Ga naar inhoud

karelgroen

User
 • Aantal items

  133
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over karelgroen

 • Titel
  Space War

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  bassie
 • Console
  pc

Recente bezoekers van dit profiel

524 profielweergaven
 1. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Iedere fan gaat misschien 1x per jaar. Het eerste jaar zal dat trekken, daarna zal dat uitsterven. Daarnaast vind ik het idee gejat van Plopsaland. Ze hadden dat in de jaren 80 moeten doen, binnenkort kent niemand Bassie & Adriaan meer. Ik zou ook niet weten wat voor attracties ze zouden kunnen maken, alleen de requisieten zou wel leuk zijn maar die heeft iedereen al gezien op de tentoonstelling.
 2. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  In het liedje van Erik de Viking zingt Adriaan in de Klaris versie "en met een goeie oostenwind dan zijn we zo weer thuis" terwijl hij in de Smorenburg versie zingt "en met een goeie westenwind dan zijn we zo weer thuis." In de aflevering op zoek in Duitsland uit de serie Op reis door Europa vraagt Bassie aan Adriaan waar Duitsland op de kaart ligt, waarop Adriaan Duitsland op de kaart aanwijst. Vervolgens zegt Bassie "Duitsland ligt links naast Nederland". Adriaan zegt dan "Heel goed Bassie, Duitsland ligt oostelijk van Nederland, daarom noemen we de Duitsers ook wel Oosterburen."
 3. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Op 3:25 zingt Bassie "wat zegt het koetje?' Waarop Adriaan zing "boe boe" terwijl hij voor een paard staat.
 4. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Ja dat wist ik al net als bij dat filmpje van de Europa serie wordt ook nog gebruik gemaakt van klaris muziek.
 5. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Nee deze staat al in de lijst met Geoff Love als artiest. "Deze bewerking van Tubular Bells van Mike Oldfield is gearrangeerd door Geoff Love en is in de serie De Huilende Professor diverse keren gebruikt."
 6. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Ze hebben zelfs een afspeellijst gemaakt met achtergrondmuziek
 7. karelgroen

  Bassie & Adriaan #9

 8. karelgroen

  [BE] Samson en Gert

  Ik hoop weer op een sportpladeis concert samen met Spring.
 9. karelgroen

  DVD releases waar jij op zit te wachten

  Dvd releases (of beter gezegd blu ray releases) waar ik op zit te wachten zijn: - Last Friday van Ice Cube (de eerste 3 delen en de tv serie waren geweldig). - Fast & Furious 9. - Fast & Furious 10 (beste film serie ooit, ik ben benieuwd hoe ze deze serie gaan afsluiten). Het is weliswaar (nog) geen retro. Ik weet dat deze 3 films nog moeten worden opgenomen maar ik zit er toch alvast op te wachten.
 10. karelgroen

  Bassie & Adriaan #9

  Weet er iemand of, in het geheim van de sleutel, de tweede keer het liedje De Spaanse zon wordt uitgezonden in een aflevering of is dit eruit geknipt? Op de eerste dvd uitgave bestaat het het liedje voor de tweede keer alleen maar uit twee keer het refrein terwijl op Youtube het liedje wel twee keer volledig erop staat met clip. Op de tweede dvd uitgave is het liedje voor de tweede keer zelfs volledig verdwenen.
 11. karelgroen

  Bassie & Adriaan #9

  Bas van Toor niet nee maar clown Bassie eigenlijk wel een beetje
 12. karelgroen

  Bassie & Adriaan #9

 13. karelgroen

  Bassie & Adriaan #9

  Dat ben ik wel met je eens het was zeker geen goede film maar ik vind dit nog altijd beter dan helemaal niks, het had voor mij altijd een open einde, en nu kun je het mooier afsluiten. Bassie & Adriaan zeiden in de laatste scene ook dat ze te oud geworden zijn voor deze avonturen. Er waren welgeteld maar 2 scenes met de oude boeven.
 14. karelgroen

  Bassie & Adriaan #9

  Het is jammer maar wel begrijpelijk, ik had verwacht dat hij al veel eerder zou stoppen. Ik ben blij dat ze vorig jaar nog een tentoonstelling hebben gedaan, en dat ik met ze op de foto ben geweest en een handtekening heb gekregen van ze allebei. En dat ze toch nog een afscheidsfilm hebben kunnen opnemen, zo kun je het Bassie & Adriaan verhaal mooier afsluiten.
 15. karelgroen

  Bassie & Adriaan #9

  Ik heb ook geprobeerd om het oude thema Amerika van Aad Klaris te coveren. En de nieuwe versie van Bert Smorenburg
×