Ga naar inhoud

karelgroen

User
 • Aantal items

  125
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over karelgroen

 • Titel
  Space War

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  bassie
 • Console
  pc

Recente bezoekers van dit profiel

452 profielweergaven
 1. karelgroen

  [BE] Samson en Gert

  Ik hoop weer op een sportpladeis concert samen met Spring.
 2. karelgroen

  DVD releases waar jij op zit te wachten

  Dvd releases (of beter gezegd blu ray releases) waar ik op zit te wachten zijn: - Last Friday van Ice Cube (de eerste 3 delen en de tv serie waren geweldig). - Fast & Furious 9. - Fast & Furious 10 (beste film serie ooit, ik ben benieuwd hoe ze deze serie gaan afsluiten). Het is weliswaar (nog) geen retro. Ik weet dat deze 3 films nog moeten worden opgenomen maar ik zit er toch alvast op te wachten.
 3. karelgroen

  Bassie & Adriaan #9

  Weet er iemand of, in het geheim van de sleutel, de tweede keer het liedje De Spaanse zon wordt uitgezonden in een aflevering of is dit eruit geknipt? Op de eerste dvd uitgave bestaat het het liedje voor de tweede keer alleen maar uit twee keer het refrein terwijl op Youtube het liedje wel twee keer volledig erop staat met clip. Op de tweede dvd uitgave is het liedje voor de tweede keer zelfs volledig verdwenen.
 4. karelgroen

  Bassie & Adriaan #9

  Bas van Toor niet nee maar clown Bassie eigenlijk wel een beetje
 5. karelgroen

  Bassie & Adriaan #9

 6. karelgroen

  Bassie & Adriaan #9

  Dat ben ik wel met je eens het was zeker geen goede film maar ik vind dit nog altijd beter dan helemaal niks, het had voor mij altijd een open einde, en nu kun je het mooier afsluiten. Bassie & Adriaan zeiden in de laatste scene ook dat ze te oud geworden zijn voor deze avonturen. Er waren welgeteld maar 2 scenes met de oude boeven.
 7. karelgroen

  Bassie & Adriaan #9

  Het is jammer maar wel begrijpelijk, ik had verwacht dat hij al veel eerder zou stoppen. Ik ben blij dat ze vorig jaar nog een tentoonstelling hebben gedaan, en dat ik met ze op de foto ben geweest en een handtekening heb gekregen van ze allebei. En dat ze toch nog een afscheidsfilm hebben kunnen opnemen, zo kun je het Bassie & Adriaan verhaal mooier afsluiten.
 8. karelgroen

  Bassie & Adriaan #9

  Ik heb ook geprobeerd om het oude thema Amerika van Aad Klaris te coveren. En de nieuwe versie van Bert Smorenburg
 9. karelgroen

  Bassie & Adriaan #9

  Ik heb geprobeerd om het oude thema "Ierland"na te spelen. Misschien dat het iemand lukt om de titel/artiest te achterhalen nu de stemmen van B&A er niet in te horen zijn.
 10. karelgroen

  Bassie & Adriaan #9

  Ik heb een paar dvd's gevonden van Ernst & Bobbie, hier staat duidelijk het cnr logo op. Weet iemand hier meer informatie over, is dit dezelfde cnr die ook de Bassie & Adriaan videobanden in de tijd heeft uitgegeven?
 11. karelgroen

  Bassie & Adriaan #9

  Wat ik mij als kind zijnde (en nu nog steeds ) altijd af vroeg bij de serie op reis door Europa en Amerika wilde de baron samen met Handige Harry en B100 een bom maken en die op Bassie & Adriaan gooien. Maar de bom ontplofte steeds in het bijzijn van de boeven zelf, gevolg, wat kleerscheuren en een zwart gezicht, de boeven waren niet dood/gewond terwijl dat toch het doel was van de boeven. Wat voor effect ging de bom dan hebben als die wél op Bassie & Adriaan was terecht gekomen, Bassie & Adriaan zouden dan ook alleen wat kleerscheuren en een zwart gezicht moeten hebben. Dit heb ik mij dus als kind zijnde altijd al afgevraagd.
 12. karelgroen

  Bassie & Adriaan #8

  Weet iemand of dat t-shirt te koop is?
 13. karelgroen

  Bassie & Adriaan #8

  Is dat shirt echt te koop? Ik heb gekeken om zo'n shirt te kopen maar ik zag het nergens liggen. Kan iemand bevestigen of je zo'n shirt kunt kopen?
 14. karelgroen

  Bassie & Adriaan #8

  Iemand heeft blijkbaar dat poppenmuziekje als eens geprobeerd na te spelen.
 15. karelgroen

  Bassie & Adriaan #8

  De regenjas van B100 is te zien bij de expositie
×