Jump to content

Graansnuit

User
 • Content Count

  361
 • Joined

 • Last visited

About Graansnuit

 • Rank
  Speed Freak
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Burger King. Het smaakt alllebei ongeveer hetzelfde (niet te vreten), maar in de tijd dat ik nog bio-industrievoer at, at ik wel eens een hapje mee met vrienden als ze naar de Burger King gingen en wist ik het redelijk binnen te houden. Maar in feite zijn het allebei dierenmishandelende baggervreetschuren en ik zal niet rouwig zijn als al hun filialen morgen tot as verbranden. Dogmafilm of Hollywood?
 2. Toch nog een reden om dat verschrikkelijke programma eens te kijken.
 3. Europa lijkt me het leukst, gewoon lekker op reis, en wel op avontuur, maar zonder te weten dat de boeven achter je aan zitten (wel zo relaxed). Het zwervende bestaan van de Plaaggeest heeft ook wel iets charmants.
 4. as to be expected Misschien een moeilijke, maar als echt niemand het weet geef ik het antwoord wel... Hoeveel liedjes heeft Elvis Presley geschreven?
 5. Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Terry Gilliam, Micheal Palin.
 6. Wie schreef het boek 'A Clockwork Orange'?
 7. Je kan het leuk vinden of niet, ze pakken het behoorlijk professioneel aan. Indrukwekkende montage voor amateurfilmpjes.
 8. Bill Gates. Hij doet zijn werk beter dan JPB en ik vind het wel een goede zaak dat van zijn erfenis maar een heel klein deel naar zijn familie gaat en het overgrote deel naar goede doelen. Daarbij past een nerdy image beter bij een computerexpert dan bij een politicus. Ten slotte: als Bill Gates al zijn geld tegelijk van de bank haalt, stort de Amerikaanse economie zowat in en dat is gewoon geniaal. nog eens, anders is het zo lullig: DS9 of TNG?
 9. John Lennon. De reden lijkt me nogal duidelijk; hij is gewoon veel beter, punt. Williams is één van de betere hedendaagdse popmuzikanten, maar haalt het niet bij The Beatles. Herman Finkers of Hans Teeuwen?
 10. Bellen, sms'en is vervelend om te doen en minder persoonlijk. Bellen met vrienden vind ik altijd leuk. eminem of 50 cent?
 11. Als het gaat om waar ik mensen op beoordeel: innerlijk. Ik heb natuurlijk ook wel vooroordelen, of ik wil of niet, maar het gaat bij mij vooral om innerlijk. Maar als ik moet kiezen wat ik mooier vind, verschilt dat per persoon. Ik denk niet dat bijvoorbeeld Jessica Simpson een mooier innerlijk dan uiterlijk heeft, om maar eens een voorbeeld te noemen. (ik ken haar natuurlijk niet persoonlijk echt mooi is ze niet, maar het gaat erom dat mijn punt duidelijk is). Donald Duck of Mickey Mouse?
 12. PvdA, linkser en niet religieus. (Niet dat ik iets tegen religieuzen heb, maar wel tegen religieuze partijen; politiek en religie moeten niet mengen). jazz of blues?
 13. Damen. Om de slechtheid van Bauer's muziek kan ik inmiddels niet meer lachen, maar Damen is nog redelijk onbekend. Dat maakt het op de één of andere manier nog culter en lachwekkender.
×
×
 • Create New...