Jump to content

Spiny Norman

User
 • Content Count

  655
 • Joined

 • Last visited

About Spiny Norman

 • Rank
  Space Invader

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Console
  granieten lego

Profile Fields

 • Interesses
  Bla

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Misschien moeten Amerikaanse tapes op Fahrenheit gebakken worden i.p.v. Celsius?
 2. Toevallig noemde ik het net een paar dagen terug tegen Rene Kroon. Dat zal wel geen toeval zijn. Ik hoop, dat hier iets moois van komt. Hoeft niet per se een "verloren uitzending" te zijn, het is sowieso fascinerend natuurlijk.
 3. Bedankt, erg geinig om te zien inderdaad!! En hoe klunzig dit er ook uitziet, als mensen deze stappen niet hadden gezet waren we nooit verder gekomen tot de techniek van nu!
 4. Ze hadden ook iets met bluray kunnen doen, ik hoor daar goede verhalen over. Desnoods SD als het niet anders beschikbaar is. Handige Harry had dat toch zeker wel kunnen regelen?
 5. Dus wij gaan deze uitgave aan de binnenkant van onze ogen bekijken?
 6. Off air sport, ja, dat kan nog best wel eens voorkomen denk ik. Kan nog steeds best goed een tijdsbeeld geven. Ik heb overigens totaal geen idee hoe goed de skisport vertegenwoordigd is in de archieven.
 7. Nou ja, na dat evenementje van vorige week (klein maar fijn), houd ik toch mijn ogen open voor vermaaksprogramma's die teruggevonden worden. Ik hoop zoiets volgend jaar weer te houden. Maar ja, dat is natuurlijk wel een kans van 1 op heel veel... Het kunnen ook duizend andere dingen zijn waar ík niks aan heb (maar een ander wel). Het hoeft niet eens van televisie af te komen. Maar als je iets kán vertellen, dat vind ik ook wetenswaardig net zo goed als de techniek.
 8. Ah zoiets als een school vissen, een vlucht regenwulpen, een stroom elektriciens, een bende politici... maar dan met banden. Jammer dat je niks kan vertellen over inhoud. Maar dat zou waarschijnlijk uit professioneel oogpunt niet de bedoeling zijn.
 9. En het is wel de maanlanding... wie weet wekt dat toch speciale interesse.
 10. Wie weet, volgend jaar... ik heb een of twee dingen bedacht, die goed te vertonen zijn, ALS ik ze kan vinden...
 11. Voor zover ik weet is Rene Kroon van inn-archive. (Of misschien eerder omgekeerd. ) Als je toch moet wachten, dan zou ik ze nog een kans geven?
 12. Hoe zou het inmiddels met dit project staan? Mensen noemen toch allemaal Kroon en inn-archive. Wie weet is er al iets onderweg! Hopelijk horen we t.z.t. hoe dat is afgelopen!
 13. Het is gelukt bij de tabak. Maar ja, tijden veranderen, dus ik zeg niet dat je geen gelijk kan hebben.
 14. Maarten ik wilde nog zeggen, bij jouw verhaal zat ook nog voldoende dat ik nog niet wist en heel erg leuk vond om te horen. Zowel van de feiten als jouw persoonlijke interesse.
×
×
 • Create New...