Jump to content

de Plaaggeest

User
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

About de Plaaggeest

 • Rank
  Space War
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Locatie
  Huizen

Profile Fields

 • Interesses
  B & A, Efteling, radio.
 1. Nickelodeon mag ook wel wat aan de programmering gaan doen, want hun grote concurrent Jetix is hun behoorlijk aan het inhalen, terwijl Nickelodeon hun de laatste de baas was. En wat moet je dan doen ? Zorgen dat je je best bekeken series ook op de beste uitzendtijden uitzend.
 2. Ja, bravo voor Nickelodeon !! Ze hebben de kijkcijfers van 1 van hun best bekeken programma`s gigantisch naaar beneden laten zakken, door het op een tijdstip uit te zenden wanneer alleen de allerkleinste kunnen kijken.
 3. Waarom verleng je dan toch een contract ?? Kuifje en Lucky Luke worden trouwens ook nog op een normaal uitzendtijdstip uitgezonden en zijn ook geen eigen producten van Nickelodeon.
 4. Onzin, kom maar met een argument waarom ze dat zouden doen. Gewoon puur toeval. EDIT : Quote tags juist gemaakt
 5. Ja, op de site van Clown Bassie staat het ook op een andere plek getypt.
 6. Sorry, 13 Augustus. Eerst zou het 12 Juli worden, maar het is een dag uitgesteld (op een zaterdag). De uitzendingen zullen elke dag zijn tussen 18:00 en 2:00. Dit staat trouwens op de site van Clown Bassie: Bassie en zijn vriendjes Nu met een compilatieclip van de vrolijke variètèshow Bassie en zijn vriendjes 19-5-2005 BASSIE & ADRIAAN T/M 11 AUGUSTUS IEDERE DAG OP maandag-vrijdag 18:05 uur zaterdag&zondag 18:15 uur dubbele aflevering Ik denk dat ze hier nog uitgaan van de eerst bedoelde startdatum van TALPA.
 7. Voor Europa zonden ze toch de Verzonken Stad uit, dat zou dus betekenen dat ze ook in het weekend de series chronologisch aan het uitzenden zijn. Maar ja, vanaf 13 Juli Talpa in de avonduren en in het begin van de nacht op Nickelodeon en dan zullen we wel zien wat er met de programmering gaat gebeuren.
 8. Kijk, de humor is idd anders dan in de andere series van Bassie & Adriaan, maar persoonlijk vind ik het gewoon fantastische humor. Dat heerlijke sfeertje, de nostalgie en de grote variatie in de achtergrondmuziek maakt het voor mij juist tot de beste serie !!
 9. En je hoort er ook nog het nummer bij: ``Alles is voor Bassie``.
 10. Als ze de goede volgorde aanhouden, start Nickelodeon vandaag met het eerste deel van het Geheim van de Sleutel. Ik hoop de geupdate versie met het terug gevonden beeldmateriaal.
 11. De uitzendingen van Talpa worden elke dag tussen 18.00 en 2.00 uitgezonden. Verder gewoon de uitzendingen van Nick (dus ook in de nacht). Ik hoop dat ze dan weer B & A en Dommel gaan uitzenden in de nacht. Ik denk dat het dan dit een beetje gaat worden: 17.15 Bassie & Adriaan. 17.40 Zoop. 18.00 TALPA. Dan sluiten ze af met series. Dan heb je dus: tekenfilms-series-programma`s. Een mooie aansluiting dus. Verder vind ik dit eigenlijk een onzin mailtje, want Talpa heeft helemaal niks met de programma`s van Nickelodeon (behorend tot MTV Networks) te maken.
 12. Volgens mij liep het beeld vast, terwijl het geluid wel gewoon door liep, daarom braken ze de uitzending plotsklaps af. Goed nieuws trouwens over dat de nieuwe uitzendtijden van B & A. Maar ja, vanaf 12 Augustus Talpa in de avonduren op het kanaal van Nickelodeon, dus dan worden de uitzendtijden weer veranderd.
 13. Ok, bedankt. Ik hoop wel doordeweels. Was wel te verwachten, zo aan het begin aan de avond !!
×
×
 • Create New...