Jump to content

Spiny Norman

Users
 • Content Count

  872
 • Joined

 • Last visited

About Spiny Norman

 • Rank
  Space Invader

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Console
  granieten lego

Profile Fields

 • Interesses
  Bla

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Trouwens... ene Jordy stond ook nergens op de borden, terwijl het toch echt zijn (en Rick's) idee was... Maar idd., het heeft waarschijnlijk op één persoon gehangen dat de collectie toch aangenomen is.
 2. Zo te horen was alles uitverkocht eerder vandaag! Interessante middag. Ik heb geen idee, hoe het Zonnetje-gedeelte verlopen is. Mogelijk heel anders dan ik eerder verwacht had.
 3. Ja... Daarom vermoed ik dus zelf, dat Handige Harrie erachter zit. Echt een klus voor hem.
 4. Helemaal zélf opgenomen.
 5. Ik twijfel of ik het antwoord idd. niet al wist maar gewoon weer vergeten was. Anyway... We zullen zien! Ik ben i.i.g. aanwezig op die zondag eind deze maand.
 6. Aan de andere kant, mensen worden wel van de DVD-speler afgedreven doordat die meestal geen HDMI hebben. Met je tulpstekkertjes kom je er niet meer, op de nieuwste televisietoestellen. Maar idd., de mensen die tot en met de DVD zijn meegekomen maar daarna zo'n beetje zijn afgehaakt met vernieuwen, die groep heb je dan niet. Maar anders heb je weer méér discs nodig, dus een grotere verpakking enzo.
 7. In Nederland verschijnt toch zo goed als nooit meer een DVD? Ik brainstorm maar wat, ik zeg SD bluray omdat je dan economischer uit bent, denk ik. En knalt men het op youtube, dan claim je daar de "monetisation". Ik weet ook heus wel, dat S-B waarschijnlijk gelijk heeft... Maar jammer is het wel.
 8. We hebben het hier allemaal al eerder over gehad, maar er werd ook zelden een echt goedverzorgde DVD uitgegeven in Nederland. Het was heel vaak "we propper wat op een schijfje met het eerste plaatje uit de zoekmachine als omslag". In de landen om ons heen doen ze nog best wel wat aan bluray/dvd. Een goede SD bluray, wat je noemt "begerenswaardig", zou dat toch niet...?
 9. Hmja, een nieuw onderwerp had ook gekund. Nou ja, kan altijd nog gesplitst worden (naar voorkeur gastheer). Zie ook: https://www.beeldengeluid.nl/spoelt-terug Er was ooit nog sprake van om dit als een soort voortzetting van de presentatie van twee jaar geleden te doen, maar zo te zien lijkt het niet helemaal die vorm te krijgen... Of tenminste niet, in dít programma, zoals het hierboven staat. Tot slot vraag ik me af, wat dit item eigenlijk is? https://zoeken.beeldengeluid.nl/program/urn:vme:default:program:2101608130113901631 Mogelijk reconstruc
 10. Bijna zeventien jaar later... https://nos.nl/artikel/2519740-vier-verloren-afleveringen-populaire-jeugdserie-hamelen-teruggevonden Dus uit de losse pols, dit is 30, 32, 33 en 36, en een grote kwaliteitsverbetering voor veel andere, denk ik.
 11. Dat is natuurlijk bij mij ook wel bekend, maar ik zie dat als hét moment om te ontdekken, wie er oliedom of aartslui is. Als route A duidelijk niet werkt, en je krijgt toch alleen route A aangeboden, dan weet je wat je voor vlees in de kuip hebt.
 12. Het is alleen best wel lastig om een antwoord van die omroepen te krijgen. En dat terwijl daar potentieel heel interessante programma's nog zouden kunnen liggen. Koot & Bie, anyone? De KRO-NCRV heeft (tenzij er iets veranderd is) een helpdesk bemand door dombo's die je vraag niet begrijpen, zelfs al gebruik je korte duidelijke zinnen.
 13. Op zich logisch dat er zo'n systeem is. B&G heeft het ook (immix/daan). Er zijn oplichters die álle BBC-programma's verkopen en de relatief storingsvrije kwaliteit maar lage resolutie laat er geen twijfel over bestaan dat het "previews" zijn uit een intern systeem, alle veiligheidsmaatregelen ten spijt. Maar het is toch wel heel raar om daar zo mee om te gaan. En onverstandig wanneer het strafbaar is. Dat is allemaal wel echt ontzettend jammer zeg!! Extra nieuwtje. Naar ik heb begrepen, hebben sommige omroepen nog gedeeltes van hun archief zelf in be
 14. Spionnetjes voor de voordeur? Maar dan rood en met een pinnetje/uitsteeksel zoals opgemerkt??
 15. Wat voor tekenfilms zaten er precies in Schuif Af als ik vragen mag?
×
×
 • Create New...