Jump to content

blanka

User
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About blanka

 • Rank
  Pong

Profiel

 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat op zich legitiem is in het geval van SD-kaart achtige opslag, daar wil ik best 5€ meer voor betalen (ook bij een playstation als dat zou gaan), die blijven toch beter dan CD's. Maar meerprijs in de downloadstore vind ik onacceptabel, zeker omdat je daar mogelijkheid doorverkopen kwijt bent, iets wat spellen een stuk goedkoper maakt mocht je uitgekeken raken.
 2. Misschien de eerste maand, maar ik betaal voor PS games nooit meer dan 30€. Bij Nintendo is er helaas geen verschil tussen adviesprijs en werkelijke prijs.
 3. Hier is Switch Lite geland, maar valt tegen. Fysieke games zijn verschrikkelijk duur en je krijgt minder dan ooit: Flut cartridge, doosje en karige boekjes, en erger nog, downloadversies zijn even duur en niet verkoopbaar. Ook had er uit de doos minimaal de mini SNES collectie op moeten staan, nu is het een volledig kaal systeem, dat itt DS zonder internet haast niks kan.
 4. Net zo retro als dit forum: Edge op WP10. Ga echt niet bij de tijd lopen doen, sorry, alhoewel, heeft nog een patch van dec 2019 gehad... Welk OS is dat screenshot van? Allemachtig wat een twee-linkerhanden toetsenbord. Mis de helft: waar zijn de pijltjestoetsen, taalkeuze, de tekstsuggesties? Liefst zou ik jullie forum ook op gopher:// kunnen volgen, maar dat gaat best lastig op Apache ben ik achter gekomen. Maar als het Mosaic-compliant kan is het ook prima, kan ik nog wat vanaf mijn oude macjes posten. Zelf test ik mijn sites nog op Netscape Navigator, en heb er speciale fallback voor TLS op zitten, naar de oude smaakjes van HTTPS. Uiteindelijk probeer ik een backend te maken wat alles serveert, van Gopher/Mosaic, Mozilla, Navigator, IE6 tot Firefox 72.
 5. Ik heb maar één foto gemaakt, dat is van dat controlepaneel van Starship Enterprise. Volgens mij was het een montagetafel voor een TV studio o.i.d.
 6. Op de een of andere manier herkent mijn mobiel deze tekstinvoervakken niet als zodanig, en kun je er dus niet in typen. Is het wel een HTML invoerveld, of is het een gewone DIV met een dikke laag Javascript?
 7. Tof geworden op de nieuwe plek! Zojuist bij de opening geweest.
 8. Ik had mijn oude Mac LC 475 weer eens erbij gepakt, en na aanzetten gebeurde er niks. Inmiddels stapje verder: voeding geherco'd, de zeer voor de hand liggende batterijvervanging gedaan en nu gaat de ventilator en HD draaien, ik krijg de welbekende gong te horen, maar meteen daarna een treurig melodietje met een beetje bel-achtige sound (soort kerkklokken). Klinkt alsof er iets mis is. Iemand een idee wat er mis kan zijn? Zijvraagje: ik heb per post een Faralon 10baseT kaart voor deze Mac ontvangen, en kan ik daarmee gewoon een netwerk optuigen met een moderne mac met gigabit ethernet?
 9. OK, maar dan is mijn Arduino wel een alternatief daarvoor.
 10. Wij willen ook graag testen, maar dit verhaal klinkt onnodig. Volgens mij zijn beide adapters van categorie "enorm dom", namelijk niks anders dan wat draden verbinden. Weet je de precieze aansluitingen? Ik heb hier namelijk zowel een USB plug als een 25 pins plug, en wat moeten we daartussen verbinden? D-in/D-out en GND? Nog een weerstand ergens tussen?
 11. Ik heb 2 van die AD725's besteld, ga eens kijken of ik er wat mee kan. Op zich is RGB naar S-video ook prima.
 12. Ook leuk, oude Kodachromes uit de jaren 50. Die zijn nog knetterstrak. Wat dat betreft is jaren 80 straks veel meer een blinde vlek, met al die versleten VHS opnames. Gelukkig is Schatjes piekfijn opgekuist voor Blu Ray. Ook heb ik een keer op Ebay een stukje boedel gekocht van een overleden fotograaf uit Hollywood, allemaal jaren 87-95 velvia dia's van modellen in de mode van die tijd. Even door de Minolta Elite II halen en het kan zich heel aardig meten met de full frame digitale reflexen.
 13. Probleem is dat sommige consoles OF rgb OF composiet hebben. Composiet is niet fijn voor de beeldkwaliteit, vandaar dat ik de RGB zou willen benutten. S-video kun je dan niet zondermeer gebruiken.
 14. Het gaat NIET om de P2000T, daar heb ik ander plan mee. Het is met name voor PC Engine en PS2. Voor de P2000 wil ik met een Raspberry Pi Zero een Teletekst generator maken voor een high-res HDMI output.
 15. Ik wil wat retroconsoles aansluiten op Onkyo AV receiver, maar daar heb ik enkel composiet, component, Svideo en VGA invoer in het analoge deel. Kan ik een console met Scart RGB out via VGA aansluiten? Iemand dat geprobeerd?
×