Jump to content

Keetie

User
 • Content Count

  2,606
 • Joined

 • Last visited

About Keetie

 • Rank
  Frogger

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gefeliciteerd, winnaars! Veel dank voor MarsM en zijn helper die deze contest mogelijk maakten. Wat een werk hebben jullie er in gestopt. Ik vond hem dit keer erg moeilijk, zo veel uit te puzzelen. Ik ben al blij als ik een sudoku heb kunnen oplossen...
 2. Kijkt er wel eens iemand naar Netflix of een andere streamingsdienst? En wat voor films of series bekijk je dan? Mijn Netflixavontuur begon met een Netflixbon van 25 Euro, waarmee ik 3 maanden + 1 maand gratis naar van alles wat mij op Netflix leuk leek, kon kijken. Toen ik dacht alles wel gezien te hebben, kreeg ik nog eens kijkadviezen van mijn schoonzuster en haar dochter. Kijken maar weer. Weer overwoog ik te stoppen op een tijd waar opeens veel films op de TV werden aangeboden. Mijn zoon had geen interesse om samen te doen met een abonnement, totdat bleek dat Netflix behoorlijk aan het vernieuwen was gegaan en ook films en series in de database had zitten waarin hij geïnteresseerd was. Nu doen we wel samen met een abonnement.
 3. Ik ben het met je eens wat het virus betreft, maar met de rest niet. Als iemand een contest begint dan behoort hij/zij het ook af te maken, tenzij er iets tussenkomt. Dat hoort dan door die persoon zelf gemeld te worden, vind ik, of door een door hem gevraagd iemand. Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar de uitslag, maar feitelijk heb ik er geen interesse meer in.
 4. Misschien War of the Worlds. Binnenkort op FOX te zien.
 5. Bedankt. Ik heb het intussen allemaal gevonden.
 6. Wat voor programma heb je gebruikt om IMD bestanden te maken?
 7. Dat is een interessant gegeven voor mij, aangezien ik een LOGO pagina heb op Nostalgia8.nl en ik deze Philips P2000cversie graag zou willen mogen toevoegen. Zo te lezen is hij/zij/het in het engels? Op mijn pagina heb ik een paar nederlandse versies en bij de documenten kun je een DR LOGO pagina vinden. Ook ben ik geïnteresseerd in de handleidingen.
 8. Heeft iemand na 25 mei 2020 nog iets van MarsM gehoord? Ik heb Droedel antwoorden ingestuurd, maar op de PB's wordt niet meer gereageerd..
 9. Van de week had ik weer eens een deuntje, nee, een muziekje in mijn hoofd, waarvan ik wel de naam wist Aurora. Maar toen ik dat in de zoekmachine intikte, kwam het deuntje wat ik bedoelde niet tevoorchijn, wel Aurora, een singersongdinges en Aurora van Frozen. Er ontbrak iets, maar wat? Mijn zoon vond het antwoord, het was synthesizer muziek. Ha, NOVA - Aurora. Toen had k het gevonden. Waaruit blijkt dat je zoveel mogelijk informatie moet geven opdat men kan helpen zoeken naar... Alleen dat kan ik dit keer niet. Wat ik zoek is een filmpje uitgezonden door de VPRO waarin mensen een berg of een enorme trap beklimmen begeleid door de Bolero van Ravel. Waarschijnlijk stelde het iets uit de DDR voor, een man klimt naar boven en ontmoet steeds belangrijke mensen uit deze DDR hierarchie. Boven gekomen is de Bolero afgelopen en vindt men een skelet op de top. Nog eens een keer gezocht, nu met de trap aanwijzing, toen las ik een oproepje in een muziekforum: i saw stairway to lenin on the arts channel on cable. The video is quite long. It shows people going up a stirs and ends at the top with a bust of lenin. Ravel's "Bolero" plays in the background. Gezocht naar Stairway to Lenin en daar verscheen hij! https://www.youtube.com/watch?v=g1Vc2ZfVhf0 Het was zeer beklemmend dit nog eens te zien. Sorry voor de heer Dokter Beeldbuis, ik had hem graag aan het werk gezet, ;)
 10. Ben het helemaal met samba-boy eens. Geweldig, En ik heb gelijk maar het hele topic nog eens doorgelezen.
 11. @WouterBoeve Vind jij dan alleen artiesten goed als ze van jouw eigen leeftijd zijn?
 12. De langste dag is voorbij: de dagen worden weer korter.

 13. Op mijn YouTube staan ze wel:
 14. Alweer een jaartje verder voor @samba-boy Gefeliciteerd met taart.
 15. Keetie

  Accused

  Maar goed dat er plaatjes bijstonden, die verduidelijken veel. De sprookjes van die tijd heetten legendes en het gedicht is gebaseerd op de legende van Koning Arthur, die met zijn ronde tafel. Ook werden de verhalen, die eigenlijk gedichten waren, bekend als ridderromans. Zelfs Monty Python maakte er gebruik van met zijn Holy Grail.
×