Jump to content

Wer-Al_Zwowe

User
 • Content Count

  2,074
 • Joined

 • Last visited

About Wer-Al_Zwowe

 • Rank
  Pac-Man
 • Birthday 10/30/1984

Profiel

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  't Loo Oldebroek
 • Console
  NES

Profile Fields

 • Interesses
  Alles wat me interesseert ;-)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Van harte gefeliciteerd, jullie beiden.
 2. Mijn primaire baan is systeembeheerder. Iets wat ik doe bij een aardappel verwerkende international. Verder ben ik filmmaker. Ik maak muziek gerelateerde producties. Dat houdt vooral in dat ik concerten film en edit. Maar ik maak ook video clips en documentaires.
 3. Lekker laat, maar mijn twitter is @AWerfhorst.
 4. Je bent niet de enige die te laat is. Gefeliciteerd, Terry.
 5. Fokke en Sukke spelen soms sterk in op de actualiteit.
 6. Maar is antiek niet eigenlijk de retro variant van retro?
 7. Gelukkig is dit niet de enige nieuwe Thunderbirds. Ik heb de volgende gebacked: https://www.kickstarter.com/projects/1558089494/thunderbirds-1965-new-episodes-from-1960s-recordin/
 8. Te laat, maar toch nog gefeliciteerd.
 9. Dit zijn toch gewoon clones? Mario Kart daarentegen een indirecte spin-off van Donkey Kong.
 10. Ik zit echt ontzettend te twijfelen of ik die film wel wil zien. Maar als er nu een soort forum reünie omheen zit, dat klinkt eigenlijk best wel leuk. Bioscoopje in Vlaardingen pakken?
 11. Deze band blijft gewoon geweldig. Eind vorig jaar (oudejaarsavond) ben ik in Londen in een kerk geweest, om met ze het jaar af te sluiten en dit jaar te beginnen. Dit concert werd live door de BBC uitgezonden. En daardoor was de terugweg naar Nederland heel vreemd. Terwijl ik het gevoel had dat ik iets unieks en exclusiefs had meegemaakt, met een klein groepje mensen, leek het wel of ik iedereen er over hoorde praten. Bizar, maar geweldig. Twee weken later was ik in Newcastle. Voor het eerste concert van de volledige tour. Nu bleek voor mij het stukken goedkoper uit te komen om via Manches
 12. Verschrikkelijk om te horen. Iemand die met haar rollen toch een ontzettende indruk op me heeft achtergelaten. Helaas maar één keer in het echt mogen aanschouwen op de set van SamSam. Helaas niet met haar gesproken daar. Wel met Jules Roijaards, de acteur die haar man Nol speelde.
 13. Ik lees dit nu pas. Hoewel het al een tijdje later is, schrik ik hier wel ontzettend van. En ik weet ook niet helemaal goed wat ik moet zeggen. Ik heb hem altijd ervaren als iemand die een goede actieve houding had op dit forum en de voorlopers. En ik denk dat ik hem ook zo zal blijven herinneren.
×
×
 • Create New...