Jump to content

De Tegenpartij

User
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

About De Tegenpartij

 • Rank
  Pong
 • Birthday 04/07/1969

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  Atari 400

Profile Fields

 • Interesses
  Retro consoles en computers.
 1. De Tegenpartij

  ID Contest La La La

  Domme vraag: Waar moet ik het heen sturen?
 2. De Tegenpartij

  Rang is alleen rang als ...

  Hard vet, als in vet waarin ik frituur? Ouderwets, ja. ;-) E120 zal er ook wel in zitten, als kleurstof. Heb ik ook altijd een probleempje mee. Is toch gemalen schildluis. Terwijl men ook bietensap als kleurstof kan nemen, maar dat zal wel duurder zijn.
 3. De Tegenpartij

  Rang is alleen rang als ...

  Ook jammer dat ik niet meer de fruitella's van vroeger kan vinden. Toen kon je pakjes van 3 vierkante rollen (hehe) in 1 smaak kopen. Je moest natuurlijk die paarse hebben. Bosvruchent oid? Ik kan het zo gauw niet vinden. Qua rang vond ik vroeger volgens mij ook maar 2 kleurtjes van de rol écht lekker. Rood en? Ik weet het niet meer, te lang geleden.
 4. De Tegenpartij

  Sega megadrive 1 spel volledig scherm

  Goeie tip!
 5. De Tegenpartij

  Verduidelijk hier jouw avatar.

  De mijne is een afbeelding van F. Jacobse. Een typetje van kees van kooten van vroeger. Voornamelijk voor zakelijk dat ik nu eenmaal vaak op het net F. Jacobse of De Tegenpartij heet.
 6. De Tegenpartij

  Welke game heb je het laatst gekocht/gespeeld?

  Jajaja, sorry. Ik noem m'n pc altijd naar de processor die erin zit. Dus eerder was het m'n pentium drietje etc. ;-) Ik speel bioshock ook op de iets minder legale versie, hehe.
 7. De Tegenpartij

  Welke game heb je het laatst gekocht/gespeeld?

  Midden in bioshock infinite voor de pc. Machtig mooi spel, erg blij dat m'n quadcore die toch al weer een aantal jaren oud is dit spel prima trekt. Ik mis alleen de big daddy's.
 8. De Tegenpartij

  Kun jij buiten je mobiel?

  Heb m'n facebook 2 jaar terug oid opgezegd. En sinds een jaar er weer 1, die gebruiken we voor acties van bedrijven enzo. Gewoon een naam van een fictieve persoon genomen. Ik noem maar wat, james bond oid. Werkt prima. Maar goed, ik gebruik facebook niet voor de sociale contacten met kennissen of familie of wat dan ook. @ RM: waarom dan toch een smartphone? Er zijn toch ook nog steeds gewone mobiele telefoons met prima camera's,
 9. De Tegenpartij

  Vanwaar die bassie en adriaan obsessie?

  Goed topic geworden, zeg!
 10. De Tegenpartij

  Kun jij buiten je mobiel?

  Och, heb nu een maand oid een smartphone en ook deze laat ik gewoon thuis liggen als ik ergens heen ga. Ik vergeet gewoon meestal om de phone mee te nemen. Dat had ik ook al met de normale mobieltjes. Ik ben nooit zo van dat "ik moet bereikbaar zijn" geweest.
 11. De Tegenpartij

  Er is er één jarig

  Hahaha, vandaar, ik gister maar klooien in die retrokalender... Thanks!
 12. De Tegenpartij

  De Tegenpartij is jarig.

  De Tegenpartij is jarig.
 13. De Tegenpartij

  De Tegenpartij is jarig.

  De Tegenpartij is jarig.
 14. De Tegenpartij

  Er is er één jarig

  Ach, dat zie ik nu pas, die kalender. Ik pletter mezelf er even op. Taart missen vind ik niet erg, behalve als het appeltaart is. ;-)
×