Ga naar inhoud

PeterNY

User
 • Aantal items

  186
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over PeterNY

 • Titel
  Space War

Profiel

 • Interesses
  N/A
 • Console
  N/A
 1. Show hier je laatste retroaankoop #3

  325M mensen in de VS dus er is gigantisch veel verkocht. Maar ook enorm veel al in de afvalstroom terecht gekomen. Plus verzendkosten zijn meestal $20 tot $100 afhankelijk van de afstand / gewicht / omvang. Het versturen van de Magnavox 386 was $75 van FL naar CA: 2,700 mijlen.
 2. Show hier je laatste retroaankoop #3

  Lokaal is er weinig tot niets te vinden. Atlantische Oceaan in het Oosten. Moeras in het westen. Landbouw in het noorden en zuiden. Wel 6 miljoen mensen hier in ZOFL maar relatief weinig advertenties op Craigslist. Te ver rijden naar ZWFL (dun bevolkt) en CFL (dichter bevolkt).
 3. Show hier je laatste retroaankoop #3

  Ik heb er $150 voor betaald inclusief verzendkosten op eBay. Toren, monitor, toetsenbord, muis en luidsprekers + originele verpakking. Mooie prijs vond ik. Het was wel even zoeken naar de geluidkaart stuurprogramma's. http://www.vcfed.org/forum/showthread.php?59251-AST-Advantage!-9313 Ook een CT1300 gevonden in een veiling van $75 en daar nog $20 op teruggekregen. Plus een Magnavox 386 voor $100 gekocht. Die Magnavox heb ik met CT1300 voor $400 verkocht. Daarmee die AST terugverdiend.
 4. Show hier je laatste retroaankoop #3

  Ik heb een AST Advantage! 9313 (Pentium 200) voor MS-DOS spellen.
 5. Show hier je laatste retroaankoop #3

  Met goede communicatieve en zoekvaardigheden is het best mogelijk vrij vlot veel te verzamelen. Ik ben er vorig jaar helemaal mee gestopt. In tegenstelling tot NY heb ik hier in FL nagenoeg geen opslagruimte. En kleine kinderen slopen vrijwel alles.
 6. Red Alert 2 Dagen November 2017

  We organiseren in november weer een of twee Red Alert 2 dagen. PCs staan klaar. NS en AirBnB / hotels beschikbaar. http://ibmvaluepoint.blogspot.com/2017/09/red-alert-2-lan-party-we-are-planning.html#!/2017/09/red-alert-2-lan-party-we-are-planning.html
 7. Game of Thrones

  Leuk initiatief!
 8. Game of Thrones

  Nogal flauw: een klap met een zwaard en een geest en een hele partij zombies waaien weg. Vervolgens zakken ze weg in het ijs en binnen zeer korte tijd vliegen drie draken binnen. Slap verhaal.
 9. Game of Thrones

  Zelfs zonder vooruit te kijken was de aflevering van gisteren bijzonder voorspelbaar. En ook heel zwak. Het gaat van kwaad tot erger.
 10. Game of Thrones

  Ze drukken erg hard op de vooruitspoelknop.
 11. Wat rijden de Retroërs zoal?

  Diesel lijkt me. Grappig zo'n busje.
 12. Wat rijden de Retroërs zoal?

  Afgelopen weekeinde mijn 2010 Toyota Avalon ingeruild. Vorige week begon de auto zwaar te trillen. Donderdag gingen de waarschuwing-lampen voor de motor aan. Vrijdagavond codes laten uitlezen bij auto-onderdelenhandel: cylinder 2 werkt niet goed. Plus het koelreservoir was leeg (zonder zichtbare lek of sporen). Nieuwe bougie en spoel geïnstalleerd: mocht niet baten. De auto schudde al vaker (niet erg sterk) de afgelopen weken dus een ander nieuw onderdeel (steun) had ik ook al besteld maar dat mocht ook niet baten. Op basis van a) slechte cylinder, b) verbranden koelvloeistof, c) voorgeschiedenis van oververhitting (in mei), d) geen resultaat vervangen bougie & spoel: cylinder 2 en koppakking defect. Zeer hoge diagnose en reparatie kosten ($1000en). Dit afgelopen weekeinde de auto ingeruild (volle waarde: accu afkoppelen en er zijn een paar uur geen foutmeldingen zichtbaar) voor een nieuwe 2016 Ford Taurus SE. De auto verkopen zitten in een neergaande trend (mensen kopen liever CUVs/SUVs/pick ups) dus kreeg $9000 korting. Nu vijf jaar / 60000 mijlen aandrijflijn garantie en hopelijk geen reparatie ellende.
 13. Er is inderdaad meestal een groot verschil tussen eBay en lokale advertentie kanalen. Wereldwijd aanbieden versus lokaal. Het nadeel van eBay zijn de 15% commissiekosten (eBay/PayPal) en hoge verzendkosten plus het verkooprisico (koper fraude: eBay geeft in 99% van de gevallen de koper gelijk).
 14. Game of Thrones

  HBO heeft er nu haast mee om het allemaal snel af te ronden. Het gaat allemaal bijzonder snel nu. Ze realiseren zich dat het epos uiteindelijk onhandelbaar is met alle verhaallijnen en personages. Daarom sneuvelen ze nu bijzonder snel (en dat zal ook steeds sneller gaan). Uiteindelijk gaat het om de gigantische strijd tussen de witte wandelaars en de draken vermoed ik. De Lannisters zijn nog lang niet uitgespeeld. IJzeren Bank schuld afbetaald met plunderen Tyrell (vermoed ik). Ze maken een zeer goede kans. Drakenafweerwapen in ontwikkeling/productie. Belangrijke heer van The Reach omgekocht: dus voedselproductie/leger veiliggesteld. Hoofdleger: in uitstekende staat. Arya: geen bedreiging meer (terug naar het noorden). Tyrell: uitgeschakeld. Dorne: uitgeschakeld. Baratheon: uitgeschakeld. Greyjoy: bondgenoot. Tully: uitgeschakeld. Stark: te zwak (druk met witte wandelaars). Targaryen: vloot kwijt. Leger op de verkeerde plek op de westkust. Geen Westeros bondgenoten. Heeft barbaren (Dohtraki) als oostelijke strijdkrachten: natuurlijke tegenstand op Westeros niet onaanzienlijk. De schrijver heeft nog steeds geen nieuw boek gereed en de kansen worden steeds kleiner. Hij geeft zelf ook aan dat het een nagenoeg onmogelijke opgave is.
×