Jump to content

[johannes]

User
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

About [johannes]

 • Rank
  Breakout
 • Birthday 01/01/1970

Profiel

 • Locatie
  Hurdegaryp

Profile Fields

 • Interesses
  Bassie en Adriaan, computers en fotograferen.
 1. http://en.wikipedia.org/wiki/Flexi_disc Het is een soort vinyl plaat, verder weet ik er niks van af.
 2. Achja, misschien wordt ie nog een keer herhaald. Trouwens binnenkort komt ie weer op tv, samen met z'n frauderende broer. Linkje: http://www.adriaan-homepage.nl/pages/27_nieuwtjes.html
 3. Een tijd geleden is er een aflvering van vinger aan de pols opgenomen, waarin Aad van Toor praatte over de een vreselijke ziekte die hij had. Veel weet ik er niet over, maar ik weet wel dat deze aflevering nooit uitgezonden is i.v.m. de dood van een andere BN-er. Weet iemand misschien of die uitzending ooit nog eens uitgezonden is?
 4. Nu maar weer helemaal ontopic: er is weer een filmpje op de site van bassie gezet. --> http://www.clownbassie.nl/filmpjes.htm
 5. Tsjong, hij moet ook altijd meer geld hebben die bassie , ook een update op de fotoalbumpagina: http://www.clownbassie.nl/fotos.htm
 6. Oneens: Zoals iedereen hier al gezegd heeft: iedere b&a serie is anders. Natuurlijk zitten er wel overeenkomsten in, maar dat heb je wel in meerdere series. Veel overeenkomsten zie ik niet tussen de kroon en de diamant.
 7. Er is weer een nieuw filmpje van de crocksons op de site van Bassie: http://www.clownbassie.nl/fotoalbum12.htm
 8. Het is al een tijdje gleden (datum weet ik niet) dat die mannelijke presentator van idols een soort van (hele korte) imitatie van bassie deed in de idols - uitslag (rond 1/2 11 zaterdagavond).
 9. En weer een update op de site van Adriaan: Nieuwe prijsvraag/winnaars: http://www.adriaan-homepage.nl/pages/16_prijsvraag.html en de skin is weer "normaal".
 10. Inderdaad, hij heeft ook niet altijd de dollartekentjes in de ogen
 11. Update op de site van bassie nieuwe foto's http://www.clownbassie.nl/fotos.htm Iedereen een goed uiteinde toegewenst!
 12. Nee hoor, sindsdien heb ik niks meer van beide heren Van Toor gehoord. Na een week had ik dus keurig m'n cd'tje binnen en ik heb nog nooit iets betaalt! Het was dus een positieve ervaring met geen gevolg voor mij.
 13. Ik heb geen ervaring met bas. Maar wel met Aad. Ik heb ooit eens een cd'tje bij adrina produkties bestelt, (dit moest je via machtiging doen) en deze heb ik nooit betaalt. Toch wel heel gul van Aad >
 14. Hier ben ik het helemaal mee eens, achteraf is het makkelijker praten. De B&A series zijn goed zoals ze zijn en dan hoef je er ook geen meer vrouwen in te stoppen! ------------------------------------------------------------------------------------ Iedereen alvast een gelukkig nieuwjaar gewenst!
 15. Ik vind het wel goed dat die identiteit nooit bekend is geworden, want dat houdt de spanning in het verhaal
×
×
 • Create New...