Jump to content

Spiny Norman

Users
 • Content Count

  798
 • Joined

 • Last visited

About Spiny Norman

 • Rank
  Space Invader

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Console
  granieten lego

Profile Fields

 • Interesses
  Bla

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat? TWEE extra opgelost en nog niet ingelopen?
 2. Het interessante is trouwens, dat de originele Nederlandse dub niet meer schijnt te bestaan. Wel is deze in 1991 nog een keer uitgezonden door Kindernet. Verder deel ik de mening van DJK, het was niet zo mijn ding. Maar ook kinderseries hebben dus hun problemen met verloren materiaal...
 3. Ik weet gewoon niet of langer staren gaat helpen. Stel dat je een nummer niet kent, dan kan je denken tot je een ons weegt zonder resultaat.
 4. Nou, net niet helemaal. Want JZNZ had ik nooit kunnen vinden als het niet al correct beschreven was. Hoewel "M'n opa" ook nog gevonden zou kunnen worden, want die was er wel geweest maar de beeldband/spoel was weg. (Wat je nu als videoclip daarvan ziet is in 1999 samengesteld door stomme filminlassen onder de muziek te zetten.) Ongecatalogiseerde collecties is waar je nog op kunt hopen. Maar de enorme hoeveelheid werk die dan moet gebeuren is een enorme blokkade. Er was een verzamelaar in Melbourne, Australiƫ die sinds de vroege jaren zestig alles verzamelde
 5. Meer details: https://www.vrt.be/nl/over-de-vrt/nieuws/2022/12/29/eindelijk-teruggevonden-het-historische-interview-over-de-oerkn/
 6. Voor wie het gemist had: VRT vindt verloren interview met bedenker oerknal na decennia terug https://nos.nl/artikel/2458396-vrt-vindt-verloren-interview-met-bedenker-oerknal-na-decennia-terug In dit geval ging het dus om foutieve inventarisatie. Een klein aantal vermiste zaken wordt op die manier nog wel eens teruggevonden.
 7. Als je per ongeluk de artiest van een remake noemt, telt dat ook? Want ik stel me zo voor, dat een tweede uitvoering tot dezelfde tekening zal leiden.
 8. Tja, mogelijk kun je het hier proberen: https://forum-mfbfreaks.nl/index.php Hoewel je ergens dan wel een soort toerist bent, eenmaal geholpen kom je niet meer terug. Toch snap ik het wel, ik heb af en toe ook wel eens zoiets bij de hand gehad.
 9. En er lijkt een audiocomponent bij betrokken te zijn. De getallen voorlezen lijkt me te hooggegrepen voor die tijd (welke dat ook is). Dus ik vermoed dat er een enorm nostalgisch, 8-bit geluidseffect uitkwam.
 10. Tenminste "bingo-generator" is het enige dat ik ervan kan maken. Weinig over te vinden op internet. (Er is geen fanclub van bingospelers blijkbaar... ) Stond bij de kringloop. Gewoon uit interesse heb ik een paar foto's gemaakt.
 11. Had iemand ondertussen al antwoord gegeven dat die 6-polige poort (van twee dozijn berichten geleden) waarschijnlijk gewoon video-DIN is?
 12. Tja, aan de andere kant ben je niet aan het reproduceren. Mensen verkopen aan de lopende band thuisopnames via ebay die ze dan "als blanco" omschrijven. Op de rug staat gewoon wel het programma dan. Maar goed, daar kraait geen haan naar, en met de maanlanding kan dat goed heel anders zijn.
 13. Oh verrek ja, ik zag de foto eerst kleiner maar het is een i, geen f.
 14. Volgens mij hebben deze lui teveel betaald... https://www.ripleys.com/weird-news/lost-apollo-tapes/ Ik ben benieuwd wat jij/jullie hiervan zeggen. Volgen mij probeert dit "ripley's" namelijk het verhaal zoveel mogelijk om te buigen, om maar een link te leggen tussen 1) data tapes (weg) en 2) ampex tapes (in hun vitrine). Maar de meeste televisie-uitzendingen zijn bewaard, toch? (Alleen dat "15fps" verbaast me een beetje.)
 15. Misschien bedoelde hij de apparaten van T4600C.
×
×
 • Create New...