Ga naar inhoud

HenkenIngrid

User
 • Aantal items

  59
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over HenkenIngrid

 • Titel
  Breakout

Profiel

 • Geslacht
  Zeg ik niet
 • Interesses
  Och, 't een en ander.
 • Console
  Nintendo 64
 1. HenkenIngrid

  Q&Q

  Ik kon zo snel geen topic erover vinden, terwijl ik het wel echt retro-televisie vind; Q&Q. Dus laat ik de discussie starten; wisten jullie dat er een heruitgave plaats gevonden heeft van Q&Q? Eigenlijk ken ik alleen de allereerste blauwe en rode boxen van Bridge destijds: ...en vervolgens dit gedrocht: Maar nu blijkt dus uit de afbeelding op Bol dat er een re-release is geweest: Ziet er echt een heel stuk spannender uit dan het er ooit uitgezien heeft. Ik hou er wel van... heeft iemand 'm al in huis?
 2. HenkenIngrid

  Bassie & Adriaan #9

  Ik vond het leuk. Het werd aangekondigd als aftermovie van de jongens, niet als Bassie & Adriaan commercial en niet als nieuwe serie, dus zo heb ik het ook bekeken; als aftermovie. Wat hadden ze nog meer moeten laten zien van hun roadtrip dan? De televisie-interviews geven een idee wat er tijdens de reis gebeurd is, en de dronebeelden maken daar een mooi plaatje van. Bij Adriaan is weinig beeld, maar misschien mocht dat ook wel niet? Ze waren zo te zien bij Adriaan thuis, hij wil daar misschien niet gefilmd hebben... Klinkt ook wel logisch, vandaar dat hij wel op beeld kwam in de auto bij Hannelore. Kijk hem daar eens een blij ei zijn! En die voice-over van Adriaan is natuurlijk goud! Ik denk dat hij het zelf ook prachtig vindt. Moet ook wel, anders komt het niet op het YT-kanaal van Bassie & Adriaan... Nee, ik vond het een leuke aftermovie.
 3. HenkenIngrid

  Goede Tijden Slechte Tijden

  Tjonge. Dat er van die foto nog wat te maken viel...
 4. HenkenIngrid

  Goede Tijden Slechte Tijden

  Hier wat groter...
 5. HenkenIngrid

  Goede Tijden Slechte Tijden

  Is dit dezelfde foto?!
 6. HenkenIngrid

  [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Inmiddels is er een officieel Youtube-kanaal van Roos & haar mannen en is-ie gevuld met goldenoldies. Daarnaast is er nieuw materiaal van de nieuwe serie online verschenen op het Youtubekanaal... Ben toch blij dat ik betrouwbare wandelgangen heb.
 7. HenkenIngrid

  Bassie & Adriaan #7

  Of het is gewoon weer geheel in stijl slordig op Spotify gezet. Want "Had ik nou maar nee/ja gezegd" staat er niet op, enkel twee keer de aankondiging daarvan. Wellicht dat degene die hiervoor gezorgd heeft nooit het verschil heeft geweten tussen Klaris- en Smorenburgmuziek.
 8. HenkenIngrid

  Bassie & Adriaan #7

  Ligt het aan mij, of wordt de muziek van Aad Klaris weer gedoogd door beide heren? De laatste twee albums op Spotify (Europa & Amerika) bevatten zijn muziek, maar nu ook de compilatievideo op de Facebookpagina van de heren van Toor...
 9. HenkenIngrid

  Bassie & Adriaan #7

  Oké, dit gaat me te ver...
 10. HenkenIngrid

  Bassie & Adriaan #7

  Als je goed luistert hoor je wel degelijk verschil in zang tussen de Klaris- en de Smorenbergversie. De Klarisversie is iets vrolijker ingezogen. Zou me niets verbazen als het materiaal van beide versies van dezelfde opnamedag komt, maar ze niet meer wisten welke opnames gebruikt zijn in de introsong. Zorgvuldig archiveren heeft bij beide heren nooit de hoogste prioriteit gehad...
 11. HenkenIngrid

  [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Postbode Siemen heeft mij vanmiddag heel blij gemaakt! Straks lekker met roze koeken en limonade op de bank. Oh ja; en inderdaad. De dvd's zijn ook roze koeken! Ziet er heel gelikt uit allemaal!
 12. HenkenIngrid

  [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Helaas echt niet, eerlijk niet een kartonnen box; het wordt gewoon een zwarte scanavobox. Ach ja. Ook leuk!
 13. HenkenIngrid

  [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Echt aan elk detail is gedacht: nu kan ik zelf ook een keer op de rode knop drukken!
 14. HenkenIngrid

  [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Ik geloof best dat het weer heel leuk kan gaan worden. Als je het filmpje van het jubileum van Abel bekijkt zie je dat ze het alledrie nog totaal niet verleerd zijn. We kijken er nu alleen met andere ogen naar! Ik zou het alleen maar leuk vinden om na 10 jaar weer nieuwe afleveringen te zien.
 15. HenkenIngrid

  [NL] Villa Achterwerk: Roos & haar mannen

  Ik zei een tijdje geleden toch al dat het alleen maar beter wordt?
×