Jump to content

Spiny Norman

User
 • Content Count

  458
 • Joined

 • Last visited

About Spiny Norman

 • Rank
  Speed Freak

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wel benieuwd, maar niet geïnteresseerd? Schrodinger's kat-situatie dus? Maar misschien zit er een verhaal achter. Geef iemand even een kans voordat hij bij verstek veroordeeld wordt.
 2. Beter dat, dan de andere verklaring, gelukkig!
 3. Children of the Stones deed eerder aan stenen cirkels dan aan lichtcirkels. Het kan best een andere serie zijn in hetzelfde genre.
 4. Ik stel me zo voor dat je dan juist het verschil groter zou moeten maken. Als streamen hetzelfde materiaal biedt, waarom dan kastruimte verspillen? Als er daarentegen nog e.e.a. uit de kast wordt getrokken aan extra's... Maar 't blijft projectie. Ik weet niet of een Goudkust- of Flodderkijker ook zo denkt.
 5. Ik baseer dat uiteindelijk op mijn eigen mening. Strategie: maak het product begerenswaardig met een aura van kwaliteit en/of exclusiviteit om meer kopers te vinden. Ik bedoel, dat als er iets in de schappen ligt dat verzorgder is, met ongezien materiaal, dat er dan misschien wat meer kopers zouden zijn - of zijn geweest. Ik kan het ook mis hebben - ik heb geen enkele kwalificaties in de marketing, en misschien had dit geen extra verkoop opgeleverd, wanneer dit op totale mainstream werd toegepast.
 6. Grappig dat je dat zegt, ik heb ook wel eens iets nagevraagd maar ik durfde de gok zelf niet aan. Investering om rechten uit te zoeken... dan nog maar zien of je iets verkoopt... En toch zijn er andere, kleinere landen, die zich niet laten tegenhouden. Wat volgens mij ook niet helpt is dat de Nederlandse producenten altijd de kantjes ervan aflopen en kleine fouten maken. Te weinig of te veel afleveringen per disc, zodat je soms echt kastruimte kwijt bent om niks (Poirot). Geen extra's, terwijl bonusmateriaal volgens mij nu net het strikje op de verpakking is zeg maar. En meestal is er ergens wel een of ander interview of locatieverslag te vinden als er goed gezocht wordt. Het komt altijd zo minimaal en ongeïnspireerd over. De low-budget marketing is ruk. Als je een hebbedingetje ervan maakt, dan gaan mensen sneller overstag, als cadeautje of omdat het er goed uitziet. Maar goed, inmiddels waarschijnlijk te laat.
 7. Het is 50 euro voor de complete hap. Ongetest. Een panasonic nv100 lag ernaast, met tas en alles. (Foto van elders.)
 8. Niet gevraagd. Ik schat tussen 20 en 50 euro. Ik heb ook niets getest, hoewel dat daar nog wel zou kunnen met wat moeite. Daar= Leiden.
 9. Hier in de buurt staat een Olivetti PE24 trouwens, als iemand daar nog naar op zoek is. Scherm ook aanwezig, toetsenbord zeer waarschijnlijk bedolven onder andere rommel.
 10. In 't Granny Smith groen bestaat-ie ook. https://www.ebay.nl/itm/HANNSPREE-GREEN-APPLE-SHAPED-NOVELTY-10-LCD-TV-T094-RARE/264715065949?hash=item3da23f5a5d:g:ofQAAOSwLDZeqU~S Koopje! Da's gek... Waarom zie ik die rode zoekresultaten (van de link een post terug) NIET als ik op feebay internationaal zoek op hannspree apple trouwens?
 11. Flippervereniging? Weet je zeker dat het niet een fanclub is van deze hier?
 12. Is er niet een leverancier op marktplaats die schrijft dat je ook best mag komen kijken? Daar kan toch wel iets te regelen zijn zonder dat je enorme leugens op hoeft te hangen?
 13. Gespot bij mij in de buurt: een TV in de vorm van een appel en hij is niet eens van apple! Lollig.
 14. Dank je wel voor je reactie. Ik denk dat je https://pinside.com/pinball/map bedoelt.

  Daar zit ik al op, maar die is hopeloos verouderd. Ben dus op zoek naar recente informatie en tips (en of betere websites). 
  Mocht je wat weten of horen, dan graag!

  Groet,

  Matt

 15. Daar is een website voor ergens. Ik weet niet meer hoe ik er destijds kwam, maar ik heb zo eens gezien dat het ene café één bepaalde spel had. Ik geloof dat het idee een beetje was voor als je op zoek was naar een specifieke kast.
×