Jump to content

Hinse

User
 • Content Count

  6,753
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hinse

 1. Tof gedaan, bedankt voor de leuke contest!
 2. Ja alleen jammer dat ie zo duur is, achterlijk hoge verzendkosten en continu niet of slecht leverbaar. Vanaf 16:37 zie je hier een vergelijking met een van de op dit moment populairste Chinese handhelds (vanwege het 1:1-scherm) en als je puur naar het scherm kijkt is dat van die Chinezen tegenwoordig echt heel acceptabel t.o.v. de Analogue Pocket.
 3. Dit was trouwens gebaseerd op de eerste generatie van de handheldversie van de Evercade.
 4. Ik heb er wel eens op gespeeld en ik vind vooral de kwaliteit van het scherm echt ondermaats voor hedendaagse standaarden. Een gemiddelde Chinese handheld heeft een veel beter display. Maar het idee met fysieke cartridges is wel erg tof natuurlijk.
 5. https://dosbox-staging.github.io/ Deze heeft ook een MacOS-versie
 6. Allereerst: welkom! Met welke software (en hardware) zet je die images op een floppy? Met een tool als WinImage zou het zonder problemen moeten werken. En dan bedoel ik: de image als bestand naar de floppy schrijven, niet de uitgepakte bestanden.
 7. https://github.com/joncampbell123/dosbox-x/blob/master/INSTALL.md#macos-packages-portable dit wel gelezen?
 8. https://dosbox-x.com/ Dit heb je ook nog, daar is wel een mac-versie van.
 9. Kun je niet gewoon een andere Dosbox fork gebruiken, zoals Dosbox ECE of Dosbox Pure? Misschien lost dat het wel al op.
 10. Haha echt precies een act die ook door Michiel Romeyn gespeeld had kunnen zijn.
 11. Toen ik (weliswaar later dan de rest) erachter kwam wie de Mol waarschijnlijk was, had het om de pool te winnen geen zin meer om daar op in te zetten. Dus om strategische redenen ben ik met opzet op anderen gaan inzetten. Daarmee was de kans heel groot dat ik laatste zou worden, maar ook nog een kleine kans om eerste te worden als de Mol toch iemand anders was geweest. Dat is leuker dan risicoloos naar plek 5 -7 af te stevenen.
 12. Seizoen 1 en 2 zijn ook op dvd verschenen. Kwalitatief is dat de beste versie.
 13. Het is juist perfect retro wat je deelt, het is alleen niet vintage.
 14. Yes, gewonnen! Bedankt voor de organisatie, het was een hele opgave om alles te vinden. Zonder hints was het zeker niet gelukt, gelukkig kon ik de hints strategisch inzetten om vooral de categorie├źn wat helderder te krijgen van meerdere liedjes tegelijkertijd. Daarmee werd het zoeken een stuk beter te doen. En een beetje mazzel dat ik bijv. Ottawan toevallig zelf op plaat (gesigneerd) heb.
 15. Die 2e versie van B&A vind ik juist te traag en gezapig, die oude heeft meer pit en er klinkt ook minder obligaat. De versie van Mart Hoogkamer is vanzelfsprekend vreselijk.
 16. Ik denk dat hij de Nederlandstalige muziekgroep Tent bedoelt.
 17. Ze vallen bij bosjes dit najaar / deze winter
 18. Na een zoveelste reis keert Sindad terug in Bagdad en iedereen is trots op hem. Zowel z'n ouders als z'n vrienden maar ook een aantal karakters (zoals de reuzevogels) keren terug om hem gedag te zeggen. Dan vraagt de koning (of hoe heet die pipo die de baas is van Bagdad?) aan hem of Sindbad zijn raadgever wil worden (en later minister). Vervolgens besluit hij toch om koopman te worden en samen met Ali Baba en Ara weer de zee op te gaan (nadat ze eerst twijfelden of ze misschien niet beter een marktkraam in Bagdad konden beginnen en Ara vanwege zijn leeftijd veerman kon worden in de haven). He
 19. Gefeliciteerd @TMP, knap gedaan! Het was inderdaad superspannend. @RM Dank voor de organisatie en tijd en moeite die je er altijd in steekt, wordt gewaardeerd!
 20. Als zoveel onderdelen het niet meer doen heeft het vast lange tijd in een hele slechte (vochtige?) omgeving gestaan. Wel leuk dat je nog wat onderdelen kon redden en hergebruiken.
 21. Ik geloof dat er sinds er poulefases zijn op een WK, Zuid-Afrika in 2010 het eerste land was dat daar niet doorheen kwam. En Qatar is dus nummer 2. Vergeet ook niet dat er bijvoorbeeld in 1994 24 landen mee deden en derhalve er relatief veel landen als nummer 3 nog door konden gaan, waaronder de VS destijds.
 22. Hinse

  CAT3

  Heb je al gecheckt of de poort waar je toevallig mee test niet kapot is en maar 100MBit doorgeeft? Ik heb zelf ooit uren zitten klooien met steeds nieuwe stekkertjes maken die maar 100Mbit gaven en toen bleek dat 2 van de 4 poorten van de switch waar ik mee testte ineens maar 100 ipv 1000 doorgaven.
×
×
 • Create New...