Jump to content

karelgroen

User
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

About karelgroen

 • Rank
  Space War

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

937 profile views
 1. Ik denk ook dat het heel snel afgelopen gaat zijn. Maar aan de andere kant, de eerste 80 jaar van zijn leven is Bas (voor zover bij ons bekend) redelijk bespaard gebleven wat zijn gezondheid betreft (hij heeft een keer een lichte vorm van k*nker gehad en een paar keer iets gebroken), dus ik vind dat hij een mooie leeftijd heeft bereikt, er zijn er, zoals hij zelf zegt, velen die het niet op deze manier halen. Niemand leeft voor eeuwig ook hij helaas niet.
 2. Ik ben zelf nog niet geweest maar ik ben zeker van plan een keer te gaan kijken. Ik was wel geschrokken toen ik de beelden van Bas zag, ze hadden dit in mijn ogen beter niet gedaan, ik vond het heel zielig om Bas zo te zien/horen. Verder ben ik nu wel heel blij dat ze nog een afscheidsfilm hebben opgenomen, vlak na de opnames zijn de gezondheidsproblemen van Bas begonnen en is hij nooit meer volledig hersteld. Moest die film toen niet zijn opgenomen was het er nooit meer van gekomen.
 3. Weet iemand wanneer de reis door Europa op Youtube komt?
 4. https://nos.nl/artikel/2333291-entertainer-roy-horn-siegfried-roy-overleden-in-las-vegas.html
 5. Dag iedereen, Ik heb even een vraagje, ik weet niet of dit het juiste topic is om deze vraag te stellen. Zijn er forumleden die naar aanleiding van de reis vol verrassingen zelf een reis naar Amerika hebben gemaakt? Ik ben zelf van plan om volgend jaar naar Amerika te gaan en dan met name de westkant (San Fransisco, Los Angeles, Las Vegas,...). Ik zou zo veel mogelijk plekken uit de serie willen bezoeken. Alvast bedankt voor de reacties!
 6. Bij Amazon kun je veel oude series op dvd kopen on demand, ze produceren de dvd pas als deze besteld wordt. Zo blijven de kosten laag en blijven ze niet met een voorraad zitten. Ik ben zelf meer een voorstander van downloaden, het neemt fysiek minder plaats in en je kunt alles bij elkaar in een map zetten. Streamen ben ik absoluut geen voorstander van omdat je dan afhankelijk bent van je internetconnectie en als de aanbieder besluit het offline te halen ben je het kwijt, daarnaast moet je vaak per maand een vast bedrag betalen.
 7. Van Lachen is het beste medicijn is ook een Smorenburg versie gemaakt.
 8. Vandaag staat deel 5 erop. Ik vind het wel leuk dat "Lachen is het beste medicijn" erop staat in de oude versie, het is de eerste keer dat ik dat liedje hoor zonder dat het in de tv serie bewerkt zit. Jammer dat "Sint Maarten" en "We zullen ze krijgen" ontbreken. Edit: Ik zie dat ze een afspeellijst hebben gemaakt met alle (169) liedjes, hier staat "Sint Maarten" wel tussen.
 9. https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/artikel/4658891/bassie-en-adriaan-krijgen-mogelijk-vaste-expositie
 10. https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/artikel/4658896/verloren-aflevering-bassie-en-adriaan-op-youtube
 11. Dat zal wel dezelfde versie zijn die jaren geleden al eens op de Adriaan homepage stond. Ik vind het alleen heel irritant dat het Bassie & Adriaan logo zo groot in beeld staat bij al hun filmpjes.
 12. https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/4606846/toch-geen-bassie-en-adriaan-pretpark-vlaardingen?fbclid=IwAR1edYbFLR3y017lWsJWM0-p6JTtqVsotU18uAk3dMssmzoNhv81sQH-OcM Zoals verwacht komt er geen pretpark in Vlaardingen rondom Bassie & Adriaan.
 13. Ja voor mij zijn ze ook wel goed te volgen, maar als je het verhaal voor de eerste keer ziet, vind ik dat je te weinig ziet om iets van het verhaal te snappen. Als je bij de reis door Amerika elke dag 5 minuten kijkt ben je bijna een jaar bezig.
 14. Het nadeel van die korte filmpjes is dat je het verhaal niet goed kan volgen omdat de filmpjes té kort zijn om iets van het verhaal te snappen.
×