Ga naar inhoud

TMP

Forum admin
 • Aantal items

  6407
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door TMP

 1. TMP

  Bassie & Adriaan #10

  Praat hier verder over Bassie & Adriaan! Link naar het vorige topic in deze reeks: https://www.retroforum.nl/topic/4810-bassie-adriaan-9/
 2. Heb je iets retro op de kop kunnen tikken? Dan is dit hét topic om er mee te pronken. Voor de vorige topics: Deel 1 Deel 2 Deel 3
 3. TMP

  House of Cards

  Amerikaanse tv-serie die wordt uitgezonden op Netflix. Kevin Spacey speelt de hoofdrol als Frank Underwood, een ambitieuze politicus in Washington D.C. Hij wordt bijgestaan door zijn vrouw, gespeeld door Robin Wright. De serie is gebaseerd op de gelijknamige BBC-serie uit 1990. Het eerste seizoen begon op 1 februari 2013 en besloeg dertien afleveringen. Een tweede seizoen van dertien afleveringen volgde in februari 2014. Eind deze maand volgt seizoen drie. Nog meer mensen die deze serie volgen? Seizoen 1 en 2 waren zeer de moeite waard. Benieuwd wat het derde seizoen brengt met Underwood als president.
 4. TMP

  House of Cards

  Inmiddels is het zesde (en laatste) seizoen uit. Het is een zwak seizoen en doet zelfs wat afbreuk aan wat jarenlang is opgebouwd. Een bijzonder zwak plot, terwijl de serie seizoenenlang zo goed in elkaar stak. Jammer, ze hadden het beter bij vijf seizoenen kunnen houden.
 5. TMP

  Er is er één jarig! #2

  Hier weer verder met het feliciteren van onze Retroforummers ! Als je op retroforum.nl helemaal naar beneden scrollt zie je altijd wie er vandaag jarig is. Je kunt het eventueel ook terugvinden in de kalender, klik dan boven in beeld op Retrokalender of klik hier.
 6. TMP

  Overlijdens in het nieuws #2

  Het tweede deel van dit - niet al te vrolijke - topic. Ook hier weer aandacht voor recent overleden bekendheden.
 7. TMP

  Stel je even voor #3

  Hét voorsteltopic voor nieuwe leden van Retroforum, na ruim drie jaar toe aan het derde deel. Het vragenlijstje Naam: Geboortedatum: Woonplaats: Hobby's: Hier gekomen via: Mocht je verder nog iets kwijt willen, dan mag dat uiteraard ook!
 8. Vertel hier welke game(s) je het laatst hebt gekocht, aan het spelen bent of net hebt uitgespeeld. En vertel er uiteraard wat over, zoals wat je ervan vindt/vond. Hier weer verder! Eerdere delen: Deel 1 Deel 2 Deel 3
 9. TMP

  Er is er één jarig! #2

  Gefeliciteerd !
 10. TMP

  De archieven van de televisie #2

  Deel twee van dit door samba-boy opgestarte topic! Het vorige deel is hier terug te vinden: Deel 1 De belangrijkste posts uit het vorige topic zijn hier terug te vinden: 1 2 3
 11. TMP

  Bassie & Adriaan #9

  Verder in deel 10: https://www.retroforum.nl/topic/5052-bassie-adriaan-10/
 12. TMP

  Bassie & Adriaan #9

  Praat hier verder over Bassie & Adriaan! Linkje naar het vorige topic in deze reeks: https://www.retroforum.nl/topic/4678-bassie-adriaan-8/
 13. Na ruim 3 jaar is het weer eens tijd voor een nieuw topic. Discussieer hier over nationaal en internationaal voetbal!
 14. Twee Nederlandse clubs in de Champions League, een knappe prestatie van PSV en Ajax!
 15. TMP

  Lekker weertje vandaag

  Wat een warmte zeg de laatste tijd (en de komende tijd waarschijnlijk ook nog wel). Met name gisteren was het ontzettend warm. Het mag van mij wel iets minder. Of vinden jullie het wel lekker zo?
 16. TMP

  Tekenfilmstemmen

  Helemaal mee eens. Ik zie de toegevoegde waarde er niet van.
 17. Klopt, maar dat was nog in de poulefase, daarom had ik die niet genoemd. Geweldige wedstrijd was dat!
 18. Aan een kant van het schema zaten wat zwakkere ploegen, zoals Zweden, Zwitserland en toch eigenlijk ook wel Engeland. Die wedstrijden waren vaak niet hoogstaand. Daarentegen toch wel zeer genoten van bijvoorbeeld Frankrijk-Argentinië, Portugal-Uruguay en België-Brazilië.
 19. Heb de afgelopen weken een mooi WK gezien, met diverse erg leuke wedstrijden. De Kroaten hadden vandaag wellicht nog wat meer verdiend, maar de Fransen zijn het dan toch geworden. Knappe derde plek voor de Belgen ook.
 20. TMP

  [centraal] Boeken!

  Net klaar met het lezen van het boek 'Ready Player One'. Een erg leuk boek met veel verwijzingen naar games, muziek en films uit de jaren '80. Onlangs verfilmd door Spielberg. Ik heb het boek gelezen naar aanleiding van de film, maar de verhaallijn is niet geheel hetzelfde.
 21. Vertel hier welke game(s) je het laatst hebt gekocht, aan het spelen bent of net hebt uitgespeeld. En vertel er uiteraard wat over, zoals wat je ervan vindt/vond. Hier weer verder! Deel 1 & 2 zijn hier terug te vinden: Deel 1 Deel 2
 22. TMP

  [centraal] Awards-topic

  Als ik het goed heb moeten in deze contests nog awards gemaakt worden: - PDC WK Darts 2018 (van @djkoelkast) - @#Random Contest (van @Ross) Als het goed is, is de rest inmiddels uitgereikt. Of niet, @RM?
 23. TMP

  ID Contest - Droedels van Mars

  De awards zijn uitgereikt!
 24. TMP

  De Mol 2018 (BE) Pool

  De awards zijn uitgereikt!
×