Jump to content
Sign in to follow this  
samba-boy

Hoe noemden Amerikanen vroeger een elektrische agenda?

Recommended Posts

Ik ben al jaren op zoek naar een Amerikaanse film en ik kan er gewoon NIKS over vinden. Hi, welkom in dit topic.

 

Er is dus een herinnering die tot zo'n 12 jaar geleden stamt, als het inmiddels niet langer is. Ik herinner me dat ik op een avond een typische 80s/begin 90s-film keek op ik geloof Net5. Het was volgens mij een comedy ofwel een actie-comedy. Ik vergeet het nooit want die avond is halsoverkop een bezoek aan de tandarts noodzakelijk geweest om een verdwaalde melktand te verwijderen... Ja, voor u niet interessant verder maar ik vind het een giller dat ik het dus nog weet. :')

 

De titel van deze film was 1 woord, en dat woord was een duur technologisch woord voor 'Elektronische zakagenda/dagplanner/adressenboekje', eigenlijk dus een PDA, maar voordat dit al bestond. Het was in mijn beleving iets met Multo...?

 

Van wat ik me er van herinner qua verhaalbeschrijving raakte de hoofdpersoon, een lowlife figuur in handen van zo'n elektronische agenda, eigendom van een rijk en succesvol iemand, en maakte hij zo in de high society helemaal de blits door een dagje diens leven in te pikken, terwijl die rijke snob de grootste moeite had de lowlifer te vinden.

 

Ik heb een hele lange tijd gedacht dat Jim Belushi de rol van lowlifer speelde, maar hem haalde ik door de war met 1 van zijn andere films. Wie oh wie kan dit raadsel voor me oplossen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×