Ga naar inhoud

Ross

Moderator Retroforum
 • Aantal items

  2477
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ross

 • Titel
  Pac-Man
 • Verjaardag 18-12-1984

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Tubbergen
 • Interesses
  -
 • Console
  -307584000
 • Facebook
  https://www.facebook.com/ross.kuipers
 • Twitter
  https://twitter.com/drainbamage84

Recente bezoekers van dit profiel

1513 profielweergaven
 1. WOW, dat is een hele hoop apparatuur ... Ik sleutel dan weer dagelijks aan ketels vanaf 45 kW (net buiten thuis gebruik) tot en met 800kW. Hieronder een voorbeeld ... En van standaard splitairco's wat je thuis ook hebt, tot waterchillers om een heel gebouw te koelen... Deze heeft dan nog maar 4 "kleine" compressors, ik heb een locatie waar een chiller een 2 tal compressoren heeft met een kleine 1400A startstroom....
 2. De Mol 2018 (BE) Pool

  Wat gewoon f*cking epic gespeeld. Ook nooit die hints zoals dat telefoonnummer gezien..... Ik ben geen super mol kijker, maar deze met alle interesse gevolgd, en volgens mij kan Nederland hier echt nog wat van leren!
 3. Save batterij

  Het kan natuurlijk zijn dat de savestate corrupt is. Misschien batterij afkoppelen en even laten liggen, om het geheugen te wissen.... Ik neem aan dat het hier om een SNES versie gaat en niet om een arcade versie of iets dergelijks?
 4. Save batterij

  Werkelijk geen idee. Wat heb je zelf al geprobeerd om het probleem op te lossen? Welkom op retroforum.nl, zou je zo vriendelijk willen zijn en je even voor te stellen in DIT topic ?
 5. De Mol 2018 (BE) Pool

  Ben heel nieuwschierig ....
 6. De Mol 2018 (BE) Pool

  Komt vanavond de laatste aflevering?
 7. De Mol 2018 (BE) Pool

  Ben heel erg benieuwd naar de volgende aflevering.... Volgens mij is het ook geen gelovige
 8. @#Random Contest

  Dus zeg maar, een contest brede hint lijst ?
 9. De Mol 2018 (BE) Pool

  Echt top gedaan! En inderdaad het zelfde als bovenstaande....
 10. @#Random Contest

  Dank allen voor het meedoen! Nog tips voor een volgende contest? Een gewenst genre / wel of geen bonus / etc etc...
 11. @#Random Contest

  Sluit de lijnen! De eindstand is geworden: 1e plaats: Hinse (72 punten, geen hints, geen bonus, 90 punten) 2e plaats: RM (60 punten, 3 hints, bonus geraden, 75 punten) 3e plaats: djkoelkast (56 punten, geen hints, geen bonus, 74 punten) 4e plaats: TMP (40 punten, 1 hint, geen bonus, 52 punten) 5e plaats: Keetie (4 punten, geen hints, geen bonus, 22 punten) Antwoord bonusvraag: Arjen Anthony Lucassen. De volledige playlist staat HIER! Waar stond nu die verborgen hint.....? Hij is compleet bij iedereen niet binnengekomen, maar goed nu moet ik ook zeggen dat het niet makkelijk was.... Beetje vreemde console hé? Nu bestaat er in de wereld zoiets als de UNIX timestamp. Het aantal seconden dat sinds 1 januari 1970 is verstreken. Zoals je ziet is het een negatief getal, dus een aantal seconden voor 1 januari 1970....Als je dat uitrekent komt je uit op 3/4/1960, ofwel de geboorte datum van Arjan Anthony Lucassen. Nummer 16 en 25 waren de link naar de bonus. In mijn "wondere" wereld zijn er geen verliezers, dus allemaal gefeliciteerd met jullie behaalde prestatie!
 12. Onderhoud forum

  Dus dat.
 13. Onderhoud forum

  Ik zal wel een veels te botte boer zijn dat ik deze discussie gewoonweg niet snap .... [ross out]
 14. @#Random Contest

  Iemand heeft de bonusvraag goed beantwoord.....Zondag 20:00u de definitieve scores met de hints/bonus doorgerekend .....
×