Jump to content

Keetie

User
 • Content Count

  2,554
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Keetie

 • Rank
  Frogger

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Console
  bbc

Profile Fields

 • Interesses
  oude computers en software

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Keetie

  Bands en spelen

  Er zijn nog steeds bands die spellen (spelen) uitbrengen, zoals Superbard (George Lewkowicz) schrijft op het rec.games.int-fiction forum: Hello! We're an indie band who have written a new bit of IF around the release of our nex single Soul Witch. It's written using Ink, and if you get all the way through there's a prize! http://superbard.co.uk/soul_witch/ We'd love to know what you thought, any feedback is most welcome. Thanks, George Soul_Witch is een online tekstadventurespel waarvan je zelf het avontuur leidt door jouw keuze te maken uit meerdere keuzes op een situatie. Het heet een onlinespel te zijn, maar je kunt hem downloaden in html formaat en aldus offline spelen.
 2. Keetie

  Herinner je je deze nog?

  Niemand? Terwijl het niet eens lang geleden is, in 1997, dat de publicatie van het tegenscript in de VPRO aangekondigd werd. Ik citeer van Internet: Het Utrechtse registratieonderzoeksbureau Eens Gegeven Blijft Gegeven (EGBG) vindt het hoog tijd dat telemarketingbureaus met hun eigen middelen bestreden worden. Hiervoor ontwikkelde EGBG het Tegenscript, een handleiding voor het voeren van een gesprek met telemarketeers. 'Met het Tegenscript hoeven mensen niet langer vervelende vragen te beantwoorden, maar kunnen zij zelf vragen stellen.' Zie foto:
 3. Keetie

  The Orville

  Deze aflevering heb ik ook gezien en ik vond hem niet helemaal verkeerd. Het had namelijk te maken met astrologie. Iets waar veel mensen in geloven, vandaar ook elke dag een horoscoop in de krant. Natuurlijk liep dit uit op in gevangenneming van onze astronauten daar zij op een verkeerde, lees boosaardige dag jarig waren, een dag die dit volk niet kon waarderen. Wat mij echter verbaasde was dat ze aan een paal vastgebonden waren en het volgende ogenblik zich weer in de Orville bevonden. Kunnen vastgebonden mensen geteleporteerd worden, zoals Beam me up, Scottie!?
 4. Sinds het Kruidvat enige weken geleden met de verkoop van boeken is gestart en ik een paar gekocht heb, lees ik die van papier, maar nu ik van mijn zoon een mobiel heb gekregen, kan ik ook met mijn mobiel boeken lezen. Papier heeft wel mijn voorkeur, maar digitaal is ook makkelijk. Wat zijn er veel verscillende formaten. Ook op mijn PC heb ik een boekenleesprogramma staan en die heb ik ook meteen aangevuld met een paar boeken.
 5. Keetie

  The Orville

  The Orville Wie houdt van het SciFi genre en dan series als Star Wars en Star Trek zal deze The Orville serie ook wel kunnen waarderen. Net als voorafgaande series speelt het leven zich in een ruimteschip af. Zie video: https://www.imdb.com/title/tt5691552/videoplayer/vi4006066969?ref_=tt_ov_vi De serie bestaat uit 3 seizoenen waarvan de eerste is begonnen in 2017 en uitgezonden in Amerika. Niet al te lang geleden dus. Het verhaal speelt zich af 400 jaar in de toekomst, in de 25e eeuw. Met een gevarieerde bemanning, zowel menselijk als robot- en alienachtig. Dit onder leiding van captain Ed Mercer. Net als in Star Trek worden er diverse avonturen beleefd. Het wordt elke dinsdagavond om 20.30 uur uitgezonden op Comedy Central.
 6. Keetie

  Galgje #13

  Elixer
 7. Onze zoon heeft de Matrix ook een aantal malen bekeken. Hij vond het geen goede film, wel een intrigerende film.
 8. Dat is de vraag dus: Heb je wel eens een film meer dan 1 keer gezien? Ik wel. Zoals bv de 'meidenflm' The Hours waar ik niets van begreep toen ik hem de eerste keer zag. En dan Finding Forrester met Sean Connery die een schrijver speelt. Hij begeleidt een leerling die aankomende schrijverstalenten bezit.
 9. Keetie

  Ik heb ook een ticker!

  Het is een computerprogramma wat ik op mijn laptop heb geïnstalleerd.
 10. Keetie

  Ik heb ook een ticker!

  Ik heb ook een ticker! Dat berichtje verstuurde ik naar mijn zoon via de ticker. Mijn man heeft nl een ticker geschreven waarmee de nl nieuwsberichten gelezen kunnen worden middels een balk onderaan het beeldscherm, maar er kunnen ook mails mee verstuurd worden naar iedereen in de groep of individueel. Hij en mijn man wisselden al diverse informaties uit en nu kan ik ook meedoen! Maken nog meer retroforumleden gebruik van een ticker?
 11. Keetie

  Galgje #13

  Een C
 12. Keetie

  Knippen

  Natuurlijk niet! We leven in 2019 en de kranten dateren ook van 2019. Niets retro. Hoe lees jij de krant dan, of lees je geen kranten soms? :)
 13. Keetie

  Knippen

  Mijn eerste knipsel was een breipatroon van een babyjurkje, gebreid met angorawol. Het straalde de bladzijde af. Inmiddels had ik meer verzameld, maar ben er mee gestopt. Nu straalt het niet meer...
 14. Keetie

  Philips P2000T

  Mooi, ik zet de uitleg voor MAC op mijn tekstadventures site waar ook de door jou gezochte p2000 tekstadventures staan. http://www.nostalgia8.org/bbc.htm Speel ze!
├Ś