Jump to content

Pardotje

User
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Pardotje

 • Rank
  Pong
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Locatie
  Papendrecht

Profile Fields

 • Interesses
  Efteling, Bassie en Adriaan, Theater, Geluid, Muziek, Computer
 1. Er wordt telkens gesproken over een dubbel-dvd of dubbel-box, over welke box hebben jullie het? Groet, Pardotje
 2. Ik heb er nog niets op het forum over gelezen, maar is het nog niemand opgevallen dat deze nieuwe DVD te verkrijgen is bij Bassie's Postorders ? De DVD kost € 8,00 en duurt 60 minuten. Groetjes!!
 3. Op de website van Clown Bassie http://www.clownbassie.nl staat bij optredens het volgende: Vanaf 15 augustus t/m 18 september geen optredens i.v.m. TV-opnamen van tv-serie 'Bassie en de reis van ...........? Uitzending t.z.t. op Nickelodeon Is hier al meer over bekend om wat voor serie het zal gaan? Groetjes!!
 4. Ik denk dat de meeste van jullie deze grap wel herkennen van de 1 juli-dvd. Ik vind dit echt geweldig , en mijn vraag is dan ook, waar deze grap ooit eerder gemaakt is?? In één van de lachspektakel shows misschien?? Ik hen een aantal jaar geleden een aantal van de shows gezien, maar kan het me niet meer herinneren Groetjes, Pardotje
 5. Ook hetgeen wat voor de viool zit is gecomponeerd door Ruud Bos. Mochten er mensen geïnteresseerd zijn door wie welke muziek in de Efteling is gedaan, dan verwijs ik je naar http://www.villavoltaweb.nl, ---> Efteling ---> Muzieklijst.
 6. Ook ik heb op de Klaris muziek gestemd. Ik ben het eens met Lennert als hij zegt dat dan ook de andere muziek van de andere artiesten er bij moet zitten. Om het verhaal kort te maken: Zoals de CNR banden, maar dan de tv-versie. Ook al heeft Bert Smorenburg best goede muziek gemaakt, ik mis op heleboel fronten de oude sfeer. Vooral de Verzonken Stad is naar mijn mening niet meer wat het was, maar dat vinden veel mensen volgens mij. Welk nummer ik van Smorenburg wel heel goed vind, is het Thema Raadsel. Dit nummer heeft iets, iets.. iets.. tja, ik weet het niet...
 7. Mensen die zulke belachelijke dingen verzinnen, zijn naar mijn idee toch echt diep gezonken. Oke, tuurlijk kun je iemand na doen, en dan een klein beetje belachelijk maken, maar ik vind dit toch allemaal best ver gaan, en begrijp de mening van Bas volkomen, dat hij het niet meer als een geintje ziet, maar meer een bedreiging voor het figuur Bassie.
 8. En nu zijn de imitaties verleden tijd!! Bassie (de echte) was boos op Jensen. Hij vond het te ver gaan. Ook Jensen gaf in een telefoongesprek met Bassie op de radio te kennen dat het soms wel echt te ver ging, en bood zijn excuses aan, en zei dat de imitaties niet meer uitgezonden en gemaakt zullen worden. Bron: Hart van Nederland 10-03-2005 Bassie gaf echter wel te kennen dat hij de imitaties bij het televisieprogramma Kopspijkers "niet erg" vond...
 9. Om nog even terug te komen op de kosten voor de muziek. Ik heb weleens gehoord dat het vroeger zo was, dat als je muziek wilde gebruiken voor tv-programma's en series, dit geen punt was, omdat het toendertijd allemaal eenmalig werd uitgezonden. In die tijd werden series e.d. ook nog niet op video uitgebracht en had men thuis nog geen videorecorder. Dus de artiesten waren dolblij dat zijn of haar muziek gebruikt werd, want dat leverde weer bekendheid op. Dus voor tv scheen het toen gratis te zijn. Ik meen dat ooit iemand dit ook aan Adriaan gevraagd heeft op de site, maar dat weet ik niet hel
 10. Ook ik heb mijn stem uitgebracht en ik vind de Robin uit de Verdwenen Kroon de leukste, en tevens mooiste. Ik vind de verhoudingen van deze Robin het meest op elkaar afgestemd. Ook de 'effecten' zoals het huilen, en de ogen die oplichten zijn geniaal bedacht.
 11. Volgens mij zijn er in totaal 3 versies. De Live versie, de versie welke nu op de DVD van de sleutel staat, en een oudere versie (welke ik dus zoek).
 12. De versie op Feest Vol Avonturen is niet de versie die ik bedoel, deze cd heb ik namelijk ook. Ik neem aan dat deze versie ook op de twee andere genoemde cd's van jou staan?
 13. Ik heb 22 cd's van Bassie en Adriaan en uitgerekend deze niet
×
×
 • Create New...