Jump to content

Sietse

User
 • Content Count

  875
 • Joined

 • Last visited

About Sietse

 • Rank
  Space Invader
 • Birthday 01/01/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ze heet Louise en daarmee vertrekt ie inderdaad. Als het goed is wordt ie overgehaald door Hennie die dan even terugkomt als geest.
 2. Bassie update: http://www.clownbassie.nl/fotoalbum2.htm Een paar foto's van z'n kleinste fans staan erbij denk ik .
 3. Ik had hier niet eens gestemd... Dan nog maar ff doen: Ik heb oneens gestemd, waarom? Nou ook omdat ik een vrouwenboef bijvoorbeeld niet passend vind. Ik vind de serie zo goed met meer mannen in de hoofdrol. Ik erger me niet aan die vrouwen maar ik vind het goed zo!
 4. En het is Klaasen die wint! Jammer voor Barney want dan had ie zijn 5e, maar ik gun het deze jongen ook wel, zijn eerste!!! Het is 5-7 in sets gewonnen voor hem! Wat was dit een spannende wedstrijd zeg! Ben nu wel darten!!
 5. Wat een spannende wedstrijd!! Je zou zeggen dat ze het hebben afgesproken . 5-5 in sets, geweldig gewoon! Ik heb nog niet zo'n goede wedstrijd gezien deze lakeside . Geweldig gewoon!
 6. Ik gun het ze allebei, maar ze doen het allebei ook heel erg goed! Ik vind het tot nu toe nog een goede wedstrijd. Na deze set een pauze. Ik heb echt geen idee wie er gaat winnen! Zie mijn andere post voor de standen! Wou hier alleen ff zeggen wat ik van de wedstrijd tot nu toe vond, die andere is meer voor de standen die ik steeds edit!
 7. Barney komt nu op! De wedstrijd gaat dus zometeen beginnen! Edit: Officieel begonnen! Edit2: Ik zal deze vaker editten voor de uitslagen in legs en sets. Barneveld - Klaasen: Set 1: 0-1, 1-1, 1-2 1-3 in legs, 0-1 in sets! Set 2: 0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3 in legs! 0-2 in sets! Set 3: 1-0, 2-0, 3-0 in legs, 1-2 in sets! Set 4: 1-0, 2-0, 3-0 in legs! 2-2 in sets! Set 5: 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3 in legs! 2-3 in sets! Set 6: 0-1, 1-1, 2-1, 3-1 in legs! 3-3 in sets! Pauze Set 7: 1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 3-2 in legs! 4-3 in sets! Set 8: 0-1, 0-2, 0-3 in legs!
 8. Hoe laat begint het darten straks? Niet de wedstrijd zelf, maar ook wat er voor komt!
 9. En Klaasen doet het! Hij staat in de finale tegen Barney! GEWELDIG!!! :D:D
 10. Het is andersom hoor. Klaasen stond 1-3 achter, en nu 2-3 achter, en dus niet voor! Edit: Wedstrijd weer begonnen, nu weer met die irritante commentator. Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiixty, oooooooooooooooonehunderd! Echt zo irritant is dat
 11. Die link werkt op het moment bij mij niet!
 12. Hij is bij meerdere winkels te koop. Bij de blokker lag ie ook voor €3,- .
 13. Mm.. Ik vind er niet zoveel aan. Klaasen, Hankey en King doen daar aan mee geloof ik . Maar Barneveld ging aan het begin niet zo goed, maar toch lekker terug gekomen! Die commentator zei trouwens tijdens de wedstrijd: Jelle Klaasen tegen Barney in de finale, niet eens dat ie het voorspelde, hij zei het gewoon.. Vaag hoor... Ze moeten niet zoveel hopen voor Klaasen, ik gun het hem wel, maar heel veel denken maar dat ie in de finale komt.. Ze onderschatten Greatbatch denk ik...
 14. Er worden niet echt uitslagen geplaatst.. Nou ja.. Barney heeft gewonnen met 5-2 in sets (dacht ik ) en Gulevur (of hoe je die naam mag schrijven ) met 2-0 in sets gewonnen, en heeft dus de championschip! Jammer voor Hoenselaar maar ik had het wel verwacht . Wolfie is nu bezig en het staat 2-2 in legs en 0-0 in sets!
×
×
 • Create New...