Jump to content
Sign in to follow this  
De Tegenpartij

Eurocade 2013 14 én 15 september 2013 Locatie: Nederlands instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum

Recommended Posts

Ik heb de aankondiging eerder gezien, maar ik weet even zo snel niet in welk topic dat was.

Heel gave locatie ook, daarom heb ik het onthouden.

Normaal gesproken moet je kunnen knippen/plakken, lukt het niet dan even plakken in notepad/kladblok, dat opnieuw kopiëren en weer plakken. De editor is nogal kieskeurig soms.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ha, dat is mijn aankondiging van eurocade 2013 / The Reto Game Experience. Ik zal de tekst hier ook nog even opnemen.

OK, jongens, het is zover, dit is de officiële aankondiging van

EUROCADE 2013 / The Retro Game Experience

Datum: 14 én 15 september 2013

Locatie: Nederlands instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum

BeeldenGeluid02.jpg

Het wordt groter, gevarieerder en nog beter dan de 2012 editie. Dat we voor 2013 iets speciaals kunnen gaan doen hebben we volledig te danken aan de ideeën en inzet van gyruss (Pieter), waarvoor hulde. :D

Direct na Eurocade 2012, of eigenlijk al er voor, had Pieter een idee. Een idee wat fantastisch is en waar hij de afgelopen paar maanden erg druk mee is geweest. En het idee is .....

Eurocade 2013 / The Retro Game Experience

Een Experience waar het retro gamen op een specifieke en zeer originele wijze getoond en actief beleefd kan worden. De experience is gericht op retro gamen tot het jaar 2000, en behelst zowel console gamen als ook arcade gamen (Westers en Oosters) en alles wat daarmee te maken heeft.

Eurocade 2013 zal een integraal onderdeel zijn van 'The Retro Game Experience', georganiseerd door een samenwerkingsverband van Beeld en Geluid en het Eurocade team. :O :shock:

The Retro Game Experience, en dus ook Eurocade, zal de beschikking hebben over twee grote multimedia zalen, volledig uitgerust met analoge en digitale (video-) projecie uitrusting en ambiente RGB led verlichting. Daarnaast staan een aantal andere ruimten en corridors tot onze beschikking. En ook faciliteiten, zoals het 'Grand Café'.

Er zal van alles te zien en te doen zijn, maar we willen niet nu al te veel verklappen. OK, een klein tipje van de sluier: waar de Eurocade 2011 en 2012 edities met name gericht waren op classic arcade gaming, komen deze keer ook de Candy Cab liefhebbers aan hun trekken. En er is meer, veel meer. Daarover later meer. :twisted:

Kortom, streep 14 en 15 september al vast aan in je agenda, want deze EUROCADE 2013 wil je zeker niet missen. En neem je familie mee, want er is meer te zien dan The Retro Game Experience en Eurocade.

Ik heb het gevoel, en de wens, dat deze Experience, inclusief Eurocade, meer dan ooit een community effort wordt en moet zijn. Dus heb je goede ideeën of andere input, laat het ons weten. Er zijn 4 Eurocade teamleden actief op dit forum (gyruss, level42, robinholland en ik, zei de gek).

Edit: hm, inderdaad, de editor lijkt niet lekker overweg te kunnen met grootte- en kleuraanpassingen van de tekst. Helaas.

Edited by ckong

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nee grootte, tekstkleur etc. is uitgeschakeld. Je kunt alleen bold/italic/underline, sub en sup gebruiken, anders wordt het een zooitje.

Het is natuurlijk wel leuk als jullie daar ook Retroforum flyers uitdelen/neerleggen, heb je al flyers? Zoniet zorg ik dat ze naar je toekomen ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor de aankondiging Erik! 8-) Om jullie alvast een beetje warm te maken zijn hier een aantal foto's van de 2012 editie.

eurocade_nuno_8.jpg

eurocade_nuno_16.jpg

eurocade_nuno_12.jpg

eurocade_2012_nuno-13.jpg

eurocade_2012_nuno-10.jpg

eurocade_2012_nuno_24.jpg

eurocade_2012_nuno_13.jpg

eurocade_2012_nuno_11.jpg

eurocade_darth_nuno_23.jpg

eurocade_darth_nuno_12.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×