Ga naar inhoud

Logitech

User
 • Aantal items

  550
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Logitech

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  .
 • Console
  Nintendo

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Een nieuwe vrijstelling zou ook meer dan welkom zijn.
 2. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Ah, nu begrijp ik hem. Ja daar heb je zeker een punt. Zou dus zo kunnen zijn dat je al uit de pool ligt terwijl je al je jokers hebt gebruikt, maar net op de vragen waar nog geen punten aan toegekend konden worden.
 3. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Er zijn best een aantal strategische plannen uit te denken voor jezelf. Je kunt hiermee dan ook compleet door de mand vallen, net zoals in het echte spel. Dat lijkt mij persoonlijk leuker dan iedere week de tussenstand van de overige deelnemers te kunnen zien. Al lijkt het mij dat iedere uitbreiding welke het spel nóg spannender en/of strategischer kunnen maken welkom.
 4. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Je houdt het wel spannender op deze manier.
 5. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Sorry Hinse, het was niets persoonlijk. Gelukkig was de rest een stuk sympathieker dan ik Ik heb de aflevering nog niet gezien, maar aan jullie reacties te zien was er weinig spannends aan. Wel de moeite waard om te kijken?
 6. Logitech

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Reageren doe ik over het algemeen al niet snel hier. Dat heeft er in mijn geval vaak mee te maken dat ik over dergelijke onderwerpen hier op het forum, geen kaas heb gegeten, zo ook over WIDM. Ik had het progamma voor dit seizoen nog nooit écht gezien. Echter ben ik, mede door deze pool, het wel steeds meer gaan volgen In mijn geval is het dan wel de aflevering terugkijken op zondag of maandag (ligt aan de kater op zondag ). Hierdoor heb ik bewust het topic niet geopend, overigens niet wetende dat de eliminatie gisteren zou zijn. Misschien 'n idee om de persoon te taggen als hij/zij aan de beurt is? Hoe jullie de pool hebben opgezet, vind ik oprecht tof gedaan. Afvallers horen bij het spel en dat was van tevoren ook duidelijk. Ik vind het wel degelijk wat toevoegen, doordat je nu niet zeker bent dat je de week erop nog mee kan doen wat een zekere spanning met zich mee brengt, die bij het spel op televisie ook aanwezig is. Teleurstelling hoort hierbij en de reactie van @Hinse vind ik begrijpelijk. Ook de reactie van @samba-boy vind ik alles behalve cynisch. Een over-acting "dramascene", zoals de BNers dat bij veel programma's doen, lijkt mij eerder een sneer richting hun dan richting jou en/of jullie Ik moet er nog even inkomen, maar dat heeft er voornamelijk te maken dat het seizoen nog kort is. Het zou zonde zijn om nu te kappen. Jullie hebben mij (maar zo te lezen, geldt dit ook voor de overige deelnemers) in ieder geval enthousiast gemaakt met deze pool en hebben mij überhaupt zover gekregen om het programma te volgen. Geloof me, dat zegt wat Gewoon doorgaan zou ik zeggen, and keep up the good work @RM en @MarsM!
 7. Logitech

  Bassie & Adriaan #10

  Zojuist nog even gekeken, en ook De Diamant en De Huilende Professor bevatten nu nieuwe covers. Althans, op Videoland . De plaaggeest is nog één van de dvd covers & de sleutel is nog steeds niet te bekijken. Als iemand enig idee heeft waarom deze serie er nog niet opstaat, graag Enfin, de covers!
 8. Logitech

  Bassie & Adriaan #10

  Voilà Vind Europa toch wel de minste in deze reeks.
 9. Logitech

  Bassie & Adriaan #10

  Viel me vandaag op dat een aantal covers op videoland zijn aangepast. Het idee erachter is best aardig vind ik zelf. Namelijk het betrekken van de boeven in de cover & het gebruik van een foto uit de tijd van de desbetreffende serie (althans, daar lijkt het op). De uitwerking vind ik persoonlijk wel wat minder
 10. Logitech

  Bassie & Adriaan #10

  Ik verwacht dan op z'n minst een pannenkoekenhuis, met als specialiteit de pannenkoek calvados.
 11. Logitech

  Galgje #13

  O
 12. Logitech

  Galgje #13

  G
 13. Logitech

  Galgje #13

  Ik sluit me hier bij aan Dacht eerst overigens aan Backpacker maar nadat de 'B' wegviel, kon ik er weinig anders meer van maken Dat leek me ook, maar in m'n enthousiasme had ik niet naar de spelregels gekeken (waar ik overigens nu zie dat ik een regel overtreden heb ).
 14. Logitech

  Galgje #13

  Ik heb een vermoeden. Wat is de straf wanneer je de laatste kans niet benut? de letter: Z
 15. Logitech

  Galgje #13

  B
×