (gewenst) kan hier: http://awesomespace.nl/appointment/ Groeten, Stitch
 3. Ben een groot fan van kringloopwinkels en heb al menig item gescoord daar. De betere kringlopen zijn rommelige kringlopen: die selecteren minder, de kans is groter dat je iets moois vindt Onlangs had een bekende 3 videowall apparaten gevonden. Ook heb ik weleens (1x) een spelcomputer gevonden: een colecovision met een paar spellen. Waar ik nu woon hebben we een erg slechte kringloopwinkel: hoge prijzen, weinig keus, veel personeel: heeft in mijn ogen niets met kringloop te maken maar gewoon met business.
 4. Onlangs is er een nieuwe release uitgekomen van Brutal Doom. Dit draait op de zdoom engine. Het betreft een mod waarbij je thirdperson fatalities kan uitvoeren op vijanden, beschikking hebt over nieuwe wapens, grote hoeveelheden bloed vloeien en zelfs ledematen in het rond vliegen. Alles wordt uit de kast gehaald... het is behoorlijk pittig en zeker het proberen waard. Woorden doen geen recht aan de mod: check het filmpje.
 5. Je zegt dat er A2 racer bestaat voor de playstation? Te fout, ik ga em meteen zoeken! EXTRA GELD!
 6. De derde editie Deze keer met nog meer awesome consoles en games Kom langs voor een avond en nacht vol retrogames. Details en inschrijven: http://www.awesomere...ming-nacht-iii/
 7. Vroeger spaarde ik bierviltjes. Heb ook een aantal dienblad viltjes gehad etc. Ging alle cafe's en slijterijen af om die dingen te krijgen. Het staat nog wel ergens, maar zijn maar iets van 500 verschillende. Heb als kind flippo's gespaard. Tijdens een onderzoekje heb ik de verzameling nogmaals bekeken en nagenoeg compleet gemaakt. Er missen er nog een stuk of 5, voor de rest zijn het 10 mappen met alle permutaties van de bekende flippo alswel een paar misdrukken enzovoorts. Verder een verzameling Braun MTV Eurocharts. Is ook bijna compleet, mis de papieren-hoesjes-edities en misschien nog een mix cd. De NL en RnB edities heb ik niet compleet, die waren sowieso lastiger te krijgen. Heb ook wat andere releases om een completer beeld te krijgen, maar met opzet niet volledig: MTV is op zichzelf al 100 cd's ofzo... Met bovenstaande drie ben ik gestopt, en verzamel nu alleen nog spelcomputers en games voor Awesome Retro. Maar dat is geen "ik-moet-dat-hebben-want-dan-is-het-compleet" verzameling maar meer "toevallig wat tegenkomen". Erg leuk om jullie verzamelingen te lezen ook )
 8. Als ik iemand awesome vond/vind, dan is het Rolf Wouters wel. De sfeer die hij neerzet tijdens zijn shows als now or never is geweldig. En natuurlijk als hij een deur dichtgooit van een auto, dat het 10x gefilmd is
 9. Ha, wauw! Dat was ik helemaal vergeten. Leuk spel! Het was ook geen denktank. Daar heeft ooit iemand meegespeeld met een oortje in, die alle antwoorden in kreeg gefluisterd. Was om de presentator voor de gek te houden. Het is nog steeds niet het spel wat ik zocht... er zat een stuk in waarin je munten en een ander voorwerp moest sorteren. Alles wat je correct sorteerde mocht je meenemen. Het had een blauw decor.
 10. T R O L L O L O O L O L L O L O Of deze: C S N E H A L G R T E O E E V N
 11. Heb zowel de 64 als de psx overgeslagen. Vond de graphics toen van beide consoles niets: slecht 3D, terwijl je mooie 2d spellen gewend was. Vele jaren later had ik voor de verzameling een N64 gekocht met Ocarina of Time. Ik was er weg van, prachtige materie en de graphics keek je doorheen. Op de PSX heb ik vroeger weleens gespeeld, en heb me rot gelachen om destruction derby. 30 auto's in een ring die elkaar kapot gaan beuken. Dat het kon op een spelcomputer! Het idee blijft absurd. De keuze maken is lastig. Het lijkt dat de PSX meer "stoerdere" spellen heeft, terwijl de N64 echt voor jongere kinderen was. Inmiddels nog steeds te weinig op de PS1 gespeeld om een echt oordeel te vellen. Heb desondanks voor de N64 gekozen.
 12. Ooit, in een tv seizoen lang geleden, was er eens een televisieprogramma genaamd Boggle. Het doel was om in een matrix aan letters woorden te vinden. Dit was matig uitdagend en de presentatoren waren gekleed volgens de hipste jaren 90 trends (afschuwelijk dus). Dat: http://nl.wikipedia.org/wiki/Boggle_(televisieprogramma) Maarr.... tussen een van de seizoenen door (of na/voor het programma) zat een ander spelshow. In dit programma ging het over het verzamelen van munten in diverse kleine spelletjes. Het is nooit een hit geweest, maar als kind vond ik het erg tof. Mijn vraag.... wat was dit??? (ik dacht iets van kruis of munt).
 13. Ohai Juerd lang niet gezien! De Retro Gaming Nacht houden we in Arnhem, waar een collectie retro telefoons staat. (verspreid over het pand). Mijn favorieten (en de enige die ik ken) zijn de Siemens P1 en een fluoriserend-geel-transparante T65. Er zijn er veel meer die ook verder terug gaan in de tijd. Mocht je die avond niet kunnen: het is sowieso leuk om een keer langs te gaan. Dat geldt even goed voor de locatie in Den Haag waar deze RetroSpace werd gehouden. Arnhem: https://hack42.nl Den Haag: https://revspace.nl
 14. True, het is een detail... moet nog eens bij de microscoop puzzel zien te komen op de cdi. Hij wil nog weleens crashen als je te lang doet over een puzzel Handig dat er geen DRM op zit net ff gekeken naar de noemenswaardige spellen om wat te proberen. Dragons Lair zag er aardig uit, maar is volgens mij erg pittig en frustrerend als je af gaat. (duurtlang)
 15. Niet zoals op de PC versie. Zie het verschil:
×