Jump to content

allememaggies

User
 • Content Count

  360
 • Joined

 • Last visited

About allememaggies

 • Rank
  Speed Freak
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Locatie
  Het zuiden des lands

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Alpen, toch ietsje mooier! Komedie-films of actiefilms?
 2. Ja inderdaad, dat zegt-ie midden in een zin... Volgens mij was het zo iets: *baron* Wat? ... Drommels... batjeboem! Ze zijn ons op het spoor! *b2* Wat je zegt, we gaan er vandoor!
 3. Misschien kan hij/zij een dagje niet kijken op dat moment
 4. De Graafschap moet erin blijven!!! Niet dat ik voor De Graafschap ben, maar het hoort vind ik meer thuis in de eredivisie dan Den Bosch... Superboeren horen gewoon op het hoogste niveau thuis, ze hebben een mooi stadion en leuke supporters. Al vind ik het spel van Den Bosch ook beter dan dat van De Graafschap de laatste weken. Verder hoop ik dat Sparta promoveert, of dat nou via het kampioenschap of de nacompetitie is. Sparta is ook een mooie club vol met historie.
 5. De 10 mooisten (van "oud" naar "nieuw"): De Diamant - 50 keer het bewijs --> Fantastische achtervolging! En het lijkt verkeerd af te lopen, maar na het verstrijken van de 72 uur toch nog bewijs! De Huilende Professor - De Schuilplaats van de Professor --> een aflevering waar ontzettend veel gebeurt: het begint bij het politiebureau en het eindigt in de schuilplaats van de professor. Ik noem maar: de gehypnotiseerde Kaleti, de achtervolging op Joris, het gevangen nemen van Bassie en de zoektocht door de schuiplaats van Adriaan. De Huilende Professor - De Verwisseling --> Heel mo
 6. Ligt bij Eurosport aan de soort sport wat commentaar betreft. Bij snooker en sumoworstelen ( ) bijvoorbeeld is het commentaar goed. Maar bij sporten zoals wielrennen kun je je ook ergeren. Een tijdje geleden bij een wedstrijd (weet niet meer welke) liep die commentator de hele tijd te lullen dat de ene renner gewonnen had, terwijl ze al zo vaak het eindklassement hadden laten zien waarin toch iemand anders daadwerkelijk gewonnen had. Slecht. Dit toernooi volg ik echt niet 100%... maar gister zag ik wel Brantjes tegen Van der Voort. Vincent gooide slecht, kwam 5-1 achter, hij kwam terug to
 7. Ik doe nix speciaals. En mijn ma zelf vindt het ook geen speciale dag en ze hoefde ook per se niet iets te hebben. Toch hebben mijn zusje, haar vriend en ik haar een plant voor in de tuin gekocht.
 8. Donald Duck, die is grappiger als hij kwaad is. Konijn of cavia?
 9. Wat andere TV-programma's betreft komt 17.00 uur me ook beter uit. We kunnen de komende tijd weer volop genieten van B&A!
 10. PS2 Kazaa of Soulseek?
 11. In tegenstelling tot andere jaren, heb ik er nu wel ff rekening mee gehouden en ben ik die 2 minuten ook stil geweest.
 12. Dus wat zeggen we dan? EN TEN DERDE... ik ga koekjes eten! Of met die grappen van: "Dik? Ik dik? Nee, ik ben gespierd!"
 13. Hm... doe toch maar drinken. Fietsen of autorijden?
 14. Alberto eruit... jammer je kon altijd wel lachen met hem.
×
×
 • Create New...