Ga naar inhoud

Keetie

User
 • Aantal items

  2516
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Keetie

 • Titel
  Frogger

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Interesses
  oude computers en software
 • Console
  bbc

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Keetie

  Kent iemand dit spel: Think-a-dot?

  Nog steeds bijna, maar nu bijna klaar! En dit is de binnenkant, zoals Ross ook al had ontdekt...:
 2. Keetie

  Atari ST Adventure maker

  Wel geprobeerd, maar behalve de tool heb je ook fantasie nodig en mogelijke puzzels kunnen maken. Dat ontbreekt mij.
 3. Keetie

  Atari ST Adventure maker

  Een paar dagen geleden heb ik de Atari ST versie van CAW, Creative Adventure Writer geschreven door Richard Hunt gevonden op: http://www.atarimania.com/utility-atari-st-creative-adventure-writer_32254.html en intussen bij mijn verzameling geplaatst. Ook de engelse versie voor de Atari ST van AdvSys en het tekstadventure Columbus (= Starship Columbus) gevonden.
 4. Keetie

  Kent iemand dit spel: Think-a-dot?

  Dat is inderdaad de basis, daar is mijn expert ook mee begonnen. Het schijnt dat hij de weg van de vallende knikkers bijna door heeft.
 5. Keetie

  Kent iemand dit spel: Think-a-dot?

  Wij hadden ook al heel veel informatie en Think-a-dot versies verzameld. Deze scratch versie had hij al zonder dat hij er iets mee kon, maar gisteren heeft hij dan eindelijk scratch ook maar gedownload en het spel geprobeerd. Werkt goed. Toch blijft de grote vraag; Waar en hoe vallen de knikkers?
 6. Keetie

  Kent iemand dit spel: Think-a-dot?

  Dit is echt een retrospel, een retro kleuren knikkerspel. Laat een knikker bovenin het 1e, 2e of 3e gat vallen en blauw wordt geel, geel wordt blauw. Maar hoe gebeurt dat? Wat man en ik zoeken is een plaatje van de binnenkant! Wie?
 7. Keetie

  Reclame spellen

  @djkoelkast Het lijkt me toch beter om dit topic te splitsen nu het verder louter om educatieve software gaat. Op zich is educatieve software ook een prima topic, waar ik zeker meer over wil weten. De software dan, waar ik best veel vragen over heb.
 8. Keetie

  Reclame spellen

  Het lijstje is al eens eerder genoemd in het Raad een spel van het plaatje topic: http://www.retroforum.nl/topic/3610-raad-het-plaatje-games-4/page-3 helemaal onderaan.
 9. Keetie

  Reclame spellen

  Jazeker, koppie-koppie! ;) Ik zal eens een lijstje maken met bijbehorende educatieve software voor scholen, waarvan ik de naam ken.
 10. Keetie

  Reclame spellen

  Educatief ja, maar toch geen reclame? Of denk je dat er een Philips strijkijzer wordt gebruikt? :) Sinds ze als abandonware worden gezien wordt ergens plaatsen van al die educatieve spellen misschien wel mogelijk...
 11. Keetie

  [WEWV] - Wat eten we vandaag ?

  Natuurlijk, dat is een ramp! Het zeer bekende Bidelidl lied wordt gezongen dmv een link waarnaar ik verwees, in een topic dat ik jaren geleden erover schreef. Kon ik even niet vinden, maar het ging, denk ik, over Groningen. Als het er nog staan dan. En daardoor hoorde ik onze zoon zijn boodschappenlijstje voorzingen. Gevonden: https://www.retroforum.nl/topic/3925-er-gaat-niets-boven-groningen/ Oude topic - aan elkaar geplakt.
 12. Keetie

  [WEWV] - Wat eten we vandaag ?

  Jazeker. Wij noemen dat bruine bonen met rijst.
 13. Keetie

  [WEWV] - Wat eten we vandaag ?

  Een vrolijke bump vandaag... Herinner je je die nog? Bi de Lidl van voorheen-de-bende-mit pazzipanten? Onze zoon 'zong' vandaag zijn weekend boodschappenlijstje voor: We hebben gehakt, bi de Lidl, brune bonen, bi de Lidl, en bouillon, bi de Lidl zonder soep. Rijst, bi de Lidl, prei, bi de Lidl en koekjes zonder troep :P Lang verhaal kort: wij eten dit weekend weer eens .... maar dan met gehakt, uien en waarschijnlijk mais want we willen wat extra pit. Wat eet onze zoon dit weekend? :)
 14. Keetie

  Kijk jij nog analoog?

  Normaal kijken wij ook digitaal, maar ook nog analoog zoals bij de voorbeelden die ik beschreef. Bovendien is het heel handig voor het geval dat er 3 dingen moeten worden opgenomen en we naar de 4e willen kijken. .Wij willen graag analoge tv houden.
 15. Keetie

  Kijk jij nog analoog?

  Ziggo heeft een paar weken geleden aangekondigd dat ze ophouden met analoge uitzendingen en volledig overgaan op digitaal, want - zo schreven zij - op de plaats van 1 analoog kanaal passen er 2 digitale. Dat vinden wij niet leuk. Ik kijk nog regelmatig naar analoge uitzendingen op mijn Win98 lapje met een WinTV2000 tvkaart en teletekst, als man en ik op hetzelfde moment tv willen kijken of als mijn man praatvisite krijgt. Hij kijkt trouwens ook wel op zijn computer naar analoge uitzendingen. Ziggi zegt wel iets over gratis kastjes voor digitaal kijken, maar hoe dan op een computer? .
×