Jump to content

Hinse

User
 • Content Count

  6,719
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hinse

 1. Hinse

  CAT3

  Wel een mooie score voor $1. Dan is het al bonus als de helft het doet. Alleen soms zijn die advertenties die met een biedprijs vanaf $1 beginnen wat vertekenend omdat ze dan 100 euro verzending rekenen ofzo.
 2. Hee tof gedaan ja! Die competities voegden wel wat toe aan de dag, leuke tussendoortjes!
 3. Even een enorme kick van dit stokoude topic, aangezien ik per toeval de Pontiac Stinger tegenkwam. Was bedoeld voor zowel zakelijk gebruik als in de vrije tijd. En je kon er lekker het strand mee op crossen. Uiteraard is deze concept car uiteindelijk nooit geproduceerd.
 4. Zulke buitenlandse uitgaven kunnen interessant zijn als je beschikt over de Nederlandse audio van bijvoorbeeld een brakke VHS rip zodat je dit onder dat beeld zou kunnen zetten.
 5. Speciaal op je verjaardag even aan Paul van Loon en Dick Rienstra gedacht @wonderer. Nog van harte!
 6. Ik herinner me vooral dat het qua tekenstijl en animatie echt beduidend minder was dan series die in Japan waren gemaakt in die tijd (Wickie de Viking, Sindbad de Zeeman, Nils Holgersson). Derhalve vond ik er ook niet heel veel aan. Dat liedje blijft natuurlijk wel hangen.
 7. Ik vind het juist goed dat je wegloopt dan. Je reserveert je avond, je tijd, je moet ervoor reizen, je neemt welicht wat ingehuurde mensen mee voor de geluidstechniek. En dan krijg je een bierdouche terwijl je gewoon je (ok, waardeloze) muziek wil gaan zingen. Je hoeft je daar niet door het publiek als een soort stront te worden behandeld. Ik zou dan ook lekker in de voorwaarden opnemen dat je weg mag gaan zodra je bekogeld wordt met van alles. Graag of niet. Los daarvan is het verder een omhooggevallen talentloos figuur.
 8. Een beetje populair doen en de media zoeken door een of ander derderangs zangertje waar nog nooit iemand van gehoord heeft
 9. Sommige mensen denken misschien dat je verplicht een bedrag in moet vullen (en vullen maar wat in) om verder te kunnen en kijken dan niet even verder naar andere advertentietypes. Bij FB moet je wel altijd een bedrag invullen geloof ik.
 10. haha ja maar met een gloeilamp had je soms nog het idee dat er een gloeidraadje 'brandde', met modernere lichten is dat gevoel helemaal verdwenen
 11. "Ontsteek uw lichten" vind ik ook altijd wel grappig om te zien, alleen met LED-lampen in alle auto's tegenwoordig is dat een beetje achterhaald natuurlijk. Even los van het feit dat bijna alle auto's van de afgelopen 10 jaar automatisch lichten aan doen zodra je een tunnel in rijdt.
 12. Haha dan zijn de stickers te heftig of het materiaal van de kaft te kleefgevoelig. Misschien wordt een versie van het boek zonder sticker en beschadiging nu wel een collector's item
 13. Zweden, kreeg het van een vriend doorgestuurd die het bord tegenkwam.
 14. Netjes uiteengezet waarom het boek waardeloos is, ik was toch al niet van plan het te kopen. De videostreamingwebsite van jiskefet.nl is sinds 16-07-2021 live gegaan. Wat echt een gemiste kans is, is dat de kwaliteit van de uitzendingen aldaar gewoon onder de maat is. In veel video's is veel contrast / HDR toegevoegd en er is zeer veel compressie toegepast. Gevolg is dat je voor de afleveringen/sketches waar al dvd-uitgaven van bestaan, je beter die versie kunt hanteren als je het puur over kwaliteit hebt. Zonde, want ze hadden natuurlijk ook de boel flink op kunnen poetsen op e
 15. Het enige dat nog ontbreekt is dat er echt goede unaltered despecialized versies bestaan van de B&A series met hele communities erachter, zoals wel bij Star Wars bestaan. Nu zie je dat er her een der wel wat pogingen zijn gewaagd, maar ik heb nog nooit echt 1 perfecte en goed verzorgde versie gezien.
 16. Ja Hemelvaart deed z'n naam (helaas) eer aan dit jaar.
 17. Zonde ja, een groot componist en artiest is heengegaan!
 18. Het werd af en toe uitgezonden bij Dit Is Disney / Disney Feest / Disney Festival volgens mij. Vroeger nauwelijks gekeken maar nu wel leuk om eens te zien.
 19. Nogmaals dank voor de organisatie, het was leuk! En ik vind de troostavatar minstens net zo mooi als die andere 2
 20. Hinse

  Disney+

  Ik geloof dat op de Amerikaanse versie van Disney+ zelfs meer Nederlandstalige episodes van series staan dan op de Nederlandse versie.
 21. Hinse

  Disney+

  De nummering is iets anders bij Disney+ maar zoals ik ze heb daar vandaan zijn ze in het Nederlands.
 22. Al met al een prima seizoen van De Mol uiteindelijk met de nodige kanttekeningen. En de pool was ook prima, met eveneens wat tips voor volgend jaar. Voor mij voldoende reden om niet af te haken (zoals ik bij zoveel andere programma's dat in het verleden dat wel heb gedaan).
 23. Bedankt voor organisatie en felicitaties aan de winnaar @MarsM en runner-up @RM! Spannende strijd bovenin uiteindelijk. Heel uitgereid weer, altijd tof om mee te doen! Wel een dingetje: als ik zo de uitslag bekijk is het wel een beetje zuur voor @djkoelkast aangezien hij ALLE keren de juiste mol had voorspeld en daarmee niet eens het podium haalt. Misschien als tip voor volgend jaar: het lijkt me dat het voorspellen van de juiste Mol week in week uit het belangrijkste gewicht qua score in de pool hoort te zijn en dat de overige vragen een kleinere invloed horen te hebbe
×
×
 • Create New...