Ga naar inhoud

De Beste FPS: Ronde 1.16


  

5 leden hebben gestemd

  1. 1. Welk spel geniet jouw voorkeur?

    • Catacomb 3D
      0
    • Doom
      5


Aanbevolen berichten

De Beste FPS: Ronde 1.16

Catacomb 3D (1991)

Catacomb 3D is een fantasierijke first-person shooter. Jij bent de tovenaar van Thoria en om Grelminar te verslaan moet je eerst verscheidene doolhofachtige levels doorlopen. Je voornaamste wapen is een vuurbalspreuk die je oneindig vaak kan gebruiken en die opgeladen kan worden om meer schade aan te richten. Ook kun je bliksemschichten en kernwapens gebruiken die over de levels liggen gespreid.

vs.

Doom (1993)

Een space marine negeert de orders van zijn meerdere om op onschuldigen te schieten. Hiervoor wordt hij gestraft en naar Mars gestuurd om te werken voor de Union Aerospace Corporation. Deze organisatie experimenteert met teleportatie tussen Mars en zijn manen, Deimos en Phobos. Als er iets verschrikkelijk mis gaat, komen er monsters uit de hel naar Phobos. Een UAC team van Mars moet het incident onderzoeken. Al snel is er geen radiocontact meer en er blijft slecht één persoon over die de invasie kan stoppen: jij.

Welk spel geniet jouw voorkeur?

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 1 year later...

Doom is heilig! Speel het anno nu nog steeds, zij het in gemodereerde versies, in combinatie met allerlei zelfgemaakte levels (WADs) die talrijk te vinden zijn op het internet. Zitten echt pareltjes tussen! Regelmatig nog samen met mn broer in Co-op mode monsters terug naar hel sturen, yeah! B)

Wel zo tof ook van id-Software om hun sourcecode vrij te geven, zodat iedereen naar hartelust zelf levels / mods kon maken. Heeft zeker bijgedragen aan het (voortdurende) succes van Doom!

http://doomworld.com/

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...