Jump to content

_Bigmac_

User
 • Content Count

  230
 • Joined

 • Last visited

About _Bigmac_

 • Rank
  Space War
 • Birthday 07/16/1988

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Locatie
  Deventer.
 • Console
  Playstation4

Profile Fields

 • Interesses
  B&A
 1. Persoonlijk heb ik meer met deze titel
 2. De volgende PlayStation 4 games staan gepland voor een release in 2016, volgens een nieuwe trailer die Sony recent heeft geplaatst. Deze trailer kan je bovenaan het artikel bekijken en de games en bijbehorende releasedata staan hieronder op een rijtje: The Witness (PC, PS4) - Release op 26 januari 2016 Firewatch (PC, PS4) - Release op 9 februari 2016 Earth Defense Force 4.1: The Shadow Of New Despair (PS4) - Release op 12 februari Street Fighter V (PC, PS4) - Release op 16 februari 2016 Shadow Of The Beast (PS4) - Release op 2 maart 2016 Alienation (PS4) - Release op 2 maart 2016 Night
 3. Ik zit nu te kijken, Al heb ik wat stukken overgeslagen leuk om weer te zien. Wat me wel opvalt is hoe fel en kort Carlo kan reageren als zijn geaardheid te spreken komt maar het ook een keer zelf doet bij de liefdestuin. Vroeger als kind had ik dit totaal niet door en dacht ik echt dat Carlo en irene een stel waren die ooit gingen trouwen. Vooral bij de vraag maar raak gast met Karin Bloemen en Daarna Katja over de bladen acht elkaar valt het op.
 4. Gaat morgen stemmen

 5. _Bigmac_

  [NL] Westenwind

  Anton was echt een geweldig personage. Toen gtst nog goed was had ik graag gezien dat hij in die serie opdook. Helaas mocht niet zo zijn.
 6. De Bassie en Adriaan carvan is nu op dit moment op tv bij Paul de Leeuw op Ned 1.
 7. _Bigmac_

  True Blood

  Lafayette is toch meer een bij personage dan een hoofdpersonage al telt dat ook voor Jennifer. Maar Jennifer is mijn persoonlijke favoriete erg sterke *rol* En ik denk persoonlijk ook dat Eric zo populair is omdat Bill bij de vrouwelijke fans een beetje tegenvalt.
 8. Playstation 3. Ik heb zelf omdat ik bij een gameshop gewerkt heb zowel de Wii als Xbox 360 daarvoor gehad. Maar De wii daar vond ik maar 1 spelletje echt leuk op (Super smash) En op de X360 had ik steeds internet problemen. Daarom heb ik uiteindelijk voor de ps3 gekozen. Al moet ik zeggen dat ik er vaker een film op afspeel dan dat ik er echt mee game. Al met al is de Playstation het wel helemaal voor mij.
 9. _Bigmac_

  True Blood

  Plot Belangrijke Personages Sookie Stackhouse Bill Compton Eric Northman Jason Stackhouse Tara Thornton Sam Merlotte Jessica Hamby ~ Ik dacht met het nieuwe seizoen in aantocht mag een True Blood topic hier natuurlijk niet ontbreken.
 10. Beyond good and Evil Wie kent dat nog ? Wat een geweldig spel vond ik dat vroeger. Het was een game waarin je met de hoofdpersoon (Jade, Journalist, Vrouw,) Op een vreemde planeet met je oom het menselijke varken zoveel mogelijk bewijs moest verzamelen tegen de regering. Dit deed je aan de hand van foto's maken. Ook moest je veel met monsters vechten en elk wezen wat je tegenkwam moest je op de foto zetten om hem of haar te laten analyseren door je encyclopedie. Of er een deel twee komt is nog vaag soms krijgen we nieuws van niet om later weer te horen dat het wel zo is. Dus wie het w
 11. De film waar in Zack en Kelly gingen trouwen heb ik een paar jaar geleden nog gedownload. Grappige film als je midden in de serie zit maar alleenstaand is het een hele slechte serie.
 12. Ik vind het wel grappig als het door professionals gebeurt. Slechte filmpjes ingesproken door pubers daar zitten we niet op te wachten.
×
×
 • Create New...