Jump to content

Giovanni

Users
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Giovanni

 • Rank
  Pong
 • Birthday 01/11/1996

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  Nintendo 64

Profile Fields

 • Interesses
  Gitaar spelen, computeren. B8A kijken, teveel om op te noemen.

Recent Profile Visitors

1,063 profile views
 • TMP

 1. Ja ik denk dat al er zoveel aanpassingen aan de series zijn gemaakt, dat het nauwelijks meer bij te houden is.
 2. Ja leuk spel, heb hem nog steeds liggen. We hebben inmiddels al levensechte graphics, maar toch blijven die hoekige poppetjes nostalgisch.
 3. Dat model ziet er goed uit en is niet zo prijzig.
 4. Wat ik alleen niet snap; Ze willen Klaris muziek niet meer op hun dvd's, maar ze vervangen zijn muziek zo goed dat je inderdaad of zijn muziek door die van Smorenburg hoort lopen of gewoon alleen zijn muziek. Zo was ik laatst Op Reis Door Europa aan het kijken Deel 4 (In Griekenland en Duitsland) als B100 en Handige Harry op ik meen een speedboot zitten, hoor je op een gegeven moment het korte boevendeuntje van Klaris.
 5. Dat die achtervolgingsscène nu Thema Vrolijk heeft, ben ik wel blij om. Klinkt als je het mij vraagt veel beter bij die scène dan Thema Achtervolging. Vond dat nummer niet bij deze scène passen.
 6. Waarschijnlijk zijn jullie net als ik schieuwnierig (nieuwsgierig) naar de B&A-app. Plaats hier je ideeën, wensen en degerlijke voor deze app
 7. Na het bekijken van de documantaire "De herfst van Bassie en Adriaan" vraag ik me af wie van jullie toen bij deze voorstelling aanwezig waren en wat jullie er toen van vonden. Ik ben er zelf niet naar toe geweest maar als ik de beelden zie, zie ik dat het een vrij emotioneel afscheid was. (Weet niet zeker of er al een soortgelijk topic bestaat dus mijn excuses voor mocht dit het geval zijn)
 8. Persoonlijk hoop ik ook dat Bas en Aad zelf de stemmen doen, want het is wat je zegt DJ andere stemmen passen gewoon niet bij die 2 :-)
 9. Ja, als je alleen maar sjalalie, sjalala kunt zeggen, begrijp ik ook waarom ze nog nooit van Bassie en Adriaan heeft gehoord. Overigens inderdaad een leuke aflevering. Die autoslopers uit Limburg een van die mannen, John, is een vriend van mijn ouders. Hij zette altijd andere mensen in de zeik, maar werd nu zelf te grazen genomen.
 10. Wat ik jammer vind aan de videobanden is dat deze een aantal scenes niet bevatten. Zo zie je op de Cnr-versie van De Schatkaart niet hoe B2 en Vlugge Japie uit de gevangenis komen en deel 2 eindigt in het verlaten pakhuis. Terwijl je dan op tv nog een scene zag met Lara en Joeri.
 11. Het is echt jammer dat jij toen der tijd niet bent aangewezen om de Bassie en Adriaan caravan met auto te ontwerpen. Dit ziet er zo goed uit, dit is tenminste heel herkenbaar, dat kan ik van het speelgoed wat toen uitkwam niet zeggen :')
 12. Ja, ik denk post voor de zekerheid nog eentje dat jullie weten dat geen spam is ;-)
 13. Sorry voor de inhoudloze post, wilde deze verwijderen maar dat lukte niet.
 14. Hoi Ben, wat een geweldig resultaat. Als ik niet beter zou weten, dan zou ik zeggen dat je hem zo gekocht had ;-)
×
×
 • Create New...