Jump to content

MaartenF

User
 • Content Count

  1,305
 • Joined

 • Last visited

About MaartenF

 • Rank
  Asteroid
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Locatie
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb 3 vrienden en 2 vriendinnen, maar dat zijn dan ook echt de mensen die ik 100% kan vertrouwen en waarmee ik alles deel. Ik beschouw mijzelf als iemand die goed met mensen kan omgaan, maar ik beschouw niet iemand snel als vriend. Ik ben daar heel select in. Zeker in tijden dat je het moeilijk hebt kom je er achter wie je echte vrienden zijn, en dat zijn er dan vrij weinig. In de 5de klas van de HAVO zat ik normaal gesproken in een groepje met mensen waarvan ik dacht dat het mijn vrienden waren, maar die bleken zich tegen mij te keren (en zelfs te negeren) in de tijden dat ik het moeilijk had (dat deden zelfs enkele mensen waarmee ik in de tweede en derde klas goed omging). Sindsdien ben ik zo select mogelijk in het kiezen van vrienden. Ik hoor ook wel eens van mensen (die overigens geen vrienden van mij zijn) dat ik wel eens moet uitgaan om nieuwe mensen te ontmoeten, maar ik heb daar totaal geen behoefte aan. Ik ben gewoon tevreden met de vrienden die ik heb. Zij zijn er voor mij en ik zal er altijd voor hen zijn.
 2. De meest onderschatte console ooit naar mijn mening. Ik heb een hoop spellen kapotgespeeld op dat apparaat: Sonic Adventure 1, Crazy Taxi, House Of The Dead, Shenmue 2, Virtua Athlete, Jet Grind Radio... De slechte marketing was inderdaad een probleem bij de Dreamcast. In de tijd dat de Dreamcast uit was wist in mijn klas echt niemand wat een Dreamcast was. Maar toen ik een paar vrienden thuis uitnodigde om er op te spelen waren ze wel om. Tegenwoordig haal ik hem nog wel eens van stal op feestjes, om bijvoorbeeld een paar potjes Virua Athlete te doen. Dat is een soort Wii Sports waarbij je moet 'button-bashen', het is dan echt geweldig om te zien hoe fanatiek iedereen dat doet
 3. Een 10. Vaak is bij spellen de overgang van 2D naar 3D niet echt geslaagd (bijvoorbeeld Worms), maar bij deze game is dat in mijn ogen wel zo. De game heeft mij lang beziggehouden vanwege de 6 verschillende karakters waarmee je kan het spel uit kan spelen. Per karakter is er een andere manier van spelen. Zo moet je met Knuckles diamanten opsporen, met Big the Cat je vis opvissen en met Amy in elk level van een robot onsnappen. Hierdoor bleef voor mij de game boeiend genoeg om verder te spelen. Verder vind ik de game erg sfeervol en is de soundtrack geweldig. Voor mij de beste 3D-platformgame ooit, en één van de beste spellen ooit.
 4. MaartenF

