Jump to content

karelgroen

Users
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

About karelgroen

 • Rank
  Space War

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  pc

Profile Fields

 • Interesses
  bassie

Recent Profile Visitors

1,619 profile views
 1. Ik heb geprobeerd met behulp van AI de oude achtergrond muziek beter hoorbaar te maken door de stemmen eruit te filteren Het is eerste liedje waarbij ik dit gedaan heb is thema Ierland zowel de oude als de nieuwe versie. Het is zeker niet perfect maar ik vind het wel aardig gelukt. Thema Ierland oud Thema Ierland nieuw Misschien is het zo mogelijk om alsnog de titel en/of artiest te achterhalen Shazam kan hem nog niet vinden Binnenkort ga ik dit proberen bij het oude thema Amerika van Aad Klaris om zo een volledige versie te kunnen
 2. Hier is de cover van Mart Hoogkamer. Ik vind het nog niet zo slecht klinken hoewel ik de Bassie & Adriaan versies beter vind (zeker de laatste versie die wat langer duurt).
 3. Het viel me ook op dat het 36 delige hoorspel van Youtube is gehaald, alleen de kortere versie die op cd verschenen is staat er nog op.
 4. https://www.telegraaf.nl/entertainment/2112712768/bassie-en-adriaan-acteur-dick-rienstra-80-overleden Acteur Dick Rienstra, adjudant Van Der Steen, is op 80 jarige leeftijd overleden.
 5. https://www.rijnmond.nl/nieuws/1130571/Voetballers-Bassie-Adriaan-Boys-herenigd-voor-podcast?fbclid=IwAR3aanOHmc6hRC2-xVCTQfc64PtGWhiKTPCjHrcl0HQNcnpE_jyFswNBz5w
 6. Weet je toevallig welk reclamespotje?
 7. Ik denk ook dat het heel snel afgelopen gaat zijn. Maar aan de andere kant, de eerste 80 jaar van zijn leven is Bas (voor zover bij ons bekend) redelijk bespaard gebleven wat zijn gezondheid betreft (hij heeft een keer een lichte vorm van k*nker gehad en een paar keer iets gebroken), dus ik vind dat hij een mooie leeftijd heeft bereikt, er zijn er, zoals hij zelf zegt, velen die het niet op deze manier halen. Niemand leeft voor eeuwig ook hij helaas niet.
 8. Ik ben zelf nog niet geweest maar ik ben zeker van plan een keer te gaan kijken. Ik was wel geschrokken toen ik de beelden van Bas zag, ze hadden dit in mijn ogen beter niet gedaan, ik vond het heel zielig om Bas zo te zien/horen. Verder ben ik nu wel heel blij dat ze nog een afscheidsfilm hebben opgenomen, vlak na de opnames zijn de gezondheidsproblemen van Bas begonnen en is hij nooit meer volledig hersteld. Moest die film toen niet zijn opgenomen was het er nooit meer van gekomen.
 9. Weet iemand wanneer de reis door Europa op Youtube komt?
 10. https://nos.nl/artikel/2333291-entertainer-roy-horn-siegfried-roy-overleden-in-las-vegas.html
 11. Dag iedereen, Ik heb even een vraagje, ik weet niet of dit het juiste topic is om deze vraag te stellen. Zijn er forumleden die naar aanleiding van de reis vol verrassingen zelf een reis naar Amerika hebben gemaakt? Ik ben zelf van plan om volgend jaar naar Amerika te gaan en dan met name de westkant (San Fransisco, Los Angeles, Las Vegas,...). Ik zou zo veel mogelijk plekken uit de serie willen bezoeken. Alvast bedankt voor de reacties!
 12. Bij Amazon kun je veel oude series op dvd kopen on demand, ze produceren de dvd pas als deze besteld wordt. Zo blijven de kosten laag en blijven ze niet met een voorraad zitten. Ik ben zelf meer een voorstander van downloaden, het neemt fysiek minder plaats in en je kunt alles bij elkaar in een map zetten. Streamen ben ik absoluut geen voorstander van omdat je dan afhankelijk bent van je internetconnectie en als de aanbieder besluit het offline te halen ben je het kwijt, daarnaast moet je vaak per maand een vast bedrag betalen.
 13. Van Lachen is het beste medicijn is ook een Smorenburg versie gemaakt.
×
×
 • Create New...