Jump to content

Logitech

User
 • Content Count

  575
 • Joined

 • Last visited

About Logitech

 • Rank
  Space Invader
 • Birthday 08/26/1995

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben nog steeds bezig met m'n studie, waar ik nog 2 tentamens voor moet afronden alvorens ik mag afstuderen. Dat ligt nu helaas stil, maar het is niet anders. Daarnaast werk ik ook al een aardige tijd in de IT, waar ik ben blijven plakken na de stage. Wij mógen thuis werken, maar gaan over het algemeen nog naar kantoor. We realiseren namelijk ook applicaties voor in de zorg, waaronder ziekenhuizen. Bij de ziekenhuizen mogen we, conform de certificering, alleen inloggen op kantoor. We zijn overigens maar met een klein clubje dus we kunnen voldoende afstand houden en vind het ook wel prettig dat je op deze manier nog wat sociale contacten hebt. Wat betreft privé, ja dat is wel even doorbijten maar ook wel te doen. Veel skypen met vrienden, samen via Houseparty een spel doen & als we alleen met de heren over zijn doen we nog wel eens een potje COD of FIFA. Als iemand nog tips heeft wat betreft online spellen, die laagdrempelig zijn en het liefst ook via de telefoon te bespelen zijn met een grote groep (diverse) mensen, graag
 2. Sh*t, helemaal vergeten vorige week Ik haak dus al af, succes allen!
 3. Ik doe mee. Wel meer op de gok dan dat ik (want tijdgebrek) het ga kijken
 4. Helaas, extra zuur met deze vrijstelling op zak maar het zat eraan te komen. Succes allen!
 5. Advocaat Nee voetballend kan het allemaal nog stukken beter maar eerlijk is eerlijk, hij pakt de punten wel.
 6. Wat moet je daar dan mee?
 7. Mee eens, maar ik denk dat het grootste gros van de mensen het niks interesseert. Misschien praat ik nu voor m'n beurt, maar denk dat er velen zijn die zoiets hebben van 'daar gaan we weer', ik ben het in ieder geval beu en vind eigenlijk alles prima. Zolang dat gezeik maar eens ophoudt en het weer gaat waar het eigenlijk voor is bedoeld. Nee.
 8. Ah, in 2013 had ik hier ook al op gereageerd blijkbaar Ik blijf bij mijn punt dat ik het mij eerlijk gezegd niet kan voorstellen dat een kind van 8 of 9 denkt aan de slavernij of iets soortgelijks bij het zien van zwarte piet, maar het kan mij persoonlijk niet zoveel meer schelen of de pieten nu zwart zijn of zich als een stroopwafel laten schminken. Wij vieren het (kinder)feest al een tijdje niet meer en sindsdien geef ik er niet zoveel meer om. Het enige wat mij er nog ieder jaar aan herinnert dat het nog bestaat, is voornamelijk dat gezeik over wel of geen zwarte piet.
 9. Ben je bij 30 al bejaard? Vond het verhaal minder sterk maar de locatie maakt een hoop goed. Geef mij dan maar de Schatkaart!
 10. Zoals deze oorspronkelijk op de tv is uitgezonden? Zo ja, vind ik dat wel wat anders dan de Penta versie van de Huilende Professor.
 11. Mwoa, wat is veel? Het zijn er in ieder geval geen 100 (zelfs geen 50).
 12. Man van de lange adem Maar verder wél idioot, zo wilde laatst iemand 50 euro hebben voor de gehele CNR reeks.
 13. Ik zelf reageer al weinig hier (ook omdat ik van veel onderwerpen geen weet heb) & lees vooral een beetje mee, maar denk dat het in mijn geval met het liken van posts nog minder wordt. Of dat erg is, laat ik aan jullie over. Waar is de Arcadehal eigenlijk gebleven?
 14. Makkie Gefeliciteerd aan alle Ajacieden hier. Voor mij de terechte kampioen!
×