Ga naar inhoud

karelgroen

User
 • Aantal items

  139
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over karelgroen

 • Titel
  Space War

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  bassie
 • Console
  pc

Recente bezoekers van dit profiel

567 profielweergaven
 1. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Dat zal wel dezelfde versie zijn die jaren geleden al eens op de Adriaan homepage stond. Ik vind het alleen heel irritant dat het Bassie & Adriaan logo zo groot in beeld staat bij al hun filmpjes.
 2. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/4606846/toch-geen-bassie-en-adriaan-pretpark-vlaardingen?fbclid=IwAR1edYbFLR3y017lWsJWM0-p6JTtqVsotU18uAk3dMssmzoNhv81sQH-OcM Zoals verwacht komt er geen pretpark in Vlaardingen rondom Bassie & Adriaan.
 3. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Ja voor mij zijn ze ook wel goed te volgen, maar als je het verhaal voor de eerste keer ziet, vind ik dat je te weinig ziet om iets van het verhaal te snappen. Als je bij de reis door Amerika elke dag 5 minuten kijkt ben je bijna een jaar bezig.
 4. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Het nadeel van die korte filmpjes is dat je het verhaal niet goed kan volgen omdat de filmpjes té kort zijn om iets van het verhaal te snappen.
 5. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Eerst mochten er nooit beelden op YouTube maar nu ze er zelf geld aan kunnen verdienen mag het ineens wel. En inderdaad een aflevering van 25 minuten nog opsplitsen in afleveringen van 5 minuten is wel triest, en de kwaliteit is zoals gezegd slechter dan de dvd.
 6. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Op het YouTube kanaal van Bassie en Adriaan staan nu volledige afleveringen ze zijn begonnen met de plaaggeest
 7. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Iedere fan gaat misschien 1x per jaar. Het eerste jaar zal dat trekken, daarna zal dat uitsterven. Daarnaast vind ik het idee gejat van Plopsaland. Ze hadden dat in de jaren 80 moeten doen, binnenkort kent niemand Bassie & Adriaan meer. Ik zou ook niet weten wat voor attracties ze zouden kunnen maken, alleen de requisieten zou wel leuk zijn maar die heeft iedereen al gezien op de tentoonstelling.
 8. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  In het liedje van Erik de Viking zingt Adriaan in de Klaris versie "en met een goeie oostenwind dan zijn we zo weer thuis" terwijl hij in de Smorenburg versie zingt "en met een goeie westenwind dan zijn we zo weer thuis." In de aflevering op zoek in Duitsland uit de serie Op reis door Europa vraagt Bassie aan Adriaan waar Duitsland op de kaart ligt, waarop Adriaan Duitsland op de kaart aanwijst. Vervolgens zegt Bassie "Duitsland ligt links naast Nederland". Adriaan zegt dan "Heel goed Bassie, Duitsland ligt oostelijk van Nederland, daarom noemen we de Duitsers ook wel Oosterburen."
 9. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Op 3:25 zingt Bassie "wat zegt het koetje?' Waarop Adriaan zing "boe boe" terwijl hij voor een paard staat.
 10. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Ja dat wist ik al net als bij dat filmpje van de Europa serie wordt ook nog gebruik gemaakt van klaris muziek.
 11. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Nee deze staat al in de lijst met Geoff Love als artiest. "Deze bewerking van Tubular Bells van Mike Oldfield is gearrangeerd door Geoff Love en is in de serie De Huilende Professor diverse keren gebruikt."
 12. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Ze hebben zelfs een afspeellijst gemaakt met achtergrondmuziek
 13. karelgroen

  [BE] Samson en Gert

  Ik hoop weer op een sportpladeis concert samen met Spring.
 14. karelgroen

  DVD releases waar jij op zit te wachten

  Dvd releases (of beter gezegd blu ray releases) waar ik op zit te wachten zijn: - Last Friday van Ice Cube (de eerste 3 delen en de tv serie waren geweldig). - Fast & Furious 9. - Fast & Furious 10 (beste film serie ooit, ik ben benieuwd hoe ze deze serie gaan afsluiten). Het is weliswaar (nog) geen retro. Ik weet dat deze 3 films nog moeten worden opgenomen maar ik zit er toch alvast op te wachten.
×