Jump to content

Snif

User
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Snif

 • Rank
  Pong
 • Birthday 01/01/1970
 1. Ik vind Japies manier van ..... praten zo leuk. Met die vreemde pauzes. Ik heb ook een imitatie bij mn msn in gebruik. Als er iemand online komt: hé baas, ik ben ook ..... online
 2. Ook nog een die ik wel vind kunnen: Mazda2 Laatst een gefotoshopt. Gele stippen erop gezet en voor het detail een gedeelte van de achterlichtunits geel gemaakt. Ik denk dat de 406 Coupé (originele versie, niet die facelift uit 2003/2004)
 3. Ik heb gekozen voor de Kroon. Ik vind het geheim van de schatkaart ook erg goed. Zeker het feit dat de kist de schat blijkt te zijn vind ik een erg goede wending in het verhaal. De Diamant is ook erg goed. Het idee dat de boeven B&A eraan naaien en de korte tijd die ze hebben om hun onschuld te bewijzen zijn erg goed. Alleen zijn er wat weinig confrontaties met de boeven. Bij de Kroon is het idee dat de boeven Bassie en Adriaan in de moeilijkheden met de politie brengen weliswaar niet nieuw, maar de actie is zeer goed! De verzonken stad vind ik wel een goede serie vanwege de boeven-act
 4. Ik had geen tijd om ze allemaal rood met gele bolletjes te photoshoppen. Enne dei Chrysler heet PT Cruiser. Ik heb vooral een beetje gekeken welke auto qua karakter een beetje bij B&A past. Daarom dacht ik aan zo'n Ludospace als de Renault Kangoo (alleen jammer dat die in verhouding veel hoger is dan de Matra Rancho waar de verhouding wel erg mooi was.) De Suzuki Jimny zoals de Suzuki Samurai in het Geheim van de Schatkaart. Misschien de Civic Coupé... Of de VW New beele... Nee toch niet!
 5. Welke auto zouden Bassie en Adriaan gebruiken als ze de afgelopen jaren nog een serie hadden gemaakt. Ik heb er een paar gezocht die in aanmerking komen. Honda Prelude Honda Accord Renault Kangoo Fiat Multipla Fiat Panda Peugeot 406 Coupé Suzuki Jimny smart fortwo (a.k.a. City Coupé) Citroën C3 Pluriël De Honda's zijn niet de mooisten, maar die lijken me wel waarschijnlijk. Adriaan is immers merktrouw aan Honda sinds hun eerste Prelude. Een paar jaar terug stond-ie met een Prelude in de Autoweek.
 6. En dan nog het is sowieso stom. De Baron weet immers wél het adres van Bassie en Adriaan. In "de geheimzinnige opdracht" laat Harry immers de walkman door de postbode bij Bassie bezorgen.
 7. Nu heb ik weer een deel van de serie gemist. Hij is er nu steeds tussen 18 en 19 uur op, maar aflevering 3 en 4 heb ik gemist...
 8. Dit meldde ik laatst. Nu zie ik dat ik het had over aflevering 1 van het geheim van de schatkaart gaat. Ik heb nog eens gekeken. Opzich vermoed ik het nog steeds. Eens kijken of ik ooit een foto kan regelen. Het is inmiddels natuurlijk wel enigszins veranderd. EDIT: het vermoeden versterkte zich toen ik in een shot heel kort zo'n bovenleiding van de trein zag, precies op de plaats waar ik het verwacht had. In aflevering 2 waar Bassie zegt "ze zijn de tent al aan het afbreken"
 9. In de verzonken stad verandert de stem van Robin ineens midden in een scène... Dat is een beetje slordig.
 10. Hoe weet je wanneer welke series komen?
 11. Ik vind de Kroon wel de leukste. Die kan ik me trouwens ook het beste herinneren van vroeger. EDIT: Nee, de verzonken stad is nog beter. De Kroon en verzonken stad hebben de beste boeven-actie. Wat er nu precies het verschil tussen die twee maakt kan ik niet echt bepalen. Misschien de locatie en het verhaal. De laatste serie is op zich een slap verhaal maar wel leuk om te kijken. Van de meeste series heb ik 1 of twee afleveringen nog niet gezien...
 12. Die tussen 18 en 19 uur neem ik meestal op en kijk ik ergens tussen 20.30 uur en 18 uur de volgende dag. Die van 23.30 uur kijk ik vanuit mijn bed, soms val ik haast in slaap, maar dat komt natuurlijk doordat ik overdag dan zo druk ben geweest. Ik denk wel dat als ik alle series volledig heb gezien het weer een heel eind ophoudt. Dan wordt het weer een soort jeugdsentiment. Net zoals de Thunderbirds. Dat was 10 jaar later ook leuk om weer terug te zien.
 13. is duidelijk. Ik zal de aflevering moeten zien, om te zien hoe het loopt met het aannemen, maar ik heb nog een vraagje dat gedeeltelijk slaat op de reis door Amerika. Ik meen me te herinneren dat B&A op het einde van de reis door Europa de geheimzinnige opdrachtgever ontmoeten. Hij legt ook uit dat de blokjes hout een puzzel zijn die Europa vormen en dat heeft met de EU te maken. Maar in de reis door Amerika is hij ineens weer geheimzinnig...
 14. Is iemand bekend met het principe van een deurbel? Een elektromagneet trekt het bewegende deel naareen ander punt, en verbreekt daarbij de stroomkring, waardoor de elektromagneet uitgeschakeld wordt en het bewegende deel teruggaat naar de oude positie. Bij een deurbel gaat dit erg snel, maar het moet te vertragen zijn. Een aangepaste vorm van dat systeem zou het kunnen zijn. Een veer aan de ene kant om hem dicht te houden en een elektromagneet die hem open trekt. Dat kan heel simpel met één druk op een knop.
 15. Waarschijnlijk is dit al ergens ter sprake geweest, maar ik denk niet dat de search me aan een goed antwoord kan helpen. Werd er een rede gegeven voor het verdwijnen van Robin? En hoe is het gekomen dat de Baron op twee nieuwe knechtjes overstapte? Ik heb nog lang niet alles gezien.
×
×
 • Create New...