Jump to content

kas

User
 • Content Count

  991
 • Joined

 • Last visited

About kas

 • Rank
  Space Invader
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Locatie
  Papendrecht
 • Console
  SNES

Profile Fields

 • Interesses
  Bassie & Adriaan, Autosnelwegen
 1. kas

  Met de taal reizen

  1. Een sprinkhaan is een insect. 2. Insecten leven over de hele wereld. 3. Ook in China. 4. In China wonen Chinezen. 5. Veel Chinezen werken in een fabriek. 6. In een fabriek kunnen schoenen gemaakt worden. 7. Er zijn veel verschillende soorten schoenen. 8. Bijvoorbeeld sportschoenen. 9. Sportschoenen draag je bij een sport. 10. Bowlen is een sport. 11. Bij bowlen gebruik je een bowlingbal. 12. Een kokosnoot is ongeveer net zo groot als een bowlingbal. Van Volkskrant naar Markeerstift in 6 stappen.
 2. kas

  [NL] Flodder

  Praat en discusseer hier over de films en de TV-serie van Flodder, de meest asociale familie in Nederland. Wat vinden jullie er nou eigenlijk van? Welke film en/of aflevering vinden het jullie het leukst? En de uitspraken.... genoeg om over te discusseren in ieder geval. Ik vind het in iedergeval top, zowel de serie als de films.
 3. kas

  Goede Tijden Slechte Tijden

  aflevering 24 van gtst ontbreekt alleen op de boxen van mensen die de box bij rtl-shop besteld hebben. ik heb hem bij bol.com besteld en daar doet die aflevering het gewoon. ik heb de box nu binnen, en ik vind het erg leuk om al die oude afleveringen weer terug te zien. nu hopen dat de andere seizoenen volgen.
 4. kas

  DVD releases waar jij op zit te wachten

  Je kan hem al reserveren op bol.com, de prijs is daar al met 20 euro gedaald (van 99,99 naar 79,99 euro).
 5. kas

  Bespeel jij een muziekinstrument?

  Ik drum, om precies te zijn sinds april. Ik heb een digitale Roland TD-3.
 6. kas

  DVD releases waar jij op zit te wachten

  De GTST DVD-box van Seizoen 1!!!
 7. kas

  Woord + Fotospel

  Varken
 8. kas

  Woord + Fotospel

  Rivier
 9. kas

  Bassie en Adriaan Woordenslang

  Griekenland
 10. kas

  B&A Stelling #6

  Ik heb ook op oneens gestemd. Alle series zijn verschillend. Af en toe zit er misschien een liedje, een grapje of iets anders in een serie dat hetzelfde is of sterk lijkt op een liedje, een grapje of iets anders van een eerdere serie. Maar ik vind de diamant en de kroon té verschillend om bij deze poll op eens te kunnen stemmen.
 11. kas

  Bassie en Adriaan Woordenslang

  Taalliedjes
×