Jump to content

Logitech

User
 • Content Count

  570
 • Joined

 • Last visited

About Logitech

 • Rank
  Space Invader
 • Birthday 08/26/1995

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat moet je daar dan mee?
 2. Mee eens, maar ik denk dat het grootste gros van de mensen het niks interesseert. Misschien praat ik nu voor m'n beurt, maar denk dat er velen zijn die zoiets hebben van 'daar gaan we weer', ik ben het in ieder geval beu en vind eigenlijk alles prima. Zolang dat gezeik maar eens ophoudt en het weer gaat waar het eigenlijk voor is bedoeld. Nee.
 3. Ah, in 2013 had ik hier ook al op gereageerd blijkbaar Ik blijf bij mijn punt dat ik het mij eerlijk gezegd niet kan voorstellen dat een kind van 8 of 9 denkt aan de slavernij of iets soortgelijks bij het zien van zwarte piet, maar het kan mij persoonlijk niet zoveel meer schelen of de pieten nu zwart zijn of zich als een stroopwafel laten schminken. Wij vieren het (kinder)feest al een tijdje niet meer en sindsdien geef ik er niet zoveel meer om. Het enige wat mij er nog ieder jaar aan herinnert dat het nog bestaat, is voornamelijk dat gezeik over wel of geen zwarte piet.
 4. Ben je bij 30 al bejaard? Vond het verhaal minder sterk maar de locatie maakt een hoop goed. Geef mij dan maar de Schatkaart!
 5. Zoals deze oorspronkelijk op de tv is uitgezonden? Zo ja, vind ik dat wel wat anders dan de Penta versie van de Huilende Professor.
 6. Mwoa, wat is veel? Het zijn er in ieder geval geen 100 (zelfs geen 50).
 7. Man van de lange adem Maar verder wél idioot, zo wilde laatst iemand 50 euro hebben voor de gehele CNR reeks.
 8. Ik zelf reageer al weinig hier (ook omdat ik van veel onderwerpen geen weet heb) & lees vooral een beetje mee, maar denk dat het in mijn geval met het liken van posts nog minder wordt. Of dat erg is, laat ik aan jullie over. Waar is de Arcadehal eigenlijk gebleven?
 9. Makkie Gefeliciteerd aan alle Ajacieden hier. Voor mij de terechte kampioen!
 10. Mee eens, al moet ik zeggen dat ik als niet Ajax-fan ook ontzettend genoten heb van de manier waarop Ajax alle grote clubs met de portemonnee 10 keer zo dik, te kijk hebben gezet. Ziek zal ik er niet van zijn, maar vind het wel ontzettend jammer. Weer mee eens . Ik moet wel zeggen dat Dolberg en Schöne behoorlijk door de mand vielen, met name Dolberg. Na de finale van 2017 heeft hij nooit meer zijn niveau gehaald. Ziyech speelde daarin tegen wel reg goed & ook de rest van het team verdient eigenlijk geen onvoldoende. Van mij mag Liverpool hem wel pakken nu!
 11. Bedoel je met volgend jaar het volgende seizoen als in september 2019, of daadwerkelijk volgend jaar september 2020? Zoals ik het hier lees, maak ik eruit op dat de kampioen van volgend seizoen (2019/2020) pas weer rechtstreeks een CL ticket verkrijgt (dus voor het CL seizoen van 2020/2021) mits Ajax natuurlijk een resultaat behaalt over één van de twee wedstrijden. Zo heb ik het overigens van meerdere mensen begrepen. De kampioen van dit seizoen (Ajax of PSV) moet hoe dan ook voorrondes spelen. Tenzij Ajax de CL weet te winnen natuurlijk, maar die kans acht ik erg klein. RM & MarsM zijn Ajax fan, TMP een PSV fan?
 12. Correct, aankomend seizoen dienen er hoe dan ook nog voorrondes te worden gespeeld. De kampioen van het seizoen 2019/2020 zou zich direct kunnen plaatsen voor de CL, mits Ajax nog één wedstrijd wint (een gelijkspel zou misschien ook genoeg zijn, weet ik niet zeker). Mocht dit niet het geval zijn dan zouden we op z'n vroegst pas weer de kampioen van het seizoen 2020/2021 van de Eredivisie mogen sturen naar de groepsfase van de CL van het seizoen daarop. Het gat met nummer 11 Oostenrijk is niet heel groot. Maar door de (onverwachte) overwinning van Salzburg tegen Napoli, zijn ze weer over Nederland heen gegaan. Ze zijn er nu wel uit, dus meer dan dit kunnen ze niet behalen aan punten. We zijn afhankelijk van wat Ajax gaat doen. Mochten ze punten sprokkelen voor Nederland, sta ik uiteraard ook te juichen!
 13. Voor het restant van de competitie is het natuurlijk leuker als Ajax wint, al zijn mijn onderbuikgevoelens het daar niet helemaal mee eens
×