Jump to content

samba-boy

User
 • Content Count

  6,194
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by samba-boy

 1. Wel meer toch? Dacht dat ik er laatst eentje voor 575 van eigenaar zag wisselen. Denk dan ook dat deze tape dan wel een waarde van... Nou, ik schat toch wel zo'n 150 piek minimaal moet opleveren. Het is immers wel een reeks waarvan je gewoon nooit eerste uitzendingen van ziet opduiken. Ik vind die heftige prijzen al tijden niet normaal meer, maar ik accepteer het nu maar gewoon. Oud nieuws, maandje geleden ofzo (of langer zelfs) al een oproep voor gedaan. Overigens, ik spreek nu vooral voor mezelf, maar kun je eens wat meer moeite in je posts stoppen i
 2. Dat ze Jasmien als een 'hondje' zagen vond ik gestoord, ik zou eerder zeggen een slang ofzo. Ik vind haar ook écht, écht écht écht niet leuk. En ze verpest de sfeer die er onder de groep kan zijn, maar geeft vervolgens Phillip steevast de schuld van de dingen die foutgaan. Verder: Lennart deed een wilde poging compleet verkeerd te lopen op de wandelpoging. Ik krijg bij de groep van dit jaar iets te weinig een 'alles voor geld in de pot'-vibe die we jaar in jaar uit zo waardeerden. Vind ik jammer. Het heeft nu heel erg een NL WIDM-vipclub sausje. Een groepje dat allang
 3. Dat kan, dat heb ik ook zeker geopperd en wellicht had ik dat ook beter gedaan. Het is alleen zo dat ik reeds van meerdere verzamelaars al eens reacties heb gehad op de, om het zachtjes uit te drukken, 'excentrieke' wijze van verzamelen die hierbij komen kijken. Opdringen van opnames, ruildeals met ordinaire YouTube-meuk (dat is wel heel erg), eigenlijk iets wat ook in alle posts terugkomt. Sla er zo'n postgeschiedenis op na, bijna elke post draait wel om het vragen om of naar opnames en verzamelaars. Dat is uiteraard ook z'n goed recht, maar als bekend wordt dat materiaal dat in vertrouwen ge
 4. Ik heb die! En die hou ik ook hier. Ik heb er geen zin in om die opnames helemaal rondgeruild te zien worden, dank u wel.
 5. En helemaal grappig is dat ze in Nederland ermee in hun handjes knijpen en de kandidaten bij de betere Mol-editie gewoon terecht aangeven dat het nog een tandje beter mag (Behalve "Applaus, we hebben 1000 euro verdiend waar er 6000 te halen viel!"-Sven ). Fuck, daar had ik niet over nagedacht. En eerlijk, origineel was dat ook al bound to happen: Zoals gezegd, oorspronkelijk wilden ze HONDERD startroopers laten aanrukken.
 6. Ik hoorde net dat ergens verteld/gezegd werd dat de eerste opdracht niet met 10, maar oorspronkelijk met 100(!) aanvallers was bedacht. Holy crap.
 7. Ik zit de bovenstaande posts eens door te lezen, en waar opdracht 2 het moest hebben van de spectaculaire slow-motion shots van de wegschietende kandidaten aan het eind van hun bubbel-knuffel, kijk ik toch wat meer vanuit productioneel oogpunt naar het programma. Gilles zei in aflevering 0, de kick-off, dat ze heel laat van een to-taal andere bestemming hebben moeten afstappen, dus ik heb zo het vermoeden dat die opdracht ook een totaal omgegooide vervanger was. Verder viel het me ook op dat de vliegshots dit seizoen, hoewel nog steeds prachtig en shot-technisch nog steeds vernuftig as fuck, k
 8. Oh wat goed, fijn dat je het nog hebt kunnen vinden! Als je het goed en niet prijzig overgezet wil hebben zou ik Redmijnvideos adviseren (geen reclame). die heeft mij zelf ook al vaker uit de penarie geholpen met tapes waar ik zelf al geen hoop meer in had.
 9. Zin in! De Mol is toch de betere WIDM
 10. Ik hoorde na afloop dat één van die winnende teams uit de top 3 bestond uit één van de medewerkers aan de pubquiz. Vond ik raar. Leuk voor de mensen die hier nog zo mee bezig zijn, maar ik heb er zelf niks aan gemist.
 11. Gebruik je bij de Playstation 2 dezelfde composiet kabel als voor de PS1? Zo nee, probeer dat eens indien mogelijk. Mocht het rode beeld dan ook optreden ligt het aan de kabel: kabels vervangen en door.
 12. samba-boy

