Jump to content

Keetie

User
 • Content Count

  2,568
 • Joined

 • Last visited

About Keetie

 • Rank
  Frogger

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Console
  bbc

Profile Fields

 • Interesses
  oude computers en software

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Keetie

  Bassie & Adriaan #11

  Aad van Toor, die bekend werd als acrobaat Adriaan als onderdeel van het duo Bassie en Adriaan, heeft zijn pols gebroken. Hij liep de breuk op na een val op zijn stenen terras. Bron: nu.nl Zie de website: https://www.adriaan-homepage.nl/nieuwtjes/
 2. Keetie

  ID Contest TV Themes 13

  Dat luisterprobleem heb ik ook, ik herken er een paar, maar nu moet de naam nog tevoorschijn komen. Ach, ik heb nog altijd mijn pech-award liggen. 💥
 3. Keetie

  ID Contest TV Themes 13

  Ik doe ook mee en ga luisteren of ik iets herken.
 4. Keetie

  Bassie & Adriaan #11

  In de Telegraaf van vandaag staat op de pagina Privé een interview met Adriaan van Toor.
 5. Keetie

  Vouwwerk

  Ik zeg ook niet dat het kunst is, ik vind het wel kunstig. :)
 6. Keetie

  Vouwwerk

  Als je zo redeneert is alles wat iemand gecreëerd heeft nutteloos. Dan bekijkt men die daar interesse in heeft 'nutteloze'b kunst.
 7. Keetie

  Vouwwerk

  Voor jou misschien nutteloos maar voor hem/haar een mooie vrijetijdsbesteding.
 8. Keetie

  Vouwwerk

  In het topic heb ik het over bouwplaten van auto's. Nog even terug denkend: ik vond een bouwpakket van de Citroën XM en een bouwpakket van de DS. Bouwplaten van auto's en indertijd ook een bouwplaat van een fototoestel. Gisteren vond ik iets heel aparts: bouwplaten van (home)computers. Van de Amiga, de Atari en meerdere andere, helaas niet van de Acorn Electron/BBC waar ik mijn 'computercarrière' mee startte. Toch eens naar vragen... Meer vouwwerk is te vinden op : "http://rockybergen.com/"
 9. Keetie

  The Orville

  The Orville van afgelopen dinsdag 24 sep. was dit keer niet van love and kisses (relatie dokter en Isaac de robot), in tegendeel, de robots zijn van plan de aarde over te nemen en als voorproefje enterden ze de The Orville. Het was een behoorlijk spannende aflevering en natuurlijk moet men die kijkt naar deze serie een hele week wachten, daar op het einde van de aflevering wordt vervolgd stond. Grrrrr.
 10. De kaarsjes branden weer. Zie topic: Er zit muziek in.

 11. Keetie

  Posts een 'like' geven

  Jij bent slim, Hinse, een like EN een reactie! ☺️
 12. Keetie

  Posts een 'like' geven

  Zoals vaker gebeurde hebben jullie het beide over verschillende onderwerpen. RM over reacties op een contest en Koelkast over reacties op het forum. Trouwens, ik ben tegen 'likes', ik heb liever een reactie, dat stimuleert meer.
 13. Keetie

  Bands en spelen

  Het klopt wel wat je zegt. Toen ik het spel van die Nederlandse band Pater Moeskroen had ontdekt en gespeeld, ben ik op zoek gegaan naar hun muziek. In het spel was het alleen muziek (toen wilde ik al fan worden), echter in het echt zongen ze, terwijl ik iets instrumentaals had verwacht.
 14. Keetie

  Posts een 'like' geven

  Ja, precies. Van de awards moet men afblijven. Een gewonnen award - of je nu eerste bent, dan wel tweede - daar geniet je van en geeft je nog eens voldoening. Niks wegwerpen. @ShelLuser denk je nu echt dat winnaars van een eerste prijs hun gewonnen medaille wegwerpen? Natuurlijk niet. @RM Wanneer houd je nog eens een contest?
×