Jump to content

Spiny Norman

User
 • Content Count

  425
 • Joined

 • Last visited

About Spiny Norman

 • Rank
  Speed Freak

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dus een audio-CD of data-CD die niet meer rond is? Maar dat buitenste randje dan, moet je dat afbreken? Anders past-ie niet in de lade.
 2. OK, wat is dit? En is 3 minuten niet wat weinig voor wat dan ook?
 3. Hoe heetten eigenlijk die twee komische series... die ergens tussen 1986 en 1990 uitgezonden zijn... 1. een over een orkest - herinner me alleen specifiek de aflevering dat de dirigent iemand moest beschermen tegen een moordaanslag en uiteindelijk een giftig pijltje op z'n stok vangt. 2. over een docent, die in de intro altijd zoveel problemen heeft om op school te komen dat hij neervalt op het schoolplein, waar een kleuter een krijtomtrek van hem maakt.
 4. Dat was een aflevering van het programma "Mijn idee". Het eindigt ermee dat de tieners (na dat ding weggegooid te hebben) een toets moeten maken, en dat iemand zegt: "Konden we nou maar gedachten lezen!" Dit heb ik blijkbaar meer dan 25 jaar onthouden.
 5. "Granetal"... Als ik het nu google, is het een hotel in het midden van Duitsland...
 6. Wat uniek! Ik gok niet in Nederland gemaakt?
 7. Ja, ik heb ook wel eens een deck weggesmeten omdat het gewoon té moeilijk zou zijn om dat uit elkaar te peuteren.
 8. Trouwens, er staat overal dat je verstroopte snaren echt helemaal moet schoonmaken. Maar als er nog een spoortje zwart zit, echt heel weinig, wat kan dat nou voor kwaad? Het is toch zeker niet "besmettelijk" voor de nieuwe snaren, of wel soms? Dat begon ik me haast af te vragen. (Dat soort vragen komt wel eens bij me op als iets vaak gezegd wordt maar nooit met een reden erbij vermeld.)
 9. Maar dat is dan dus gewoon normaal, alleen dubbele snelheid voor de kwaliteit?
 10. Dat is wat ik ervan begrijp, één kant op en dan terugspoelen. Of alles achterstevoren beluisteren. De snaren zijn aangekomen, kostte bijna niks, nu nog even de operatie. Gelukkig zijn er uitgebreide instructies en video's en handleidingen online. Ga 'm mogelijk weer doorverkopen; ik zal er te weinig zelf gebruik van maken.
 11. Ja, die helaas. Altijd vervelend als je net een paar jaar te laat komt voor iets dat er tot dan toe echt decennia heeft gelegen. Maar goed volgens mij had ik er al eerder over geklaagd (ik werd niet eens beantwoord door iemand die echt kennis van zaken had). Ze hadden BBC scripts vertaald uit de jaren vijftig die de BBC ook niet meer heeft (dat is geverifieerd). Ik hoopte dus het Engelse origineel nog te kunnen vinden. Ach ja, je probeert eens wat.
 12. Die draagbare heb ik wel eens in Amsterdam Noord in een vaag rommelzaakje zien staan... Verder gevonden: een 4-tracks cassetterecorder: De snaren waren stroop, maar dit is niet de moeilijkste om te demonteren. En van die 2,88 MB had ik nog nooit gehoord. Maar ik zag laatst ergens een doosje liggen met een soort kruising tussen een CD en een visitekaartje. Het waren doorzichtige plastic pasjes waar je op op kon slaan. Ik blijk geen foto te hebben gemaakt. Heb nu moeite om ze te googlen. Leek me iets dat voor een heel specifiek apparaat bedoeld was (net als mini-DVD-RW dat ooit was voor sommige videocamera's).
 13. KRONCRV had ook niet alles meer. Na zestig jaar scripts van verloren spul alsnog weggegooid. En nog te beroerd om duidelijk antwoord te geven ook.
×