Jump to content

karelgroen

User
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

About karelgroen

 • Rank
  Space War

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  pc

Profile Fields

 • Interesses
  bassie

Recent Profile Visitors

685 profile views
 1. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Bij Amazon kun je veel oude series op dvd kopen on demand, ze produceren de dvd pas als deze besteld wordt. Zo blijven de kosten laag en blijven ze niet met een voorraad zitten. Ik ben zelf meer een voorstander van downloaden, het neemt fysiek minder plaats in en je kunt alles bij elkaar in een map zetten. Streamen ben ik absoluut geen voorstander van omdat je dan afhankelijk bent van je internetconnectie en als de aanbieder besluit het offline te halen ben je het kwijt, daarnaast moet je vaak per maand een vast bedrag betalen.
 2. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Van Lachen is het beste medicijn is ook een Smorenburg versie gemaakt.
 3. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Vandaag staat deel 5 erop. Ik vind het wel leuk dat "Lachen is het beste medicijn" erop staat in de oude versie, het is de eerste keer dat ik dat liedje hoor zonder dat het in de tv serie bewerkt zit. Jammer dat "Sint Maarten" en "We zullen ze krijgen" ontbreken. Edit: Ik zie dat ze een afspeellijst hebben gemaakt met alle (169) liedjes, hier staat "Sint Maarten" wel tussen.
 4. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/artikel/4658891/bassie-en-adriaan-krijgen-mogelijk-vaste-expositie
 5. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/artikel/4658896/verloren-aflevering-bassie-en-adriaan-op-youtube
 6. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Dat zal wel dezelfde versie zijn die jaren geleden al eens op de Adriaan homepage stond. Ik vind het alleen heel irritant dat het Bassie & Adriaan logo zo groot in beeld staat bij al hun filmpjes.
 7. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/4606846/toch-geen-bassie-en-adriaan-pretpark-vlaardingen?fbclid=IwAR1edYbFLR3y017lWsJWM0-p6JTtqVsotU18uAk3dMssmzoNhv81sQH-OcM Zoals verwacht komt er geen pretpark in Vlaardingen rondom Bassie & Adriaan.
 8. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Ja voor mij zijn ze ook wel goed te volgen, maar als je het verhaal voor de eerste keer ziet, vind ik dat je te weinig ziet om iets van het verhaal te snappen. Als je bij de reis door Amerika elke dag 5 minuten kijkt ben je bijna een jaar bezig.
 9. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Het nadeel van die korte filmpjes is dat je het verhaal niet goed kan volgen omdat de filmpjes té kort zijn om iets van het verhaal te snappen.
 10. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Eerst mochten er nooit beelden op YouTube maar nu ze er zelf geld aan kunnen verdienen mag het ineens wel. En inderdaad een aflevering van 25 minuten nog opsplitsen in afleveringen van 5 minuten is wel triest, en de kwaliteit is zoals gezegd slechter dan de dvd.
 11. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Op het YouTube kanaal van Bassie en Adriaan staan nu volledige afleveringen ze zijn begonnen met de plaaggeest
 12. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Iedere fan gaat misschien 1x per jaar. Het eerste jaar zal dat trekken, daarna zal dat uitsterven. Daarnaast vind ik het idee gejat van Plopsaland. Ze hadden dat in de jaren 80 moeten doen, binnenkort kent niemand Bassie & Adriaan meer. Ik zou ook niet weten wat voor attracties ze zouden kunnen maken, alleen de requisieten zou wel leuk zijn maar die heeft iedereen al gezien op de tentoonstelling.
 13. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  In het liedje van Erik de Viking zingt Adriaan in de Klaris versie "en met een goeie oostenwind dan zijn we zo weer thuis" terwijl hij in de Smorenburg versie zingt "en met een goeie westenwind dan zijn we zo weer thuis." In de aflevering op zoek in Duitsland uit de serie Op reis door Europa vraagt Bassie aan Adriaan waar Duitsland op de kaart ligt, waarop Adriaan Duitsland op de kaart aanwijst. Vervolgens zegt Bassie "Duitsland ligt links naast Nederland". Adriaan zegt dan "Heel goed Bassie, Duitsland ligt oostelijk van Nederland, daarom noemen we de Duitsers ook wel Oosterburen."
 14. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Op 3:25 zingt Bassie "wat zegt het koetje?' Waarop Adriaan zing "boe boe" terwijl hij voor een paard staat.
 15. karelgroen

  Bassie & Adriaan #10

  Ja dat wist ik al net als bij dat filmpje van de Europa serie wordt ook nog gebruik gemaakt van klaris muziek.
×