Jump to content

Giovanni

User
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Giovanni

 1. Na aanleiding van een interessant stuk uit het topic van De Kroon.waar we het over de muziek van Smorenburg hadden, vraag ik me af bij welke serie/scene jullie de muziek van Smorenburg het beste vinden passen.
 2. Giovanni

  [NL] Bassie & Adriaan: Het Geheim Van De Schatkaart

  Ja ik denk dat al er zoveel aanpassingen aan de series zijn gemaakt, dat het nauwelijks meer bij te houden is.
 3. Giovanni

  RTG 115 - Super Smash Bros. (1999)

  Ja leuk spel, heb hem nog steeds liggen. We hebben inmiddels al levensechte graphics, maar toch blijven die hoekige poppetjes nostalgisch.
 4. Giovanni

  Modelbouw: Honda Prelude 1:24 model

  Dat model ziet er goed uit en is niet zo prijzig.
 5. Na het bekijken van de documantaire "De herfst van Bassie en Adriaan" vraag ik me af wie van jullie toen bij deze voorstelling aanwezig waren en wat jullie er toen van vonden. Ik ben er zelf niet naar toe geweest maar als ik de beelden zie, zie ik dat het een vrij emotioneel afscheid was. (Weet niet zeker of er al een soortgelijk topic bestaat dus mijn excuses voor mocht dit het geval zijn)
 6. Wat ik alleen niet snap; Ze willen Klaris muziek niet meer op hun dvd's, maar ze vervangen zijn muziek zo goed dat je inderdaad of zijn muziek door die van Smorenburg hoort lopen of gewoon alleen zijn muziek. Zo was ik laatst Op Reis Door Europa aan het kijken Deel 4 (In Griekenland en Duitsland) als B100 en Handige Harry op ik meen een speedboot zitten, hoor je op een gegeven moment het korte boevendeuntje van Klaris.
 7. Dat die achtervolgingsscène nu Thema Vrolijk heeft, ben ik wel blij om. Klinkt als je het mij vraagt veel beter bij die scène dan Thema Achtervolging. Vond dat nummer niet bij deze scène passen.
 8. Waarschijnlijk zijn jullie net als ik schieuwnierig (nieuwsgierig) naar de B&A-app. Plaats hier je ideeën, wensen en degerlijke voor deze app
 9. Giovanni

  Bassie en Adriaan in het nieuws #2

  Persoonlijk hoop ik ook dat Bas en Aad zelf de stemmen doen, want het is wat je zegt DJ andere stemmen passen gewoon niet bij die 2 :-)
 10. Giovanni

  Bassie en Adriaan in het nieuws #2

  Ja, als je alleen maar sjalalie, sjalala kunt zeggen, begrijp ik ook waarom ze nog nooit van Bassie en Adriaan heeft gehoord. Overigens inderdaad een leuke aflevering. Die autoslopers uit Limburg een van die mannen, John, is een vriend van mijn ouders. Hij zette altijd andere mensen in de zeik, maar werd nu zelf te grazen genomen.
 11. Giovanni

  [NL] Bassie & Adriaan: Het Geheim Van De Schatkaart

  Wat ik jammer vind aan de videobanden is dat deze een aantal scenes niet bevatten. Zo zie je op de Cnr-versie van De Schatkaart niet hoe B2 en Vlugge Japie uit de gevangenis komen en deel 2 eindigt in het verlaten pakhuis. Terwijl je dan op tv nog een scene zag met Lara en Joeri.
 12. Giovanni

  Modelbouw: B&A caravan 1:24 model

  Het is echt jammer dat jij toen der tijd niet bent aangewezen om de Bassie en Adriaan caravan met auto te ontwerpen. Dit ziet er zo goed uit, dit is tenminste heel herkenbaar, dat kan ik van het speelgoed wat toen uitkwam niet zeggen :')
 13. Giovanni

  Modelbouw: Honda Prelude 1:24 model

  Ja, ik denk post voor de zekerheid nog eentje dat jullie weten dat geen spam is ;-)
 14. Giovanni

  Modelbouw: Honda Prelude 1:24 model

  Sorry voor de inhoudloze post, wilde deze verwijderen maar dat lukte niet.
 15. Giovanni

  Modelbouw: Honda Prelude 1:24 model

  Hoi Ben, wat een geweldig resultaat. Als ik niet beter zou weten, dan zou ik zeggen dat je hem zo gekocht had ;-)
 16. Ikzelf vind dan ook dat zijn muziek het beste bij De Kroon past. Achtervolging Kroon vind ik persoonlijk wel een goed nummer/fragment.
 17. Giovanni

  Happy 2012

  Gelukkig nieuwjaar!!!
 18. Giovanni

  [NL] Bassie & Adriaan: De Verdwenen Kroon

  Bij sommige series denk ik wel ja, maar ik had vroeger ook de Klaris versie op video. Als ik dan De Kroon in Smorenburg versie kijk, vind ik deze toch beter. Maar ik denk dat dit ook met smaak heeft te maken.
 19. Giovanni

  [NL] Bassie & Adriaan: De Verdwenen Kroon

  Ja, ik ben het helemaal met je eens. Zoals je al in een ander topic zei zijn sommige nummers net zo goed of zelfs beter dan die van Klaris. Althans dat vind ik dan.
 20. Giovanni

  Bassie & Adriaan vs. Klaris: eindelijk duidelijkheid

  Overigens vind ik dat "Dreiging Kroon" van Smorenburg wel goed aansluit.
 21. Giovanni

  Bassie & Adriaan vs. Klaris: eindelijk duidelijkheid

  Ja, zijn muziek gaf inderdaad een nostalgisch gevoel aan de series.
 22. Giovanni

  [NL] Bassie & Adriaan: De Reis Vol Verrassingen

  Dit was niet mijn favoriete serie, maar was zeker geen slechte. Er zitten echt goede stukken tussen zowel humoristisch als educatief.
 23. Giovanni

  Stel je even voor #1

  Hoi, Ik ben hier gekomen door bij Google "blouse Adriaan" in te typen. Toen ik even rond had gekeken vond ik het zo leuk hier, dat ik Gelijk een account aan maakte ;-)
×