Jump to content

Logitech

User
 • Content Count

  576
 • Joined

 • Last visited

About Logitech

 • Rank
  Space Invader
 • Birthday 08/26/1995

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  Nintendo

Profile Fields

 • Interesses
  .

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nog steeds. Ooit geschreeuwd dat zodra de pakjes €10,- kosten, ik er mee zou stoppen. Duurt niet lang meer Nee het spookt wel langer door m'n hoofd heen de laatste tijd, buiten de prijs van het pakje om. Voor mij zou het ideaal zijn als ik richting een "party-roker" kan gaan, ach... nu nog een ver van mijn bed show.
 2. Ik ben nog steeds bezig met m'n studie, waar ik nog 2 tentamens voor moet afronden alvorens ik mag afstuderen. Dat ligt nu helaas stil, maar het is niet anders. Daarnaast werk ik ook al een aardige tijd in de IT, waar ik ben blijven plakken na de stage. Wij mógen thuis werken, maar gaan over het algemeen nog naar kantoor. We realiseren namelijk ook applicaties voor in de zorg, waaronder ziekenhuizen. Bij de ziekenhuizen mogen we, conform de certificering, alleen inloggen op kantoor. We zijn overigens maar met een klein clubje dus we kunnen voldoende afstand houden
 3. Sh*t, helemaal vergeten vorige week Ik haak dus al af, succes allen!
 4. Ik doe mee. Wel meer op de gok dan dat ik (want tijdgebrek) het ga kijken
 5. Helaas, extra zuur met deze vrijstelling op zak maar het zat eraan te komen. Succes allen!
 6. Advocaat Nee voetballend kan het allemaal nog stukken beter maar eerlijk is eerlijk, hij pakt de punten wel.
 7. Wat moet je daar dan mee?
 8. Mee eens, maar ik denk dat het grootste gros van de mensen het niks interesseert. Misschien praat ik nu voor m'n beurt, maar denk dat er velen zijn die zoiets hebben van 'daar gaan we weer', ik ben het in ieder geval beu en vind eigenlijk alles prima. Zolang dat gezeik maar eens ophoudt en het weer gaat waar het eigenlijk voor is bedoeld. Nee.
 9. Ah, in 2013 had ik hier ook al op gereageerd blijkbaar Ik blijf bij mijn punt dat ik het mij eerlijk gezegd niet kan voorstellen dat een kind van 8 of 9 denkt aan de slavernij of iets soortgelijks bij het zien van zwarte piet, maar het kan mij persoonlijk niet zoveel meer schelen of de pieten nu zwart zijn of zich als een stroopwafel laten schminken. Wij vieren het (kinder)feest al een tijdje niet meer en sindsdien geef ik er niet zoveel meer om. Het enige wat mij er nog ieder jaar aan herinnert dat het nog bestaat, is voornamelijk dat gezeik over wel of geen zwarte piet.
 10. Ben je bij 30 al bejaard? Vond het verhaal minder sterk maar de locatie maakt een hoop goed. Geef mij dan maar de Schatkaart!
 11. Zoals deze oorspronkelijk op de tv is uitgezonden? Zo ja, vind ik dat wel wat anders dan de Penta versie van de Huilende Professor.
 12. Mwoa, wat is veel? Het zijn er in ieder geval geen 100 (zelfs geen 50).
 13. Man van de lange adem Maar verder wél idioot, zo wilde laatst iemand 50 euro hebben voor de gehele CNR reeks.
 14. Ik zelf reageer al weinig hier (ook omdat ik van veel onderwerpen geen weet heb) & lees vooral een beetje mee, maar denk dat het in mijn geval met het liken van posts nog minder wordt. Of dat erg is, laat ik aan jullie over. Waar is de Arcadehal eigenlijk gebleven?
×
×
 • Create New...