Ga naar inhoud

Keetie

User
 • Aantal items

  2502
 • Donations

  € 0,00 
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Keetie

 • Titel
  Frogger

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Interesses
  oude computers en software
 • Console
  bbc

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Keetie

  Kijk jij nog analoog?

  Normaal kijken wij ook digitaal, maar ook nog analoog zoals bij de voorbeelden die ik beschreef. Bovendien is het heel handig voor het geval dat er 3 dingen moeten worden opgenomen en we naar de 4e willen kijken. .Wij willen graag analoge tv houden.
 2. Keetie

  Kijk jij nog analoog?

  Ziggo heeft een paar weken geleden aangekondigd dat ze ophouden met analoge uitzendingen en volledig overgaan op digitaal, want - zo schreven zij - op de plaats van 1 analoog kanaal passen er 2 digitale. Dat vinden wij niet leuk. Ik kijk nog regelmatig naar analoge uitzendingen op mijn Win98 lapje met een WinTV2000 tvkaart en teletekst, als man en ik op hetzelfde moment tv willen kijken of als mijn man praatvisite krijgt. Hij kijkt trouwens ook wel op zijn computer naar analoge uitzendingen. Ziggi zegt wel iets over gratis kastjes voor digitaal kijken, maar hoe dan op een computer? .
 3. Keetie

  Koe belt brandweer

  Eerst Arie lezen en dan pas de deur uit! DJKoelkast heeft gelijk dat er slecht geschreven wordt. Vanmorgen kon ik kiezen tussen in / bij op een pagina. Er wordt, denk ik, amper meer nagekeken en gecorrigeerd, dat geldt ook voor kranten. Vroeger vertelde een onderwijzer ons eens dat er nooit taalfouten in een boek staan; mochten we boeken gaan controleren uit de schoolbibliotheek. Natuurlijk vonden we niets. Maar nu?
 4. Keetie

  Raad het plaatje: Games! - Editie 4 #3

  Jazeker. Ik zag hem opeens op mijn oude computer staan, zonder me te herinneren wat voor spel dat was, toen ik de naam las van deze kloon.
 5. Keetie

  Raad het plaatje: Games! - Editie 4 #3

  Ik heb gezocht op '40 rounds of erfpg power' wat op het plaatje staat en ik kwam terecht op een forum, waarschijnlijk zweeds? Ze schreven: Lite Retro då. RECOIL Spelas på Windows 10 64 bit i 3DFX (GPD WIN). Ett spel som jag har totalt glömt bort från eran där spelen var som bäst.
 6. Keetie

  Onderhoud forum

  Dat is precies wat ik ook al schreef, deze vraag komt elk half jaar weer terug. Die regelmatige terugkeer geeft vele retroforum leden, mij ook, een onbehaaglijk gevoel want zo begint het veel op de vrijwillige ouderbijdrage te lijken. En, zo vraag ik me af, wat houdt die update in, wat komt er bij, wat gaat er af? Ik dacht eigenlijk dat alles wat er de vorige keer nog fout ging, helemaal weer goed liep. Geen klachten meer en iedereen tevreden. Het lijkt mij veel beter deze regelmatige steunvraag in een apart kader te zetten waar het elke dag te lezen is voor wie het wil lezen, waarin gevraagd wordt wie er kan en wil bijdragen in de kosten van het forum, dus niet gekoppeld aan updates.
 7. Keetie

  Reclame spellen

  Toen ik over California Merchandising las in de spelbeschrijving dacht ik eerst aan soep, maar het gaat over pizza's bezorgen, Domino's Pizza's. Natuurlijk gaat dat niet zonder problemen in dit arcadespel. Vermijd de Noid, het rennende konijn, door op de spatiebalk te drukken in Dosbox als hij dichtbij je is, dan maak je een prachtige duikeling en de pizza blijft heel.
 8. Keetie

  ID Contest - Droedels van Mars

  Hoi, hoi, mijn eigenste "beertje" (wat geen beertje is)! Het was voor mij inderdaad een straffe contest. Ik zal nog even toevoegen wat er in mijn virtuele tekstballonnetje stond. Het beertje denkt:'Poe, poe, dat valt niet mee: alle dieren lijken op elkaar!' Maar goed, fout was niet altijd echt fout, alleen dus fout geïnterpreteerd, dat was de moeilijkheid. Dus niet altijd een ander dier. En MarsM, je zoekt een opvolger? Ik dacht eigenlijk dat jij dat zelf zou zijn. Er zijn veel meer dieren dan die 25, daarom stem ik voor een Droedels van Mars 2. TOP!
 9. Keetie

  Save batterij

  Doetie het nu wel? Doorstarten?
 10. Keetie

  @#Random Contest

  Gefeliciteerd winnaars! En bedankt Ross voor de contest. Deze is voor mij helaas in stilte verlopen. :)<
 11. Keetie

  Onderhoud forum

  Beseffen jullie wel dat elke keer dat dit forum 'geupdaterd' wordt er een soortgelijke discussie ontstaat? Voorlopig doet mijn vosje het nog goed, maar is dat ook nog zo na weer een nieuwe update?.
 12. Keetie

  Speciale verkeersborden

  Je leest wel eens vaker over wel bereikbare winkels bij afsluitingen, maar deze vind ik ook wel heel speciaal.
×