Jump to content

RM

Moderator Retroforum
 • Content Count

  5,140
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by RM

 1. RM

  Wie is de Mol? # 2

  Ehm.. Dan moet ik je toch verbeteren... "Dit is een zwaar BETERE versie van De Mol . Wat mij betreft zeker!
 2. RM

  Wie is de Mol? # 2

  08-03-2020 dus... . Wederom weer een week eerder dan dat de finale van Wie Is De Mol 2020 is geweest
 3. Hieronder staan de nieuwe vragen voor aflevering 8.
 4. Geloof me, het kan voor iedereen raar lopen en iedereen kan er zomaar ineens slecht voor staan of een rood scherm krijgen. Ik heb logischerwijs inzage in de standen en zelfs ik ben niet zelfverzekerd . Ik kan alvast verklappen dat het deze week en komende week zeer spannend gaat worden. Qua programma vind ik het inderdaad opdracht technisch beroerd, maar ik moet wel zeggen dat ik de kandidaat selectie verrassend vind; Er is inderdaad niets te zeggen over wie er nu af gaat vallen en wie de Mol is en dat is lang geleden!
 5. En toch heb je het niet slecht gedaan .
 6. Ze kunnen net zoveel op marktplaats vragen wat ze willen, maar als ik de prijs te hoog vind kunnen ze wat mij betreft barsten . Dan maar niet; Er komt vanzelf wel een andere mogelijkheid. Dat heb ik nu ook gezien met die Sonic amibo .
 7. Hieronder staan de nieuwe vragen voor aflevering 7.
 8. RM

  Nintendo Switch

  Eindelijk heb ik hem vandaag aan mijn collectie kunnen toevoegen !
 9. Daarom begrijp ik ook niet waarom mensen bol.com zo fantastisch vinden. Je zou voor de grap eens de tijd moeten memen om de prijs van een DVD, CD of videogame in de gaten te houden, want die fluctueren gigantisch. Als iemand een exemplaar bestelt dan kan de prijs ineens met 10 of meer euro stijgen en zo kun je ook gigantisch belazerd worden als jij ook een exemplaar hebt besteld. En bol zegt dan "wij claimen niet de goedkoopste te zijn ". Ik koop er alleen als ik écht geen andere mogelijkheid meer heb.
 10. RM

  Wie is de Mol? # 2

  Voor wat betreft De Mol (BE) en voor degenen die het nog niet weten, het 8e seizoen speelt zich af in Griekenland .
 11. Ook al vind je het spel element niet veel aan, dan nog zou je inderdaad ook van de mooie beelden kunnen genieten. Een collega van mij maakt graag foto's van landschappen en dieren en die kijkt puur vanwege de omgeving waar het zich afspeelt .
 12. Hieronder staan de nieuwe vragen voor aflevering 6.
 13. Ik kan uiteraard niet teveel in details treden, maar zelfs ik vind het rete spannend en er gebeuren echt ontzettend rare dingen. Het blijkt hier dus wel uit dat niemand veilig is en iedereen een rood scherm kan verwachten. Net als vorig jaar zal ik ook dit keer na de finale alles openbaar maken .
×