Jump to content

Keetie

Users
 • Content Count

  2,687
 • Joined

 • Last visited

About Keetie

 • Rank
  Frogger

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Console
  bbc

Profile Fields

 • Interesses
  oude computers en software

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Je hebt een tikfout gemaakt in de listing op regel 1150: e3 moet 3e zijn.
 2. Hu ter download op archive . org https://archive.org/details/werk-in-uitvoering Pater Moeskroen staat ter download op mijn site: www.nostalgia8.org
 3. Leuk. Ik herinner me Dr. Snuggles, ik vond het een 'schattig' mannetje. Verder kan ik me over de uitzendingen niets herinneren helaas.
 4. Mart Hoogkamer gaat Spanje-lied van Bassie en Adriaan coveren Zanger Mart Hoogkamer gaat een cover maken van het lied De Spaanse zon van Bassie en Adriaan. Het is de bedoeling dat het lied begin volgend jaar uitkomt. Er is inmiddels contact tussen het duo en de Leidse zanger, bekend van de hit Ik ga zwemmen. Dat heeft een woordvoerder van Bassie & Adriaan zondag laten weten. Het lied, dat de oorwurmtekst ‘in Spanje, in Spanje, in Spanje / in Spanje schijnt altijd de zon’ bevat, komt uit 1978. Het nummer was voor het eerst te horen in de tv-serie Het geheim van
 5. Het seizoen begint weer met een nieuwe variant van de brandharen rups.
 6. In de zaterdagse bijlage van de krant (09-04-2022) staat een artikel over Loesje, de craatieve groep uit Arnhem. Loesje bestaat bijna 40 jaar en ter ere hiervan is er een boek verschenen met als titel "Het leven is een feest en jij bent uitgenodigd." Er is wel iets veranderd: de teksten worden niet meer per poster verspreid, maar via social media.
 7. Dit weekeinde heb ik V, de miniserie uit 1983 gezien. Als je dit met de ogen en de tijd van nu bekijkt, heeft @samba-boy helemaal gelijk. Het is saai en er gebeurt ogenschijnlijk helemaal niets, behalve dan dat er vreemde ruimteschepen boven de belangrijkste steden op aarde in de lucht hangen, waarvan er in de film maar één te zien is. Maar als je dit met de ogen van de tachtiger jaren bekijkt, is de film ineens heel spannend. Dan gebeurt er van alles. Uit dat ene ruimteschip, het moederschip, komt een kleiner ruimteschip dat op aarde landt. Uit dat gelande ruimteschip
 8. Je hebt het wel over een remake. Meestal is een remake slechter dan het origineel. Maar dat kan ik me in dit geval niet voorstellen, daar ze 4 nominees hebben gekregen voor de mini-serie uit 1983, waarvan één een winnaar werd. De naam van Dominique Dunne staat inderdaad vermeld op IMDb bij de Cast en Crew aan het hele einde: Series Thanks Dominique Dunne ... in loving memory of (2 episodes, 1983) En de Nederlandse Wikipedia schrijft: V (1983) V is een sciencefiction-televisieserie over buitenaardse bezoekers (Visitors).
 9. Leuk dat je hier reageert na al die tijd. Nu kon ik het allemaal nog eens overlezen en ben ik wat wijzer geworden. Ik vraag me af of dit spel nog gespeeld wordt. Heb jij het gespeeld? Ik heb de app zien staan.
 10. Vond je het echt niet een klein beetje spannend? Bijvoorbeeld toen een alien, ik meen Diana, de huid van zijn/haar gezicht trok? Dat was de allereerste keer dat ik zoiets zag gebeuren. :) Inderdaad, Kees Brusse was een geweldige verteller. Heel rustig, heel 'naturel' en totaal niet opgezegd.
 11. Herinnert zich iemand V, een serie over aliens die de aarde wilden overnemen? Daar moest ik ineens aan denken, maar ik herinner me het verhaal niet meer. De IMDb database schrijft hierover dat het ten eerste een TV mini serie uit 1983 was en ten tweede later herhaald werd als een serie in 1984-1985 en ten derde ook nog in 2009-2011. Geen flauw idee welke ik gezien heb. Wel herinner ik me uit de serie een aardige alien, Willie, die later in menselije vorm blijft bestaan en verkering krijgt met een aardbewoonster, een mens, maar ook een boosaardige alien die Diana heette. Deze aliens ha
 12. Het ligt er waarschijnlijk ook aan hoe je ze zelf opbergt na het uitpakken. Ik was wat speculaasjes vergeten die welswaar in een plastic koektrommel van Tupperware zaten, maar die inderdaad zacht waren geworden na een paar weken, zoals @djkoelkast ook al opmerkte, maar nu ik ze in een plastic boterhamzakje in dezelfde Tupperware koekdoos heb gedaan zijn ze nog steeds hard. Ik ben benieuwd naar jouw experiment.
×
×
 • Create New...