Ga naar inhoud

Hinse

User
 • Aantal items

  6440
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Hinse

 1. Hinse

  [AUS] Heartbreak High

  En of ik Heartbreak High ken. Op Nederland 3 aan het einde van de middag na een lange schooldag. Echt een leuke serie voor tieners met ook leuke personages en karakterontwikkelingen. Ooit in 2009 de hele serie bemachtigd en t/m seizoen 3 gekeken. Misschien binnenkort weer eens oppakken.
 2. Hinse

  [AUS] Heartbreak High

  Australische serie over het leven op en rond de high school Hartley High. De serie is vooral bekend geworden rond seizoen 3-4 toen Drazic, Anita, Katerina, Kurt enzo een rol kregen. Eigenlijk nog niet echt retro (laatste seizoen is nauwelijks 10 jaar oud), maar ik keek dit erg vaak zo'n 12-13 jaar geleden op Nederland 3. Ik ben laatst weer begonnen vanaf seizoen 1 te kijken, en ondanks dat de serie gedateerd over komt wat betreft trage montage, is de kwaliteit nog steeds erg hoog en de serie als geheel is zeer vermakelijk. Keken jullie dit vroeger ook?
 3. Hinse

  Show hier je laatste retroaankoop #4

  Hele mooie aanwinsten!
 4. Hinse

  Bassie & Adriaan #10

  De Amerika cover is qua uitstraling wel goed passend bij de serie, maar die glow en afwerking is inderdaad verschrikkelijk. Door een eerstejaars stagiair(e) op vrijdagmiddag in elkaar geknutseld.
 5. Hinse

  Wie is de Mol? # 2

  Al die programma's kijk ik dus niet Uit bovenstaande lijstje ken ik Evi Hanssen enkel vooral uit 3 Op Reis, haar eerste serieuze programma in NL volgens mij
 6. Hinse

  Wie is de Mol? # 2

  Ik ken niet echt veel van de kandidaten, maar gelukkig hoeft dat ook niet per se om een leuk seizoen te kunnen beleven. Hier nog een foto in hogere resolutie:
 7. Hinse

  Bassie & Adriaan #10

  Ik denk dat je hier in gelijk hebt. Vlaardingen heeft als plaats waarschijnlijk een imagoprobleem en alleen B&A kunnen dan als trekpleister dienen bij gebrek aan andere BN'ers uit Vlaardingen. Maar het is een beetje mosterd na de maaltijd, t/m de jaren '90 was dit een interessant idee, nu niet meer natuurlijk.
 8. Hinse

  Bassie & Adriaan #10

  Nu niks, er is sprake van een meningsverschil over de relevantie van je opmerking
 9. Hinse

  Bassie & Adriaan #10

  Maar het is wel een pietluttig detail, een detail dat verder ook weinig toevoegt aan het nieuwtje.
 10. Hinse

  Bassie & Adriaan #10

  Jij weet ook uit elk detail van een B&A artikel iets negatiefs op te merken
 11. Hinse

  Q&Q

  Ken het alleen van naam en wellicht wel eens gezien, maar het is ook echt van ver voor mijn tijd.
 12. Hinse

  Nintendo Classic Mini

  Ja ik vond de lineup ook al slecht. Bij PSX heb je natuurlijk wel het 'probleem' dat er in de breedte veel meer behoorlijk goede games zijn waar je uit kunt kiezen. Bij de NES en SNES is de keuze voor de echte toppers veel duidelijker, bij de PSX krijg je toch meer discussie daarover. Maar dan nog had het veel beter gemoeten. En de prijs ligt ook te hoog, voor 60 euro (wat de initiële prijs was van de NES mini classic) had ik hem misschien nog overwogen als hebbeding.
 13. Was erg geslaagd! Korte sfeerimpressie: Dank voor de organisatie en bijdragen van alle hardwarebikkels, dankzij hen heb ik een leuke dag gehad!
 14. Hinse

  Exclusieve kijk op Apollo 14 foto's

  Zeer indrukwekkend project hoor, Niels! Je hebt je er echt in vastgebeten, dan zie je wat een resultaat het oplevert en wat voor historische en wellicht wetenschappelijke waarde het heeft.
 15. Hinse

  Show hier je laatste retroaankoop #4

  De Headstart III heeft zo'n leuk YouTube filmpje: Hoe kom je steeds aan die apparaten? Zo makkelijk zijn ze nou ook weer niet vindbaar.
 16. Hinse

  Galgje #13

  O
 17. Hinse

  Show hier je laatste retroaankoop #4

  Onderste 3 zijn geseald.
 18. Hinse

  Show hier je laatste retroaankoop #4

  Hele toffe aanwinsten dus!
 19. Hinse

  Bassie & Adriaan #10

  Optreden uit de jaren '80
 20. Binnenkort is het alweer zover
 21. Hinse

  Galgje #13

  A
 22. Hinse

  Galgje #13

  Ook al zo'n middeleeuwse term net als schermutseling
 23. Hinse

  Galgje #13

  _ A _ A L E T R S K D
×