Jump to content

RM

Moderator Retroforum
 • Content Count

  5,231
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by RM

 1. RM

  Nintendo Switch

  Dat heb ik ook nooit begrepen; Je koopt bewust een console om er op te spelen en als je er op uitgekeken raakt dan leg je het even weg om er op een later moment weer op te spelen (retro gevoel?). Wij hebben ook nog NES, gameboy, Wii en WiiU spellen liggen en spelen er ook nog regelmatig op. Waarom zou je door willen verkopen? De enige reden die ik kan bedenken is dat je krap bij kas zou zitten, maar dan zou je je uberhaupt af moeten vragen of je dan wel een dergelijke uitgave moet doen .
 2. Ik heb het topic even gesplitst
 3. RM

  De Mol 2020 (BE) Pool

  Met die reden is het wellicht goed om de opzet van de Pool lichtelijk aan te passen (en daarmee gelijk te kijken naar de Pool opzet voor de NL versie)... Als we puur kijken naar het afgelopen seizoen van zowel NL als BE dan blijkt dat de NL versie qua programma door niemand gewaardeerd wordt (en terecht), waardoor de Pool opzet te uitgebreid (en teveel werk) is, terwijl de Vlaamse versie qua programma fantastisch is, maar de Pool opzet meer geluk dan tactiek is. Daarom ga ik (al dan niet samen met MarsM) de komende tijd nadenken over een aangepaste Pool die we voor zowel NL als BE kunnen gebruiken, die niet al te veel tijd kost qua organisatie en invullen per week en die makkelijk begrijpbaar is. Back to basic .
 4. Nouuu.... Ik schiet ook lekker op . Nog een lange weg te gaan...
 5. RM

  De Mol 2020 (BE) Pool

  Ik kwam deze tegen op youtube LET OP: Als je nog niet weet wie de Mol is en niet gespoilerd wilt worden, NIET kijken
 6. RM

  De Mol 2020 (BE) Pool

  De Mol is bekend en dus is daarmee ook de uitslag van de Pool bekend. Ik heb zojuist de inzendingen en het klassement bijgewerkt in OP; Later deze week ga ik ook een meer gedetailleerde tabel met behaalde punten plaatsen en het spelverloopschema aanvullen (vanwege spoilers). De overduidelijke winnaar van deze Pool is in ieder geval @djkoelkast; De runner-up van deze Pool is @MarsM (). Beiden gefeliciteerd! De awards volgen later (die moeten uiteraard nog worden gemaakt )
 7. Nog op tijd ; Gefeliciteerd Hinse!
 8. RM

  De Mol 2020 (BE) Pool

  Misschien? We hebben het met de Pool ook wel gemerkt dat er weinig reacties kwamen en dat is ook logisch wat NL is echt bagger .
 9. RM

  De Mol 2020 (BE) Pool

  Zeker als je dat met de huidige seizoenen vergelijkt ja. (En ja djkoelkast, ik weet meteen wie dat is en dat hoef ik niet op te zoeken of terug te kijken, maar dat is ook al meer dan 10 jaar geleden )
 10. RM

  De Mol 2020 (BE) Pool

  Ik heb ook een goed geheugen en daardoor heb ik gelukkig ook veel herinneringen van tv series van vroeger en details daarvan. Persoonlijk kan ik mij ook niet voorstellen dat zoiets als wie de Mol was wegzakt en vergeten wordt
 11. RM

  De Mol 2020 (BE) Pool

  Seizoen 17, aflevering 4; eruit gewerkt door Jochem van Gelder
 12. RM

  De Mol 2020 (BE) Pool

  Er zijn inderdaad rake klappen uitgedeeld en dat heeft de standen in het klassement van deze Pool ook behoorlijk opgeschud. De standen zijn inmiddels bijgewerkt in de OP; De huidige tussenstand is dus nu; 1. Joost (+1) 2. samba-boy (+1) 3. djkoelkast (+2) 4. MarsM (-3) 5. RM (-1) 6. samba-girly (-) 7. Ross (+1) 8. Berleas (-1) 9. Logitech (-) LET OP: Voor de inzending van de aankomende aflevering; hoeft er dus geen afvaller meer ingestuurd te worden (ik heb voor iedereen deze 3 punten al verwijderd) en leveren enkel de pasvragen (jokers) die ingezet zijn op de uiteindelijke Mol de punten op!
 13. RM

  De Mol 2020 (BE) Pool

  Ja, het is Christian dus Jolien is veeeel te fanatiek en is een absolute deelnemer . Maar we gaan het vanavond weten wie de laatste afvaller is en ik ga dan z.s.m. een update geven
 14. RM

  De Mol 2020 (BE) Pool

  Zojuist de OP weer up to date gebracht; Vanavond gaan er rake klappen vallen, dat is al verzekerd... Maar voor wie zijn die klappen..?
 15. De lijst met alle Contests en Pools, de Statistieken en de Award spiegel is zojuist weer up to date gebracht
 16. Grrr... Ik moet weer aan het werk zie ik
 17. Nee joh! Gewoon een poging wagen! Niet geschoten...
 18. Ik ga ook zeker een poging wagen. Ik heb voor alle duidelijkheid geen antwoorden en sta er dus net als iedereen even blanco in .
 19. RM

  De Mol 2020 (BE) Pool

  De standen en schema's zijn weer bijgewerkt in de OP; De huidige tussenstand is dus nu; 1. MarsM 2. Joost 3. samba-boy 4. RM 5. djkoelkast 6. Samba-girly 7. Berleas 8. Ross 9. Logitech
 20. Als het doorgaat ben ik weer van de partij
 21. RM

  De Mol 2020 (BE) Pool

  Allen, puur ter informatie: Ik ben helaas nauwelijks in de gelegenheid dit weekend om de inzendingen voor aflevering 6 te verwerken voordat de aflevering wordt uitgezonden, als deze later worden ingestuurd dan morgenochtend circa 10:00 uur. Ik ga morgenochtend de inzendingen die ik op dat moment binnen heb verwerken in de OP, inclusief mijn eigen inzending. Mocht je je inzending later sturen dan verwerk ik die tegelijk met de verrekening van de tussenstanden (uiterlijk maandag).
 22. Was leuk om te zien . Ik moest eigenlijk an die Arbeit, maar dit was de moeite waard! Alleen moet samba-boy duidelijk nog leren om in te zoomen
 23. RM

  De Mol 2020 (BE) Pool

  De tussenstanden zijn inmiddels bijgewerkt
 24. RM

  De Mol 2020 (BE) Pool

  Ik ga de standen zsm verwerken.
×