Jump to content

Logitech

User
 • Content Count

  566
 • Joined

 • Last visited

About Logitech

 • Rank
  Space Invader
 • Birthday 08/26/1995

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  Nintendo

Profile Fields

 • Interesses
  .

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Logitech

  Bassie & Adriaan #11

  Ben je bij 30 al bejaard? Vond het verhaal minder sterk maar de locatie maakt een hoop goed. Geef mij dan maar de Schatkaart!
 2. Logitech

  Bassie & Adriaan #11

  Zoals deze oorspronkelijk op de tv is uitgezonden? Zo ja, vind ik dat wel wat anders dan de Penta versie van de Huilende Professor.
 3. Logitech

  Bassie & Adriaan #11

  Mwoa, wat is veel? Het zijn er in ieder geval geen 100 (zelfs geen 50).
 4. Logitech

  Bassie & Adriaan #11

  Man van de lange adem Maar verder wél idioot, zo wilde laatst iemand 50 euro hebben voor de gehele CNR reeks.
 5. Logitech

  Posts een 'like' geven

  Ik zelf reageer al weinig hier (ook omdat ik van veel onderwerpen geen weet heb) & lees vooral een beetje mee, maar denk dat het in mijn geval met het liken van posts nog minder wordt. Of dat erg is, laat ik aan jullie over. Waar is de Arcadehal eigenlijk gebleven?
 6. Logitech

  Voetbal: Speculatie en discussie #9

  Makkie Gefeliciteerd aan alle Ajacieden hier. Voor mij de terechte kampioen!
 7. Logitech

  Voetbal: Speculatie en discussie #9

  Mee eens, al moet ik zeggen dat ik als niet Ajax-fan ook ontzettend genoten heb van de manier waarop Ajax alle grote clubs met de portemonnee 10 keer zo dik, te kijk hebben gezet. Ziek zal ik er niet van zijn, maar vind het wel ontzettend jammer. Weer mee eens . Ik moet wel zeggen dat Dolberg en Schöne behoorlijk door de mand vielen, met name Dolberg. Na de finale van 2017 heeft hij nooit meer zijn niveau gehaald. Ziyech speelde daarin tegen wel reg goed & ook de rest van het team verdient eigenlijk geen onvoldoende. Van mij mag Liverpool hem wel pakken nu!
 8. Logitech

  Voetbal: Speculatie en discussie #9

  Wat ontzettend jammer...
 9. Logitech

  Voetbal: Speculatie en discussie #9

  Bedoel je met volgend jaar het volgende seizoen als in september 2019, of daadwerkelijk volgend jaar september 2020? Zoals ik het hier lees, maak ik eruit op dat de kampioen van volgend seizoen (2019/2020) pas weer rechtstreeks een CL ticket verkrijgt (dus voor het CL seizoen van 2020/2021) mits Ajax natuurlijk een resultaat behaalt over één van de twee wedstrijden. Zo heb ik het overigens van meerdere mensen begrepen. De kampioen van dit seizoen (Ajax of PSV) moet hoe dan ook voorrondes spelen. Tenzij Ajax de CL weet te winnen natuurlijk, maar die kans acht ik erg klein. RM & MarsM zijn Ajax fan, TMP een PSV fan?
 10. Logitech

  Voetbal: Speculatie en discussie #9

  Correct, aankomend seizoen dienen er hoe dan ook nog voorrondes te worden gespeeld. De kampioen van het seizoen 2019/2020 zou zich direct kunnen plaatsen voor de CL, mits Ajax nog één wedstrijd wint (een gelijkspel zou misschien ook genoeg zijn, weet ik niet zeker). Mocht dit niet het geval zijn dan zouden we op z'n vroegst pas weer de kampioen van het seizoen 2020/2021 van de Eredivisie mogen sturen naar de groepsfase van de CL van het seizoen daarop. Het gat met nummer 11 Oostenrijk is niet heel groot. Maar door de (onverwachte) overwinning van Salzburg tegen Napoli, zijn ze weer over Nederland heen gegaan. Ze zijn er nu wel uit, dus meer dan dit kunnen ze niet behalen aan punten. We zijn afhankelijk van wat Ajax gaat doen. Mochten ze punten sprokkelen voor Nederland, sta ik uiteraard ook te juichen!
 11. Logitech

  Voetbal: Speculatie en discussie #9

  Voor het restant van de competitie is het natuurlijk leuker als Ajax wint, al zijn mijn onderbuikgevoelens het daar niet helemaal mee eens
 12. Logitech

  De Mol 2019 (BE) Pool

  Ik doe mee! Ga het van de week 'ns doornemen.
 13. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Shit, helaas. Succes allen!
 14. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  We blijven hopen
 15. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  @samba-boy
×