Jump to content
Sign in to follow this  
Deemster

Bassie en Adriaan: De Klaris nabewerkingen

Recommended Posts

Aangezien het topic van de provisorische Smorenburgbewerkingen de laatste tijd wat offtopic gaat, blijkt dat behoefte is voor dit topic :) Zoals de meeste van jullie wel weten, zijn de oudere series (Plaaggeest, Sleutel, Diamant, Professor) nabewerkt met muziek uit de Klaristijd. Sommige alleen op video, sommige ook op TV. Ik vind deze versies superieur aan de originelen.

De Plaaggeest - De Klarisdeuntjes uit Amerika passen perfect bij de oudste b&a serie

De Sleutel - Deze soundtrack was al volmaakt, maar toch maken de Schatkaartdeuntjes het helemaal af. (Vooral de scene met het Kofferbakdeuntje als de boeven b&a volgen :D )

De Diamant - Net als de Sleutel was de soundtrack al helemaal af, maar toch weten de Schatkaartdeuntjes het nóg beter te maken!

De Professor - Deze had al een goede soundtrack, maar het waren maar 4 nummers. Het grootste gedeelte van de serie was dus stil op muziekgebied. Met de bestaande muziek van Amerika (Een hoop Vangelis, Jean Michel Jarre, Clannad etc. ) heeft deze serie nu een geweldige soundtrack. Ook past 'Hallo Vriendjes' veel beter als intro dan de originele.

Wat is jullie mening over deze bewerkingen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×