Jump to content

Keetie

User
 • Content Count

  2,599
 • Joined

 • Last visited

About Keetie

 • Rank
  Frogger

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heeft iemand na 25 mei 2020 nog iets van MarsM gehoord? Ik heb Droedel antwoorden ingestuurd, maar op de PB's wordt niet meer gereageerd..
 2. Van de week had ik weer eens een deuntje, nee, een muziekje in mijn hoofd, waarvan ik wel de naam wist Aurora. Maar toen ik dat in de zoekmachine intikte, kwam het deuntje wat ik bedoelde niet tevoorchijn, wel Aurora, een singersongdinges en Aurora van Frozen. Er ontbrak iets, maar wat? Mijn zoon vond het antwoord, het was synthesizer muziek. Ha, NOVA - Aurora. Toen had k het gevonden. Waaruit blijkt dat je zoveel mogelijk informatie moet geven opdat men kan helpen zoeken naar... Alleen dat kan ik dit keer niet. Wat ik zoek is een filmpje uitgezonden door de VPRO waarin mensen een berg of een enorme trap beklimmen begeleid door de Bolero van Ravel. Waarschijnlijk stelde het iets uit de DDR voor, een man klimt naar boven en ontmoet steeds belangrijke mensen uit deze DDR hierarchie. Boven gekomen is de Bolero afgelopen en vindt men een skelet op de top. Nog eens een keer gezocht, nu met de trap aanwijzing, toen las ik een oproepje in een muziekforum: i saw stairway to lenin on the arts channel on cable. The video is quite long. It shows people going up a stirs and ends at the top with a bust of lenin. Ravel's "Bolero" plays in the background. Gezocht naar Stairway to Lenin en daar verscheen hij! https://www.youtube.com/watch?v=g1Vc2ZfVhf0 Het was zeer beklemmend dit nog eens te zien. Sorry voor de heer Dokter Beeldbuis, ik had hem graag aan het werk gezet, ;)
 3. Ben het helemaal met samba-boy eens. Geweldig, En ik heb gelijk maar het hele topic nog eens doorgelezen.
 4. @WouterBoeve Vind jij dan alleen artiesten goed als ze van jouw eigen leeftijd zijn?
 5. De langste dag is voorbij: de dagen worden weer korter.

 6. Op mijn YouTube staan ze wel:
 7. Alweer een jaartje verder voor @samba-boy Gefeliciteerd met taart.
 8. Keetie

  Accused

  Maar goed dat er plaatjes bijstonden, die verduidelijken veel. De sprookjes van die tijd heetten legendes en het gedicht is gebaseerd op de legende van Koning Arthur, die met zijn ronde tafel. Ook werden de verhalen, die eigenlijk gedichten waren, bekend als ridderromans. Zelfs Monty Python maakte er gebruik van met zijn Holy Grail.
 9. Op de site van Bassie en Adriaan wordt het heel anders vermeld. Of ik lees het verkeerd natuurlijk. https://www.bassie-adriaan.nl/pub-quiz/
 10. Daar waar jij hebt staan Dynamic Enviroment spellen en printer klopt niet, er staat speller in de image, geen spellen.
 11. Wat een beestachtig mooie droedels van boeven heb je uit je magische schetsboek getoverd. Ik ben het eens met @djkoelkast dat het moeilijk is terwijl het gemakkelijk lijkt. Het is wel nodig om nog eens een paar keer te kijken op kenmerken te letten en gelijktijdig de tekeningen nog eens te bewonderen. Jazeker doe ik mee, mijn inzending komt eraan, vandaag of morgen.
 12. Nu we met z'n bijna allen binnen moeten blijven en vanwege het uitstel niet naar de nieuwste James Bond film No Time To Die met Daniel Craig kunnen kijken heeft de Film en TVgids een James Bond spel geplaatst in het blad van deze week, lijkend op ganzenbord. Ik vind 'm wel aardig.
 13. Het schijnt dat de nieuwste versie van MAME (0.218) dat kan. Dan heb je echter nog wel de roms nodig.
 14. Keetie

  [BE] Kapitein Zeppos

  He, he, he, die hebben vast wel iets beters te doen. Film1 is deze maand vrij te zien.
 15. Keetie

  [BE] Kapitein Zeppos

  Kapitein Zeppos was vanmiddag te zien op de Belgische televisie; de sport ging niet door. Het introdeuntje speelde weer de hele middag door mijn hoofd.
×