Jump to content

Spiny Norman

User
 • Content Count

  433
 • Joined

 • Last visited

About Spiny Norman

 • Rank
  Speed Freak

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja... ik DACHT midden jaren negentig, maar 't blijft lastig.
 2. Als er iemand t.z.t. nog een brainwave heeft over mijn eerdere vragen, dan ben ik nog steeds wel mild nieuwsgierig. Maar alvast een andere vraag: rond welke tijd had "Ook dat nog" een aflevering waarin de suggestie belachelijk werd gemaakt, dat je je eigen huisdier kon cremeren op de barbecue?
 3. Wou je soms voorstellen dat we dat maar even aan de binnenkant van onze ogen moeten gaan bekijken? Maar geen telefoon doormidden breken als je de quiz verliest he?
 4. Ik heb zo laatst eens wat meegenomen van een kringloper. Moet dat toch nog eens door"bladeren". Alleen, één ding bleek een documentaire over visvangst. Zo zie je maar weer.
 5. En dan alexa/siri erop aansluiten...
 6. En met een beetje geluk kan ik er misschien zelf nóg een puntje bijsprokkelen!
 7. Met een tweede poging moet het toch lukken om verder te komen! (Maar de taxonomische namen laat ik toch maar even achterwege...)
 8. OK, ik heb het zo precies mogelijk gedaan, volgens de linnaeische taxonomie.
 9. Dus een audio-CD of data-CD die niet meer rond is? Maar dat buitenste randje dan, moet je dat afbreken? Anders past-ie niet in de lade.
 10. OK, wat is dit? En is 3 minuten niet wat weinig voor wat dan ook?
 11. Hoe heetten eigenlijk die twee komische series... die ergens tussen 1986 en 1990 uitgezonden zijn... 1. een over een orkest - herinner me alleen specifiek de aflevering dat de dirigent iemand moest beschermen tegen een moordaanslag en uiteindelijk een giftig pijltje op z'n stok vangt. 2. over een docent, die in de intro altijd zoveel problemen heeft om op school te komen dat hij neervalt op het schoolplein, waar een kleuter een krijtomtrek van hem maakt.
 12. Dat was een aflevering van het programma "Mijn idee". Het eindigt ermee dat de tieners (na dat ding weggegooid te hebben) een toets moeten maken, en dat iemand zegt: "Konden we nou maar gedachten lezen!" Dit heb ik blijkbaar meer dan 25 jaar onthouden.
 13. "Granetal"... Als ik het nu google, is het een hotel in het midden van Duitsland...
 14. Wat uniek! Ik gok niet in Nederland gemaakt?
×