Jump to content

Logitech

User
 • Content Count

  584
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Logitech

 1. Ik heb nog zwaar het gevoel dat ik deze pool ga winnen, dus geniet er nog maar even van Nee zonder dollen, we krijgen al in de achtste finales een paar heerlijke potjes voorgeschoteld. Wat te denken van Engeland - Duitsland en vooral België - Portugal, vooral die laatste kijk ik echt heel erg naar uit. Ook de potjes die daar (waarschijnlijk) op gaan volgen zijn om te smullen. Wij met Nederland zitten aan de goede kant van het schema, en (zonder jullie natuurlijk teveel willen prijsgeven van mijn meestervoorspelling ) voorzie ik nog wel eens een heel leuk vervolg
 2. En weer een dramatische dag qua punten. Portugal - Duitsland was overigens wel echt een heerlijke pot om naar te kijken, voor zulke potjes zit ik er graag naast met de pool
 3. Niet heel veel anders dan hier, alleen in grotere aantallen. Daar sta ik bijvoorbeeld al op 664 punten. Maar ik had daar ook wat andere uitslagen, zoals Slowakije en Tsjechië op winst.. dat levert lekker op
 4. Wow goede ronde gister Kwam hier vol goede moed, aangezien ik via Scorito juist wel veel punten heb gepakt (behalve spanje-zweden). Veel natte vinger werk gisteren
 5. Italië lijkt me ook erg lastig. Sowieso heeft Italië een leuk elftal! Turkije was eerder pech als je het mij vraagt. Maar ben het met je eens dat er binnen het team wel wat moet veranderen. Zit totaal geen winnaarsmentaliteit in. Hoe gaan jullie het EK beleven? Thuis, of met vrienden (ja ik weet, corona.). Stiekem wel hopende dat er toch nog grote schermen geplaatst kunnen worden, mochten de cijfers het toelaten!
 6. Als je al bang bent voor poule A....... Poule F moet je inderdaad niet willen. Ik denk juist dat het na de kwartfinale klaar is. Maar stel dat, een halve finale zou een prachtig resultaat zijn.
 7. Dat we geen favoriet zijn is overduidelijk, maar laagvliegers? Mwoa dat ben ik niet helemaal met je eens. Er moet best wat van dit team te maken kunnen zijn. Zullen we beginnen met het laten vallen van het 5-3-2 systeem. Dat het een inspiratieloos team is ben ik dan weer wel met je eens De groepsfase zou op papier moeten kunnen. Weet niet precies wie we vanaf de 1/8e finales gaan krijgen, maar vanaf dan kan het wel eens snel gebeurd zijn. Helaasch.
 8. Ah ik zie deze nu pas, maar ik doe mee!
 9. Nog steeds. Ooit geschreeuwd dat zodra de pakjes €10,- kosten, ik er mee zou stoppen. Duurt niet lang meer Nee het spookt wel langer door m'n hoofd heen de laatste tijd, buiten de prijs van het pakje om. Voor mij zou het ideaal zijn als ik richting een "party-roker" kan gaan, ach... nu nog een ver van mijn bed show.
 10. Ik ben nog steeds bezig met m'n studie, waar ik nog 2 tentamens voor moet afronden alvorens ik mag afstuderen. Dat ligt nu helaas stil, maar het is niet anders. Daarnaast werk ik ook al een aardige tijd in de IT, waar ik ben blijven plakken na de stage. Wij mógen thuis werken, maar gaan over het algemeen nog naar kantoor. We realiseren namelijk ook applicaties voor in de zorg, waaronder ziekenhuizen. Bij de ziekenhuizen mogen we, conform de certificering, alleen inloggen op kantoor. We zijn overigens maar met een klein clubje dus we kunnen voldoende afstand houden
 11. Sh*t, helemaal vergeten vorige week Ik haak dus al af, succes allen!
 12. Ik doe mee. Wel meer op de gok dan dat ik (want tijdgebrek) het ga kijken
 13. Helaas, extra zuur met deze vrijstelling op zak maar het zat eraan te komen. Succes allen!
 14. Advocaat Nee voetballend kan het allemaal nog stukken beter maar eerlijk is eerlijk, hij pakt de punten wel.
 15. Wat moet je daar dan mee?
 16. Mee eens, maar ik denk dat het grootste gros van de mensen het niks interesseert. Misschien praat ik nu voor m'n beurt, maar denk dat er velen zijn die zoiets hebben van 'daar gaan we weer', ik ben het in ieder geval beu en vind eigenlijk alles prima. Zolang dat gezeik maar eens ophoudt en het weer gaat waar het eigenlijk voor is bedoeld. Nee.
 17. Ah, in 2013 had ik hier ook al op gereageerd blijkbaar Ik blijf bij mijn punt dat ik het mij eerlijk gezegd niet kan voorstellen dat een kind van 8 of 9 denkt aan de slavernij of iets soortgelijks bij het zien van zwarte piet, maar het kan mij persoonlijk niet zoveel meer schelen of de pieten nu zwart zijn of zich als een stroopwafel laten schminken. Wij vieren het (kinder)feest al een tijdje niet meer en sindsdien geef ik er niet zoveel meer om. Het enige wat mij er nog ieder jaar aan herinnert dat het nog bestaat, is voornamelijk dat gezeik over wel of geen zwarte piet.
 18. Ben je bij 30 al bejaard? Vond het verhaal minder sterk maar de locatie maakt een hoop goed. Geef mij dan maar de Schatkaart!
 19. Zoals deze oorspronkelijk op de tv is uitgezonden? Zo ja, vind ik dat wel wat anders dan de Penta versie van de Huilende Professor.
 20. Mwoa, wat is veel? Het zijn er in ieder geval geen 100 (zelfs geen 50).
 21. Man van de lange adem Maar verder wél idioot, zo wilde laatst iemand 50 euro hebben voor de gehele CNR reeks.
 22. Ik zelf reageer al weinig hier (ook omdat ik van veel onderwerpen geen weet heb) & lees vooral een beetje mee, maar denk dat het in mijn geval met het liken van posts nog minder wordt. Of dat erg is, laat ik aan jullie over. Waar is de Arcadehal eigenlijk gebleven?
 23. Makkie Gefeliciteerd aan alle Ajacieden hier. Voor mij de terechte kampioen!
 24. Mee eens, al moet ik zeggen dat ik als niet Ajax-fan ook ontzettend genoten heb van de manier waarop Ajax alle grote clubs met de portemonnee 10 keer zo dik, te kijk hebben gezet. Ziek zal ik er niet van zijn, maar vind het wel ontzettend jammer. Weer mee eens . Ik moet wel zeggen dat Dolberg en Schöne behoorlijk door de mand vielen, met name Dolberg. Na de finale van 2017 heeft hij nooit meer zijn niveau gehaald. Ziyech speelde daarin tegen wel reg goed & ook de rest van het team verdient eigenlijk geen onvoldoende. Van mij mag Liverpool hem wel pakken nu!
×
×
 • Create New...