Jump to content

djkoelkast

Admin
 • Content Count

  23,469
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by djkoelkast


 1. Wat een gaaf topic man, top dat je er zo veel moeite in steekt _O_

  Ik ken de serie zelf echter niet en mijn genre is het niet, maar wel leuk om op deze manier eens kennis mee gemaakt te hebben.


 2. Het is toch best tof om af en toe een topic van onze knuffelbelg Randy_Roes weer eens omhoog te zien komen, iedereen die hem kende koestert volgens mij warme gevoelens voor hem. Hij was ook een echte bierdrinker.

  Ik zelf ben dat in de loop der tijd ook geworden, ik heb een bierverzameling van heel veel verschillende soorten bier, Nederlands, Belgisch, Duits, maar ook wat exoten.

  Wel ben ik gestopt met fabrieksbier, als er ingrediënten in zitten die niet in bier thuishoren dan mijd ik die.

  In Duitsland herken je het makkelijkste: waar hopfexextract op hopfenauszuege inzit kun je overslaan: fabrieksbier, zit niet eens echte hop in.


 3. 1 uur terug, Hinse zei:

  Hele infantiele humor, leuk als je 12 bent maar daar groei je vervolgens over heen. Tevens een heel pover verhaal, puur naakt om het naakt (o.a. kleedkamerscène Flodder 3), slecht acteerwerk van oa Tatjana en de rest is ook allemaal te zichtbaar aan het overacten. Alleen Nelly Frijda houdt zich een beetje staande.

   

  Ik wil trouwens wel onderscheid maken tussen goede films en vermakelijke films. Ik heb zat slechte films meer dan eens gezien, maar ik besef me dan wel terdege dat het niet al te best is. Guilty pleasure dus. Ik snap best als Flodder een guilty pleasure is qua sfeer en 'onderhoudend gehalte' enzo, maar je kunt m.i. niet met droge ogen beweren dat Flodder 2 of 3 een goede film is. Daarvoor rammelt er teveel aan het script/acteerwerk en het voegt niets toe, meer van hetzelfde wat je al had gezien.

  Je brengt je mening nogal als feiten. Ik vind Flodder in Amerika wel degelijk een goede film, zit goed in elkaar, het is vermakelijk, kijkt makkelijk weg, het geeft ook echt een goed beeld van de vroege 90's.

  Verhaal vind ik in veel gevallen ondergeschikt, een film als The Neon Demon stelt qua verhaal ook niet veel voor, maar het is toch echt een enorm goede film naar mijn mening, die film moet het vooral van het visuele hebben.

   

  Flodder 3 is meer een vervolg op de serie, heeft meer weg van een aflevering van 1,5 uur met wat meer actie en locaties. Eigenlijk een losstaand iets, want het zijn ook de acteurs (4 stuks dan) uit de serie en niet uit de films. Maar als losstaand iets vind ik die wel aardig. Maar ik heb nooit beweerd dat ik de hele Floddertrilogie geweldig vind, ze hebben allemaal hun eigen plekje in de lijst van films die ik kan waarderen, maar ze staan ook zeker niet op nummer 1.


 4. 3 minuten geleden, Hinse zei:

  Over smaak valt niet te twisten. ;) The Matrix was vooral een hele unieke film met vernieuwende filmtechnieken. Verhaal zit tussen kunst en kitsch in, maar wordt in de vervolgen steeds slechter.

   

  Ik vind het op mijn beurt dan weer knap dat je vaker dan eens naar de Flodder films gaat zitten staren, vooral de sequels zijn me een partij slecht. :') 

  Wat maakt Flodder slecht dan?


 5. 8 uur geleden, Mark87 zei:

  Ik snap hier niks van. Waarom kan niemand mij gewoon even vertellen waar ik mijn vraag moet zetten?? 

  Dit is toch een forum, bedoeld om gezellig met elkaar te praten over, in dit geval, retrozaken. Het is toch geen prikbord voor alles wat je maar zoekt?

  Dus dan stel je je even voor in het voorsteltopic, je praat mee in andere topics, je maakt een mooi topic over bijvoorbeeld Paul de Leeuw als dat er nog niet is en dan zou je ook wel eens kunnen vragen of er wellicht mensen zijn die nog iets hebben wat ze willen ruilen met je bijvoorbeeld.

   


 6. Zo werkt het met wel meer zaken, zodra het over geld gaat dan houdt het op. En dat is ergens wel te begrijpen, we hebben eerst jarenlang alles gratis gekregen via internet. Daarna hebben we gratis alles genomen via internet. Toen kwam er reclame, maar dat blokkeerden we gewoon, waardoor er weer geen inkomsten waren, maar nog steeds consumeerden we alles gratis.

  Nu zijn we op het punt dat het soms te veel geld kost om een zinvolle hobby te kunnen zijn, maar waarbij men nog steeds alles gratis wil consumeren. En zodra je over geld begint dan is het meteen een heikel punt en gaan alle hakken in het zand.


 7. 12 uur geleden, samba-boy zei:

  Volgens mij Sleutel (Grootste deel) en Diamant ook. Maar Schatkaart/Kroon/Stad hebben het nare euvel dat daar alle dailies naar video zijn overgezet en de montage vanaf dáár gebeurde. Als ze dus de series ooit in HD willen doen, betekent dat dat er geen element mag missen en ALLES moet dan opnieuw gemonteerd worden.

  Wat eigenlijk alleen maar tof is ;)


 8. Ik heb een andere AJA die wel kan upscalen, als je de analoge ingangen gebruikt (composite, component of Y/C) kun je naar 720p of 1080i

  Ik heb met 720p al verrassende resultaten behaald, zelfs met composite vanaf een doodnormale Betamax.


 9. 2 uur geleden, Hinse zei:

  Maar wat nou als ze heb alleen digitaal aanbieden via Videoland maar dan wel in full hd? :+

  Dan is er toch wel een of andere gek die het "ript" (screenrecording) en elders online zet.

×