Ga naar inhoud

Ross

Moderator Retroforum
 • Aantal items

  2390
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Ross

 • Titel
  Pac-Man
 • Verjaardag 18-12-84

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Tubbergen
 • Interesses
  -
 • Console
  Amiga 500
 • Facebook
  https://www.facebook.com/ross.kuipers
 • Twitter
  https://twitter.com/drainbamage84

Recente bezoekers van dit profiel

1163 profielweergaven
 1. HomeComputerMuseum

  Vind het jammer dat het voor mijn zo een eind rijden is, anders had ik je met alle plezier willen helpen met de aanleg van de elektra.....
 2. Erg gezellig, zeker voor herhaling vatbaar
 3. Ik kom ook nog even langs
 4. Prachtig die Tulip en die Philips. Kijk in de Tulip even uit voor lekkende batterijen!
 5. Het Synthwave-topic

  Toch verander je met de leeftijd van muzieksmaak. Vroeger was het Happy Hardcore, toen Rammstein, en nu melodieuze Gothic metal (Within Temptation / Delain) ...maar dit kan ik ook absoluut waarderen!
 6. Ik zou eens beginnen om te kijken of er een backupbatterij in zit die zijn vloeibare ingewanden aan het verliezen is over de rest van de printplaten.....Is een veelvoorkomend probleem bij dit soort machines.
 7. Overlijdens in het nieuws #2

  Sterrenkundige Chriet Titulaer (73) overleden De sterrenkundige, wetenschapper en televisiepersoonlijkheid Chriet Titulaer is afgelopen weekeinde overleden. Dat bevestigden familieleden vanavond aan Dagblad de Limburger. De van oorsprong uit Hout-Blerick afkomstige Titulaer was tussen 1969 en 1990 veel op televisie te zien. Hij begon zijn televisiecarrière als presentator en commentator van historische gebeurtenissen als de maanlanding in 1969 en de lancering van de Spaceshuttle Columbia in 1981. In de jaren tachtig werd hij nog bekender met zijn wetenschappelijke programma TROS Wondere Wereld. Ook was hij mede-oprichter van projecten als het Huis van de Toekomst en het Kantoor van de Toekomst. In de jaren negentig verdween Titulaer van de televisie en verkocht hij zijn mediaproductiebedrijf, omdat zijn gezondheid achteruit ging. Hij verbleef de laatste jaren in een privé-verzorgingshuis in Driebergen. Titulaer is 73 jaar geworden. Bron: http://www.ad.nl/binnenland/sterrenkundige-chriet-titulaer-73-overleden~af80c726/
 8. Wie Is De Mol? 2017 Pool

  Ik zie de gehaktbal mayo wel een keer verschijnen
 9. Wie Is De Mol? 2017 Pool

  De laagste score .... maar goed, ik heb dan ook geen aflevering gekeken ....
 10. Onze muziek-setup

  Updateje van mijn kant.... De X-fi zit er nog steeds in, maar omwille de gemakkelijkheid nu audio via een BT koptelefoon.... In de home-cinemaset is de Harman-Kardon AVR-270 vroegtijdig overleden, uiteraard net buiten de garantie.... Deze is vervangen voor een Pioneer VSX-831 ... Tevens kijk ik nu televisie via Ethernet, via Fiber Internet. Streaming geschiedt op dit moment via een Raspberry Pi 3 met OpenELEC.
 11. Overlijdens in het nieuws #2

  Acteur Bill Paxton (61) overleden De Amerikaanse acteur Bill Paxton is op 61-jarige leeftijd overleden. Hij stierf zaterdag aan de gevolgen van complicaties van een operatie, zo laat de familie weten in een verklaring waar People uit citeert. De op 17 mei 1955 geboren acteur maakte in 1975 zijn debuut in de cultfilm Crazy Mama. Wild Bill, zoals de acteur door zijn vrienden werd genoemd, was daarna op het witte doek te aanschouwen in klassiekers als Weird Science (1985), One False Move (1991), Boxing Helena (1993), Apollo 13(1995), Twister (1996), Titanic (1997) en vele andere epische rolprenten. In 2016 speelde Paxton zijn laatste filmrol in de thriller Mean Dreams. Naast acteur was hij regisseur. Bill Paxton laat een echtgenote en twee kinderen na. "We zijn diep bedroefd dat Bill Paxton is overleden als gevolg van complicaties van een operatie", melden de nabestaanden. "Bill had een passie voor kunst die iedereen kon voelen. Zijn warmte en onvermoeibare energie waren niet te ontkennen."
×