Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  23,569
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by djkoelkast


 1. 22 minuten geleden, wouterplat zei:

  Ik zat vandaag Bassie & Adriaan en de diamant te kijken en merkte een foutje, op een gegeven moment praat Adriaan via de radiozender van B1 met de boevenbaas, Adriaan zegt dan, luister of ik stuur de politie op je af, waarop Bassie antwoord hoe kan dat nou je weet geen eens waar ze zitten, terwijl ze een tijdje terug nog bij het kasteel zijn geweest waar de boeven zitten, dit klopt dus niet! 

  Al dit soort dingen hebben we allemaal al 100x besproken, dit forum gaat terug tot 2004. Beperk je alsjeblieft tot echt nieuws en lees gezellig de oude topics eens door, er zijn er honderden.


 2. 3 minuten geleden, wouterplat zei:

  Ik ben groot fan daarom post ik hier vaak😉 ik post overigens ook in andere topics, maar ik zou er  op letten 👍

  Dat mag, maar joh, niet elke scheet die B&A laten hoeft hier gemeld te worden.


 3. Ik vind je posts nogal overbodig, je post ook echt alleen maar in B&A-topics. Als er nou echt iets te melden is dan is dat natuurlijk helemaal goed, maar je lijkt te posten om het posten, denk even om wat je post alsjeblieft.


 4. 5 uur geleden, Integra zei:

  En het lijkt duur, maar meerdere camera's, korte badjes en daarna alles kopiëren en editen is naar verhouding nog veel duurder dan een regiewagen met rechtstreekse opname ;)

  Ze hebben het ook wel eens gedaan bij Sterrenslag in de sneeuw, maar wellicht konden ze de bestaande regiewagen wel gebruiken dan? Ik vind het nog steeds een vrij complex verhaal zo :P

  We dwalen wel een beetje af qua onderwerp.


 5. 2 uur geleden, RM zei:

  Het is meer gebrek aan kennis van functies 😛

  Zo ontdekte ik van de week eindelijk hoe ik gemakkelijk meerdere posts kan quoten in 1 post en hoe ik gemakkelijk een hyperlink kan maken naar een specifieke post i.p.v een topic 🤪

  Haha maar wel goed bezig met het ontdekken :D

×