Jump to content

PeterNC

User
 • Content Count

  356
 • Joined

 • Last visited

About PeterNC

 • Rank
  Speed Freak

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Precies. Vandaar mijn voorkeur voor directe verkoop zonder tussenkomst van een bemiddelaar. De kosten die in rekening worden gebracht zijn gedeeltelijk OK wat betreft de mogelijkheid wereldwijd te verkopen. Maar qua verkoper bescherming tegen oplichting is het vrijwel kansloos helaas.
 2. Wie heeft ook Command & Conquer / Red Alert Remastered aangeschaft? Wij hebben al een paar keer via Steam met meerdere spelers gespeeld. Niet onaardig.
 3. Altijd een hoop gedoe met die kaarten vond ik altijd.
 4. De klantendienst van eBaai doet niets voor verkopers. Door op eBaai te verkopen gaat de verkoper akkoord met de voorwaarden. Een verkoper kan melding doen van vermeende fraude door een koper maar daar krijgt de verkoper geen bericht over en daar heeft de verkoper dus niets aan.
 5. Eerste PC was van mijn oom en stond bij mijn oma. Vendex HeadStart III 286. NLG 7000. Mijn eerste PC: Philips P 3238 286. NLG 3600. Daarna een generieke 486 DX. NLG 1000. Daarna een generieke Pentium 90. NLG 1000. Daarna een ISL Automatisering Pentium. Cadeau: ik koos ISL voor een grote aanbesteding bij een ROC. Zo deed / doet men dat in Limbabwe. Vervolgens een generieke Pentium III. EUR 1000. En generieke Pentium 4. EUR 500. Toen een ThinkPad T43p. EUR 1000. Vervolgens een ThinkPad W500. EUR 1200z Vervolgens een ThinkPad W520. USD 1200. Die gebruik ik nog steeds. Wel nieuwe CVE (2960XM), 16GB RAM en SSD.
 6. Ben nog steeds niet op bezoek geweest. Verleden najaar was ik in NL maar was ik nog herstellende van een hiel breuk dus zat het er niet in.
 7. Leuk hoor. Mocht ik naar NL (kunnen) komen dan is een retro mini-LAN met ThinkPads wellicht een optie.
 8. Dat is een hoop spul. Ik bewaar alles wat past in kratten. https://www.lowes.com/pd/COMMANDER-27-Gallon-108-Quart-Black-Yellow-Tote-with-Standard-Snap-Lid/3551290 Kan ook een slot op. Ideaal want schoonmakers, klusjespersonen en verhuizers hebben vaak losse handjes hier.
 9. Ik stuur niets op tenzij de koper alle risico aanvaardt. Laatst een WIFI router ZGAN verkocht op eBaai. Uitstekend verpakt. Kreeg ik een klacht formulier dat het apparaat het niet goed doet. Oftewel: spijt van koper die eBaai misbruikt. Het voorwerp terug laten sturen kost verzendkosten en wellicht krijg je iets anders of een beschadigd voorwerp terug. Super irritant. Dus verkoop ik bij voorkeur via eBaai alleen met afhalen en laat ik de koper een contract tekenen dat er geen garantie enzovoorts is. Paar maanden geleden een Magnavox EGA CRT monitor gekocht uit het middenwesten. Wonder dat die ongeschonden aankwam: vrijwel geen verpakkingsmateriaal.
 10. Mooi spul inderdaad! Inmiddels heb ik de hele verzameling alweer verpatst. Ik zeg nooit nee want een koper vinden voor grote partijen valt niet mee hoor.
 11. Gisteren heb ik een Pioneer DVL-700 lichtstraalplaatspeler gekocht. De eerste combinatie DVD-LD speler indertijd. Geinig apparaat. Best goede beeldkwaliteit.
 12. Regelmatig op Marktplaats kijken zou kunnen helpen. De meeste zeldzame zaken komen er tevoorschijn.
 13. Niet langer beschikbaar. We houden ze denk ik.
×