Jump to content

Mysticmaus

Users
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

About Mysticmaus

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  Nintendo 64

Profile Fields

 • Interesses
  Games Games en nog eens games

Recent Profile Visitors

538 profile views
 1. Beste Hoe kan ik mijn account verwijderen? , of wil iemand van de mods of admins dit doen voor mij? Alvast bedankt! Mvg
 2. Ik heb de voeding in de tussentijd uitvoerig getest maar deze bleek uitstekend te werken , ik heb intussen een andere normale PS1 weten te bemachtigen en de voeding omgewisseld , en kwam erachter dat de voeding perfect werkte in de andere PS1 , dus daar ligt het probleem echt niet , het moet de andere printplaat zijn .
 3. Klopt , maar helaas is het in mijn geval niet zo makkelijk , dit is geen gewone PS1 , het is een Net Yaroze PS1 met zwarte buitenkant. Ik denk dat het probleem bij de andere printplaat ligt , zie de foto een paar posts hierboven.
 4. Hi Ross Nope , er gebeurt totaal niks op het scherm , geen beeld, geen geluid , de disc gaat niet draaien , het enige wat het doet is het lampje... Bedankt voor de link
 5. Helaas heb ik geen oscilloscoop... , dit kan ik helaas niet testen.. djkoelkast , heb jij nog meer ideeen?
 6. @djkoelkast. De PS1 ziet er aan de binnenkant zo uit , zie foto > @Ross , ik heb dit geprobeerd maar ik heb geen multimeter , had het met een spanningsmeter gedaan , er gaat op de plekken die je aangeeft goed stroom doorheen dus ik neem aan dat dat goed is.
 7. Bedankt voor al jullie tips , ik ga er morgen meteen mee aan de slag
 8. Zojuist geprobeerd , en inderdaad , dan werkt het lampje niet meer , dus dat betekend dat de voeding goed is? Wat kan het dan zijn?
 9. Oke. Ik ga zo even foto's maken van de binnenkant.
 10. Hallo Mensen! Ik heb een oude dikke PS1 hier liggen die niet meer opstart , als ik de stroom erop doe en op de POWER-knop druk dan gaat het lampje branden , maar voor de rest gebeurt er totaal niks, geen geluid , geen beeld , de disc gaat niet draaien... Ik heb de PS1 open gemaakt want ik kreeg het advies dat er misschien een zekering kapot is , maar wat moet ik zoeken??? , heb hier echt totaal geen verstand van... , iemand hier die dit weet waar ik moet zoeken? Ik kan foto's maken als men dat wil. Greetz Mysticmaus
 11. Als je ze wilt overnemen moet je me even een seintje geven , dan regelen we wel wat , misschien dat jij ze kan fixen.
 12. Als je een idee heb hoor ik het graag , da ding was ook niet vies van binnen dus dat kan het ok niet zijn. Ik heb er nu 5 liggen , waarvan er 4 het niet doen , ik heb alleen nog maar een 1541-II model die alles gelukkig nog leest.
 13. Nou , ik heb nu een 1571 gekocht. Volgens Wiki is dit ding immuun tegen het alignment probleem maar nee hoor. Deze kast leest ook geen 1 disk meer.... Hoeveel pech kan ik hebben... Iemand nog suggesties anders gaan deze dingen gewoon naar het stort denk ik , want ik kan dit niet fixen.
×
×
 • Create New...