Jump to content

Sam

User
 • Content Count

  1,813
 • Joined

 • Last visited

About Sam

 • Rank
  Pac-Man
 • Birthday 06/18/1984

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Locatie
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

1,196 profile views
 1. Zo nu en dan blijf ik hier nog steeds wel komen en dit lijkt zowel echt een tof event als wat MarsM zegt dat het ook nog eens een leuk moment is een groep oude bekenden te treffen. Denk er dus serieus over ook te komen!
 2. Sam

  Bassie & Adriaan #10

  De wandelende bibliotheek (zoals de gebroeders M mij altijd noemden) weet en vertelt het : kingbassieVLD Het artikel viel me gelijk op via de FB pagina van RTL Nieuws / Editie NL dus kon het niet laten hier te reageren.
 3. Ik ben er dan wel weinig meer, alsnog iedereen de beste wensen!!
 4. Ik weet het beter met Bert van Leeuwen? Kan er zo gauw even niks online van vinden maar misschien dat het juist daarom het programma is.
 5. De Zuivelfabriek! Vroeger op school nog heel vaak gespeeld.
 6. Sam

  Bassie & Adriaan #8

  Heb even een selectie gemaakt.
 7. Sam

  Bassie & Adriaan #8

  Ik ben er zo direct bij!
 8. Sam

  Bassie & Adriaan #8

  Als ik me niet vergis was hij ook aanwezig bij de signeersessie afgelopen zaterdag, alleen alweer weg toen iemand het tegen me zei. Toch 1 van de aanvankelijk minder geliefde users die uiteindelijk erg goed terecht is gekomen met eerst Q-Music en nu dit. Weet dat we na het gebeuren met bassie22 daarnaast ook allemaal een uitgebreide mail hebben gekregen om het verschil tussen wie "van het forum" en wie leden zijn erg duidelijk te stellen.
 9. Sam

  Bassie & Adriaan #8

  Jammer dat ik er niet langer bij was maar hoe is het hierna uiteindelijk afgelopen? Komt in ieder geval niet erg fijn over dus wat te doen met opening van de tentoonstelling volgende week?
 10. Sam

  Bassie & Adriaan #8

  Lang geleden alweer dat ik hier ben geweest. Ik ben toevallig die middag al in Rotterdam dus dan lijkt het me ook wel leuk naar de signeersessie te komen. Kleine meet daarbij misschien ook leuk?
 11. Sam

  Bassie & Adriaan #6

  In het geheim van de schatkaart was er als je het heel strikt bekijkt op een andere manier ook iets dergelijks aan de hand, maar dit was eigenlijk meer een goof die ook op de infosite van wonderer staat:
 12. Sam

  Bassie & Adriaan #6

  Haha nee hebben we maar niet gedaan. We zijn zelfs nog een tweede keer de rij in gegaan omdat Jelger niet zeker wist of Bassie met hem wel op de foto wilde, dat viel overigens gelukkig nog mee.
×