Jump to content

Logitech

User
 • Content Count

  557
 • Joined

 • Last visited

About Logitech

 • Rank
  Space Invader
 • Birthday 08/26/1995

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  .
 • Console
  Nintendo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Logitech

  Voetbal: Speculatie en discussie #9

  Bedoel je met volgend jaar het volgende seizoen als in september 2019, of daadwerkelijk volgend jaar september 2020? Zoals ik het hier lees, maak ik eruit op dat de kampioen van volgend seizoen (2019/2020) pas weer rechtstreeks een CL ticket verkrijgt (dus voor het CL seizoen van 2020/2021) mits Ajax natuurlijk een resultaat behaalt over één van de twee wedstrijden. Zo heb ik het overigens van meerdere mensen begrepen. De kampioen van dit seizoen (Ajax of PSV) moet hoe dan ook voorrondes spelen. Tenzij Ajax de CL weet te winnen natuurlijk, maar die kans acht ik erg klein. RM & MarsM zijn Ajax fan, TMP een PSV fan?
 2. Logitech

  Voetbal: Speculatie en discussie #9

  Correct, aankomend seizoen dienen er hoe dan ook nog voorrondes te worden gespeeld. De kampioen van het seizoen 2019/2020 zou zich direct kunnen plaatsen voor de CL, mits Ajax nog één wedstrijd wint (een gelijkspel zou misschien ook genoeg zijn, weet ik niet zeker). Mocht dit niet het geval zijn dan zouden we op z'n vroegst pas weer de kampioen van het seizoen 2020/2021 van de Eredivisie mogen sturen naar de groepsfase van de CL van het seizoen daarop. Het gat met nummer 11 Oostenrijk is niet heel groot. Maar door de (onverwachte) overwinning van Salzburg tegen Napoli, zijn ze weer over Nederland heen gegaan. Ze zijn er nu wel uit, dus meer dan dit kunnen ze niet behalen aan punten. We zijn afhankelijk van wat Ajax gaat doen. Mochten ze punten sprokkelen voor Nederland, sta ik uiteraard ook te juichen!
 3. Logitech

  Voetbal: Speculatie en discussie #9

  Voor het restant van de competitie is het natuurlijk leuker als Ajax wint, al zijn mijn onderbuikgevoelens het daar niet helemaal mee eens
 4. Logitech

  De Mol 2019 (BE) Pool

  Ik doe mee! Ga het van de week 'ns doornemen.
 5. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Shit, helaas. Succes allen!
 6. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  We blijven hopen
 7. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  @samba-boy
 8. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Een nieuwe vrijstelling zou ook meer dan welkom zijn.
 9. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Ah, nu begrijp ik hem. Ja daar heb je zeker een punt. Zou dus zo kunnen zijn dat je al uit de pool ligt terwijl je al je jokers hebt gebruikt, maar net op de vragen waar nog geen punten aan toegekend konden worden.
 10. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Er zijn best een aantal strategische plannen uit te denken voor jezelf. Je kunt hiermee dan ook compleet door de mand vallen, net zoals in het echte spel. Dat lijkt mij persoonlijk leuker dan iedere week de tussenstand van de overige deelnemers te kunnen zien. Al lijkt het mij dat iedere uitbreiding welke het spel nóg spannender en/of strategischer kunnen maken welkom.
 11. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Je houdt het wel spannender op deze manier.
 12. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Sorry Hinse, het was niets persoonlijk. Gelukkig was de rest een stuk sympathieker dan ik Ik heb de aflevering nog niet gezien, maar aan jullie reacties te zien was er weinig spannends aan. Wel de moeite waard om te kijken?
 13. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Reageren doe ik over het algemeen al niet snel hier. Dat heeft er in mijn geval vaak mee te maken dat ik over dergelijke onderwerpen hier op het forum, geen kaas heb gegeten, zo ook over WIDM. Ik had het progamma voor dit seizoen nog nooit écht gezien. Echter ben ik, mede door deze pool, het wel steeds meer gaan volgen In mijn geval is het dan wel de aflevering terugkijken op zondag of maandag (ligt aan de kater op zondag ). Hierdoor heb ik bewust het topic niet geopend, overigens niet wetende dat de eliminatie gisteren zou zijn. Misschien 'n idee om de persoon te taggen als hij/zij aan de beurt is? Hoe jullie de pool hebben opgezet, vind ik oprecht tof gedaan. Afvallers horen bij het spel en dat was van tevoren ook duidelijk. Ik vind het wel degelijk wat toevoegen, doordat je nu niet zeker bent dat je de week erop nog mee kan doen wat een zekere spanning met zich mee brengt, die bij het spel op televisie ook aanwezig is. Teleurstelling hoort hierbij en de reactie van @Hinse vind ik begrijpelijk. Ook de reactie van @samba-boy vind ik alles behalve cynisch. Een over-acting "dramascene", zoals de BNers dat bij veel programma's doen, lijkt mij eerder een sneer richting hun dan richting jou en/of jullie Ik moet er nog even inkomen, maar dat heeft er voornamelijk te maken dat het seizoen nog kort is. Het zou zonde zijn om nu te kappen. Jullie hebben mij (maar zo te lezen, geldt dit ook voor de overige deelnemers) in ieder geval enthousiast gemaakt met deze pool en hebben mij überhaupt zover gekregen om het programma te volgen. Geloof me, dat zegt wat Gewoon doorgaan zou ik zeggen, and keep up the good work @RM en @MarsM!
 14. Logitech

  Bassie & Adriaan #10

  Zojuist nog even gekeken, en ook De Diamant en De Huilende Professor bevatten nu nieuwe covers. Althans, op Videoland . De plaaggeest is nog één van de dvd covers & de sleutel is nog steeds niet te bekijken. Als iemand enig idee heeft waarom deze serie er nog niet opstaat, graag Enfin, de covers!
 15. Logitech

  Bassie & Adriaan #10

  Voilà Vind Europa toch wel de minste in deze reeks.
×