Ga naar inhoud

De Beste FPS: Ronde 1.4


  

3 leden hebben gestemd

  1. 1. Welk spel geniet jouw voorkeur?

    • Heretic
      1
    • GoldenEye 007
      2


Aanbevolen berichten

De Beste FPS: Ronde 1.4

Heretic (1994)

Drie Serpent Riders komen naar de wereld van de Sidhe, een elvenras. Door middel van magie zorgen ze ervoor dat iedereen aan hun kant staat, alleen de Sidhe zijn hier ongevoelig voor. Jij gaat op zoek naar D'Sparil, de zwakste van de Serpent Riders, om hem te verslaan en een einde te maken aan hun overheersing van jouw wereld.

vs.

GoldenEye 007 (1997)

Je wordt er op uitgestuurd in een geheime operatie die te maken heeft met de Golden Eye satelliet. De missie begint in de zwaar bewaakte fabrieken voor chemische oorlogsvoering, gelegen aan een dam in de USSR. Schiet je een weg door de 12 interactieve 3D gebieden. Alles is toegestaan in het belang van de internationale veiligheid.

Welk spel geniet jouw voorkeur?

Link naar bericht
Delen op andere sites

Poeh, lastige keuze. Heretic is een voorbeeld van succesvol gebruik van de DOOM engine, en Goldeneye is dé (multiplayer) FPS klassieker van de N64. Heretic heeft betere controls vind ik, mede doordat de N64-controller zo'n waardeloos pookje en knopindeling heeft. Goldeneye is op multiplayer gebied geweldig en was zeker zijn tijd ver vooruit.

Ik neem de tijd om goed na te denken. :P

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 1 month later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...