  Top 40

  Zo, nu na ruim 3 jaar reageer ik weer eens op dit topic. Ik blijf erbij: de muziek in de top 40 is echt slecht. Slechts heel af en toe zit er een leuk nummer tussen, wat dan meestal een cover is. Maar waar ik mij vooral aan erger bij de nummers van tegenwoordig is het gebruik van autotune. Dat klinkt zó nep en daardoor is het in mijn ogen geen echte muziek. Neem nou het nummer Fireflies van Owl City. Opzich vind ik het geen slecht nummer, maar het gebruik van autotune vind ik vervelend. Of je gebruikt geen autotune (misschien klinkt het dan vals, maar het klinkt dan wel een stuk 'echter') óf je zingt gewoon niet, dacht ik zo... Als radiozender heb ik meestal Radio Veronica aanstaan, maar dat is enkel om mee wakker te worden. Ik vind de playlist vaak nogal voorspelbaar. Elke keer als ze zeggen dat ze een nummer van KISS gaan draaien, weet je al dat het 'I Was Made For Loving You' is, bij Black Sabbath is het Paranoid, bij The Eagles is het Hotel California... Opzich wel begrijpelijk omdat het de grootste hits zijn van die bands, maar het is wel iets waar ik mij een beetje aan erger als ik naar de radio luister. Dan luister ik liever naar mijn eigen muziek.
 5. Mijn stemmen: Slipknot vs. Coldplay Slipknot mag dan wel slechter zijn, Coldplay krijgt naar mijn mening veel te veel waardering. Zó bijzonder vind ik hun muziek nou niet. Alleen Clocks is een aardig nummer. Ook heeft de zanger van Coldplay een irritant stemgeluid. 50 Cent vs. James Blunt Dit had de finale kunnen zijn. Ze zijn allebei overgewaardeerd en slecht, maar ik ga toch voor James Blunt. De rillingen lopen over mijn rug als ik hem hoor zingen... The Black Eyed Peas vs. DJ Tiësto Allebei vind ik ze slecht en overgewaardeerd, maar ik ga voor DJ Tiësto. Heeft naar mijn mening teveel awards gekregen terwijl hij alleen maar plaatjes draait...
 6. Hier is ronde 3 van de competitie van de meest overschatte band aller tijden. De finale komt steeds dichterbij... Regels: -Geef de reden van keuze erbij -Stem per tweetal op de MEEST OVERSCHATTE BAND, DAT HOEFT DUS NIET ALTIJD DE SLECHTSTE BAND TE ZIJN! Slipknot vs. Coldplay Slipknot is een Amerikaanse nu-metal/death metalband. De band bestaat uit 9 leden, die allemaal maskers op hebben van (bijvoorbeeld) een clown, een zombie, enzovoort. De band is vooral bekend geworden door het nummer 'Wait And Bleed'. Coldplay is een Engelse rockband met als frontman Chris Martin. De band heeft in 2003 een Grammy Award gewonnen voor het nummer 'Clocks', een nummer wat tegenwoordig veel te zien is in eindejaars toplijsten (zoals de Top 2000). De band vooral bekend door de nummers 'Clocks', 'Speed Of Sound' en 'Talk' 50 Cent vs. James Blunt 50 Cent is een Amerikaanse rapper. Is voor bekend door nummers als 'In Da Club' en 'Candy Shop'. Bracht in 2005 zijn eigen film uit ('Get Rich Or Die Tryin') en bracht in 2006 zijn eigen computerspel uit, getiteld '50 Cent Bulletproof'. James Blunt is een Amerikaanse zanger/gitarist. Is vooral bekend door zijn nummers 'Youre beautiful', 'Goodbye My Lover' en 'Wisemen'. The Black Eyed Peas vs. DJ Tiësto The Black Eyed Peas is een Amerikaanse Hip Hop-formatie. Eerst bestond de groep uit 3 mannelijke leden, maar later kwam Fergie erbij en werd de groep een hitmachine. Ze werden vooral bekend door de nummer 'Shut Up', 'Dont Lie', 'My Humps', 'Pump It' en 'Mas Que Nada'. DJ Ti?sto is een Nederlandse Dj, die drie keer verkozen tot beste DJ ter wereld, was zowel de eerste DJ die in z'n eentje een stadionconcert gaf als de eerste DJ die de Olympische Spelen mocht openen.
 7. Het lijkt me nu wel tijd voor ronde 3 De bands die door zijn naar de volgende ronde staan vetgedrukt: Slipknot vs. Nirvana (4 - 2) Kane vs. Coldplay (2 - 4) 50 Cent vs. Beyonce (5 - 1) Alice Cooper vs. James Blunt (1 - 4) The Black Eyed Peas vs. Maroon5 (4 - 2) Anouk vs. DJ Tiësto (2 - 4) Hier kan een slotje op
 8. En waar is je toelichting? Dat moet erbij, staat in de regels van het topic
 9. *schopje* 46 mensen hebben gekeken en er hebben er maar 3 gestemd...
 10. Das een heel goed idee, Twice! Maar laten we eerst maar afwachten of dit topic een succes wordt...
