Jump to content

Wazeggie

User
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

About Wazeggie

 • Rank
  Space War
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Locatie
  Middelburg
 1. Vind het ook jammer dat de dromen niet doorgezet zijn, al was het wellicht tijd voor wat anders. Meeste dromen sloten wel aardig aan op de situatie in de verhalen, maar in sommige series word er wel erg afgeweken imo, dat had voor mij niet gehoeven
 2. Jup gezellig, laat ze lekker genieten van hun pensioen
 3. Eindelijk weer eens een positief bericht over Nickelodeon, werd ns tijd dat ze iets doorkregen. Blijft een moeilijke tijd voor mij tussen 6 en 7, maar zal toch elke dag wel proberen minstens weer een aflevering mee te pikken
 4. Leuk dat B&A doordeweeks weer komt! Wist ik niet, dan maar eens snel kijken vanavond. Heb B&A al weken niet gezien vanwege drukte en vakanties
 5. Veruit de Kroon als serie met meeste actie hoef geen scenes meer op te noemen
 6. Ik vind ze wel aardig voor de serie, en het is weer eens wat anders dan alle avonturen tussendoor. Daarom heb ik voor de eerste optie gekozen.
 7. Ik kijk de laatste weken erg vaak naar die voetbalserie, Renford Rejects, mede omdat ik een grote voetbalfreak ben. Maar van mij mogen de programma's ervoor (die om 23.20 en eerder) gerust vervangen worden door B&A. Word weer ns tijd
 8. Ik vind de muziek in Griekenland ietwat eentonig met die Smorenburg muziek. Maar wel uitstekend passende achtergrondmuziek bij de avonturen van B&A daaro.
 9. Inderdaad, ik vind ook dat B100 de dronkenscene erg leuk speelt. Samen met Portugal vind ik ook die in Luxemburg nog altijd erg leuk. Grappig dat bijpraten met Danny in Belgie.
 10. Tja ik vond het van de Kroon en de Stad al jammer dat de meeste originele muziek van Klaris was vervangen, maar daarna ook de Schatkaart en juist van die serie vond ik de meeste achtergrondmuziek erg goed.
 11. Ik ga voor de Schatkaart, vind ik gewoon leuke muziek. De beste van deze serie vind ik die ene dat B&A met de B&A boys papier aan het verzamelen zijn en even tegenslag hebben gehad, ben ff de naam kwijt.
 12. Ik vind dat die nabewerking van *robin* in de Huilende Professor alleen maar voor onjuistheden zorgt. Een voorbeeld is dat piepje waar het hierboven dus ook al om ging.
 13. Leuk voor die kale vent Richardson dat als ie weer verliest, hij dan als enige alle 5x dat hij meedeed ook in de eerste ronde werd uitgeschakeld en dat is een record Voor vanavond zie ik wat minder bekende namen staan. Ik vind Bunting net een look-a-like van Koekeloere de mol, maar volgens mij kan hij best wel aardig darten. Vorig jaar schakelde ie ook een Nederlander uit.
 14. Whehe, na een paar dagen pas gemerkt dat het forum weer online is. Geweldig, die nieuwe uitgave! Ik vind de kaft ook erg mooi, is weer eens wat anders dan gewone tekeningen met B&A erbij. Ik ga misschien de dvd kopen, en anders hopen dat ie snel op televisie te bewonderen is!
 15. Dat was volgens mij al eerder dan Kerst bekend hoor, want ik weet nog dat het belangrijkste nieuws erin was dat Aad alle series ging aankondigen en dat vond ik een geweldig idee. Wel na sinterklaas, dus ik denk in de periode 5-25 december dat het aangekondigd werd..
×
×
 • Create New...