Jump to content

JB

User
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

About JB

 • Rank
  Breakout
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Console
  Snes

Profile Fields

 • Interesses
  Gamen. Tv. Muziek
 1. JB

  Bassie & Adriaan #11

  Dat is zeker waar. Van het grauwe beeld van de Huilende Professor tot het soms fletse beeld van de Plaaggeest. Er zijn maar weinig series die er echt goed uit zien. Helemaal wanneer je een HD of 4K-TV hebt. Van wat ik begrijp zou door het ontbreken van filmrollen ed een HD-remaster lastig worden maar wie weet brengt de toekomst hoop met AI-upscaling. Dat staat nog in de kinderschoenen maar biedt al indrukwekkende resultaten. Voor mezelf heb ik al wel in de Plaaggeest wat kleurcorrecties gedaan zodat het minder flets is. Gelijk ook die hele scene met de boerderij er uitgeknipt. Dat
 2. JB

  Bassie & Adriaan #11

  Ik zag dat de Amerika-serie nu weer op 2x 195 minuten DVD's te krijgen is. Iemand een idee hoe volledig die zijn? Wil de serie nog kopen maar zou het jammer vinden wanneer er stukken zoals dat deel over Universal Studios ontbreken.
 3. Ik hoorde dit nummer op radio C&A en ik moet het gewoon hebben, wat een nummer zeg. Is deze ooit op CD uitgebracht of alleen op plaat?
 4. Wat staat er eigenlijk op "Feest met B en A"
 5. Tja volgens mij is het ook gewoon de baas, hij staat immers niet om IMDB én Adriaan zei het. Maar hoe komen de mensen van info.bassieenadriaan dan aan Aad bogaard?
 6. Hoewel het garagedeel echt top is vind ik die man die Meneer kooy/van Der Kooy wel een erg beroerde acteur. Als Bassie nee antwoord op de vraag of ze verstand hebben van auot's zie je hem gewoon lachen en dan opeens heel schuchtig kijken naar Adriaan. Als hij Douwe uitleg geeft, komt het er ook heel nep uit "Zie maar wat je doet" Volgens info.bassieenadriaan is het een actuer, maar kan hem op IMDB niet vinden, maar weet iemand of hij nog meer rollen heeft gehad? Volgens een mail van Adriaan was (en is) hij een echte garage-eigenaar maar ik weet het zo net niet.
 7. - EDIT - Heel goed dat je een mening hebt over de Smorenburgmuziek, maar wil je wel op je bewoordingen letten, aub! Probeer het netjes te zeggen in het vervolg, anders kaart... - De Maestro -
 8. Het enige nadeel aan de serie is dat het einde wel héél beroerd is; en brief van de Plaaggeest die zegt dat hij nooit meer zal plagen. Eat een domper. Het was veel leuker als de circusartiesten ontdekt hadden dat Douwe de Plaaggeest is. Zou ook beter aansluiten op de vermoedens die Adriaan al had in de haven.
 9. Het mooie van de Schandebakker's rol in de Popenkraam is dat hij ook boos wegloopt en "het is een schande, het is een schande" roept
 10. Ik heb de drie strips al en ze zijn zeker de moeite waard. Zo wordt adriaan bijna gewurgd door een octopus en springt hij op het dak van de auto van de boeven en rijdt mee en weett een 2e 11 september te voorkomen. Wat een held!
 11. Omdat er twee B2's zijn, 2 favo's De eerste speelt in de Sleutel. Als B1 de kamer van de circuslui afluistert en B2 de Microfoon pakt en keihard "hoor je al wat?" schreeuwt. De 2e B2, vind ik toch iets minder, maar als hij een cafetarialijstje maakt in Lanzarote(Als hij iets moet opschrijven en de scheldwoorden opschrijft) moet ik toch altijd lachen.
 12. Het lijkt mij erg raar dat er 2 verschillende DVD's worden gemaakt. Is die Klaris geen bootleg(illegaal)?
 13. Dat dacht ik ook, maar ik wil de titel weten. En waarom staat deze muziek niet op muziek.bassieenadriaan ? Tis een veelgebruikte in de plaaggeest.
 14. Tis een leuke dvd, maar tis wel jammer dat de ''adriaan loopt en vertelt wat er gebeurt is introducties'' er niet in zitten. Dan is het niet meer één geheel, ok, maar het zou best als extra er op kunnen.
×
×
 • Create New...