Jump to content

karelgroen

User
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

About karelgroen

 • Rank
  Space War

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

842 profile views
 1. https://nos.nl/artikel/2333291-entertainer-roy-horn-siegfried-roy-overleden-in-las-vegas.html
 2. Dag iedereen, Ik heb even een vraagje, ik weet niet of dit het juiste topic is om deze vraag te stellen. Zijn er forumleden die naar aanleiding van de reis vol verrassingen zelf een reis naar Amerika hebben gemaakt? Ik ben zelf van plan om volgend jaar naar Amerika te gaan en dan met name de westkant (San Fransisco, Los Angeles, Las Vegas,...). Ik zou zo veel mogelijk plekken uit de serie willen bezoeken. Alvast bedankt voor de reacties!
 3. Bij Amazon kun je veel oude series op dvd kopen on demand, ze produceren de dvd pas als deze besteld wordt. Zo blijven de kosten laag en blijven ze niet met een voorraad zitten. Ik ben zelf meer een voorstander van downloaden, het neemt fysiek minder plaats in en je kunt alles bij elkaar in een map zetten. Streamen ben ik absoluut geen voorstander van omdat je dan afhankelijk bent van je internetconnectie en als de aanbieder besluit het offline te halen ben je het kwijt, daarnaast moet je vaak per maand een vast bedrag betalen.
 4. Van Lachen is het beste medicijn is ook een Smorenburg versie gemaakt.
 5. Vandaag staat deel 5 erop. Ik vind het wel leuk dat "Lachen is het beste medicijn" erop staat in de oude versie, het is de eerste keer dat ik dat liedje hoor zonder dat het in de tv serie bewerkt zit. Jammer dat "Sint Maarten" en "We zullen ze krijgen" ontbreken. Edit: Ik zie dat ze een afspeellijst hebben gemaakt met alle (169) liedjes, hier staat "Sint Maarten" wel tussen.
 6. https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/artikel/4658891/bassie-en-adriaan-krijgen-mogelijk-vaste-expositie
 7. https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/artikel/4658896/verloren-aflevering-bassie-en-adriaan-op-youtube
 8. Dat zal wel dezelfde versie zijn die jaren geleden al eens op de Adriaan homepage stond. Ik vind het alleen heel irritant dat het Bassie & Adriaan logo zo groot in beeld staat bij al hun filmpjes.
 9. https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/4606846/toch-geen-bassie-en-adriaan-pretpark-vlaardingen?fbclid=IwAR1edYbFLR3y017lWsJWM0-p6JTtqVsotU18uAk3dMssmzoNhv81sQH-OcM Zoals verwacht komt er geen pretpark in Vlaardingen rondom Bassie & Adriaan.
 10. Ja voor mij zijn ze ook wel goed te volgen, maar als je het verhaal voor de eerste keer ziet, vind ik dat je te weinig ziet om iets van het verhaal te snappen. Als je bij de reis door Amerika elke dag 5 minuten kijkt ben je bijna een jaar bezig.
 11. Het nadeel van die korte filmpjes is dat je het verhaal niet goed kan volgen omdat de filmpjes té kort zijn om iets van het verhaal te snappen.
 12. Eerst mochten er nooit beelden op YouTube maar nu ze er zelf geld aan kunnen verdienen mag het ineens wel. En inderdaad een aflevering van 25 minuten nog opsplitsen in afleveringen van 5 minuten is wel triest, en de kwaliteit is zoals gezegd slechter dan de dvd.
 13. Op het YouTube kanaal van Bassie en Adriaan staan nu volledige afleveringen ze zijn begonnen met de plaaggeest
 14. Iedere fan gaat misschien 1x per jaar. Het eerste jaar zal dat trekken, daarna zal dat uitsterven. Daarnaast vind ik het idee gejat van Plopsaland. Ze hadden dat in de jaren 80 moeten doen, binnenkort kent niemand Bassie & Adriaan meer. Ik zou ook niet weten wat voor attracties ze zouden kunnen maken, alleen de requisieten zou wel leuk zijn maar die heeft iedereen al gezien op de tentoonstelling.
×