Jump to content

Spiny Norman

User
 • Content Count

  538
 • Joined

 • Last visited

About Spiny Norman

 • Rank
  Space Invader

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Console
  granieten lego

Profile Fields

 • Interesses
  Bla

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vijf maar? Alleen 1, 2 of 3 heb ik wel eens zien liggen tussen de kindervideo's. Was het niet ook één aflevering per band? Dat schoot niet echt op. Dus het verbaast mij totaal niet dat ze niet ver zijn gekomen.
 2. In Nederland geen DVD geweest toch? Waren idd. duidelijk iemand z'n thuisopnames. Nou zou je de DVD box kunnen kopen en de audio kunnen vervangen... maar dat is wel even werk!!
 3. Kan ik me ook goed voorstellen. Blijft hooguit een 0,1% kans dat het zeldzaam zou zijn. Een willekeurige aflevering van een Amerikaanse serie, dat geloof ik wel.
 4. In principe is het Tsjechisch, tja ieder heeft zo zijn eigen specialiteit dus ik kan je niks kwalijk nemen als het wél zo is.
 5. Ja, maar dat zegt niet alles... Dat is niet allemaal bewaard.
 6. Dat blijft dus onduidelijk. Er zijn fansites, maar er is weinig terug te vinden dat betrouwbaar over komt. Er moet toch ook in Nederland iets gebeurd zijn met "tapijt"?
 7. Maar jij bent niet primair geïnteresseerd in oude meuk dus die band is er niet meer...?
 8. Of alle 52 afleveringen ook echt op koopvideo zijn verschenen, weet ik niet zeker. Dat is toch wel echt een zaak van de zeer lange adem. Hoe dan ook is alles op kindernet geweest (meer dan eens, denk ik) en het is in het verleden op DVDR verkocht op marktplaats voordat er ingegrepen werd tegen dat soort dingen.
 9. Er was nog geen onderwerp voor aangemaakt. Vraag me niet om precies na te vertellen hoe déze versie ging, maar ik heb er vroeger gefascineerd naar zitten kijken. Andere landen kregen ingekorte filmversies, maar NL/BE hebben de hele serie gekregen. Op koopvideo geweest, hoewel ik niet weet hoever ze daarmee zijn gekomen uiteindelijk. Geen Nederlandse DVD. Streaming bij mijn weten niet. (Maar ik weet niet alles.)
 10. Ook, idd. Maar televisie is zeker niet uitgesloten. Ik heb langer terug wel eens wat op youtube gezet dat niet te krijgen was en ik herinner me dat er een slechtziende man uit Engeland reageerde op een televisieserie.
 11. Zelf ken ik deze serie niet zo goed. Maar tegenwoordig zouden computers dit toch nog eens kunnen bevestigen, denk ik? Het is misschien een onverwachte vraag, maar wat ligt er eigenlijk allemaal aan televisiemateriaal bij blindeninstellingen? In mijn optimisme dacht ik even aan geluid van verloren of onvindbare programma's.
 12. Heb je twee trawanten, 1 Koreaans en 1 lesbisch, met allebei een heel "toevallige" naam?
 13. Ik zou vóór 1960 zelf ook niet al te veel verwachten nee... Maar die plaat van Keetie zou toch nog steeds interessant zijn omdat je dan toch een indruk krijgt van een gemiddelde uitzending. Als je normaliter historisch materiaal hoort, dan is het altijd uitgeselecteerd, zodat je het beste van het beste overhoudt. "Net alsof ze in de jaren tachtig alleen maar nummer 1 hits hadden", als je begrijpt wat ik bedoel.
 14. Voor de gein (letterlijk) zocht ik eens op cabaret bij B&G op datum gesorteerd. Deze, uit 1924, is misschien toch wel een beetje gedateerd... https://zoeken.beeldengeluid.nl/program/urn:vme:default:program:2101608040030214131?ac=dgtl&q=cabaret+persiflage Tja...
 15. Ik heb alleen apparatuur van het vorige millennium, en toen was het eigenlijk géén functie meer die nog te koop was. Bij één van de revivals is 78-toeren dan zeker meegerevivalled.
×
×
 • Create New...