Jump to content

Sam

User
 • Content Count

  1,817
 • Joined

 • Last visited

About Sam

 • Rank
  Pac-Man
 • Birthday 06/18/1984

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Den Haag
 • Console
  Game Boy

Profile Fields

 • Interesses
  -

Recent Profile Visitors

2,559 profile views
 1. Lijkt me zeker leuk! Bedacht me toen ik tot grote schrik dit nieuwsartikel las dat ik zelf ook een interview met hem heb wat destijds door @Lennert bij mij thuis is opgenomen voor de radioshow contest van zomer 2005. Duurt ongeveer 6 minuten. Als deze shows niet meer in het radio archief zijn kan ik wel vragen of ik dit interview ook mag delen. --edit: heb zojuist toestemming gekregen dus bij deze -- interview rienstra.mp3
 2. Sam

  Bassie & Adriaan #11

  Hoewel ik weinig meer post ben ik jullie allemaal zeker niet vergeten! Dit geniale nummer over de zaak afgelopen zaterdag gezien bij middagje publiek vanuit huis bij Even Tot Hier!
 3. Niet als naam HetForum meegedaan was ik denk ik gelijk gediskwalificeerd. Ben zelf op plek 99 geëindigd. Winnaar is trouwens een oude bekende van hier (actief t/m 2006) zie ik: kas.
 4. Lang geleden dat ik me heb laten horen maar ik leef ook nog en doe zeker mee! Zou wel wat zijn als we met z’n allen meedoen met als teamnaam iets van forum erin
 5. Zo nu en dan blijf ik hier nog steeds wel komen en dit lijkt zowel echt een tof event als wat MarsM zegt dat het ook nog eens een leuk moment is een groep oude bekenden te treffen. Denk er dus serieus over ook te komen!
 6. Sam

  Bassie & Adriaan #10

  De wandelende bibliotheek (zoals de gebroeders M mij altijd noemden) weet en vertelt het : kingbassieVLD Het artikel viel me gelijk op via de FB pagina van RTL Nieuws / Editie NL dus kon het niet laten hier te reageren.
 7. Ik ben er dan wel weinig meer, alsnog iedereen de beste wensen!!
 8. Ik weet het beter met Bert van Leeuwen? Kan er zo gauw even niks online van vinden maar misschien dat het juist daarom het programma is.
 9. De Zuivelfabriek! Vroeger op school nog heel vaak gespeeld.
 10. Sam

  Bassie & Adriaan #8

  Heb even een selectie gemaakt.
 11. Sam

  Bassie & Adriaan #8

  Ik ben er zo direct bij!
 12. Sam

  Bassie & Adriaan #8

  Als ik me niet vergis was hij ook aanwezig bij de signeersessie afgelopen zaterdag, alleen alweer weg toen iemand het tegen me zei. Toch 1 van de aanvankelijk minder geliefde users die uiteindelijk erg goed terecht is gekomen met eerst Q-Music en nu dit. Weet dat we na het gebeuren met bassie22 daarnaast ook allemaal een uitgebreide mail hebben gekregen om het verschil tussen wie "van het forum" en wie leden zijn erg duidelijk te stellen.
×
×
 • Create New...