Ga naar inhoud

HenkenIngrid

User
 • Aantal items

  57
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door HenkenIngrid

 1. Goede Tijden Slechte Tijden

  Tjonge. Dat er van die foto nog wat te maken viel...
 2. Goede Tijden Slechte Tijden

  Hier wat groter...
 3. Goede Tijden Slechte Tijden

  Is dit dezelfde foto?!
 4. [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Inmiddels is er een officieel Youtube-kanaal van Roos & haar mannen en is-ie gevuld met goldenoldies. Daarnaast is er nieuw materiaal van de nieuwe serie online verschenen op het Youtubekanaal... Ben toch blij dat ik betrouwbare wandelgangen heb.
 5. Bassie & Adriaan #7

  Of het is gewoon weer geheel in stijl slordig op Spotify gezet. Want "Had ik nou maar nee/ja gezegd" staat er niet op, enkel twee keer de aankondiging daarvan. Wellicht dat degene die hiervoor gezorgd heeft nooit het verschil heeft geweten tussen Klaris- en Smorenburgmuziek.
 6. Bassie & Adriaan #7

  Ligt het aan mij, of wordt de muziek van Aad Klaris weer gedoogd door beide heren? De laatste twee albums op Spotify (Europa & Amerika) bevatten zijn muziek, maar nu ook de compilatievideo op de Facebookpagina van de heren van Toor...
 7. Bassie & Adriaan #7

  Oké, dit gaat me te ver...
 8. Bassie & Adriaan #7

  Als je goed luistert hoor je wel degelijk verschil in zang tussen de Klaris- en de Smorenbergversie. De Klarisversie is iets vrolijker ingezogen. Zou me niets verbazen als het materiaal van beide versies van dezelfde opnamedag komt, maar ze niet meer wisten welke opnames gebruikt zijn in de introsong. Zorgvuldig archiveren heeft bij beide heren nooit de hoogste prioriteit gehad...
 9. [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Postbode Siemen heeft mij vanmiddag heel blij gemaakt! Straks lekker met roze koeken en limonade op de bank. Oh ja; en inderdaad. De dvd's zijn ook roze koeken! Ziet er heel gelikt uit allemaal!
 10. [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Helaas echt niet, eerlijk niet een kartonnen box; het wordt gewoon een zwarte scanavobox. Ach ja. Ook leuk!
 11. [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Echt aan elk detail is gedacht: nu kan ik zelf ook een keer op de rode knop drukken!
 12. [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Ik geloof best dat het weer heel leuk kan gaan worden. Als je het filmpje van het jubileum van Abel bekijkt zie je dat ze het alledrie nog totaal niet verleerd zijn. We kijken er nu alleen met andere ogen naar! Ik zou het alleen maar leuk vinden om na 10 jaar weer nieuwe afleveringen te zien.
 13. [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Ik zei een tijdje geleden toch al dat het alleen maar beter wordt?
 14. [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Iemand bol.com alweer gecheckt?
 15. [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Oh man... ik ben een beetje ENTHOUSIAST! Kijk die cover dan! Ik ga roze koeken inslaan en drie dvd's lang genieten...
 16. Bassie & Adriaan #7

  Eigenlijk is dit toch compleet schandalig? Je kunt mij niet vertellen dat na het verleden van de beide heren (denk aan de problemen met de fiscus, de ruzie's met Aad Klaris, etc.) en het feit dat niet één, maar meer dan de helft van de vaste acteurs een rechtszaak aangespannen heeft tegen Bas en Aad, de acteurs geen poot hebben om op te staan. En de opmerking dat deze acteurs "nauwelijks in beeld zijn" is natuurlijk helemaal belachelijk. Een serie met zo'n speelduur met enkel Bassie & Adriaan had lang niet zo populair geworden. Daarnaast vind ik het alles behalve chique om bij zo'n kwestie via de fansite - van een kinderserie inderdaad - je gelijk proberen te halen.
 17. [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Ach kijk nou eens: https://www.facebook.com/vpro/videos/10154679459663986/?permPage=1 Zouden ze dat "echt niet, eerlijk niet" voor de lol gepost hebben, of zit er misschien een diepere boodschap achter...
 18. [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Laat ik de mysterieuze lijn die ik al een tijdje trek lekker doorzetten en herhalen wat ik net al schreef: het wordt alleen maar beter. Het lijkt me goed 't af te wachten; misschien kan je dan nog wel eens aangenaam verrast worden...
 19. [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Het wordt alleen maar beter...
 20. [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  "Son of a bitch", "anonieme usert genaamd HenkenIngrid"... je bent wel van de bijnamen hè? Ik ben in ieder geval blij dat ik je drie kwart jaar bezig heb kunnen houden met m'n cryptische berichtjes! Maar goed... het lange wachten wordt beloond volgens mij. En niet te zuinig ook; een 2-dvd uitgave zo te zien! Dus hou die roze koeken maar voor jezelf, je zult ze vanaf april goed kunnen gebruiken. Nu nog ergens een rode knop op de kop tikken!
 21. [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Hoe ging dat liedje ook alweer? Bo-bo-bo-boool... bo-bo-bo-booo-bo-boool-puuuunt-cooom... Toch?
 22. [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Hou die gedachte maar vast. Wellicht worden je verwachtingen ingelost, of...
 23. [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Het is alles behalve interessant lopen doen. Want sommige mensen hebben geheimhoudingsplicht en mogen nog niks naar buiten brengen... Neemt niet weg dat je mensen wel mag teasen, want er staat zeker wat leuks op de planning! Maar weet je, Samba-Boy, ik ga er vanuit dat je ooit nog wel eens gaat begrijpen dat niet alles (meteen) prijs gegeven mag worden. Of dat je bijvoorbeeld sommige berichten (van anderen) gewoon niet moet posten. Zal ik zeker doen, en thanks!
 24. [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Man, man, man... die wandelgangen hier. Ik ga een familieverpakking roze koeken inslaan...
 25. [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Ja hoor, ik weet het zeker... ik kan binnenkort een pak roze koeken verwachten!
×