Ga naar inhoud

Hinse

User
 • Aantal items

  6470
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Hinse

 1. Hinse

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Ik voeg me bij @djkoelkast, wie helpt me terug de pool in?
 2. Hinse

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Ergens heb ik, gezien je reactie erboven, het gevoel dat het vooral voor de gezelligheid is en dat @djkoelkast er niet mee gaat terugkeren.
 3. Hinse

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Ik kom bij RM op het werk een 'strategisch bakkie' doen om hem te overtuigen van jouw terugkeer in de pool ofzo?
 4. Hinse

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Sorry dat ik je jokers heb gejat, ik deed een 'Nielsje' afgelopen aflevering.
 5. Hinse

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Toch wel een onverwachtse uitslag om eerlijk te zijn, aangezien ik weinig hoop had na m'n eerdere uitschakeling. De gelaagdheid in het spel maakt wel dat, omdat bijvoorbeeld ineens veel antwoorden bekend worden, er snel een verschuiving kan plaatsvinden in de tussenstand volgens mij.
 6. Hinse

  Wie is de Mol? # 2

  Aflevering was qua spellen wel beter (alleen dat 2e spel had veel beter in elkaar gezet gemoeten). Was voor het eerst het aanzien enigszins waard.
 7. Hinse

  Wie is de Mol? # 2

  Plus het extra spannend maken van de executie terwijl er waarschijnlijk niets spannend aan de uitslag was. Maar dat zullen we nooit zeker weten
 8. Hinse

  Wie is de Mol? # 2

  Net als je denkt dat de afleveringen niet nog geestdodender kunnen worden, komen ze met deze aflevering en spellen aan zetten
 9. Hinse

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Ik ben benieuwd naar de uitslag.
 10. Hinse

  [GB] It Ain't Half Hot Mum

  Ben het hier in grote lijnen wel mee eens, alleen is er waarschijnlijk maar een kleine groep mensen die zich daar echt zo erg aan stoort. Vroeger stoorde ik me er juist vaak aan dat het allemaal zo statisch in beeld werd gebracht, dat is nu wel wat dynamischer.
 11. Hinse

  HomeComputerMuseum

  Flink aan de weg aan het timmeren, ziet er goed uit! Alleen kom ik niet zo vaak in die contreien in Brabant, graag combineer ik een bezoek aan het museum met iets anders dus zodra dat het geval is zal ik eens komen buurten.
 12. Hinse

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Het is superspannend zelfs, complimenten voor de organisatie!
 13. Hinse

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Tadaaa, daar ben ik weer! En nu knetterhard duimen voor volgende week. Qua spellen heel saai dit jaar, de visuals zijn wel goed zoals altijd.
 14. Hinse

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Zo dat was het weer
 15. Hinse

  Digitaliseren van analoge video

  Zo hee dat is nog een profi uitgewerkt!
 16. Hinse

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Hoe beoordeel je vraag 11 als het enigszins discutabel is of je van een bondje kunt spreken? Bij vraag 14 bedoel je neem ik aan in totaal aan het einde, of bedoel je dat er ergens bij een spel dat bedrag uit vliegt?
 17. Hinse

  Biertopic #3

  Hij wordt zeker gemist, dat is een understatement.
 18. Hinse

  Gelukkig 2019

  Op een prachtig en succesvol jaar voor iedereen en voor Retroforum natuurlijk!
 19. Hinse

  Er is er één jarig! #2

  Gefeliciteerd!
 20. Hinse

  Biertopic #3

  Hier in de stad zingt het vaak rond als een of andere slijter ze heeft liggen, dan gaat meteen iedereen er op af en is het in no time weg.
 21. Hinse

  Wie Is De Mol? 2019 Pool

  Ik doe uiteraard ook mee!
 22. Hinse

  Biertopic #3

  Maar dan moet je wel voor een andere reden daarheen gaan, anders kan het qua brandstof / afschrijving (en reistijd = geld) niet echt uit om daar 1 of 2 kratten op te halen. Mocht je er dus een vakantie of uitje in de buurt hebben is het ideaal om te combineren.
 23. Hinse

  Nieuwe contests en pools

  Als die discussie los van elkaar gezien moet worden, waarom begin je dan zelf in je eerste volzin over de donatie gate waardoor je zelf de aandacht af leidt van waar het eigenlijk over zou moeten gaan? Als iemand dan antwoordt op dat donatiegeneuzel moet het ineens los van elkaar worden gezien. Sorry hoor, maar dit gaat echt boven de logica in mijn hersenpan.
 24. Hinse

  Nieuwe contests en pools

  Niemand hier is verplicht tot iets. Zowel financiële bijdrages als content toevoegen niet. Natuurlijk zijn beiden uiteindelijk wel belangrijk. Nu kunnen we wel weer een discussie beginnen over wie waarom welke status (niet) verdient en hoe ethisch of principieel dit allemaal is, maar het is wat mij betref allemaal zwaar overtrokken en niet de energie waard om er steeds weer over te beginnen. Ik besteed m'n tijd liever aan andere dingen. En als dit forum dan meer op de achtergrond suddert i.p.v. dat het dagelijks van allemaal nieuwigheden wordt voorzien kan ik daar prima mee leven. Fijne kerst allemaal! 🎅 🎄
 25. Hinse

  Show hier je laatste retroaankoop #4

  Lekker voorraadje voor eindeloos plezier!
×