Jump to content

Graansnuit

User
 • Content Count

  361
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Graansnuit

 1. Burger King. Het smaakt alllebei ongeveer hetzelfde (niet te vreten), maar in de tijd dat ik nog bio-industrievoer at, at ik wel eens een hapje mee met vrienden als ze naar de Burger King gingen en wist ik het redelijk binnen te houden. Maar in feite zijn het allebei dierenmishandelende baggervreetschuren en ik zal niet rouwig zijn als al hun filialen morgen tot as verbranden. Dogmafilm of Hollywood?
 2. Toch nog een reden om dat verschrikkelijke programma eens te kijken.
 3. Europa lijkt me het leukst, gewoon lekker op reis, en wel op avontuur, maar zonder te weten dat de boeven achter je aan zitten (wel zo relaxed). Het zwervende bestaan van de Plaaggeest heeft ook wel iets charmants.
 4. as to be expected Misschien een moeilijke, maar als echt niemand het weet geef ik het antwoord wel... Hoeveel liedjes heeft Elvis Presley geschreven?
 5. Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Terry Gilliam, Micheal Palin.
 6. Wie schreef het boek 'A Clockwork Orange'?
 7. Je kan het leuk vinden of niet, ze pakken het behoorlijk professioneel aan. Indrukwekkende montage voor amateurfilmpjes.
 8. Bill Gates. Hij doet zijn werk beter dan JPB en ik vind het wel een goede zaak dat van zijn erfenis maar een heel klein deel naar zijn familie gaat en het overgrote deel naar goede doelen. Daarbij past een nerdy image beter bij een computerexpert dan bij een politicus. Ten slotte: als Bill Gates al zijn geld tegelijk van de bank haalt, stort de Amerikaanse economie zowat in en dat is gewoon geniaal. nog eens, anders is het zo lullig: DS9 of TNG?
 9. John Lennon. De reden lijkt me nogal duidelijk; hij is gewoon veel beter, punt. Williams is één van de betere hedendaagdse popmuzikanten, maar haalt het niet bij The Beatles. Herman Finkers of Hans Teeuwen?
 10. Bellen, sms'en is vervelend om te doen en minder persoonlijk. Bellen met vrienden vind ik altijd leuk. eminem of 50 cent?
 11. Als het gaat om waar ik mensen op beoordeel: innerlijk. Ik heb natuurlijk ook wel vooroordelen, of ik wil of niet, maar het gaat bij mij vooral om innerlijk. Maar als ik moet kiezen wat ik mooier vind, verschilt dat per persoon. Ik denk niet dat bijvoorbeeld Jessica Simpson een mooier innerlijk dan uiterlijk heeft, om maar eens een voorbeeld te noemen. (ik ken haar natuurlijk niet persoonlijk echt mooi is ze niet, maar het gaat erom dat mijn punt duidelijk is). Donald Duck of Mickey Mouse?
 12. PvdA, linkser en niet religieus. (Niet dat ik iets tegen religieuzen heb, maar wel tegen religieuze partijen; politiek en religie moeten niet mengen). jazz of blues?
 13. Damen. Om de slechtheid van Bauer's muziek kan ik inmiddels niet meer lachen, maar Damen is nog redelijk onbekend. Dat maakt het op de één of andere manier nog culter en lachwekkender.
 14. Het voordeel van de monarchie is natuurlijk wel die rommelmarkt op koninginnedag Voor vijftig cent per stuk kocht ik De Verzonken Stad 2 (tot nu toe had ik alleen deel 1) en Het Geheim van de Sleutel. In totaal heb ik op de rommelmarkt 41 video's gekocht. Fijne aanvulling op mijn collectie
 15. Ik zei ook niet dat het niet erger kan... Maar op de één of andere manier vind ik het toch nog iets gênanter als het mikpunt van spot het zelf niet in de gaten heeft.
 16. Hoezo? Ik vond het nogal gênant, omdat hij in feite uitgelachen werd door iedereen maar het zelf niet door had. Maar dat was ook wel hilarisch. Wat noem jij dan 'behoorlijk voor gek zetten'?
 17. Geweldig programma. Bassie werd wel behoorlijk voor gek gezet.
 18. Ja, hij werd nogal voor gek gezet. Maar PaPaul blijft geniaal.
 19. Ik steun de monarchie niet door op die dag de stad in te gaan, toch? Net zoals ik ondanks het feit dat ik agnostisch ben Kerst en andere christelijke feestdagen vier, kan ik als antimonarchist ook wel van gezelligheid in Amsterdam genieten op koninginnedag.
 20. Antimonarchistisch als ik ben ga ik me weer lekker ergeren aan al dat overdreven gedoe. Maar ook gewoon met een vriend de stad in. Zo ben ik dan weer wel.
 21. Het is een vrij standaard boevennaam. 'Japie' is sowieso logisch, klinkt gewoon lekker plat, en boeven hebben in kinderseries vaak voorvoegsels als 'vlugge', 'slimme' etc. Handige Harrie is natuurlijk een vergelijkbare naam. Ik denk dat ze het gewoon bedacht hebben. Net als 'de baron' en 'B#' ligt het heel erg voor de hand.
 22. Door die kleine rol komt hij juist een stuk enger en gemener over. Hij is echt zo'n gevaarlijke meestercrimineel die alles regelt; een grote rol had dat een beetje verpest.
 23. Op de gebruikelijke heldhaftige wijze boeven vangen. Ik zeg ook niet dat alle stille clowns goed zijn. Je hebt zat vervelende balonnenknakkers die weinig meer kunnen dan verbaasd rond kijken en hun gezicht in een taart duwen. Maar er zijn ook veel briljante clowns, die niet zozeer 'belachelijk' doen, maar vooral karikaturaal reageren op een hun vreemde wereld en dit echt tot een kunst verheffen. Er is op zich weinig belachelijks aan.
×
×
 • Create New...