Jump to content

TMP

Forum admin
 • Content Count

  6,450
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TMP

 1. TMP

  Bassie & Adriaan #10

  Praat hier verder over Bassie & Adriaan! Link naar het vorige topic in deze reeks: https://www.retroforum.nl/topic/4810-bassie-adriaan-9/
 2. TMP

  Baantjer #2

  Discussieer hier verder over Baantjer: zowel de TV-serie als de boeken . Topic Deel 1 Het ging over de aflevering "De moord op de stoep". Veel plezier !
 3. TMP

  Game of Thrones

  Game of Thrones is een Amerikaanse middeleeuwse fantasy-televisieserie die vanaf 17 april 2011 uitgezonden wordt op de televisiezender HBO. De serie is gebaseerd op de boeken uit de serie Een Lied van IJs en Vuur van de Amerikaanse schrijver George R.R. Martin. De serie draait om zeven adellijke families die strijden om de macht over het mythische land van Westeros.
 4. Hier weer verder met het feliciteren van onze Retroforummers ! Als je op retroforum.nl helemaal naar beneden scrollt zie je altijd wie er vandaag jarig is. Je kunt het eventueel ook terugvinden in de kalender, klik dan boven in beeld op Retrokalender of klik hier.
 5. Heb je iets retro op de kop kunnen tikken? Dan is dit hét topic om er mee te pronken. Voor de vorige topics: Deel 1 Deel 2 Deel 3
 6. TMP

  Game of Thrones

  Ik heb behoorlijk uitgekeken naar dit laatste seizoen, maar ik ben - zoals velen - enorm teleurgesteld. Hopelijk schrijft Martin ooit nog de boeken af en wordt er daarin wel een fatsoenlijk einde bedacht. Dit was echt niks. Jammer, want de herkijkwaarde van de serie is er ook beduidend minder door geworden.
 7. TMP

  De Mol 2019 (BE) Pool

  De awards zijn uitgereikt !
 8. Het tweede deel van dit - niet al te vrolijke - topic. Ook hier weer aandacht voor recent overleden bekendheden.
 9. Na ruim 3 jaar is het weer eens tijd voor een nieuw topic. Discussieer hier over nationaal en internationaal voetbal!
 10. TMP

  Game of Thrones

  Het gaat helaas van kwaad tot erger! Wat een enorme teleurstelling is dit laatste seizoen geworden. Dramatisch slecht schrijfwerk...
 11. TMP

  Game of Thrones

  Het viel te doen . Klopt, ik heb er ook geen hoge verwachtingen meer van...
 12. TMP

  Game of Thrones

  Vond de eerste twee afleveringen nog wel goed te doen. In aflevering drie maakt de actie nog het nodige goed, maar aflevering vier was echt niet best. Ik vrees dat de laatste twee afleveringen ook erg teleur gaan stellen. Heel zwak schrijfwerk inderdaad, heel zonde!
 13. TMP

  Er is er één jarig! #2

  Gefeliciteerd @Hinse !
 14. Zeker een knappe prestatie!
 15. TMP

  Stel je even voor #3

  Hét voorsteltopic voor nieuwe leden van Retroforum, na ruim drie jaar toe aan het derde deel. Het vragenlijstje Naam: Geboortedatum: Woonplaats: Hobby's: Hier gekomen via: Mocht je verder nog iets kwijt willen, dan mag dat uiteraard ook!
 16. Deel twee van dit door samba-boy opgestarte topic! Het vorige deel is hier terug te vinden: Deel 1 De belangrijkste posts uit het vorige topic zijn hier terug te vinden: 1 2 3
 17. TMP

  Game of Thrones

  Wacht je op de DVD / Blu-Ray release?
 18. Volgens mij heeft @Logitech gelijk en zal Ajax minimaal in een van beide wedstrijden tegen Juventus een resultaat moeten halen om Oostenrijk voorbij te gaan.
 19. TMP

  Game of Thrones

  Ik ga zeker weer kijken! Vind het nog steeds een van de beste series ooit. Anderzijds ook wel goed dat men er nu een einde aan gaat maken. Dat van die boeken is wel heel vervelend. Ik heb alle boeken gelezen, maar de zin om die laatste twee (als die er ooit nog gaan komen) ook nog te gaan lezen is al wel een tijdje voorbij.
 20. De beloning voor een goede Europese campagne is toch het behalen van de kwartfinale van de Champions League? Het kampioenschap is toch voor het best presterende team in de Eredivisie? Als PSV de Champions League haalt hebben ze dat aan zichzelf te danken. Trouwens best een kans dat daarvoor nog een voorronde gespeeld moet worden als ik het goed heb. Ik ben het overigens (uiteraard) met je eens dat Ajax het dit seizoen uitstekend heeft gedaan in Europa en PSV niet heel bijzonder. De loting van PSV was wel uitzonderlijk zwaar, met een iets betere loting had een derde plek nog wel tot de mogelijkheden behoord, Het zal in de Eredivisie in ieder geval wel tot de laatste dag spannend blijven...
 21. Met vijf punten voorsprong is er voor PSV wel wat druk van de ketel, dus ik ga met een gerust hart dit weekend in .
 22. Dit lijkt mij toch echt niet haalbaar. Maar goed, ik had uiteraard ook niet verwacht dat Ajax Real Madrid zou uitschakelen...
 23. TMP

  Er is er één jarig! #2

  Gefeliciteerd djkoelkast !
 24. Nee hoor, helemaal mee eens .
 25. TMP

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  De awards zijn uitgereikt !
×