 11. Mijn keuzes: Slipknot vs. Nirvana Hoewel ik Slipknot slechter vind dan Nirvana, stem ik op Nirvana. Ik vind het een zwaar overschatte band. Het nummer Smells Like Teen Spirit is nog redelijk, maar echt bijzonder vind ik het nou niet. Ik heb eigenlijk het idee dat men Nirvana door de dood van Kurt Cobain goed is gaan vinden. Kane vs. Coldplay Beiden zijn slecht en zwaar overschat, maar ik ga toch voor Coldplay. Hun nummers zijn saai en lijken te veel op elkaar (vergelijk Clocks maar eens met Speed Of Sound!). Daarnaast vind ik het echt niks bijzonders. Bovendien krijg ik hoofdpijn als ik Chris Martin (hoog) hoor zingen.. 50 Cent vs. Beyonce Moeilijk, maar ik ga voor 50 Cent. Beyonce heeft net iets meer lekker klinkende nummers. Alice Cooper vs. James Blunt Overduidelijk James Blunt. Zijn nummers zijn echt z? vaak op de radio langsgekomen dat ik de radio gelijk uitzet als het langskomt op de radio. Vooral 'Goodbye My Lover' is echt vre-se-lijk. Alleen Wisemen is nog een beetje om aan te horen. The Black Eyed Peas vs. Maroon5 Moeilijk, ze hebben allebei echt irritante nummers gemaakt. Maar ik ga toch voor The Black Eyed Peas, want die hebben meer vreselijke nummers gemaakt dan Maroon5. (zoals Shut Up, en het doodgedraaide Mas Que Nada) Anouk vs. DJ Ti?sto Ti?sto voor mij. Hoe kan je in godsnaam ??n van de besten van de wereld zijn door alleen maar plaatjes te draaien?!
 12. Hier is ronde 2 van de competitie van de meest overschatte band aller tijden. Regels: -Geef de reden van keuze erbij -Stem per tweetal op de MEEST OVERSCHATTE BAND, DAT HOEFT DUS NIET ALTIJD DE SLECHTSTE BAND TE ZIJN! Slipknot vs. Nirvana Slipknot is een Amerikaanse nu-metal/death metalband. De band bestaat uit 9 leden, die allemaal maskers op hebben van (bijvoorbeeld) een clown, een zombie, enzovoort. De band is vooral bekend geworden door het nummer 'Wait And Bleed'. Nirvana is een Amerikaanse rockband, die bekend staan als de pioneers van het Grunge-genre. Hun frontman, Kurt Cobain, is in 1994 dood aangetroffen in zijn eigen woning. Hoewel dit het einde van deze band betekende, werd er jaren later (zelfs nu nog, in 2006) nog erg veel bonusmateriaal uitgebracht van deze band. De band is vooral bekend door de nummers 'Smells Like Teen Spirit' en 'Lithium'. Kane vs. Coldplay Kane is een Nederlandse rockband (met Dinand Woesthoff als frontman) die zowat alle mogelijke awards in Nederland wist te winnen. Probeert nu vooral in het buitenland populair te worden, wat in Belgi? al aardig lukt. De band is vooral bekend door nummers als 'Rain Down On Me', 'So Glad You Made It' en 'Fearless'. Coldplay is een Engelse rockband met als frontman Chris Martin. De band heeft in 2003 een Grammy Award gewonnen voor het nummer 'Clocks', een nummer wat tegenwoordig veel te zien is in eindejaars toplijsten (zoals de Top 2000). De band vooral bekend door de nummers 'Clocks', 'Speed Of Sound' en 'Talk' 50 Cent vs. Beyonce 50 Cent is een Amerikaanse rapper. Is voor bekend door nummers als 'In Da Club' en 'Candy Shop'. Bracht in 2005 zijn eigen film uit ('Get Rich Or Die Tryin') en bracht in 2006 zijn eigen computerspel uit, getiteld '50 Cent Bulletproof'. Beyonce is een Amerikaanse R&B/Soulzangeres, die deel uitmaakte van de meidengroep Destiny's Child. Is vooral bekend door de nummers 'Crazy In Love' en 'Deja Vu'. Alice Cooper vs. James Blunt Alice Cooper was eerst de naam van een Amerikaanse shock rock-band, maar later is de frontman van die band (Vincent Damon Furnier) een solocarriere begonnen onder die naam. Is vooral bekend geworden door de nummers 'Poison' en 'Only Woman Bleed'. James Blunt is een Amerikaanse zanger/gitarist. Is vooral bekend door zijn nummers 'Youre beautiful', 'Goodbye My Lover' en 'Wisemen'. The Black Eyed Peas vs. Maroon5 The Black Eyed Peas is een Amerikaanse Hip Hop-formatie. Eerst bestond de groep uit 3 mannelijke leden, maar later kwam Fergie erbij en werd de groep een hitmachine. Ze werden vooral bekend door de nummer 'Shut Up', 'Dont Lie', 'My Humps', 'Pump It' en 'Mas Que Nada'. Maroon5 is een Amerikaanse rockband, die vooral bekend is door de nummer 'This Love' en 'She Will Be Loved'. Ze hebben 2 grammy awards gewonnen: ??n voor de beste nieuwe artiest en ??n voor het nummer This Love. Anouk vs. DJ Ti?sto Anouk is een Nederlanse (rock)zangeres, die vooral bekend is van haar nummers 'Girl', 'Lost' en 'One word'. DJ Ti?sto is een Nederlandse Dj, die drie keer verkozen tot beste DJ ter wereld, was zowel de eerste DJ die in z'n eentje een stadionconcert gaf als de eerste DJ die de Olympische Spelen mocht openen.
 13. Vooruit, ik maak het maar af Dit is de eindstand: Lordi vs. Slipknot (2 - 7) Kane vs. Blof (7 - 2) John Lennon vs. Nirvana (1 - 8) Coldplay vs. Simply Red (5 - 3) 50 Cent vs. Eminem (6 - 3) Pink Floyd vs. Alice Cooper (0 - 8) Anastacia vs. Beyonce (4 - 5) James Blunt vs. Ilse Delange (6 - 3) The Black Eyed Peas vs. The Red Hot Chili Peppers (7 - 2) Anouk vs. Kylie Minogue (6 - 3) Maroon5 vs. Bon Jovi (5 - 3) Arctic Monkeys vs. DJ Ti?sto (4 - 5) De vetgedrukte bands zijn door naar de volgende ronde in de strijd voor de meest overschatte band aller tijden! Hier kan een slotje op
 14. MaartenF

  K3 is duivels!

  Mag ik jullie hier naartoe doorverwijzen? http://jeffmilner.com/backmasking.htm
 15. MaartenF

  Top 40

  Oh zo, dat wist ik niet. Bedankt voor de uitleg!
×