  Snes

  Sorry. Dit is echt heel, heel erg summier. Op deze wijze zou het aan werkelijk alles kunnen liggen, van een slecht contact tussen SNES en TV (dan zou je hoogstens de kabels moeten vervangen), tot een probleem in het ding zelf (dan moet je 'm open (laten) maken en ernaar (laten) kijken). Waar heb je 'm vandaan?
 13. Oh man dit is gaaf Wellicht dat de vraag eerder in het topic al gesteld is, maar wanneer ben je begonnen met verzamelen?
 14. Aangekochte lokale productie. Het is vaker voorgekomen met NPO 2 Extra: klasgenoten van mijn opleiding hebben ooit een documentaire gemaakt die, buiten het 2Doc-systeem om, zo ook (via een omroep?) zendtijd kreeg op NPO 2 Extra.
 15. Goeiedag, jij kan er echt niet tegen als je terechtgewezen wordt en dat terecht is. Slowchattende zeiksnor van me. Daarover gesproken...
 16. Wat een heerlijk primitieve 3D-effecten Wel ziek misplaatst, maar man man man. Je hebt gedateerd en je hebt gedateerd. Wel zit álles erin: de boerderij, het gele stenen pad, alles... Maar het is wel compleet buiten de verdere stijl van de reeks. En de tune klinkt alsof BZN het gezongen kan hebben.
 17. Welkom op Retroforum! Aha, de taalrubriek door de Groningse dichter Driek van Wissen uit het satirische radioprogramma 'Binnenlandse Zaken', uitgezonden door TROS-radio. Ik ben bang dat ik er vooralsnog niets van in mijn privé-archief heb liggen, maar misschien kun je het proberen bij Beeld & Geluid. Zouden die wellicht nog uitzendingen hebben? Sowieso heb ik ontzettend weinig van Binnenlandse Zaken, ik ken hoogstens een paar snippers van de TV-versie die in 2007 werden herhaald tijdens het zomer-opvullertje 'Lachen met de TROS'.
 18. Die medewerker viel me ook op. Had naar mijn gevoel een heel hoog "kijk mij, ik heb hieraan meegewerkt!"-gehalte. Sorry, not sorry.
 19. Laat maar gaan, dit is gewoon een oplichter die onder valse namen actief is op Marktplaats. Dat ze nu zelfs zo brutaal op Retroforum komen lokken is smerig. Geen aandacht verder aan geven.
 20. Behalve dat je niet eens inhoudelijk ingaat op mijn kritiek, was je toen ook daarin al een zielige woekeraar die niemand een band gunde, zonder tussenkomst van jou als middleman. Of vind jij het normaal om 37 exemplaren van 1 en dezelfde videoband op te kopen? Ik niet hoor.
 21. Gniffel. Sorry hoor maar als jij achter vcrshop zit, dan vind ik echt dat jij je moet schamen. Ik zie van tijd tot tijd die biedingen van je langskomen, uiteenlopend van 20-75 euro (echt veel hoger ga je niet), om vervolgens op die lachwekkende website prijzen van 299 euro minimaal per model langs te zien kopen. Het verpesten van de hobby en er een aardige winstmarge aan overhouden, dat doe je. Kom dan niet de boel lopen verdedigen "Dat het deskundig wordt uitbesteed", dat kunnen hobbyisten zelf ook wel. Die onderdelen zijn zeker gemaakt van massief goud? En op die foto
 22. Oef, dat is even een hele dikke, vette vinger op de zere plek. De eerste die deze post integraal weet te plaatsen op het dictatuur-achtige 'wieisdemol.com'-forum (Waar geen negativiteit is toegestaan, ach gossie!) krijgt van mij een biertje.
 23. Een hele brave NCRV-comedy. Vond 'm wel leuk toen ie in 2008 werd herhaald op Comedy Central Family, maar sindsdien wel hopeloos gedateerd geraakt in oubolligheid.
×
×
 • Create New...