Ga naar inhoud

PeterNC

User
 • Aantal items

  285
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over PeterNC

 • Titel
  Speed Freak

Profiel

 • Interesses
  N/A
 • Console
  N/A

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ben een partij WarLords II aan het spelen. Erg leuk. De Roland CM-32L klinkt erg goed. Doet niet onder voor een Roland SC-55 / Roland SC-55MKII.
 2. PeterNC

  Show hier je laatste retroaankoop #4

  Vandaag deze handleidingen en diskettes binnengekregen. Dit was de eerste PC waar ik mee aan de slag ging in 1990/91. De schijven staan nu ook op internet: http://vetusware.com/download/Headstart%20III%20Master%20Disk%20Drivers%20Utilities/?id=14975
 3. PeterNC

  Show hier je laatste retroaankoop #4

  Voor weinig op de kop getikt. Het plan is om in 2019 de kelder om te bouwen tot een speelruimte. Begin dan een midden jaren 90 retro spellengroep. Groot project: nieuwe tegelvloer, nieuw systeemplafond, nieuwe gipsplaten wand, raam, toilet, luchtbehandeling en verwarming.
 4. In een vorige baan werkte ik bij een TV-maatschappij. Die hadden ook gigantisch veel apparatuur. Maar het meeste werd vervangen door virtualisatie en digitalisering. Wel een traject van meerdere jaren. Naast mijn groep zat een groep mensen 8 uur per dag (5 personen) voetbalwedstrijden te digitaliseren (inclusief markeringen van doelpunten en andere belangrijke momenten). Gigantische stapels videobanden. Die digitale inhoud wordt dan weer via een betaaldienst aangeboden.
 5. Indrukwekkende hoeveelheid apparatuur!
 6. PeterNC

  Show hier je laatste retroaankoop #4

  Ziet er goed uit!
 7. Deze week een paar partijen Age of Empires II HD gespeeld.
 8. PeterNC

  Show hier je laatste retroaankoop #4

  Leuke aanwinsten zo te zien!
 9. Eergisteren een geslaagde Red Alert 2 dag. Ook nog twee partijen Command & Conquer Generals gespeeld.
 10. Die flipperkast spellen moet ik ook nog installeren. Vandaag Doom 2, Duke Nukem 3D, SimCity 1989 op de DOS PCs gespeeld. Plus Age of Empires II HD op de moderne PCs.
 11. Duke Nukem 3D en WarCraft op oude PCs. Age of Empires II HD op moderne PC.
 12. PeterNC

  Show hier je laatste retroaankoop #4

  Goede aanbiedingen zijn lastig te negeren. Ik vind het vinden en restaureren leuker dan verzamelen. http://www.vcfed.org/forum/showthread.php?59301-OEMs-amp-clones-on-eBay-(continues-listings)/page13
 13. PeterNC

  Show hier je laatste retroaankoop #4

  De afgelopen maanden heb ik een aantal systemen op de kop weten te tikken voor weinig. Enigzins lelijke eendjes. Dell OptiPlex Gs 5200M. Met een Pentium 200 CPU (geen MMX). Werkt uitstekend. HDD was stuk. Is al in gebruik met nullmodem om Duke Nukem 3D, Doom, Doom II, Command & Conquer & WarCraft te spelen met mijn zoontje. $45 inclusief verzendkosten. Heel goedkoop voor de VS. Celeron 300. Had geen idee wat voor systeem het was maar voor $55 inclusief verzendkosten was het een goede aankoop. Volgens mijn is de HDD in prima staat. Heb inmiddels weer 9 systemen. Philips P 3238 (286: moet het MOBO nog opsturen om een DS1287 sokkel te laten installeren: werkt maar kan de HDD niet starten zonder DS1287) Samsung S550 (286: moet nog een batterij kopen en een 5.25" HDD aanschaffen. Een 5.25" IDE Quantum Big Foot die ik had gekocht bleek stuk te zijn helaas) Argent Technologies 486 DX 33 (486: werkt prima: is een Philips 486: bijzonder zeldzaam) IBM PS/ValuePoint P60/D (Pentium 60: heb nieuwe DS1287 en DS12887 geprobeerd maar blijft een foutmelding geven: irritant) Digital Starion 200i (Pentium 75: werkt prima) Generieke Pentium 100 (werkt prima: moest wel de PSU vervangen: en ben aan het wachten op een LPT kabeltje. Moet nog even kijken of er ook een PS/2 muis poort op het MOBO zit) Dictaphone (Pentium 133: werkt prima: helaas is de voorkant gesneuveld tijdens de verhuizing van FL naar NC: in gebruik met de Dell Gs voor nullmodem spellen) Zodra ik nog een of twee witte LCD schermen kan vinden / kopen voor weinig poen kan ik met 3COM EtherLink III kaarten een IPX/SPX/NETBIOS netwerk aanleggen om met vier spelers te spelen. Dat is erg geinig.
 14. PeterNC

  Show hier je laatste retroaankoop #4

  Leuke spellen inderdaad!
 15. PeterNC

  Lekker weertje vandaag

  Hier in NC krijgen we vaak tornado en flits overstroming waarschuwingen op TV. Het is zo ontzettend vochtig dat de luchtbehandeling eindeloos een stroom water produceert.
×