Jump to content

Lukas

User
 • Content Count

  1,154
 • Joined

 • Last visited

About Lukas

 • Rank
  Asteroid
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Locatie
  Breda

Profile Fields

 • Interesses
  B&A, produceren/regisseren, het spoor, modelspoor...
 1. Hoewel ik hier niet meer actief ben, kwam ik dit tegen, toch wel interessant dacht ik zo. Van de week zag ik in het normaliter inhoudsloze blad 'Nu, de tijd van je leven' (nummer 3, juni/juli 2005) een stuk staan over ex-acteur/regressietherapeut Hans Otjes. En waar kennen we die van? Juist, van de Huilende Prof.! Het is een stuk tekst van 2 pagina's, mochten jullie geinteresseerd zijn wil ik het graag posten. Mvg, Lukas.
 2. Lukas

  Pim & Niek

  Zielig hoor, als je heel Europa al hebt afgedaan en hier komt spammen .. Maarja, we hebben natuurlijk allemaal al van jullie gehoord dus kan dit topic dicht, nietwaar .
 3. Composite is analoog, firewire is compleet digitaal zonder kwaliteitsverlies . Dus gewoon die firewire kabel kopen, want als je die composiet kabel gebruikt heb je ongeveer dezelfde kwaliteit als een VHS (niet echt aan te raden dus). Firewire is zonder kwaliteitsverlies en je kan je camera bedienen vanuit de PC . Edit: DJ typt sneller
 4. Lukas

  Pim & Niek

  Nog nooit van gehoord Snap ook niet echt wat het in moet houden, echt professioneel komt het in ieder geval niet over .
 5. Ik had nog een idee voor een nieuw spel. Iemand plaatst hier een kort fragment van een B&A liedje (bijv. van hooguit 2-3 seconden in MP3) en vervolgens raad men welk liedje het is. Simpel, maar je kan het toch aardig moeilijk maken . Ik begin met een makkelijke: klik Raad maar .. Lukas.
 6. Beste mensen, het begint weer een beetje gezellig te worden op dit forum, en ik begin weer een beetje op te bouwen . Nu is iedereen weer een goede stemming, en ik heb weer een beetje rust gehad, dus ik kom weer terug . Lukas. P.s. ik blijf nog gewoon vertrouwd mijn naam onder de posts zetten
 7. Hopelijk heb ik dat niet gedaan .. Als alles weer helemaal tot rust is gekomen en dit forum 'op gang' is kom ik ook zeker weten weer terug, maar op dit moment heb ik daar even geen zin in. En uhh.., als jullie dachten dat het nieuwe forum de oorzaak was van mijn tijdelijke afscheid, heb je het mis. Het was de druppel. Maar nu neem ik even een tijdje rust en ik ben over niet al te lange tijd weer terug. Hopelijk heb je hier respect voor en zie je dit niet als de groep in de steek laten, maar het is gewoon even beter voor mezelf. Dank. Tot snel!
 8. Ontzettend jammer... Ik hoop dat de radio gewoon doorgaat ? Het kwam bij mij niet echt als een grote klap aan omdat ik 5 seconden later deze URL al kreeg. Dus echt de kans om het te beseffen kreeg ik niet ... En ik ben het met jullie eens, zo als het vroeger was word het nooit meer . Ik weet nog goed, een paar weken terug stond ik op een camping en de ''buren'' hadden de beide heren persoonlijk gekend. Globaal kwam er het op neer na even spreken dat het eigenlijk echt niet zulke kindervriendelijke en aardige mensen zijn als het lijkt. Ik zei tijden geleden al dat ik ze prive niet wilde
 9. Er is gewoon geen reet te doen. Allemaal lelijke gebouwen, weinig cultureels, veel hangjeugd en asociale bevolking, nee liever geen Tilburg . Met alle respect voor de mensen die er wonen en geen kwade bedoelingen hebben . Lukas.
 10. Ik ben soms een beetje Italie-fan (eigenlijk vind ik het gewoon een leuk landje, niet meer, al is het maar vanwege de vorm ) en Rome is ongetwijfeld het mooist. Als je een gezellige en vooral romantische stad wilt moet je naar Venetie gaan, en wil je echt veel cultuur opsnuiven in een stad is Florence ook heel leuk. In Frankrijk heb je dan Parijs, het heeft wel de indruk van een stad, maar echt fantastisch vond ik het niet. Ook veel lelijke gebouwen (centre Pompidou, Eiffeltoren, .. ). Avignon is meesterlijk ja, weekje terug nog geweest . Verder is Chalons en Champagne ook leuk, een plaats
 11. Die heb ik al zat zien liggen hoor (bijv. bij Mediamarkt voor 14.99 )
 12. Dit verdient toch wel even wat meer aandacht Waarom overlijden er de afgelopen maanden zoveel beroemde mensen
 13. Ik heb de argumenten al gegeven lijkt mij zo. Het zijn bovendien niet precies dezelfde PC's, heb de mijne er nog niet gezien. En nogmaals: ik heb een hekel aan de Aldi. Ten eerste is het daar een ongelooflijke zooi (terwijl ik braaf mijn kamer opruim .. ) en ik kan ook niet tegen de enorme drukte, laat staan er een PC kopen . Dan heb ik over de PC zelf nog niets gezegd. En het is mijn mening. Klaar. Lukas.
 14. Ja heel raar. Jullie zullen er misschien anders over denken, maar ik vind het principe brood bij de bakker, vlees bij de slager nog altijd het beste. De Aldi mag gerust PC's verkopen, maar ik zal hem daar niet kopen. Ik huiver gewoon voor de formule van de Aldi, ik ga liever naar de Jumbo voor diezelfde prijsklasse. Maar nogmaals: niet voor PC's . Lukas.
 15. Heel leuk, maar als je goed gelezen had, zag je dat het me ging dat ik liever geen PC tussen de blikken soep e.d. koop. Als bij de Aldi mijn systeem lag zou ik hem daar ook niet halen, ook al was hij goedkoper.
×
×
 • Create New...