Jump to content

TimT

User
 • Content Count

  558
 • Joined

 • Last visited

About TimT

 • Rank
  Space Invader
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 1. DJ misschien moet je eigen afvragen of het nu je verstand of woede is die praat. Kijk ik zal eerlijk wezen. Ik zal mijn beperkt opstellen op dit forum. Omdat de rechtsgeldigheid van deze site betwijfel. Ik denk dat misschien hier weer gedonder mee kom. Ik blijf wel lid. Maar beperk mijn zeer.
 2. Ik denk dat we ieder van ons dat zelf moeten ontdekken. Wie ze niet kan vinden is daar toe nog niet bereid of kan het nog niet. Die de fouten wel zien, zien ze wel. Ik zie fouten. Ik denk vooral 1 april. En dan zal wel gezegd worden dat mijn persoon is geraakt toen. Maar ik heb geen persoonlijke vete tegen de site. 1 april hebben wij onze eigen ruiten in gegooid. En daar wil ik het bijlaten. Ik zal de komende dagen extra druk hebben. Dus tot volgende week is dit mijn laatste reactie.
 3. Je hebt op MSN een uitleg gekregen zover ik bereid was om die te geven. Ik heb een reactie gegeven op de huidige situatie. En het lijkt mijn niet noodzakelijk om mijn te verantwoorden. Ik heb mijn reactie verwoord.
 4. TimT

  Websites

  Bedankt voor de tip en hellaas ik neem ze niet over. De gifs zijn vanaf het begin onderdeel geweest van site. De muziek word heden ten dagen nog gedogen. Moment dat ik een verzoek krijg of ik de muziek wil verwijderen dan zal ik dat doen.
 5. Iedereen is geschrokken dat kan ik opmerken uit deze verhalen. Maar in alle Zeeuwse nuchterheid en eerlijkheid. Geschrokken, verbaasd of zo was ik zeker niet. Ik had het sinds 1 april het gevoel dat dit zat aan te komen. De reacties die beide broers gaven waren voor mijn genoeg om eigenlijk dit te voorspellen. Vooral B. van Toor heeft vanaf het begin afstand gedaan van het vorm. En A van Toor gedoogde het forum. Maar dit tijd is duidelijk voorbij. En als deze reacties allemaal lees. Het lijkt of we onze handen wassen in onschuld. Maar als we even eerlijk zijn we hebben fouten gemaakt. En ik de
 6. TimT

  Websites

  Mijn website veranderd elke 2 maanden wel. Dan is het weer naar B&A style, Horror, The West Wing. Heb al zoveel veranderingen op mijn site gemaakt dat ik daarom niet kan klagen dat hij saai is. Maar ja er zijn altijd bezoekers welkom om daar hun mening over te geven. Op dit moment is mijn site in horror-jazz style. Ben bezig om plaatjes van één van mijn favoriete films erop te zetten. wil je meer weten of wil je het gewoon even zien. http://www.timtraas.4t.com EDIT : URL-tags juist gemaakt
 7. Klopt het is heel erg leuk. Misschien had het een leuk idee geweest voor het Forum. Dat we als Forum leden om aandacht te krijgen voor het forum zoiets hadden gedaan.
 8. Het hoorspel was redelijk. Maar ik zag eerst de TV-serie en toen later hoorde ik het hoorspel. En ik vond daarom het hoorspel minder. Het week te veel af van het verhaal. Ook vond ik de circus brand in plaats van de brand in het clubhuis slecht!
 9. Als DJ je post verwijdert, is het niet de bedoeling dat je het opnieuw post. Ik heb DJ laten weten privé. Wat ik hier van denk!
 10. Ik heb Der Untergang al een week of 2 in huis. Ik zit te wachten op het nieuwe seizoen van The West Wing. Tim Nog net even tijd voor een berichtje
 11. TimT

  MSN downtime??

  Ik krijg steeds een foutmelding dat hij geen verbinding kan maken met internet. terwijl ik gewoon internet heb.
 12. TimT

  MSN downtime??

  Is MSN-down. Ik krijg geen verbinding!
 13. Ben het niet met je eens. Ik heb die CD met de achtergrond muziek. En als die ik CD afluister dan hoor ik gewoon ééntonigheid met andere klanken. De basis van al die nummer is bijna altijd het zelfde. Er zitten net 2 uitzonderingen bij.
 14. Die van Klaris waren veel mooier en leuker. Smorgenburg is ééntonig.
 15. Je ziet deze foto inderdaad niet vaak. Maar heb hem wel eens meer gezien!
×
×
 • Create New...