Jump to content

samba-boy

User
 • Content Count

  6,194
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About samba-boy

 • Rank
  Mappy
 • Birthday 06/07/1995

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Console
  SNES

Profile Fields

 • Interesses
  Nederlandse televisie, video-editing en tv-historie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wel meer toch? Dacht dat ik er laatst eentje voor 575 van eigenaar zag wisselen. Denk dan ook dat deze tape dan wel een waarde van... Nou, ik schat toch wel zo'n 150 piek minimaal moet opleveren. Het is immers wel een reeks waarvan je gewoon nooit eerste uitzendingen van ziet opduiken. Ik vind die heftige prijzen al tijden niet normaal meer, maar ik accepteer het nu maar gewoon. Oud nieuws, maandje geleden ofzo (of langer zelfs) al een oproep voor gedaan. Overigens, ik spreek nu vooral voor mezelf, maar kun je eens wat meer moeite in je posts stoppen i
 2. Dat ze Jasmien als een 'hondje' zagen vond ik gestoord, ik zou eerder zeggen een slang ofzo. Ik vind haar ook écht, écht écht écht niet leuk. En ze verpest de sfeer die er onder de groep kan zijn, maar geeft vervolgens Phillip steevast de schuld van de dingen die foutgaan. Verder: Lennart deed een wilde poging compleet verkeerd te lopen op de wandelpoging. Ik krijg bij de groep van dit jaar iets te weinig een 'alles voor geld in de pot'-vibe die we jaar in jaar uit zo waardeerden. Vind ik jammer. Het heeft nu heel erg een NL WIDM-vipclub sausje. Een groepje dat allang
 3. Dat kan, dat heb ik ook zeker geopperd en wellicht had ik dat ook beter gedaan. Het is alleen zo dat ik reeds van meerdere verzamelaars al eens reacties heb gehad op de, om het zachtjes uit te drukken, 'excentrieke' wijze van verzamelen die hierbij komen kijken. Opdringen van opnames, ruildeals met ordinaire YouTube-meuk (dat is wel heel erg), eigenlijk iets wat ook in alle posts terugkomt. Sla er zo'n postgeschiedenis op na, bijna elke post draait wel om het vragen om of naar opnames en verzamelaars. Dat is uiteraard ook z'n goed recht, maar als bekend wordt dat materiaal dat in vertrouwen ge
 4. Ik heb die! En die hou ik ook hier. Ik heb er geen zin in om die opnames helemaal rondgeruild te zien worden, dank u wel.
 5. En helemaal grappig is dat ze in Nederland ermee in hun handjes knijpen en de kandidaten bij de betere Mol-editie gewoon terecht aangeven dat het nog een tandje beter mag (Behalve "Applaus, we hebben 1000 euro verdiend waar er 6000 te halen viel!"-Sven ). Fuck, daar had ik niet over nagedacht. En eerlijk, origineel was dat ook al bound to happen: Zoals gezegd, oorspronkelijk wilden ze HONDERD startroopers laten aanrukken.
 6. Ik hoorde net dat ergens verteld/gezegd werd dat de eerste opdracht niet met 10, maar oorspronkelijk met 100(!) aanvallers was bedacht. Holy crap.
 7. Ik zit de bovenstaande posts eens door te lezen, en waar opdracht 2 het moest hebben van de spectaculaire slow-motion shots van de wegschietende kandidaten aan het eind van hun bubbel-knuffel, kijk ik toch wat meer vanuit productioneel oogpunt naar het programma. Gilles zei in aflevering 0, de kick-off, dat ze heel laat van een to-taal andere bestemming hebben moeten afstappen, dus ik heb zo het vermoeden dat die opdracht ook een totaal omgegooide vervanger was. Verder viel het me ook op dat de vliegshots dit seizoen, hoewel nog steeds prachtig en shot-technisch nog steeds vernuftig as fuck, k
 8. Oh wat goed, fijn dat je het nog hebt kunnen vinden! Als je het goed en niet prijzig overgezet wil hebben zou ik Redmijnvideos adviseren (geen reclame). die heeft mij zelf ook al vaker uit de penarie geholpen met tapes waar ik zelf al geen hoop meer in had.
 9. Zin in! De Mol is toch de betere WIDM
 10. Ik hoorde na afloop dat één van die winnende teams uit de top 3 bestond uit één van de medewerkers aan de pubquiz. Vond ik raar. Leuk voor de mensen die hier nog zo mee bezig zijn, maar ik heb er zelf niks aan gemist.
 11. Gebruik je bij de Playstation 2 dezelfde composiet kabel als voor de PS1? Zo nee, probeer dat eens indien mogelijk. Mocht het rode beeld dan ook optreden ligt het aan de kabel: kabels vervangen en door.
 12. samba-boy

  Snes

  Sorry. Dit is echt heel, heel erg summier. Op deze wijze zou het aan werkelijk alles kunnen liggen, van een slecht contact tussen SNES en TV (dan zou je hoogstens de kabels moeten vervangen), tot een probleem in het ding zelf (dan moet je 'm open (laten) maken en ernaar (laten) kijken). Waar heb je 'm vandaan?
 13. Oh man dit is gaaf Wellicht dat de vraag eerder in het topic al gesteld is, maar wanneer ben je begonnen met verzamelen?
 14. Aangekochte lokale productie. Het is vaker voorgekomen met NPO 2 Extra: klasgenoten van mijn opleiding hebben ooit een documentaire gemaakt die, buiten het 2Doc-systeem om, zo ook (via een omroep?) zendtijd kreeg op NPO 2 Extra.
×
×
 • Create New...