Jump to content

TMP

Forum admin
 • Content Count

  6,600
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TMP

 1. Ben gisteren naar de bekerfinale geweest. Vreselijke wedstrijd. Gelukkig won PSV nog wel en was het qua sfeer op de tribunes wel de moeite waard. Verder snel vergeten.
 2. De awards zijn uitgereikt!
 3. De awards zijn uitgereikt!
 4. Bedankt voor de mooie contest @RM!
 5. Echt een mooie contest ! Ik ben tevreden met mijn tweede plek, want die perfecte score van @Hinse had ik toch niet gehaald. Benieuwd naar de twee opgaven die ik niet heb geraden.
 6. Ben zelf met puzzelen (en met het vragen van enkele hints) nog wel wat verder gekomen dan ik in eerste instantie was gekomen.
 7. Mooie contest weer! Dat gaat flink puzzelen worden...
 8. Zo, dit was echt spannend tot het einde! Het ging echt om kleine details uiteindelijk. Bedankt voor de organisatie @RM!
 9. Leuk dat het tot het einde zo spannend blijft!
 10. Benieuwd of @samba-boy Marokko als wereldkampioen heeft voorspeld...!
 11. Weinig verrassingen in de achtste finales. Alleen Marokko eigenlijk, maar dat had @samba-boy weer mooi voorspeld!
 12. Geweldige voorspelling weer van @samba-boy !
 13. Knap hoor, @MarsM, drie van de vier uitslagen helemaal goed!
 14. @Hinse komt erg dichtbij zo!
 15. Geweldige voorspelling @samba-boy !
 16. Ik heb 'm ook ingezonden.
 17. Ik wil(de) dit toernooi eigenlijk compleet links laten liggen, maar ik zal er nog eens goed over nadenken. Ziet er qua opzet weer mooi uit!
 18. Ja, fijne start! 1-1 tegen Monaco is ook niet slecht. Drommel gelukkig op de bank bij PSV, daar viel ook vaak genoeg een B&A grap over te maken...
 19. TMP

  Stranger Things

  Inmiddels is seizoen vier al even uit. Het wordt helaas elk seizoen minder. Met name het eerste seizoen is de moeite waard, maar nu is het toch meer wachten tot ze tot een afronding komen.
 20. Gefeliciteerd @samba-boy !
 21. Bedankt voor de mention @MarsM, de awards zijn uitgereikt!
 22. TMP

  Wie is de Mol 2022

  Heb de laatste aflevering niet meer gekeken, maar als je zo'n slappe truc nodig hebt om maar liefst € 5.000,00 uit de pot te krijgen, dan kun je van een geslaagde Mol toch niet echt spreken..
 23. TMP

  Wie is de Mol 2022

  Ik heb om de een of andere reden ook het idee dat dit leuker zou zijn zonder BN'ers. Al ken ik dit jaar de helft van de deelnemers niet eens. Heb dit seizoen wel alle afleveringen gezien, maar zat vaak de helft van de tijd op mijn telefoon of laptop te kijken.
×
×
 • Create New...