Jump to content

Hinse

User
 • Content Count

  6,735
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hinse

 1. Die 2e versie van B&A vind ik juist te traag en gezapig, die oude heeft meer pit en er klinkt ook minder obligaat. De versie van Mart Hoogkamer is vanzelfsprekend vreselijk.
 2. Ik denk dat hij de Nederlandstalige muziekgroep Tent bedoelt.
 3. Ze vallen bij bosjes dit najaar / deze winter
 4. Na een zoveelste reis keert Sindad terug in Bagdad en iedereen is trots op hem. Zowel z'n ouders als z'n vrienden maar ook een aantal karakters (zoals de reuzevogels) keren terug om hem gedag te zeggen. Dan vraagt de koning (of hoe heet die pipo die de baas is van Bagdad?) aan hem of Sindbad zijn raadgever wil worden (en later minister). Vervolgens besluit hij toch om koopman te worden en samen met Ali Baba en Ara weer de zee op te gaan (nadat ze eerst twijfelden of ze misschien niet beter een marktkraam in Bagdad konden beginnen en Ara vanwege zijn leeftijd veerman kon worden in de haven). He
 5. Gefeliciteerd @TMP, knap gedaan! Het was inderdaad superspannend. @RM Dank voor de organisatie en tijd en moeite die je er altijd in steekt, wordt gewaardeerd!
 6. Als zoveel onderdelen het niet meer doen heeft het vast lange tijd in een hele slechte (vochtige?) omgeving gestaan. Wel leuk dat je nog wat onderdelen kon redden en hergebruiken.
 7. Ik geloof dat er sinds er poulefases zijn op een WK, Zuid-Afrika in 2010 het eerste land was dat daar niet doorheen kwam. En Qatar is dus nummer 2. Vergeet ook niet dat er bijvoorbeeld in 1994 24 landen mee deden en derhalve er relatief veel landen als nummer 3 nog door konden gaan, waaronder de VS destijds.
 8. Hinse

  CAT3

  Heb je al gecheckt of de poort waar je toevallig mee test niet kapot is en maar 100MBit doorgeeft? Ik heb zelf ooit uren zitten klooien met steeds nieuwe stekkertjes maken die maar 100Mbit gaven en toen bleek dat 2 van de 4 poorten van de switch waar ik mee testte ineens maar 100 ipv 1000 doorgaven.
 9. Ze zijn niet slecht, maar in het geval van fans in de studententijd lagen die langere wat spannendere series (met iets meer verhaal en spanningsboog ook) gewoon wat beter. Ze waren ook voor een iets hogere leeftijdscategorie gemaakt denk ik. Daarnaast duurde het in die tijd ook relatief lang voordat de shorties eindelijk op dvd verschenen en iedereen er beschikking over had. Dat was pas nadat alle series er op dvd waren. Het was nog de tijd voor Youtube enzo. Als ik het mij allemaal nog goed herinner natuurlijk
 10. Ik denk dat het gewoon een feitje was dat weggezakt is onder de fans van het eerste uur. Die shorties waren überhaupt niet al te populair onder de community destijds dus ze kregen ook niet zoveel aandacht qua achtergronmuziek enzo als de langere series.
 11. Het nummer dat je hoort in de oude versie (en op de videoband dus) is Rein van den Broek - Tarantuella:
 12. Je hoort trouwens in het filmpje op Youtube op 2:35 dat Aad "De gitaar" zegt en op 2:48 "En nog een instrument". Heel duidelijk een latere toevoeging en je ziet dat de lip sync niet klopt. In het origineel zegt hij namelijk in plaats van gitaar "De trompet". Als je beide versies naast elkaar zet kom je er waarschijnlijk achter dat het enorm van elkaar afwijkt.
 13. Een jazzy trompetdeuntje, ik weet even de naam en artiest uit mijn hoofd.
 14. Ja, zelfde username ook als op Marktplaats, dus wil gewoon gratis meer exposure
 15. Zorg Om Het Water is, zover ik weet, alleen geleverd bij speciale onderwijspakketjes die voor docenten bedoeld waren. Dus eventuele officiële diskettes daarvan zijn nog lastiger vindbaar dan de meeste andere games. RWS Control heb ik hier wel liggen maar die doe ik niet van de hand omdat het een stukje jeugdsentiment voor me is. Ooit met VESC contact gehad 10 jaar geleden en ze hadden met het laatste exemplaar toegestuurd dat ze nog hadden. Het spel werd rond 1998/1999 gratis uitgedeeld toen ik met mijn ouders een dagje in Delft was waar een soort festivalletje in het kader van zoveeljarig bes
 16. Nadeel van de tweedelige versie is wel dat de bitrate van de video een stuk lager is dan van de vijfdelige versie.
 17. Hinse

  CAT3

  Wel een mooie score voor $1. Dan is het al bonus als de helft het doet. Alleen soms zijn die advertenties die met een biedprijs vanaf $1 beginnen wat vertekenend omdat ze dan 100 euro verzending rekenen ofzo.
 18. Hee tof gedaan ja! Die competities voegden wel wat toe aan de dag, leuke tussendoortjes!
 19. Even een enorme kick van dit stokoude topic, aangezien ik per toeval de Pontiac Stinger tegenkwam. Was bedoeld voor zowel zakelijk gebruik als in de vrije tijd. En je kon er lekker het strand mee op crossen. Uiteraard is deze concept car uiteindelijk nooit geproduceerd.
 20. Zulke buitenlandse uitgaven kunnen interessant zijn als je beschikt over de Nederlandse audio van bijvoorbeeld een brakke VHS rip zodat je dit onder dat beeld zou kunnen zetten.
 21. Speciaal op je verjaardag even aan Paul van Loon en Dick Rienstra gedacht @wonderer. Nog van harte!
 22. Ik herinner me vooral dat het qua tekenstijl en animatie echt beduidend minder was dan series die in Japan waren gemaakt in die tijd (Wickie de Viking, Sindbad de Zeeman, Nils Holgersson). Derhalve vond ik er ook niet heel veel aan. Dat liedje blijft natuurlijk wel hangen.
 23. Ik vind het juist goed dat je wegloopt dan. Je reserveert je avond, je tijd, je moet ervoor reizen, je neemt welicht wat ingehuurde mensen mee voor de geluidstechniek. En dan krijg je een bierdouche terwijl je gewoon je (ok, waardeloze) muziek wil gaan zingen. Je hoeft je daar niet door het publiek als een soort stront te worden behandeld. Ik zou dan ook lekker in de voorwaarden opnemen dat je weg mag gaan zodra je bekogeld wordt met van alles. Graag of niet. Los daarvan is het verder een omhooggevallen talentloos figuur.
 24. Een beetje populair doen en de media zoeken door een of ander derderangs zangertje waar nog nooit iemand van gehoord heeft
 25. Sommige mensen denken misschien dat je verplicht een bedrag in moet vullen (en vullen maar wat in) om verder te kunnen en kijken dan niet even verder naar andere advertentietypes. Bij FB moet je wel altijd een bedrag invullen geloof ik.
×
×
 • Create New...