Jump to content

TMP

Forum admin
 • Content Count

  6,579
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TMP

 1. Ja, fijne start! 1-1 tegen Monaco is ook niet slecht. Drommel gelukkig op de bank bij PSV, daar viel ook vaak genoeg een B&A grap over te maken...
 2. TMP

  Stranger Things

  Inmiddels is seizoen vier al even uit. Het wordt helaas elk seizoen minder. Met name het eerste seizoen is de moeite waard, maar nu is het toch meer wachten tot ze tot een afronding komen.
 3. Gefeliciteerd @samba-boy !
 4. Bedankt voor de mention @MarsM, de awards zijn uitgereikt!
 5. Gefeliciteerd @Hinse !
 6. TMP

  Wie is de Mol 2022

  Heb de laatste aflevering niet meer gekeken, maar als je zo'n slappe truc nodig hebt om maar liefst € 5.000,00 uit de pot te krijgen, dan kun je van een geslaagde Mol toch niet echt spreken..
 7. TMP

  Wie is de Mol 2022

  Ik heb om de een of andere reden ook het idee dat dit leuker zou zijn zonder BN'ers. Al ken ik dit jaar de helft van de deelnemers niet eens. Heb dit seizoen wel alle afleveringen gezien, maar zat vaak de helft van de tijd op mijn telefoon of laptop te kijken.
 8. Niemand. Je kunt pas privéberichten sturen als je minimaal 50 berichten op het forum hebt gepost.
 9. Ha, inderdaad! Ik ben nog niemand tegen gekomen die (oprecht) van mening is dat de bal niet over de lijn was. Spelregeltechnisch zal het zo wel kloppen. In de achtervolging dan maar!
 10. TMP

  Wie is de Mol 2022

  Bedankt voor de uitgebreide uitleg @MarsM!
 11. TMP

  Wie is de Mol 2022

  Die spellen met de ballonnen en de ballen in een doel op het water schieten hebben zo'n hoog 'geluksgehalte', dat je als Mol inderdaad niets hoeft te doen. De kans op een hoge opbrengst is hoe dan ook nihil. Jammer dat Welmoed eruit is. Ze was niet verdacht, maar wel een leuke kandidaat. Ik begrijp je redenering over Hila niet helemaal. Een vrijstelling betekent toch alleen maar dat je je scherm niet hoeft te zien? Dat betekent dan toch niet dat die van Hila zo goed als zeker rood is? Eerder een hoge kans dat niemand afvalt.
 12. TMP

  Het coronavirus

  Met 'terug naar normaal' bedoel ik zelf weer gewoon naar evenementen kunnen, normaal kunnen sporten, normaal kunnen winkelen, met vrienden uit eten of op het terras zitten. En dat alles zonder QR code, mondkapje of discussie over vaccinaties.
 13. Ben niet echt overtuigd van PSV hoor. In de topduels staan ze er nooit. Maar Ajax zal met de CL erbij wellicht een zwaarder programma hebben, dus dat helpt misschien.
 14. TMP

  Wie is de Mol 2022

  Gisteren ook nog maar eens gekeken, al weet ik niet of ik het einde van het seizoen haal. Albanië vind ik wel een interessant land, fraaie beelden en locatie ook. De opdrachten waren dan weer niet zo boeiend.
 15. Dat zou ik ook zeggen ! Benfica is een heel taaie tegenstander, heb ze enkele maanden geleden in Eindhoven aan het werk gezien. Zal lastig genoeg worden. Hopelijk een leuke titelstrijd in de Eredivisie.
 16. Nog Verstappen fans hier die zijn kampioenschap (groots) hebben gevierd? De laatste race van het seizoen is de enige race van het seizoen die ik heb gezien, dus dat geeft mijn interesse in de Formule 1 wel goed weer. Maar wel een geweldige prestatie natuurlijk!
 17. Wat een stilte hier! Nou, het is halverwege de Eredivisie bovenin een stuk spannender dan ik van tevoren had verwacht. Stadionbezoek zit er momenteel weer niet in, dat mis ik wel echt.
 18. De awards zijn uitgereikt aan @MarsM, @RM en @djkoelkast! @samba-boy, het is mij niet helemaal duidelijk of de bronzen award voor de derde plek is of voor iedere deelnemer. Heb het vooralsnog alleen aan de nummer drie gegeven.
 19. Italië is wel de verdiende winnaar inderdaad. Ben het ook eens met je constatering dat er maar weinig leuke wedstrijden te zien zijn geweest. Komt wat mij betreft toch ook echt door het grote aantal deelnemers, dat maakt het niveau niet beter. (En ik las ergens dat ze het deelnemersveld nog meer willen gaan uitbreiden...!)
 20. De awards zijn uitgereikt aan @Hinse en @Jorn99.
 21. Duidelijk te vroeg gepiekt. @Hinse, gefeliciteerd met de verdiende winst! @RM, bedankt voor de organisatie! Leuke opzet zo.
 22. Oh nee, mijn tweede plek komt nog serieus in gevaar !
×
×
 • Create New...