Jump to content

jm20101

User
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

About jm20101

 • Rank
  Breakout
 • Birthday September 9

Profiel

 • Geslacht
  Array
 • Console
  Array

Profile Fields

 • Interesses
  Array
 1. Wel vreemd dat ze inderdaad de oorspronkelijke componist noemen. Doet een beetje denken aan het nummer 'In the mood' waarvan de Max Greger versie is gemonteerd en op de site staat (of stond) Glenn Miller.
 2. Hartelijk gefeliciteerd!
 3. Weet niet of jullie deze al kennen, kwam 'm tegen op Flickr
 4. Heb wel Twitter maar ik post eigenlijk alleen maar kringloopvondsten en reparaties aan vintage apparatuur
 5. Haha wat een geniaal idee! Dat zal wel voor veel bekijks zorgen daar denk ik.
 6. jm20101

  Bassie & Adriaan #7

  Gaaf dat je dat nog weet! zelf wist ik dat nog niet. Weet je misschien ook nog hoelang ze zo'n interview gaven? Ben wel benieuwd of het een standaard interview was of dat ze het specifiek ergens over hadden.
 7. Thanks! heb er een wereldbedrag van 5 euro voor betaald, ik bood al aan om een tientje ervoor te geven maar het was goed zo De Panasonic speelt sommige banden stabiel af terwijl de JVC iets minder stabiel beeld geeft. Daarentegen heeft de Panasonic wel weer iets meer ruis maar het blijft een prachtige recorder.
 8. Afgelopen donderdag bij een soort rommelwinkeltje een videorecorder gescoord Moest eerst ergens op een steil trappetje naar boven waar een hele stelling (die nog net niet was ingezakt) vol apparatuur stond. Echt vanalles door elkaar, moest eerst wat apparaten weghalen voor de recorder te bereiken was. Een mooie aanwinst die bij het stapeltje recorders kan Bij een andere kringloopwinkel ook nog een boekenplanksetje gescoord van Sony! Vind het wel wat hebben dat design Rechter kanaal deed eerst niets omdat de zekering door was, godzijdank werkte die weer na het vervangen van de zekering.
 9. Heb ook nog een Philips vr2024 staan maar die heeft geloof ik een rotte kop. Wat ik als laatste afvraag is, of je aan de hand van de foto's nog wat kritieke punten ziet wat ik moet schoonmaken? Dan ga ik met deze sowieso aan de slag en laat ik weten of ik 'm aan de praat krijg.
 10. Aha, dan is dat duidelijk. De recorder zou vast en zeker ook moeten worden schoongemaakt inderdaad. Om het wat duidelijker te maken heb ik twee foto's erbij gezet. Als je nog kritieke punten tegenkomt waar ik op moet letten hoor ik dat graag! Ik weet dat de recorders niet alles zijn, maar om te beginnen met v2000's leek me dit een leuke om mee te beginnen. Als er dan iets stuk gaat is dat ook geen ramp haha
 11. Bedankt voor de reactie! Het batterijtje zie ik inderdaad zitten en ziet er niet zo goed meer uit (geoxideerd). Ook meet ik als ik de recorder meteen uit zet nog maar 0,2V over de batterij. Denk dat die sowieso aan vervanging toe is. Wat ik ook op internet las, was dat je ipv een batterij ook een condensator kon gebruiken van 1000uF. Die houd in principe de spanning wel vast voor een aantal uur, is goedkoper dan een nieuw batterijtje
 12. Beste leden, In het gebied van v2000 ben ik volledig nieuw (ben tot nu toe alleen bezig geweest met vhs). Nu heb ik een Grundig 2x4 recorder met een probleem. Als ik het apparaat aanzet gaan beide motoren al draaien (zie de video) en wil de tray niet naar beneden gaan. Heeft iemand ervaring met deze recorders/dit probleem? http://www.dailymotion.com/video/x3hl6lo
 13. Verbazend wat je af en toe tegenkomt inderdaad. Zag een tijdje terug een Agfa Family 8mm set in de bak liggen. http://super8wiki.com/index.php/Agfa_family Heb nog wel een tijdje terug een Sony Hi8 CCD-V8A uit de bak gered De meeste gooien die dingen gewoon meteen weg, wat natuurlijk ontzettend zonde is
 14. Heb deze eigenlijk gewoon voor nop gehad maar vond het leuk om te posten Twee philips VR-6760's. Toen der tijd vast hele geavanceerde VHS recorders. De looks vind ik geweldig! Ze werken beide nog prima en het beeld is nog goed (voor de leeftijd van de apparaten).
 15. Mijne weet ik nog heel goed, een Nokia 1600. Vooral de game Rapid Roll was ik erg verslaafd aan
×