Ga naar inhoud

Keetie

User
 • Aantal items

  2437
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Keetie

 • Titel
  Pac-Man

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Interesses
  oude computers en software
 • Console
  bbc
 1. Zomertijd/wintertijd

  Prima dat jullie twee geen last hebben van de tijdswissel en dat MarsM mij m'n 'jetlag' gunt. Maar dat vroeg ik helemaal niet. Ik vroeg welke tijd je zou kiezen, de zomertijd of de wintertijd, als men instemt met het afschaffen van de zomertijd. Dus voor altijd in de zomertijd leven of voor altijd in de wintertijd. Voor mij hebben beide enige voorkeur. Ik vind het leuk dat in de wintertijd (de echte onze tijd) de dagen óf langer worden óf korter qua licht. En ik vind de zomertijd fijn vanwege het vele licht overdag.
 2. Zomertijd/wintertijd

  Zomertijd/wintertijd Nog een paar weken en we veranderen weer van tijd. Je weet wel, van wintertijd naar zomertijd. Dat kost me vast een paar onaangepaste dagen, door besef van leven in de onechte tijd, zoals elke keer na de tijdwissel. En het is niet eens alleen de tijd, het is ook het licht. Sinds de wisseling is het jaar voor mij verdeeld in een donker gedeelte en een licht gedeelte. Echt. Niks geen energie-besparing, dat is inmiddels wel gebleken, wel een zee van licht extra. Hoewel, zie je het langzaam 's morgens lichter worden, in de zomertijd is het 's morgens opnieuw langer donker. Inmiddels gaan er Europese stemmen op om de zomertijd af te gaan schaffen. Hoera! Maar dan komt er een volgend probleem. Kiest men voor altijd voor de wintertijd of wordt het vanwege het licht de zomertijd. Tja... Waar kies jij voor? Zomertijd of wintertijd?
 3. Reclame spellen

  Het figuurtje kwam me bekend voor. Inmiddels had ik ook een paar versies van dat middelste spel gevonden, voor PC, C64 en Amiga. 's Kijken naar die voor de NES. Interessante informatie van een website: Cool Spot, the videogame, was made by Virgin Games (yes, even Virgin had a game development wing) and released in 1993 for the SNES and Sega Genesis to wide acclaim. The game had excellent, award-winning sound and music composed by Tommy Tallarico, cousin of Aerosmith’s Steven Tyler and winner of over 25 industry awards for best video game audio. It also featured tight gameplay—the controls were responsive and the titular protagonist could double jump and fire carbonation in all directions, even while airborne, as well as cling and climb up surfaces. Health was handled with a spot face that would wilt and go limp as your character took damage. Though there’s no official connection, it honestly plays like a branded, happier version of 1995’s critically lauded Vectorman, one of the coolest games of its time.
 4. Reclame spellen

  Jazeker. Ik had gehoopt op een nederlandse vertaling. (Zo leuk dat LCP (Little Computer People) het deed in een emulator!).
 5. Reclame spellen

  Hier is het volgende scherm:
 6. Reclame spellen

  Ik denk dat het spel er op de originele C64 heel normaal uitziet. Bekijk je de plaatjes soms fullscreen? Zelfs als ik het plaatje op 200% bekijk inplaatsvan op 100% zoals ik het normaal zie, ziet het er bij mij totaal niet grof uit.
 7. Hoe belangrijk is Social Media voor jou?

  Mee eens. We prikken gewoon de ballon/cloud door Er worden bloggers en vloggers gezocht door bedrijven die hun waren willen laten aanprijzen. Men kan zich melden maar men moet wel meer dan 5000 volgers hebben. Volger.
 8. Er is er één jarig! #2

  Deemster staat weer bovenaan. Ook felicitaties van hier.
 9. Reclame spellen

  Niet echt gevonden. Ik dacht dat het een ander spel was, een spel met een mannetje, toen ik dit plaatje van het spel zag staan: Toen ik het ging spelen, bleek het dus anders. Mooi verbaasd!
 10. Reclame spellen

  Victoria Vesta, een verzekeringsmaatschappij, op een C64 diskimage, te spelen met een joystick.
 11. Hoe belangrijk is Social Media voor jou?

  Daarom kijken we vaak naar de nieuwsuitzending van België, waar in een kwartier meer in de wereld gebeurt dan in Nederland.
 12. Hoe belangrijk is Social Media voor jou?

  Het nieuws van tegenwoordig is inderdaad geen nieuws meer. Het is louter achtergrondinformatie zoals mijn man dat noemt. Een nieuwsuitzending die 'vroeger' een kwartier duurde wordt nu in 5 minuten afgewerkt Wat mij het meeste stoort is dat voor de rest van het nieuws je constant wordt verwezen naar hun website en app.
 13. Wie of wat is Terpen Tijn?

  Ik doelde inderdaad op Olivier B. Bommel. O, Professor Sickbock was ik bang voor als kind. Een bladzijde uit de Bommelbank, een database over Bommeldingen, uit de RUN magazine, nr 11 geloof ik, maar daar gekleurd.
 14. Wie of wat is Terpen Tijn?

  In het topic over laatst aangeschafte retrospul uitte PeterNY deze kreet: Terpen Tijn! Waarop ik vroeg: Terpen Tijn? Wat heeft die er nou mee te maken?? PeterNY gaf geen reactie. Het was natuurlijk wel offtopic in dat topic, vandaar deze nieuwe, aangepaste vraag.
 15. Hoe belangrijk is Social Media voor jou?

  Wikipedia is ook maar gemaakt door de gewone mens. En ik ben het niet met hen eens. Ik ga uit van de belangrijkheid van een gebruiker. Want wat is Social Media zonder zijn gebruiker? Niks. Een gebruiker gebruikt. Met je 'gedurfde' stelling ben ik het daarentegen volkomen eens.
×