Jump to content

Logitech

User
 • Content Count

  560
 • Joined

 • Last visited

About Logitech

 • Rank
  Space Invader
 • Birthday 08/26/1995

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  Nintendo

Profile Fields

 • Interesses
  .

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Logitech

  Voetbal: Speculatie en discussie #9

  Makkie Gefeliciteerd aan alle Ajacieden hier. Voor mij de terechte kampioen!
 2. Logitech

  Voetbal: Speculatie en discussie #9

  Mee eens, al moet ik zeggen dat ik als niet Ajax-fan ook ontzettend genoten heb van de manier waarop Ajax alle grote clubs met de portemonnee 10 keer zo dik, te kijk hebben gezet. Ziek zal ik er niet van zijn, maar vind het wel ontzettend jammer. Weer mee eens . Ik moet wel zeggen dat Dolberg en Schöne behoorlijk door de mand vielen, met name Dolberg. Na de finale van 2017 heeft hij nooit meer zijn niveau gehaald. Ziyech speelde daarin tegen wel reg goed & ook de rest van het team verdient eigenlijk geen onvoldoende. Van mij mag Liverpool hem wel pakken nu!
 3. Logitech

  Voetbal: Speculatie en discussie #9

  Wat ontzettend jammer...
 4. Logitech

  Voetbal: Speculatie en discussie #9

  Bedoel je met volgend jaar het volgende seizoen als in september 2019, of daadwerkelijk volgend jaar september 2020? Zoals ik het hier lees, maak ik eruit op dat de kampioen van volgend seizoen (2019/2020) pas weer rechtstreeks een CL ticket verkrijgt (dus voor het CL seizoen van 2020/2021) mits Ajax natuurlijk een resultaat behaalt over één van de twee wedstrijden. Zo heb ik het overigens van meerdere mensen begrepen. De kampioen van dit seizoen (Ajax of PSV) moet hoe dan ook voorrondes spelen. Tenzij Ajax de CL weet te winnen natuurlijk, maar die kans acht ik erg klein. RM & MarsM zijn Ajax fan, TMP een PSV fan?
 5. Logitech

  Voetbal: Speculatie en discussie #9

  Correct, aankomend seizoen dienen er hoe dan ook nog voorrondes te worden gespeeld. De kampioen van het seizoen 2019/2020 zou zich direct kunnen plaatsen voor de CL, mits Ajax nog één wedstrijd wint (een gelijkspel zou misschien ook genoeg zijn, weet ik niet zeker). Mocht dit niet het geval zijn dan zouden we op z'n vroegst pas weer de kampioen van het seizoen 2020/2021 van de Eredivisie mogen sturen naar de groepsfase van de CL van het seizoen daarop. Het gat met nummer 11 Oostenrijk is niet heel groot. Maar door de (onverwachte) overwinning van Salzburg tegen Napoli, zijn ze weer over Nederland heen gegaan. Ze zijn er nu wel uit, dus meer dan dit kunnen ze niet behalen aan punten. We zijn afhankelijk van wat Ajax gaat doen. Mochten ze punten sprokkelen voor Nederland, sta ik uiteraard ook te juichen!
 6. Logitech

  Voetbal: Speculatie en discussie #9

  Voor het restant van de competitie is het natuurlijk leuker als Ajax wint, al zijn mijn onderbuikgevoelens het daar niet helemaal mee eens
 7. Logitech

  De Mol 2019 (BE) Pool

  Ik doe mee! Ga het van de week 'ns doornemen.
 8. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Shit, helaas. Succes allen!
 9. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  We blijven hopen
 10. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  @samba-boy
 11. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Een nieuwe vrijstelling zou ook meer dan welkom zijn.
 12. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Ah, nu begrijp ik hem. Ja daar heb je zeker een punt. Zou dus zo kunnen zijn dat je al uit de pool ligt terwijl je al je jokers hebt gebruikt, maar net op de vragen waar nog geen punten aan toegekend konden worden.
 13. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Er zijn best een aantal strategische plannen uit te denken voor jezelf. Je kunt hiermee dan ook compleet door de mand vallen, net zoals in het echte spel. Dat lijkt mij persoonlijk leuker dan iedere week de tussenstand van de overige deelnemers te kunnen zien. Al lijkt het mij dat iedere uitbreiding welke het spel nóg spannender en/of strategischer kunnen maken welkom.
 14. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Je houdt het wel spannender op deze manier.
 15. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Sorry Hinse, het was niets persoonlijk. Gelukkig was de rest een stuk sympathieker dan ik Ik heb de aflevering nog niet gezien, maar aan jullie reacties te zien was er weinig spannends aan. Wel de moeite waard om te kijken?
×