Jump to content

GB3

User
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

About GB3

 • Rank
  Space War
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Locatie
  Elst

Profile Fields

 • Interesses
  BenA, Sport
 1. Misschien een idee om de vorige stellingen telkens erbij te zetten in de OP. want anders sturen mensen misschien dubbele stellingen.
 2. ik zeg ook eens, zonder de boeven zou alles compleet veranderen. boeven zorgen voor spanning tussen de educative stukjes door . maarja het feit dat bena ook boefjes hebben gespeeld, maakt ze nog genialer
 3. geen mening.. Want je weet ook niet hoe het zou zijn als ze het wel vertelde.
 4. [spoil]laatste nederlandse trots eruit [/spoil] niet leuk btw, wat zag meredith er leuk uit op de eilandraad
 5. wel grappig inderdaad, komt misschien ook omdat ze het de vorige keer over die "kutplaaggeest" hadden.
 6. marnix mag van mij ook wel winnen. ik denk dat emma en fleur ook ver gaan komen. meredith is wel lief maar kan niet echt overleven denk ik .
 7. Ik ben blij dat carl eruit is . Hij kon dan wel aardig overleven, maar ik kon hem niet echt uitstaan. Kijk liever naar die schattige meisjes
 8. dat viel mij ook meteen op, toen hij die deur binnenliep he. Ik zei gelijk tegen mijn moeder dat hij dat gejat heeft van bassie .
 9. Ik zeg niet dat je te laat bent, maar ze zitten zeg maar al in de eindfase. Je zou eens een heel seizoen moeten kijken , khoop trouwens dat er volgend jaar weer 1tje is.
 10. ben ik het volledig mee eens . ik had gehoopt op een ander einde, met maxime, douwe, fleur, emma/meredith en marnix bijvoorbeeld. douwe of maxime had van mij mogen winnen maar dat kan niet meer
 11. klein schopje. vandaag was het trouwens weer abnormaal warm voor de tijd van het jaar. In onze krant (de Gelderlander) stond een foto van 2003 en foto van 2005 naast elkaar, op de ene sneeuw en op die van 2005 zonneschijn. wel grappig eigenlijk, er schijnt ook weer een record gebroken te zijn en morgen weer.
 12. ik mis ze niet, ik heb ze gewoon (nog) niet op dvd
×
×
 • Create New...